Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
Aplicarea punctelor de penalizare

Legislatie


Aplicarea punctelor de penalizare

Art. 2041.Cand pentru fapta savarsita legea prevede si aplicarea punctelor de penalizare, agentul constatator are obligatia sa le inscrie in procesul-verbal de constatar 16416d34q e a contraventiei.

2.Procesul-verbal de constatar 16416d34q e a contraventiei se trimite, in cel mult doua zile lucratoare de la data intocmirii acestuia, la serviciul politiei rutiere pe raza caruia a fost savarsita fapta.

Art. 205 Punctele de penalizare se inscriu in evidenta conducatorilor de autovehicule sau tramvaie de catre serviciul politiei rutiere pe raza caruia a fost constatata fapta.

Art. 206 Cand instanta competenta, prin hotarare judecatoreasca ramasa irevocabila, a dispus anularea procesului-verbal de constatar 16416d34q e a contraventiei, serviciul politiei rutiere pe raza caruia a fost savarsita fapta radiaza din evidenta punctele de penalizare aplicate.

Art. 207 Cand un conducator de autovehicule, posesor al unui permis de conducere eliberat de catre o autoritate straina, savarseste o fapta pentru care legea prevede si aplicarea punctelor de penalizare, procesul-verbal de constatare a contraventiei se trimite politiei rutiere din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, pentru informarea autoritatii statului care a emis permisul de conducere.

Art. 208 Titularul permisului de conducere, la cerere, are dreptul sa obtina, personal, la sediul politiei rutiere din judetul care il are in evidenta, informatii cu privire la numarul de puncte de penalizare ce i-au fost aplicate.


Document Info


Accesari: 3589
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )