Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload


VIZIUNE

economie


VIZIUNE   


Dupa parcurgerea perioadei de restructurare si aplicare a programelor de dezvoltare timp de 15 ani , zona studiata este integrata functional in in zona centrala a orasului.Astfel dupa aplicarea planificarii urbane timp de 15 ani, in anul 2020 se constata o crestere a calitatii spatuiului urban, au fost rezolvate problemele lega 12412g623m te de locuire, cadru construit si cadru socio-economic, stare a cladirilor, microclimat, reamenajare si reabilitare a spatiilor verzi, fluidizare trafic, creare parcaje, precum si echiparea tehnico-edilitara.

Fondul construit este reabilitat cu 75%, in special pe strazile : Patrascu Gheorghe, Tuculescu Ion, Intrarea Fildesului, Buga, Licaret Nicolae, Sapte Drumuri, Prieteniei, Eufrosina Popescu, Baba Novac.

Microclimatul si conditiile de igiena urbana sunt imbunatatite prin reabilitarea spatiilor verzi si realizarea de platforme amenajate pentru depozitarea deseurilor menajere, iar nivelul poluarii (cu noxe si fonica) prezent pe axele majore de circulatie pe soseaua Mihai Bravu, strada Baba Novac va fi redus pana la limita de poluare maxima admisa.

Se vor completa (cu 35%) si imbunatati dotarile cu adresabilitate curenta: cresa, gradinita, complex comercial, localuri de consum, posta, biserica.

zona cu caracter rezidential - Patrascu Gheorghe, Tuculescu Ion, Intrarea Fildesului, Prieteniei, Buga, Licaret Nicolae, Sapte Drumuri, Eufrosina Popescu

strada comerciala (alimentatie publica: restaurante, baruri, cafenele) strada Baba Novac

  • nivel de zona:

zona cu caracter preponderent comercial - strada Baba Novac

zona cu caracter preponderent rezidential - Patrascu Gheorghe, Tuculescu Ion, Intrarea Fildesului, Buga, Licaret Nicolae, Sapte Drumuri, Eufrosina Popescu, Prieteniei.

pol comercial - Intersectia Mihai Bravu - Baba Novacaxe de dezvoltare - Mihai Bravu Baba Novac

centru administrativ al sectorului la intersectia strazilor - Baba Novac si Campia Libertatii

Populatia are un procent mai mare de familii tinere, care reprezinta motorul dezvoltarii urbane

Nevoile omului ca individ si ca societate sunt satisfacute, generand astfel confort fiziologic, confort privind modul de viata, din care rezulta confortul locuirii in teritoriu si siguranta locuirii.


Valoarea spatiului public este mai bine constientizata pentru rolul sau in crearea ambiantei zonei.

Astfel, zona are o noua imagine puternic conturata, simbolica, capatad semnificatie specifica. Zona cu caracter rezidential echlibrat combinat cu functiuni complexe care sa se devina un punct de interes in contextul orasului.
Document Info


Accesari: 2529
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )