Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload
Un caine educat este un caine mai fericit

Animale
Un caine educat este un caine mai fericit


Dresajul de companie reprezinta o conditie necesara unei prietenii trainice si a unei bune convietuiri dintre dumneavoastra si caine. El reprezinta o fundatie pe care se poate cladi si rezolva aproape orice problema. Dresajul de companie poate fi continuat cu un dresaj specializat: sportiv, de paza, etc. Un program de dresaj adecvat deschide o cale de comunicare intre dumneavoastra si caine, cale care, cu ajutorul dumneavoastra, va ramane intodeauna deschisa.
Testarea aptitudinilor

Testarea aptitudinilor reprezinta pentru instructor prima si cea mai importanta etapa a programului de dresaj. In urma testarii, el are posibilitatea de a stabili receptivitatea si capacitatea de invatare a puiului, precum si metoda si stimulii pe care ii va folosi in perioada de educare.

Motivarea pozitiva

Recompensa sau motivarea pozitiva reprezinta tot ceea ce cainele apreciaza. Este folosita pe parcursul intregii perioade de dresaj, fiind eliminata treptat doar o data cu invatarea comenzilor.

Atentia

Atentia cainelui la conductor reprezinta unul din cele mai importante aspecte ale dresajului canin. Atentia este dovada folosirii unei metode motivationale eficiente, a abilitatii si a calitatilor echipei om-caine.Fixarea comenzilor

Fixarea comenzilor este o etapa avansata a dresajului de companie, ce survine numai dupa parcurgerea cu succes a perioadei de invatare.

Preluarea comenzilor de catre stapan

Preluarea comenzilor de catre stapan reprezinta etapa cea mai importanta pentru toti cei care apeleaza la serviciile unei scoli de dresaj. Lipsa ei provoaca inutilitatea intregii perioade de instruire, cainele refuzand sau executand aleatoriu comenzile date de catre proprietar.


Document Info


Accesari: 1468
Apreciat:

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site

Copiaza codul
in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2022 )