Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
UploadVIZIUNE

economie
ALTE DOCUMENTE

NAVLUL
Facilitati acordate intreprinderilor mici si mijlocii
Oferta
EMISIUNEA DE ACTIUNI PENTRU ACTIONARII EXISTENTI
FISA POSTULUI
STRUCTURA PIETEI DE CAPITAL. PIATA PRIMARA SI SECUNDARA
MENTINEREA IN AFACERI
EXAMEN OBLIGATII CONTRACTUALE
Comerciantul - persoana fizica
VIZIUNE

VIZIUNE

Dupa parcurgerea perioadei de restructurare si aplicare a programelor de dezvoltare timp de 15 ani , zona studiata este integrata functional in in zona centrala a orasului.Astfel dupa aplicarea planificarii urbane timp de 15 ani, in anul 2020 se constata o crestere a calitatii spatuiului urban, au fost rezolvate problemele lega 12412g623m te de locuire, cadru construit si cadru socio-economic, stare a cladirilor, microclimat, reamenajare si reabilitare a spatiilor verzi, fluidizare trafic, creare parcaje, precum si echiparea tehnico-edilitara.

Fondul construit este reabilitat cu 75%, in special pe strazile : Patrascu Gheorghe, Tuculescu Ion, Intrarea Fildesului, Buga, Licaret Nicolae, Sapte Drumuri, Prieteniei, Eufrosina Popescu, Baba Novac.

Microclimatul si conditiile de igiena urbana sunt imbunatatite prin reabilitarea spatiilor verzi si realizarea de platforme amenajate pentru depozitarea deseurilor menajere, iar nivelul poluarii (cu noxe si fonica) prezent pe axele majore de circulatie pe soseaua Mihai Bravu, strada Baba Novac va fi redus pana la limita de poluare maxima admisa.

Se vor completa (cu 35%) si imbunatati dotarile cu adresabilitate curenta: cresa, gradinita, complex comercial, localuri de consum, posta, biserica.

Zona va fi atractiva pentru investitori si locuitori astfel incit, pentru perioada urmatoare se va mentine dezvoltarea in ritm rapid a zonei. Numarul locurilor de munca va fi cu 25 % mai mare decat in trecut (2005).

Investitiile se vor majora datorita interesului general crescut in zona si al dezvoltarii pe specific al subzonelor:

  • nivel de oras:

      zona cu caracter rezidential - Patrascu Gheorghe, Tuculescu Ion, Intrarea Fildesului, Prieteniei, Buga, Licaret Nicolae, Sapte Drumuri, Eufrosina Popescu

      strada comerciala (alimentatie publica: restaurante, baruri, cafenele) strada Baba Novac

  • nivel de zona:

      zona cu caracter preponderent comercial - strada Baba Novac

      zona cu caracter preponderent rezidential - Patrascu Gheorghe, Tuculescu Ion, Intrarea Fildesului, Buga, Licaret Nicolae, Sapte Drumuri, Eufrosina Popescu, Prieteniei.

      pol comercial - Intersectia Mihai Bravu - Baba Novac
      axe de dezvoltare - Mihai Bravu Baba Novac

      centru administrativ al sectorului la intersectia strazilor - Baba Novac si Campia Libertatii

      Populatia are un procent mai mare de familii tinere, care reprezinta motorul dezvoltarii urbane

Nevoile omului ca individ si ca societate sunt satisfacute, generand astfel confort fiziologic, confort privind modul de viata, din care rezulta confortul locuirii in teritoriu si siguranta locuirii.

Trezirea spiritului comunitar si aproprierea spatiilor publice de catre locuitori este un pas important in pastrarea si protejarea mediului ambiant si mentinerea unui climat favorabil calitatii vietii.

Traficul va fi fluentizat si organizat in special pe strada - soseaua Mihai Bravu, Baba Novac. Zona are necesarul de locuri de parcare, care satisfac cererea actuala si viitoare; astfel este rezolvata si problema fluentei traficului, prin reducerea numarului de auovehicule parcate neregulamentar. Se vor organiza trasee pietonale in zona: Patrascu Gheorghe, Eufrosina Popescu. S-a revitalizat transportul in comun pe soseaua Mihai Bravu, Baba Novac.

In zona sunt: Parcul Titan, zone loisir, spatii favorabile interactiunilor sociale care vor fi apropiate de catre locuitori.

Reteaua tehnico-edilitara este modernizata, pe strazile: Patrascu Gheorghe, Tuculescu Ion, Intrarea Fildesului, Buga, Licaret Nicolae, Sapte Drumuri, Prieteniei, Eufrosina Popescu, Prieteniei .

Valoarea spatiului public este mai bine constientizata pentru rolul sau in crearea ambiantei zonei.

Astfel, zona are o noua imagine puternic conturata, simbolica, capatad semnificatie specifica. Zona cu caracter rezidential echlibrat combinat cu functiuni complexe care sa se devina un punct de interes in contextul orasului.
Document Info


Accesari: 1760
Apreciat:

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site

Copiaza codul
in pagina web a site-ului tau.
Coduri - Postale, caen, cor

Politica de confidentialitate

Copyright Contact (SCRIGROUP Int. 2019 )