Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
Aprecieri subiective asupra site-ului sentimente.ro

diverse


Aprecieri subiective asupra site ului sentimente.ro


- Scopul sau initial a fost probabil sa înlesneasca comunicarea, cunoasterea cautatorilor (înainte se întâlneau pe Muntele Gaina, acum într-n spatiu fara consistenta);- În prezent site-ul abunda de o fauna destul de colorata: de la tineri de 18 ani nestiutori sau comercianti, pâna la persoane venerabile care înca mai întrezaresc un viitor. Diversitatea reala însa tine de nivelele de educatie: unii nu stiu de ce au intrat pe site, altii stiu dar nu spun, altii joaaca teatru, si putini se iau în serios. Majoritatea lâncezesc pe site si poarta discutii flasce (atâta pot, atâta fac).

- Calculatorul ca si televizorul pot fi folosite benefic, puse la treaba, puse sa te ajute sa te împlinesti. Dar în cazul multor utilizatori, cele doua cuceriri ale stiintei îi înrobesc, le scurtcircuiteaza neocortexurile, îi învata comozi, dependenti de pc si tv, îi dezvata de a mai gândi si a mai iesi în lume.

- Majoritatea membrilor site-ului ramân la nivelul comunicarii prin interfete; ei se multumesc cu atât. Putine întâlniri pe site tranziteaza în real. Din ce în ce mai putine.

O viata in care faci greseli nu este mai onorabila, ci mai folositoare decat una in care nu faci nimic" "Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic."


Document Info


Accesari: 2762
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )