Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload
EXTRATERESTRII CELEBRI

diverse
ALTE DOCUMENTE

Visul in credintele si superstitiile romanesti
Filme romanesti
ENCICLOPEDII
Vorbe
A Good Job
Dictionar englez roman litera G
TIBETAN GOLD - ELIXIRUL VIETII
Batista alba
LIMBA ENGLEZA-PROBA ORALA 2005
EXTRATERESTRII CELEBRIEXTRATERESTRII CELEBRI
Aetherius


Maestru spiritual extraterestru de pe planeta Venus, cu care s-a aflat in legatura George King. Acesta i-a furnizat renumitului contactat o multime de invataturi spirituale pe care le-a primit in timp ce se afla intr-o anumita stare modificata a constiintei numita samadhi. Doctrina expusa de George King se bazeaza pe invataturile yoga si practica meditatiei care aduce samadhi, care reprezinta scopul spiritual al omului.


Al


Este un spirit al unui alien care a luat legatura cu Adrian Dvir, medium si vindecator din Israel. Nava lui spatiala este denumita Free Lancer. Consiliul civilizatiilor alien l-au angajat ca supervizor.
Albastrul (The Blue)


Face parte dintr-o organizatie a raselor de extraterestri care viziteaza Pamantul ("Proiectul de pe Pamant"). Sunt 218 rase de extraterestri care fac parte din aceasta organizatie care are ca misiune sa ajute oamenii sa constientizeze p 131j95b rezenta extraterestra si sa stabileasca relatii diplomatice cu acesti vizitatori extraterestri. Extraterestrii vin cu o noua viziune in care pamantenii se vor alatura celorlalte fiinte inteligente din alte lumi si vor urma caile pacii universale. Informatiile sunt furnizate de contactatii Jack si Nancy Malacaria care au luat cunostinta de acest proiect in mai, 1990. Atunci erau doar 170 de rase de extraterestri care activau in cadrul acestei organizatii.


Albastul (The Blue) este porecla unui alien, membru al consiliului organizatiei si de profesie diplomat. Abilitataile rasei lui il ajuta foarte mult in indeplinirea misiunii sale de diplomat. Are 1.2 m inaltime, ochi de culoare maro-albastru inchis si piele maro-albastru. Poarta o roba albastra cu gluga. Are un simt deosebit al umorului. Este reprezentantul rasei de entitati alien care populeaza cea mai apropiata planeta de Pamant care este locuita si care face parte din aceasta organizatie.
Aleh


Un extraterestru care pare a fi mai curand o entitate astrala decat una fizica, aflat in legatura cu un medium din Romania, Melfior Ra. Vine de pe planeta Azur. Se poate lua legatura cu el printr-o yantra de contact. In cartea "Aleh, prietenul meu astral", Melfior Ra relateaza o frumoasa poveste de dragoste intre Aleh si o pamanteanca, Alina. Aleh este sufletul dual al Alinei. Ei sunt despartiti de distante mari si planuri vibratorii diferite, datorita evolutiei spirituale care se afla pe diferite nivele. Numele Aleh are o anumita semnificatie si reprezinta initialele urmatoarelor cuvinte: Adevar, Lumina, Existenta, Holospatiu.
Alena


Extraterestru aflat in contact cu grupul de contactati "Oamenii Cosmici". Colaboreaza cu Ptaah si Ashtan Sheran. Transmite informatii prin Ivo A. Benda si Miloslava Drskova.
Amaritha


Amaritha este o prezenta extraterestra, care este canalizata (channeling) prin Elena Diana. Elena experimenteaza o stare de transa constienta in timp ce Amaritha vorbeste prin ea. Avand in vedere faptul ca aceste sesiuni de channeling sunt deschise tuturor care vin si pot fi puse orice intrebari, este abordata o gama larga de subiecte.


Amaritha vine dintr-o dimensiune a realitatii unde unitatea fundamentala a existentei se divide in trei aspecte, in comparatie cu lumea noastra unde realitatea este divizata in doua - polaritatea opozitiilor: cald si rece, placere si durere, viata si moarte, etc. In lumea Amarithei, desi exista individualitate, nu exista un simt al separarii de ceilalti sau de TotCeeaCeEste.


Venind cu aceasta constiinta a unicitatii, Amaritha ne aduce iubire si intelepciune. Ea spune: "Chemati-ma oricand pentru a va impartasi tristetile si bucuriile voastre. Nu trebuie decat sa va ganditi la mine si voi fi acolo. Am multa iubire pentru tine!" Pentru a o contacta pe Amaritha puteti sa trimite-ti e-mail sau sa ii scrie-ti pe adresa: Amaritha, P.O. Box 14302, Santa Rosa, CA 95402
Arcady


Un extrateresru aflat in legatura cu vindecatorul Shlomo Kira din Israel. Arata ca un barbat subtire, inalt al carui par seamana cu o panglica lunga din material plastic. Poarta o capa tot din plastic si are o figura stranie. Are varsta de 800 de ani. A fost pe Pamant timp de 500 de ani pentru a indeplini o munca de importanta stiintifica in interesul planetei noastre. Face parte dintr-un grup de entitati existentiale care in colectivitate au o existenta complexa. Isi are originea intr-o galaxie diferita de planeta noastra care se numeste Arcaeea.
Ashtar Sheran


Este cel mai cunoscut extraterestru care actioneaza pe Pamant. Sunt foarte multi contactati care afirma ca sunt in legatura cu el (in Romania - Melfior Ra). Este considerat comandantul suprem al tuturor navelor extraterestre care actioneaza in preajma Pamantului. Are un rol deosebit in spiritualizarea si salvarea planetei Pamant in aceste vremuri grele de tranzitie spre o noua civilizatie spirituala. Ii este atribuit rolul de maestru spiritual si se spune ca este in perfesta comuniune cu Creatorul. Arata ca un tanar chipes cu parul blond. Unii contactati afirma ca vine dupa planeta Nirbua, care este o alta dimensiune a planetei Marte. Pe langa corpul semi-material are mii de corpuri mentale prin care actioneaza in diferite partiale universuluisi comunica cu mii de fiinte simultan. Exista pareri conform carora Ashtan Sheran este o entitate spiritula, materializatre a subconstientului omenirii sau chiar un grup de entitati foarte evoluate pe care cantactatii le recunosc in persoana lui Ashtan Sheran.

Ivo A. Benda care sustine ca a luat legatura cu Ashtan Sheran spune ca are varsta de 28.000 de ani, are o sotie Ester si un fiu, Isak si vine dupa planeta Nirbua, dimensiune a planetei Marte, dar a trait si in Atlantida pana la scufundarea acesteia in urma cu 11.200 de ani. Pe site-ul www.cosmic-people.com pot fi gasite numeroase imagini cu navele lui Ashtan Sheran, multe din ele fiind desenate de o fetita de numai 8 ani numita Terezka din Avirov care este in legatura cu Ashtan Sheran.
Asket


Extraterestru aflat in legatura cu Billy Meier. Planeta ei exista intr-un univers paralel cu al nostru numit "Dal".Rasa ei, timarii, au emigrat din universul nostru (caruia ii spun "Dern") in universul Dal in urma cu 50.000 de ani. Pentru a pleca in universul Dal, ei au construit o poarta de trecere folosinduse de o tehnologie foarte avansata.


Desi nu este pleidian, tanara cu par blond, Asket, l-a ajutat pe Billy Meier sa-si indeplineasca misiunea. Influenta ei subtila l-a ghidat pe Billy intr-o calatorie in timp, in trecut, prin foarte multe locuri de pe Pamant, pentru a invata si a experimenta culturi variate, sisteme de credinta si cunoastere, in general. Aceste calatorii in trecut au avut ca scop, in primul rand, de a percepe adevarata natura a multor evenimente istorice. Asket i-a ajutat pe Pleidieni sa monitorizeze activitatile de pe Pamant deoarece acesta planeta urmeaza un curs periculos in evolutia ei. Ea i-a explicat lui Billy ca suntem aproape de timpurile in care noi, nu numai ca ne putem autodistruge dar amenintam si echilibrul spatiului cosmic.


La sfarsitul contactelor cu Asket, lui Billy i s-a dat posibilitatea de a-i face acesteia numeroase fotografii la bordul navei spatiale, avand in vedere ca ea nu va mai fi activa pe Pamant. Ca si pleidienii, singura diferenta anatomica fata de pamanteni, o reprezinta urechile care au loburi alungite.
Athar


Extraterestru aflat in contact cu grupul de contactati "Oamenii Cosmici". Vine de pe planeta Zetor din constelatie Centaur. Aduce un mesaj de pace si spiritualitate pentru pamanteni.
Baldemir


Entitate extraterestra din constelatia Andromeda, sistemul Remod, planeta Piblot, care prin Misiunea Romania (un grup de persoane din Romania) ajuta la ridicarea vibratiilor Planetei, in special a Romaniei, care se presupune ca este centrul spiritual al planetei. Mesajul acestei entitati este cuprins in cartea "Viata pe Geea", editura Solteris, si este transmis prin persoanele de la organizatia Elta Universitate.
Bashar


Extraterestru cunoscut prin intermediul mediumului Darryl Anka, care se foloseste de channeling pentru a ne aduce la cunostinta invatatura acestui extraterestru. Bashar face parte dintr-o specie hibrida din timpul viitor. Una dintre ocupatiile sale consta in observarea deficientelor viziunii umane asupra realitatii.
Bennu


Este un extraterestru de tip nordic de pe sistemul solar Sirius. Conduce un program extraterestru (Loja Curcubeului de pe Sirius) care furnizeaza pamantenilor informatii din punctul de vedere al exrtaterestrilor. Loja Curcubeului de pe Sirius este un avanpost al sistemului solar Sirius, care furnizeaza cunoastere alien ET pozitive, de toate tipurile.
Bhima


In epopeea indiana Mahabharata, care este cu cel putin 5000 de ani mai veche deact Biblia se face referire la zei care calatoreau cu ajutorul unor aparate zburatoare denumite "vimanas" , care se inaltau la mari inaltimi cu ajutorul mercurului si al unui puternic curent de aer. "Vimanas" erau in stare sa strabata distante nelimitate, navigand tot atat de bine de jos in sus, de sus in jos si inainte. Astfel intr-un pasaj al Mahabharatei putem citi despre un zeu cu numele de "Bhima" care "zbura cu vimana lui lasand o dara uriasa de lumina , care avea stralucirea soarelui si al carei zgomot era asemenea tunetului furtunii" (C. Roy, 1889).
Bracha-Leah


Este o femeie alien de pe de pe planeta Turan (langa Pleiade) care vindeca la clinica contactatei Shula Israeli din Israel. Bracha este insotita in munca ei de vindecare de o alta entitate extraterestra feminina numita Nava. Bracha s-a inscris ca fizician atunci cand consiliul extraterestru a apelat la noi membri pentru echipajul care urma sa ajunga pe Pamant.Ebermashek


Extraterestru aflat in contact cu grupul de contactati "Oamenii Cosmici". Colaboreaza cu Ashtan Sheran, Kohun si Athar dar si cu alti extraterestri. Vine de pe planeta Riddh. Transmite informatii prin Ivo A. Benda si Miloslava Drskova.
Einstein


Face parte dintr-o organizatie a raselor de extraterestri care viziteaza Pamantul ("Proiectul de pe Pamant"). Sunt 218 rase de extraterestri care fac parte din aceasta organizatie care are ca misiune sa ajute oamenii sa constientizeze p 131j95b rezenta extraterestra si sa stabileasca relatii diplomatice cu acesti vizitatori extraterestri. Extraterestrii vin cu o noua viziune in care pamantenii se vor alatura celorlalte fiinte inteligente din alte lumi si vor urma caile pacii universale. Informatiile sunt furnizate de contactatii Jack si Nancy Malacaria care au luat cunostinta de acest proiect in mai, 1990. Atunci erau doar 170 de rase de extraterestri care activau in cadrul acestei organizatii.


Einstein este doar porecla unui extraterestru care este membru al consiliului organizatiei. Telepatia pe care o exercita fiintele din rasa lui are un efect furtunos asupra oamenilor. Acest efect este controlat cu greu de catre acesti extraterestri si aceasta se datoreaza laturii lor masculine foarte pronuntata. Einstein a exersat si a invatat sa vorbeasca raspicat limbajul uman. El este capabil sa interactioneze fizic si sa comunice cu oamenii si acest lucru se datoreaza faptului ca el reuseste sa slabeasca si sa devieze efectul sau telepatic. Aceasta rasa este binecunoscuta pentru abilitatile telekinetice de care dispune.
Elera


Entitate extraterestra de pe Planeta Talen din Sistemul Ilerius al carei soare poarta numele de Aldenin4. Este reprezentant al Confederatiei Galactice, care prin Misiunea Romania (un grup de persoane din Romania) ajuta la ridicarea vibratiilor Planetei, in special a Romaniei, care se presupune ca este centrul spiritual al planetei. Mesajul acestei entitati este cuprins in cartea "Viata pe Geea", editura Solteris, si este transmis prin persoanele de la organizatia Elta Universitate.
Eli


Este un alien cu fata de reptila    care vindeca la clinica contactatei Shula Israeli din Israel. Are tendinta de a purta haine foarte colorate. Este tehnician-fizician. In ciuda infatisarii sale este cel mai placut alien din echipa de extraterestri cu care lucreaza Shula Israeli. Numele sau original este Zarg si este dupa planeta Sardos. Insista sa i se spuna Eli pentru a intelege mai bine cum e sa fi o fiinta umana. Modul in care sardosii cresc copii este putin bizar. Femelele dupun cate un ou si il clocesc asemenea cangurilor, in corpul lor pana la varsta de sase luni. Apoi ouale se sparg iar puii cresc in "marsupiul" mamei, asemenea cangurilor.
Enki


In traditia summero-akkadiana apare ca un zeu binevoitor, care iubea si proteja fiintele umane pe care le-a creat. A fost conducatorul primei misiuni extraterestre venita de pe Nibiru, o presupusa a 12-a planeta a sistemului nostru solar. Impreuna cu alti extraterestri de pe Nibiru a contribuit la crearea omului prin inginerie genetica intr-un loc denumit in mod sugestiv "Gradina raiului".
Ester


Celebra contactata Ivo A. Bender care face parte din grupul de contactati "Oamenii Cosmici" sustine ca Ester este sotia lui Ashtan Sheran.
Danieli


Este un alien gigant cu par blond si ochi albastri care vindeca la clinica contactatei Shula Israeli din Israel. Este fizician-chimist. Vine din a opta galaxie ca departare de Calea Lactee, de pe o planeta numita Hurricane. Numele planetei vine de la problemele pe care locuitorii ei le-au vut cu apa in trecut. Astazi speciile care populeaza planeta au reusit sa controleze apele planetei cu cu ajutorul unei tehnologi avansate.
Demetrius


Face parte dintr-o organizatie a raselor de extraterestri care viziteaza Pamantul ("Proiectul de pe Pamant"). Sunt 218 rase de extraterestri care fac parte din aceasta organizatie care are ca misiune sa ajute oamenii sa constientizeze p 131j95b rezenta extraterestra si sa stabileasca relatii diplomatice cu acesti vizitatori extraterestri. Extraterestrii vin cu o noua viziune in care pamantenii se vor alatura celorlalte fiinte inteligente din alte lumi si vor urma caile pacii universale. Informatiile sunt furnizate de contactatii Jack si Nancy Malacaria care au luat cunostinta de acest proiect in mai, 1990. Atunci erau doar 170 de rase de extraterestri care activau in cadrul acestei organizatii.


Demetrius este membru al consiliului organizatiei si este profesor de inginerie ambianta dar are si alte specializari. Are doar un metru inaltime, piele gri-albicioasa, ochi mari verzi si stralucitori, cu pupile duble care exercita o influenta telepatica placuta. Planeta lui Demetrius are doua luni, un cer portocaliu si se cheama, in traducere libera, "Planeta cu Cer care Arde". Pe acesta planeta nu exista copaci, dar solul este bogat, cu campii intinse si un lichid care se aseamana cu apa. Varsta lui este de 350 de ani pamantesti.Doron


Doron este seful echipei medicale de extraterestrii cu care colaboreaza Hagai Katz, medium si vindecator din Israel. Transmite informatii prin channeling. Este interesant de urmarit fisierul video de pe website-ul lui Adrian Dvir, in care Doron transmite informatii prin Hagai Katz, folosindu-se de channeling.
Ilmuth


Este o femeie-extraterestru din alta dimensiune a planetei Marte, care a fost in legatura cu celebrul contactat al anilor '50, George Adamski. Acesta povestesta in cartea sa "Inside the space ships", cum extraterestrii din alte dimensiuni ale planetelor sistemului nostru soalar l-au luat la bordul navelor lor.


Adamski descrie cum arata Ilmuth la prima lor intalnire la bordul unei nave spatiale: ca o femeie bruneta. Isi purta parul de culoare neagru cu nuante de maro rosiatic ca intr-o cascada ce se revarsa peste umeri. Ochii ei mari erau negrii, luminosi cu irizatii de maro si aveau o expresie de voiciune. Avea o roba de culoare verde deschis iar sandalele aveau o nuanta aramie.


Kalna (nu are nume dar asa a fost numit de catre George Adamski) transmite un mesaj de spiritualitate, pace si buna intelege pentru omenire.
Iohai


Este un alien de pe Sirius care vindeca la clinica contactatei Shula Israeli din Israel. Este scund si chel. Pretinde ca il cunoaste pe X3. Numele sau original este Gaminion sau Gamma 1, pe scurt. Shula Israeli la intrebat pe X3 prin intermediul Hayei Levy daca il cunoaste pe Gaminion. X3 a raspuns: "Bineinteles!". Acesta a constituit un fapt care a intarit convingerea lui Shula Israeli ca echipa medicala extraterestra cu care lucreaza ea nu este un produs al imaginatiei.
Irit


Un student alien care a facut parte din grupul medical de extraterestrii a lui Adrian Dvir, medium si vindecator din Israel. Este din alta Galaxie si lucreaza in medicina complementara.
Isaac


Extraterestru aflat in contact cu grupul de contactati "Oamenii Cosmici". Colaboreaza cu Ashtan Sheran dar si cu alti extraterestri. Isi desfasoara munca la statia Share din apropierea Pamantului. Transmite informatii prin Ivo A. Benda si Miloslava Drskova.
Isory


Entitate alien care apartine civilizatiei sumeriene (orasul Zaledor), care a locuit in spatiul noastru, de pe Pamant. Treptat au predat stafeta acestui loc actualilor locuitori ai Pamantului, astfel incat in urma cu 14.000 de ani inca mai colaborau deschis cu noi. Orasul Zaledor face parte dintr-o retea de 7 orase sumeriene si este situat in adancimile pamantului, sub muntii Bucegi, dar intr-o alta dimensiune. Canalele de lagatura cu aceasta civilizatie de sub Bucegi erau folosite de daci, care se refugiau prin acestea, fiind condusi de un initiat care ii ajutau sa treaca in dimensiunea lor. Sumerienii au inaltimea de 2,5 m, in rest nu sunt diferiti de noi cu nimic. Sarim este reprezentant al Confederatiei Galactice, care prin Misiunea Romania (un grup de persoane din Romania) ajuta la ridicarea vibratiilor Planetei, in special a Romaniei, care se presupune ca este centrul spiritual al planetei. Mesajul acestei entitati este cuprins in cartea "Viata pe Geea", editura Solteris, si este transmis prin persoanele de la organizatia Elta Universitate.
Nathan


Face parte din echipa de medici extraterestri a lui Haya Levy, medic si vindecator din Israel. Provine de pe o planeta inghetata care insa nu este planeta mama originala . Nu au familie sau viata sexuala. Ei se nasc printr-un proces genetic intr-o fabrica. In cadrul echipei medicale, face treburile technice si de curatenie.
Nava


Este o femeie alien de pe de pe planeta Turan (langa Pleiade) care vindeca la clinica contactatei Shula Israeli din Israel. Pe planeta Turan femeile sunt egale in drepturi cu barbatii. Ca si pe pamant femeile de pe Turan staruiesc asupra frumusetii lor. Nava este insotita in munca ei de vindecare de o alta entitate extraterestra feminina numita Bracha-Leah.
Document Info


Accesari: 10178
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright Contact (SCRIGROUP Int. 2023 )