Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
DECIZIE

administratie


S.C. ......... S.R.L. (S.A.)

str. ............ nr. .

Localitate judet/sector
D E C I Z I E

nr . din ........


Dl./Dna. reprezentant legal al persoanei juridice S.C. .................... S.R.L. (S.A.), în baza prerogativelor acordate de Legea nr 1990 privind societatile comerciale, republicata, având în vedere:

prevederile art. 5 alin. (2^1) din H.G. 247/2003 privind întocmirea si completarea registrului general de evidenta a salariatilor, modificata si completata prin H.G. nr. 290 din 04.03.2004 publicata în Monitorul Oficial nr. 238 din 18.03.2004DECID:


Art. 1 Registrul general de evidenta a salariatilor, dosarele personale si carnetele de munca ale salariatilor se pastreaza la sediul Societatii , Departament/Serviciu Resurse Umane, în dulap metalic, astfel încât sa fie asigurata securitatea datelor si pastrarea acestora în conditii de maxima siguranta si în stare corespunzatoare.


Art. 2 Se numeste Dl./Dna. .......... ..... ...... ...... având functia de .......... ..... ...... . sa efectueze operatiunile si înregistrarile legale în Registrul general de evidenta a salariatilor, înregistrat sub nr. .... din data de ...... la Inspectoratul Teritorial de Munca al mun./jud. .......... ..... ...... .................


Art. 3 Departamentul/Serviciul Resurse Umane are obligatia de a comunica, în scris, tuturor conducatorilor sucursalelor, agentiilor, reprezentantelor si unitatilor fara personalitate juridica, precum si tuturor conducatorilor punctelor de lucru care au salariati, numarul registrului în care au fost înscrisi salariatii, precum si inspectoratul teritorial de munca la care s-a facut înregistrarea si vor duce la îndeplinire prezenta decizie.
(nume si prenume)


(functie)

L.S.(semnatura)
Document Info


Accesari: 1980
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )