Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
Scrisoare de recomandare

administratie


Scrisoare de recomandare


Referinte privind activitatea si competentele doamnei .......... ..... ...... ........, director de resurse umane, interesata s 333t1916d 9; candideze pentru postul de .......... ..... ...... ...... , oferit spre ocupare prin concurs de catre .......... ..... ...... .................. .
Stimate Doamne,

Stimati Domni,


Înca de la începutul activitatii mele în România, ca presedinte al trustului german de presa .......... ..... ...... ........................ , am cunoscut-o si apreciat-o pe doamna .......... ..... ...... ................... ca pe o foarte devotata si deosebit de bine pregatita profesional membra a echipei manageriale.

Domnia-sa a avut urmatoarele responsabilitati principale, multe dintre acestea depasind ca anvergura domeniul strict legat de personal:

realizarea si mentinerea colaborarii cu autoritatile de resort ale statului

evidenta si administrarea personalului, managementul resurselor umane

consilierea juridica privind legislatia muncii

analizarea mediului concurential de afaceri


Dovedind profunde si consistente competente profesionale, actionând dinamic si optim la nivel decizional, implicându-se cu entuziasm si diplomatie în rezolvarea problemelor pentru care a fost solicitata, doamna .......... ..... ...... ....... a adus reale servicii companiei noastre în toate etapele expansiunii sale în mediul economic românesc.

Pentru experienta domniei-sale, pentru toate aceste rezultate deosebite de pâna acum, o sustin si îi recomand cu încredere candidatura pentru pozitia de .......... ..... ...... .................... în cadrul institutiei .......... ..... ...... ........... .Presedinte al .......... ..... ...... ..... Data ................Document Info


Accesari: 5153
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )