Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
CODURILE GRAAL-ului

arta cultura


CODURILE GRAAL-ului

27 aprilie 2008

prin Celia Fenn, in Cape Town, Africa de sud


Activarile Codurilor Graal sunt o parte importanta a tranzitiei voastre catre forma Angelic - Umana. Codurile Graal ne permit sa integram energia Christului Feminin, sa ne echilibram total si complet, si sa fim astfel capabili sa traim in Dimensiunea a Cincea in echilibru si intr-un mod creativ.Cand am vizitat regiunea Languedoc in 2007, partea sudica a Frantei numita si tara ''Madalena'', am fost constient de o fericire mare care iesea aproape din insusi Pamantul, pe masura ce venea timpul ca umanitatea sa se apropie inca odata si sa onoreze energia Christului Feminin.

Aceasta regiune din Franta a mentinut energiile Christului Feminin pentru multi ani si acum este timpul ca aceste energii sa fie re-integrate in Reteaua inimii Globale a Planetei si in Inimile fiecarei persoane de pe Planeta, care este deschisa catre adevarul sau. Este un timp al Marilor Vindecari pentru Inima Planetara si un timp in care fiecare dintre noi sa-si proclame energia Christului Feminin din interiorul proriei Inimi.

Aceasta conversatie cu Arhanghelul Mihail serveste in aducerea mai multor informatii despre aceasta Binecuvantare a Transformarii care ni s-a oferit in 2008.

Celia. Anul trecut, in 2007, am vorbit despre ''codurile infinitului'' care sunt o parte importanta a transformarii U 22522h722w manilor in Ingeri Umani. In acest an, 2008, ai vorbit despre ''Codurile Graal-ului''.

Imi poti explica cum sunt cele doua conectate si ce reprezinta ele pentru noi?

Arh Mihail.

Da, intr-adevar, este o placere sa facem acest lucru.

In 2007, am lucrat pentru a activa anumite ''coduri'' sau seturi de informatii pe care le purtati in ADN-ul vostru. Acest lucru poate fi descris ca o constientizare a Timpului si Spatiului infinit, asa cum v-am explicat, deci asa le-am numit ''codurile infinitului''. Aceste activari, din ADN si din Corpul de Lumina, permit Umanilor sa aprinda total Corpul de Lumina Galactic si inca odata sa-si proclame mostenirea lor Galactica, asa cum a facut parte din planul original pentru Umanitate.

Acum, in 2008, inca odata in concordanta cu Tiparul vostru Original, care a fost construit de Sursa prin Ingerii Elohim, sunteti imputerniciti sa va activati ceea ce noi numim ''Codurile Graal-ului'', care re-energizeaza acea parte a Tiparelor Perfectiunii Divinului Uman care va ofera capacitatea de a obtine intreaga
Constiinta Cosmica. Deci, la acest punct, tiparul īngerului Uman este inca odata activat la intregul sau potential.

Acum, din nou conteaza primirea directa de la Soarele Central, a Noilor Coduri de Lumina, pentru evolutia viitoare in noua voastra forma. Deci, in aceasta perioada a tranzitiei catre 2012, veti incepe acest proces lucrand cu aceste noi Coduri Evolutionare pentru Crearea Abundentei prin Comunitatea de pe planeta voastra.

Celia: Deci de ce sunt numite ''Codurile Graal''?

Arh. Mihael. Da, intr-adevar o intrebare foarte buna.

''Graal-ul'' in sine este un concept din reprezentarea arhetipala a Crestinatatii din Vest si este un simbol al adevarului care a fost ascuns de umanitate pentru multi ani.

Ce este Graal-ul, unde este ascuns, dece se cauta ''Sfantul Graal''?

Noi vom spune, foarte simplu, asa cum am mai facut si in alte dati, ca voi sunteti ''Sfantul Graal'' si atunci cānd ascensionati in intregul vostru potential ca Īnger Uman, voi atingeti Misiunea si deveniti Graal-ul.

Asta a fost esenta Invataturilor Mariei Magdalena, oferite de ea in Franta, pentru intreaga Umanitate, ca un Dar de Lumina de la Sursa. Dar din cauza persecutiilor celor care au ales alta cale a puterii si dominarii, Adevarul Mariei Magdalena a fost ascuns si codificat in povesti si poezii, care au fost transmise din generatie in generatie. Aici, am dori sa spunem mai multe despre invataturile Mariei Magdalena in Europa.

Maria Magdalena a venit in Vest cu intentia de a imprastia Invataturile Christului. Prin asta, nu ne referim numai la Yeshua Christul, ci ne referim si la ea, la propriul ei rol sacru, ca parte feminina a parteneriatului Sacru sau Christic.

Ea a fost ''Christul'', si acest adevar a fost recunoscut de catre discipolii sai, dar uitat de catre cei care au cautat sa obtina controlul prin propagarea Christului Masculin si a unui Tata Dumnezeu Masculin, indepartand Christul Feminin si aspectul Mama al Sursei. In acest fel, jumatate din adevarul energiei Christice a fost indepartat, iar invataturile Christului, care au fost transmise prin Biserica Catolica, au continut doar ''jumatate'' de adevar, tintind si asigurand puterea si controlul masculin.

Deci asa este, ca ''istoria'' pe care ati primit-o in Vest este doar istoria celor care au urmat energia Christului Masculin. Aceasta este dezechilibrata, fiind obtinuta printr-o campanie concentrata a terorii impotriva celor care au purtat cunoasterea intregului adevar al energiei Christului Feminin care a fost adus de catre Maria Magdlena.

Deci, de aproape 1000 de ani, toti cei care au urmat adevarul ei sau care s-au conectat cu Christul Feminin sau cu Principiul lui Dumnezeu, au fost persecutati si omorati. Pana cand, eventual, a ramas un mascul-dominant, o versiune dezechilibrata a darului original al Invataturilor lui Yeshua si Miryam, pe care voi ii numiti Isus si Maria Magdalena. Calea serviciului care activeaza energia Christului Feminin a fost de mult uitata si pierduta, dar mai dainuie totuti in legendele Graal-ului si in traditiile ''Curtoaziei Armurii'' sau a ''Iubirii de la curte'' care au facut parte din cultura acestei regiuni a Frantei medievale. Aceste povesti, care vorbesc despre misionarii care cautau Graal-ul si despre cavalerii care o servesc pe preaiubita Lady, sunt metafore pentru Calea Divina a Unicului Spiritual cu Sursa prin serviciul Principiului Divin Feminin sau Aspectul Mama a lui Dumnezeu.

''Lady'' a fost pastratoarea energiei Zeitei Mama Divine, in servirea ei, iar Masculinul isi va gasi calea sa catre Divinitate prin imbratisare, prin Puritatea si Frumusetea ei, Femininul Divin din el. In acelasi fel, fiecare dintre voi, care serviti principiile Frumusetii si Gratiei, invatati sa mergeti pe calea creativa a Femininului Divin si sa accesati Flacara Aurie a Iubirii Ascensionale, care a unit Femininul Divin cu Masculinul Divin in Inima lui Dumnezeu. Aceasta a fost o cale onoranta si una care a invitat barbatul sa onoreze femeia, ca pe un portal catre energia Sursei Divine si sa-si onoreze si propria gentilete si energia de sustinere feminina. Barbatul, Misionarul, ar sti ca misiunea sa pentru Iubirea Inalta, Intelepciunea Spirituala si serviciul sau pentru Preaiubita, avea foarte putina concentrare sexuala si mai multa concentrare asupra Inimii si a centrului Sufletului. Deci, intr-adevar, acest lucru a fost foarte diferit fata de invataturile bisericii centrate pe masculin, ale carei invataturi au fost faptul ca femeia, daca nu este controlata de catre barbat, este un portal catre rau si degradare.

Deci, nu a fost nici o surpriza cand biserica a cautat sa eradieze pe cei care urmeaza calea Christului Feminin.

Totusi, chiar astazi, Calea Graal-ului sau a Codurilor care poarta calea catre Divinitate prin Serviciul elementului Mamei Divine a Sursei, este re-activata. Ca indivizi, veti invata sa pretuiti si sa onorati pe Preaiubita asa cum este exprimata prin Divinul Feminin si prin femeie, ca o cale a serviciului spiritual pentru Lumina lui Dumnezeu in inimile voastre. Ca un colectiv, veti invata sa serviti Frumusetea, Adevarul si Iubirea si prin acest serviciu sa integrati din nou energiile gentile, iubitoare si sustinatoare ale aspectului Mama al Sursei in societatea voastra.

Asta va va permite sa creati sustinere si abundenta pentru toti. In general prin asta insusi Graal-ul a fost Potirul care a fost folosit de catre Christ la ceea ce a fost cunoscut ca fiind ''Cina cea de taina''. Si da, acea cupa este simbolul ideii ''Graal-ului'', caci Cupa Aurie este un receptacul pentru vinul sacru care reprezenta ''sangele'' lui Hristos. Si astfel, Corpul Uman este receptacolul ( poate receptorul) sacru, sau potirul pentru ''sangele'' christilor, sau curgerea sacra a Sufletului si Spiritului in cei care sunt ''christi'' si s-au deschis pentru a-si primi propria Divinitate si puterea creativa care vine cu cunoasterea aceste Divinitati. Este puterea de a crea si de a fi creator in numele Sursei.

Acesta este secretul Graal- ului, care este mentinut in fiecare dintre voi ca si Ingeri Umani. Deci culminarea invataturilor Mariei Magdalena si a Flacarii sale Gemene, Yeshua sau Isus, este recunoasterea ca corpul vostru fizic cu tiparele sale de perfectiune incodate in ADN, este insusi Graal-ul.

Celia: Deci, as putea intreba care sunt conectiile intre energiile Flacarii Gemene si Codurile Graal-ului?

Arh. Mihail. Yeshua si Mariam, sau Isus si Maria Magdalena, au venit pe planeta pamant pentru a fi o reflectie oglindita a Adevarului Divin a Flacarii Gemene Eterne a Sursei. A fost absolut necesar ca ei sa vina impreuna, pentru a fi o reflectie a polaritatilor echilibrate a energiei Sursei. Dar, intr-adevar, asa cum am explicat, s-a intamplat ca Flacara Feminina sau Polaritatea au fost reprimate si ''inchise'' in ADN-ul vostru si o versiune a invataturilor Christice bazate pe polaritatea masculina a venit pentru a domina civilizatia din vest in forma Crestinatatii.

Aceasta a fost o energie dezechilibrata si a atras energiile dezechlibrate masculine ale controlului, ale puterii si dominarii. A hranit lacomia, violenta, ''exploatarea'' si ''slabiciunea'' energiilor feminine fie din femei, fie din oamenii indigeni prin energiile dominante ale colonianismului si sclaviei.

O parte a procesului Ascensiunii a imputernicit inca odata Femininul astfel incat Puterea Creativa a Mamei Dumnezeu sa poata fi din nou simtita de catre toti, si sa imputerniceasca Masculinul astfel incat barbatii sa poata inca odata sa-si castige gentiletea si frumusetea, sa nu fie doar razboinici ci si si poeti si trubaduri ai Preaiubitei.

Celia: Cum a fost posibila ''inchiderea'' Codurilor de Lumina a Divinitatii Feinine in Corpul Uman?

Arh. Mihail: Prin simpla metoda de ucidere a celor care le aveau activate sau care purtau acele coduri in viata lor si in munca lor, cu alte cuvinte, toti cei care au purtat codurile genetice ale Mariei Magdalena si invataturile sale.

Biserica care a fost construita in numele energiei Christului masculin a dus o campanie de teroare in Europa, in care toti cei care sustineau si traiau adevarul Femininului Divin, reprezentat de energia Magdalenei a Femininului Divin, au fost omorati.

Ei au fost torturati si omorati ca fiind eretici si vrajitoare, si numarul lor s-a imputinat. In cursul evolutiei umane, aceasta ''informatie'' a fost trecuta in ADN si corpul/mintea umana a invatat ca pentru a supravietui, trebuie neaparat sa ''inchida'' aceasta polaritate a Divinitatii Feminine. Si astfel, receptorii Femininului Divin din ADN au fost inchisi, iar comunicarile / transmisiile Mamei Divine din Marele Soare Central nu au mai fost percepute. Din nefericire, si transmisiile pentru Echilibrarea Cosmica veneau din energia Mamei Dumnezeu, asa ca, umanitatea a trait cu o imagine deformata a Femininului Divin, imagine creata de o energie masculina dezechilibrata. A fost o imagine care a redus-o pe Magdalena cea Sacra intr-o prostituata si a legat conceptul de ''femeie buna'' dez-imputernicirii si unei expresii a creativitatii care a fost permisa doar la un nivel biologic. Deci, chiar si astazi, multe femei inca isi mai considera biologia ca fiind singura cale de a-si exprima puterea Feminina si le este frica sa-si proclame intreaga putere ca si Christ Feminin si Fiinte Creative Divine ca si Parteneri Egali cu energiile Masculine.

Dar noi vom spune, ca aceasta informatie nu a fost niciodata pierduta. Ea a fost stocata in ADN, ca o referire, cum ADN-ul uman este construit pentru a mentine toate informatiile disponibile pentru o referinta mai tarzie.

Si deci, in acest timp, cu activarea acestor Coduri prin transmisia unei anumite lumini, Umanitatea a fost imputernicita inca odata sa ''aprinda'' Flacara Femininului Divin si astfel sa se imputerniceasca pentru a crea inca odata Uniunea Sacra.

Celia: Exista o legatura intre acest proces si simptomele Ascensiunii?

Arh. Mihail: Da, intr-adevar. Acium cānd acest fir ADN este total re-activat si ''re-aprins'' inca odata, Umamnitatea trebuie sa curete si sa elibereze toata trauma si frica care este continuta in acest mesaj ''blocat''. Voi a trebuit sa trasmutati generatii de frica, de abuz si de valoare de sine mica, care au fost stocate in ADN-ul vostru. Asta are legatura nu doar cu relatiile feminine/masculine, ci cu toate situatiile in care toate energiile masculine au abuzat o energie mai slaba feminina. A fost deja mentionat, ca aceasta a fost energia numita ''colinialism'', unde cuceritorii au coplesit populatia nativa si i-au asuprit. O parte din activarea Codurilor Graal a necesitat iertare si eliberare a acestei parti a istoriei. Este necesar ca sa existe o acceptare si o eliberare si o recunoastere a iubirii mutuale si a respectului pentru ca Pamantul sa se re-echilibreze. De aceea, in anii care vor veni, vor exista legaturi intense intre ''Lucratorii in Lumina'' din natiunile dezvoltate si traditiile spirituale ale oamenilor indigeni. Va fi o cale a respectului mutual, in care echilibrul va fi obtinut prin iubire mutuala si respect, pentru caile spirituale ale fiecaruia. Veti vedea, clar, cum caile voastre duc catre UNUL.

Celia: Deci, asa cum inteleg eu, scopul Codurilor Graal este de a activa Tiparele Originale pentru Perfectiunea Umana, care a fost desenata de catre Elohimi , continānd Masculinul Divin si cel Feminin in echilibru perfect. De ce este acest lucru atat de important pentru noi acum?

Arh. Mihail : Ei bine, cānd intrati in a cincea dimensiune, voi
experimentati Intreaga Constiinta a Unicului. Voi intelegeti si simtiti ca sunteti conectati intr-O Inima si O Minte. Acel UNUL este Sursa, iar voi toti intr-adevar mentineti in interior Inima Sursei. Si ati fost creati de catre Sursa pentru a fi o reflectie sau o Oglinda pe Pamant a energiei Sursei.

Cand Sursa isi activeaza puterea creativa, a divizeaza polaritatile Masculinului si Femininului, sau asa cum le stim noi, Focul Creativ si Apa Cosmica, in care Focul Cosmic poarta energiile Femininului Divin si Apa Creativa este puterea Masculinului Divin. Deci in fiecare Inger Uman aflat intr-un Corp Fizic, exista potentialul de a exprima si experimenta Polaritatile Divine ale Femininului si Masculinului, ca o oglinda a Creatorului si de a crea o realitate pe aceasta planeta care este la randul sau o reflectie sau o oglinda a Cerului insusi. Acesta este procesul atunci cand Umanii Ascend in Ingeri Umani si isi aduc energiile lor ale Sursei Divine in echilibru in inimile lor. Acest lucru activeaza puterea creativa a Sursei si le permite sa devina creatori puternici.

Deci, cea mai buna intelegere a Flacarii Gemene si a Uniunii Sacre, este ca un Proces Interior in care indivizii sunt capabili sa devina o oglinda ce reflecta Sursa si sunt imputerniciti sa creeze din puternica Uniune Sacra a energiilor din Inima. Aceasta este natura meditatiei ''Uniuniii Sacre'' si a ''Inimii Sacre'' care v-a fost data in 2007.

O alta cale in care v-am explicat acest lucru cu informatia ''Inimii Sacre'', este pentru a intelege ca Inima este punctul central pentru doua spirale de energii. Prima este cea care creaza ''Cerul pe Pamant'', lumina sacra din Spirit care se marita cu energiile joase din corpul pamantesc la inima si creaza un semn ''8'' asa cum energiile Cerului si Pamantului se combina in
fiecare individ. Acest lucru poate fi numit expresia ''verticala'' a Flacarii Gemene. Expresia ''Orizontala'' este atunci cand energiile Masculine si Feminine se combina in Inima pentru a crea o viitoare figura ''8'' a energiilor spiralate. Atunci aveti o dubla figura ''8'' care seamana cu o cruce cu patru laturi care este intr-adevar simbolul esoteric pentru Pamant.

Deci Pamantul este planeta unde Cerul se intalneste cu Pamantul si unde energiile Masculine si Feminine se combina pentru a crea o Binecuvantare si o Fericire pe Planul Material.

In trecut, Cerul si pamantul au fost separate, Masculinul a dominat Femininul si voi ati devenit dezechilibrati. Aceasta informatie a fost transmisa in ADN, si deci aceasta ''dezvoltare evolutionara'' a fost inregistrata si propagata. Scopul activarilor Ascensionale a fost acela de a re-echilibra aceste curgeri de energii astfel incat evolutia umana sa poata continua de-a lungul liniilor Amprentei Originale Divine, in aliniament cu Sursa si nu intr-un fel dezechilibrat in care se indrepta.

Intr-adevar, planeta s-ar fi distrus, daca acest dezechilibru ar fi continuat. Dar multi Lucratori in Lumina, iubitori si devotati s-au
oferit voluntari in a veni pe pamant si de a-si oferi serviciul pentru a recastiga echilibrul, astfel incat Planeta sa-si poata continua spirala evolutiei in continuare in Lumina, Gratia si Iubirea Creatorului.

Si asa a fost, ca dupa o perioada de timp, din ce in ce mai multe suflete evoluate au venit pe Pamant, pentru a face aceste schimbari cat au putut ei de bine, pana cand in sfarsit Pamantul a fost pregatit sa primeasca influxul masiv de Lumina care a venit impreuna cu copiii de cristal, care ajuta Pamāntul sa se ''inalte'' inapoi in Aliniamentul Sacru. Acesta este procesul numit ''Ascensiune''.

Celia: Ne poti oferi mai multe informatii despre Codurile Graal si relatiile Flacarii Gemene? Am inteles ca prima expresie a acestora este in interiorul nostru, dar deasemenea ai sugerat ca ele pot fi traite ca Relatii sau parteneriate ca Yeshua si Mariam?

Arh. Mihael: Da, unul dintre cele mai mari daruri ale Codurilor Graal, este re-alinierea Umanitatii cu tiparele Ingerilor Angelici, astfel incat sa aveti acum oportunitatea de a crea Uniuni Sacre iubitoare si echilibrate, care sunt centrate in Inima si in energia Christica. Aceste relatii permit ca doua suflete sa-si fuzioneze energiile si sa devina ''o singura flacara'', exprimata in doua polaritati a Masculinului si Femininului, exprimate prin tipare intr-un parteneriat sacru.

Sufletele isi fuzioneaza energia Luminii la un Nivel Spiritual si corpurile lor sunt unite la un nivel fizic. Energia sexuala in Uniunea Sacra este creativa ca si natura si se exprima prin compasiune. Cand energiile sexuale ''joase'' ale corpului sunt incluse in parteneriat, atunci ei sunt deasemenea o expresie a creativitatii si iubirii in compasiune, la fel ca si respectul si onorarea pentru aceasta expresie fizica a divinitatii care este reprezentata de catre corpul fizic.

A doua problema este increderea intre partenerii Uniunii de Suflet. Cand o astfel de uniune creata, este intr-adevar sacra si sufletele ar trebuie sa fie in concordanta onorate. Fuzionarea energiilor sufletului in Unic creaza un tipar energetic sau o forma
geometrica de Lumina care este o ''entitate'' in sine. Cand iubirea este sacra,i pura si clara, atunci aceasta forma geometrica este valurita in ADN-ul planetei si iubirea continua dincolo de viata corpului. Tiparul lasat de catre Yeshua si Myriam exista chiar si astazi in ADN-ul sau Akasha planetei si este constientizat si accesat de catre toti cei care activeaza Codurile Graal si isi aduc energiile Inimii lor in echilibru.

Atunci ei pot accesa geometriile stralucitoare ale Uniunii Sacre care au fost lasate de catre Yeshua si Myriam ca un tipar pentru Uniunea Ingerilor Umani. De aceea partenerii Sufletului Pereche care si-au fuzionat energiile in Uniunea Sacra, sunt atrasi inapoi prin multe vieti, asa cum creatia Sufletului si Luminii lor de Iubire i-a chemat inapoi din Taramurile Spirituale.

Nu ''karma'' este cea care aduce iubitii impreuna, ci puterea infinita si energetica a iubirii sufletului, exprimata in uniunea a doua suflete la fel ca si ''Preaiubita'', incodate intr-un camp de lumina geometric. Nu putem decat emfaza cat de puternica si de trainica este iubirea sufletului.

De aceea Yeshua Christul a spus ca ingerii nu se casatoresc. Nu este nevoie sa oferiti unul altuia ceremonii ca si un atasament. Sufletele care liber au ales sa intre in Uniunea Sacra prin multe vieti, vor fi atrasi impreuna prin multe vieti, daca nu sunt energii care sa blocheze acel proces, sau daca uniunea insasi si-a servit scopul si cresterea are nevoie de ambele suflete pentru a fi dizolvata astfel incat un alt cerc al iubirii si experientei sa poata fi inceput.

Celia. Multumesc, apreciez aceasta informatie. Dar ce zici de ideea ''Sufletului pereche'' sau de ''cealalta jumatate'' a sufletului? De ce crede lumea ca trebuie sa-si caute ''geamanul''?

Arh Mihael: Ei bine, asa cum deja am spus, iubirea marelui suflet dainuieste prin multe vieti si sufletele care au creat un tipar de lumina a iubirii lor pot tanji profund sa continue aceasta ecperienta cu un suflet care il reprezinta pe ''Preaiubit'' in ochii lor in acest ciclu al cresterii sufletului lor. Dar profunda nevoie de a ''gasi'' un anumit suflet nu inseamna ca doar acel suflet este disponibil. Spiritul este abundent si va va oferi mai multe ''suflete pereche'' potrivite daca doriti sa intrati intr-o Uniune Sacra sau un parteneriat ca si cale de a va exprima Divinitatea interioara.

Vi se va permite sa alegeti sufletul care vorbeste inimii voastre.

Celia. Dar am auzit oameni spunand ca au avut viziuni ale sufletului lor si a acelei ''alte jumatati''. Ce este asta?

Arh.Mihail: Ei bine, in trecut umanii s-au conditionat sa creada asa printr-o filosofie a lipsei si controlului. Sursa este infinita si abundenta si nu vi se ofera doar o singura sansa in viata. Dar noi vom spune ca aceste viziuni sunt o reprezentare simbolica a caii originale a Sursei si indica re-intoarcerea caii catre Divinitate prin Uniune Sacra. Sursa este Cea care se divide si devine Doi. Acestia doi sunt polaritatile Masculinului si Femininului lui Dumnezeu. Din aceste doua polaritati ale Divinitatii, a inflorit toata creatia. Cand doua suflete sunt atrase impreuna ei urmeaza ''calea intoarsa'' catre Unic, asa cum polaritatile Masculine si Feminine devin UNA. Ele adopta o Drama Sacra a Creatiei si permit celor doua parti separate ale Divinitatii sa se uneasca intr-o expresie a Marii Iubiri si Pasiuni. Si atunci cand se separa si devin ei insisi, ei continua sa poarte marele mister al Divinitatii exprimat prin Uniunea Sacra- cei Doi care devin Unu si apoi devin Trei asa cum ei creaza o alta ''finta de lumina'' din iubirea lor. Intr-adevar, misterul ''Trinitatii'' ca o expresie a Divinitatii Creative, este unul dintre cele mai deformate dintre invataturile Christice, ale ''Trinitatii'' care reprezinta Mama si Tatal si Copilul de Lumina, care este creatia iubirii Flacarilor Gemene in Dimensiunile Inalte.

''Copilul de Lumina'' se poate manifesta in multe feluri pe planul material si nu este limitat si nici definit de procesul biologic al nasterii. Este dorinta voastra profunda sa simtiti si sa vedeti deformarile profunde care au intrat in relatiile umane si ca va eliberati de vechile tipare ale atasamentului, dominarii si controlului. Apoi, in libertate totala, puteti alege sa experimentati Lumina Radianta a Uniunii Flacarii Gemene asa cum este acum posibila in Noul Pamant.

Este un mare dar pentru toti cei care fac o alegere profunda a sufletului pentru a permite Divinitatii lor sa fie exprimata printr-un parteneriat. Dar, amintiti-va ca primul pas este sa va proclamati propria putere personala si divinitatea echilibrata, ca o fundatie inainte ca voi sa exteriorizati acest lucru in expresia Uniunii Sacre.

Deci, preiubitilor, suntem pregatiti sa asistam la fiecare dintre voi care purtati intentia de a crea Uniunea Sacra. Activarea Codurilor Graal in AND, va va permite sa integrati energiile Christului Feminin, Magdalena, si sa va imputerniceasca sa exprimati o relatie echilibrata si puternica a Spiritului si Corpului.

Si astfel noi va multumim pentru acest timp impreuna si va dorim fericire si gratie si iubire in Creatia voastra a Cerului pe Pamant in energia Noului Pamant.Document Info


Accesari: 3692
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )