Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
Am pierdut toamna noastra

diverse


esant Am pierdut toamna noastra...
A trecut toamna trista, lasând în urma o dorinta. Gândurile, visul, nu mai sunt acelea# 24224k1013y 1;i. Totul a ramas în urma topind continutul. Frunzele s-au uscat si o data cu ele amintirile. Cu tristete în suflet, au ruginit si sentimentele... Doream mai mult, dar... Ne-am oprit, am înteles... Meritam mai mult decât atât?... Nimic nu mai are sens... Ai înteles?

Sentimentele se revarsa ca o cascada...Nu vrei sau nu poti sa le raspunzi. Ne regasim pierdu-ti      printre frunze plângând...Aceea nu sunt eu, acela nu esti tu. Linistea a patruns în sufletele noastre, privirile au ramas departe, au obosit... Copacii au coborât în valea trista a uitarii, spre necunoscut, s-au suparat pe noi... Ma conving cu un zâmbet tot mai trist ca ai plecat si nu stiu unde, nici de ce, nici când?... Am înteles, trebuie sa-mi gasesc acel loc unde tu nu vei ajunge niciodata, ramân în urma. Nu am voie sa cer mai mult. Termenul de gratiere l-am pierdut undeva în trecut. Privesc linistita spre lacrimile mele si le zâmbesc. Tu poti zâmbi?... Eu am reusit! Am oprit visul meu în toamna când ne-am cunoscut. Am oprit visul meu în toamna când ne-am cunoscut. Apar doar amintirea clipei când ai rasarit. Clipa este a mea. Visul a disparut... Nu stiu când?... Tu nu faci parte din el, ai ales. Am ramas doar cu zâmbetul tau tineresc... Mai vreau linistea din necuprins si mangâierea dulce. O singura dorinta mai am în privirea albastra... Numara macar frunzele ce au cazut?...

Numara macar frunzele ce au cazut?...Eu le-am numarat... Îmi doresc sa mor toamna, nimic mai mult. Om bun!...Iertare!...daca nu o fac acum.


Document Info


Accesari: 1802
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )