Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload
HOTARIREA ADUNARII GENERALE EXTRAORDINARE A ASOCIATILOR SOCIETATII "GENIUS NETWORK" S.R.L. DIN DATA DE .....

administratie

HOTARIREA

ADUNARII GENERALE EXTRAORDINARE

A ASOCIATILOR

SOCIETATII "GENIUS NETWORK" S.R.L.

DIN DATA DE .....


La adunarea generala extraordinara de astazi ...... au fost prezenti domnii:

......... in calitate de asociat, detinator al unui numar de .. parti sociale;

in calitate de asociat, detinator al unui numar de .. parti sociale;

in calitate de asociat, detinator al unui numar de .. parti sociale;

TRANZACTIE


I. PARTILE TRANZACTIEI


Prezenta tranzactie a intervenit intre subscrisele:


1. S.C. "KU-TELECOM" S.R.L., cu sediul in Bucuresti, str. Stan Bogdan Serban, nr. 5, bl.306-307, ap. 38, sector 6, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/14210/91, reprezentata de domnul ...... identificat cu ......., in calitate de......., asistat de avocat Ilie Aurelian


- S.C. "GENIUS NETWORK" S.R.L., ( fosta S.C."GENIUS PROD S.R.L.modificare de denumire intervenita in data de ..... ) cu sediul in comuna Vinatori Judetul Galati , sau in Galati str. Siderurgistilor nr 1, inmatriculata in Registrul Comertului sub nr. J17/3611/94, reprezentata de domnul ...... identificat cu ......., in calitate de, asistat de avocat ........


Obiectul tranzactiei il constitue stingerea pe cale amiabila a tuturor litigiilor si pretentiilor reciproce izvorite din contractul comercial nr. 3312/2000, contract incheiat la data de 25.09.2000 intre cele doua persoane juridice si in care S.C."KU-TELECOM"S.R.L. avea calitatea de beneficiar iar S.C."GENIUS NETWORK"S.R.L.,( la momentul incheierii contractului S.C."GENIUS PROD S.R.L) avea calitatea de executant.

Ambele persoane juridice in baza acordului lor de vointa exprimat in mod statutar in cadrul organelor de conducere ( respectiv prin decizia asociatului unic sau prin hotarire A.G.A.), sunt de acord ca prin prezenta tranzactie sa rezolve toate diferendele aparute in urma executarii contractului, sa inceteze in mod definitv si irevocabil ori ce forma de executare declansata in baza acestuia sau a unor instrumente de plata ce deriva din el si sa puna capat tuturor litigiilor aflate pe rolul instantelor de judecata.

O data cu semnarea in forma autentica a acestei tranzactii partile recunosc ca au stins in mod reciproc si definitiv toate pretentiile atit de ordin patrimonial cit si de ori ce alta natura pe care le-ar fi putut emite una fata de cealalta in urma derularii contractului nr. 3312/2000, .

Dupa semnarea si autentificarea tranzactiei, nici una dintre partile semnatare nu va mai putea sa ridice pretentii de ordin patrimonial ori de alta natura, nu va mai fi indreptatita sa emita cambii sau alte instrumente de plata, nu va mai putea sa promoveze actiuni in justitie (pe calea unor proceduri speciale sau pe calea dreptului comun), actiuni in fata unor instante de arbitraj, sa declanseze proceduri de executare care sa aiba la baza creante ori drepturi pretinse a rezulta din acest contract, sau din operatiuni comerciale aferente acestuia.Prezenta tranzactie prin acordul expres de vointa al partilor, manifestat in mod legal in urma semnarii ei in forma autentica de persoanele imputernicite de catre cele doua societati, constitue declaratie autentica de renuntare reciproca la drept cu privire la ori ce pretentii de ordin patrimonial sau de alta natura izvorite din contractul nr. 3312/2000,.

Tranzactia in forma sa autentica va putea fi opusa cu succes de catre ori care dintre partile semnatare, in conditiile in care dupa semnarea si autentificarea ei vreuna dintre parti ar promova in justitie sau in fata ori carui alt organ cu activitate jurisdictionala o actiune in pretentii,(sau de ori ce alta natura), intemeiata pe raporturile comerciale derulate intre cele doua societati in baza acestui contract.

Prin prezenta tranzactie partile inteleg sa rezolve de asemenea si problema cheltuielilor ocazionate de desfasurarea procedurilor de executare si a cheltuielilor de judecata, cheltuieli pe care partile le-au efectuat sau le-ar mai avea de efectuat in legatura cu litigiile si executarile declansate in baza cambiei emise de catre S.C."GENIUS NETWORK"S.R.L.,( fosta S.C."GENIUS PROD S.R.L) impotriva S.C."KU-TELECOM" S.R.L. in urma derularii contractului.

Pe aspecul acestor cheltuieli partile arata ca nu au nici un fel de pretentii reciproce in ce priveste cheltuieli de judecata, cheltuieli de executare, taxe de timbru, onorarii etc. sau ori ce alt fel de cheltuieli ce au fost efectuate sau mai sunt datorate in urma derularii litigiilor si procedurilor de executare in care partile au fost implicate.

Din acest punct de vedere tranzactia constitue renuntare reciproca, in forma autentica, la cheltuielile de judecata si de executare ce ar putea fi pretinse de catre ori care din parti.


III. CONTINUTUL TRANZACTIEI


Pentru ducerea la indeplinire a acestei tranzactii si stingerea efectiva a procedurilor contencioase si de executare declansate pina la acest moment intre parti acestea convin sa procedeze astfel:


( fosta S.C."GENIUS PROD S.R.L)


1. la momentul semnarii tranzactiei in forma autentica S.C."GENIUS NETWORK"S.R.L. va preda reprezentantului societatii KU-TELECOM, originalul cambiei investita cu formula executorie in baza careia s-a declansat executarea silita ce face obiectul dosarului de executare nr. 247/2001 al Judecatoriei Sector 6 si nr.192/2001 al Biroului de Executori Judecatoresti " Ezer & Popescu";

2. o data cu predarea cambiei se va inmina dovada faptului ca in temeiul dispozitiilor art. 371 indice 5 punctul c, creditoarea S.C."GENIUS NETWORK"S.R.L. a renuntat la executare sau in caz contrar se va inmina o cerere in forma utentica adresata catre biroul de executori judecatoresti " Ezer & Popescu" prin care creditoarea in temeiul aceluiasi text de lege art. 371 indice 5 punctul c va solicita incetarea executarii silite intrucit intre parti a intervenit prezenta tranzactie iar executarea a ramas fara obiect si va mentiona faptul ca intelege sa suporte singura toate cheltuielile de executare;

3. tot la momentul semnarii cambiei se va inmina de catre S.C." GENIUS NETWORK"S.R.L., reprezentantului societatii KU-TELECOM o declaratie in forma autentica ce urmeaza a fi depusa in dosarul nr. 2121/2002 aflat pe rolul Curtii Supreme de Justitie, declaratie din care va reiesi faptul ca subscrisa in calitate de intimata in aceasta cauza lasa cauza la aprecierea instantei intrucit intre parti a intervenit o tranzactie.

4. S.C."GENIUS NETWORK"S.R.L. va inmina de asemenea o declaratie autentica de renuntare la drept cu privire la ori ce pretentii izvorite din contractul comercial nr. 3312/2000 sau din cambia trasa impotriva societatii KU-TELECOM la data de 15.06.2001 si investita cu formula executorie prin incheierea de admitere, pronuntata in dosarul nr. 8992/2001 de catre Judecatoria Galati.In aceasta declaratie de renuntare la drept, (ce va fi folosita in cazul admiterii recursului in anulare, in fata instantelor de judecata la care Curtea Suprema de Justitie va trimite cauza spre rejudecare) se va mentiona expres ca S.C."GENIUS NETWORK"S.R.L. renunta la dreptul de a investi cambia cu formula executorie.
S.C."KU-TELECOM" S.R.L.


1. la momentul predarii tranzactiei semnata in forma autentica, precum si a documentelor enumerate la capitolul III, reprezentantul imputernicit al societatii KU-TELECOM, va vira in contul indicat de reprezentantul S.C."GENIUS NETWORK"S.R.L. suma de 300 000 000 lei,( pentru care S.C."GENIUS NETWORK"S.R.L. va prezenta factura) suma cu privire la care partile, de comun acord si in virtutea liberei manifestari de vointa convin ca reprezinta echivalentul stingerii reciproce a ori caror obligatii nascute in baza contractului nr. 3312/2000.

Ordinul de plata cu care se va efectua transferul de bani precum si aflarea documentelor in posesia S.C."KU-TELECOM" S.R.L. sunt elementele necesare si suficiente care atesta faptul ca tranzactia s-a finalizat. ea devenind obligatorie pentru ambele parti;

2. societatea KU-TELECOM, care in prezent are pe rolul mai multor instante de judecata un numar de patru dosare avind ca obiect , recurs in anulare, opozitie cambiala, contestatie la executare, recurs impotriva unei incheieri prin care s-a dispus admiterea exceptiei de "litis-pendenta", va inmina reprezentantului S.C."GENIUS NETWORK"S.R.L. declaratii autentice in prin care va arata ca solicita, incetarea litigiilor urmare a intervenirii tranzactiei fara cheltuieli judecata;


Prezenta tranzactie reprezinta vointa partilor ea fiind redactata azi ...... in doua exemplare .... cite ... pentru fiecare parte.

Tranzactia este semnata

1. in numele S.C."KU-TELECOM" S.R.L. de catre domnul RADU NICOARA in calitate de .......imputernicit la semnarea tranzactiei in baza ........ identificat cu ........

2. in numele S.C." GENIUS NETWORK" S.R.L. de catre domnul ........... in calitate de .......imputernicit la semnarea tranzactiei in baza ........ identificat cu .......


S.C."KU-TELECOM" S.R.L. S.C."GENIUS NETWORK"S.R.L.

prin: prin:S-a supus la vot textul tranzactiei si a fost votat in unanimitate hotarindu-se incheierea tranzactiei cu societatea comerciala ."KU-TELECOM" S.R.L. in forma propusa.

Pentru ducerea la indeplinire a acestei hotariri sa propus si votat in unanimitate de catre adunarea generala ca domnul administrator ....

sa imputerniceasca in numele societatii cu procura speciala pe domnul ..

...... pentru ca in numele societatii acesta sa semneze tranzactia si toate actele aferente acesteia, renuntari , declaratii e.t.c. sa predea cambia investita cu formula executorie si sa duca la indeplinire toate celelalte formalitati legate de realizarea tranzactiei.

DATA: SEMNATURI:Document Info


Accesari: 2665
Apreciat:

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site

Copiaza codul
in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate
Copyright Contact (SCRIGROUP Int. 2021 )