Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload

LUMI EXTRATERESTRE

diverse
LUMI EXTRATERESTRE


MAGONIA


In traditiile populare din tarile Europei Occidentale se vorbeste de o lume a spiridusilor numita Magonia, o tara de dincolo dincolo de nori. Arhiepiscopul Agobard care s-a nascut in anul 779, scria:

Am vazut si am auzit multi oameni... (care) declara ca exista o anumita regiune numita Magonia, in care corabiile navigheza deaspra norilor; (se spune ca aceste nave transporta in aceasta regiune roadele care au cazut dinpricina grindinei si au fost distruse de furtuna, dupa ce valoarea graului si a altor roade a fost platita "tempestaires"-ilor de catre navigatorii aerieni care i-au primit pe acestia.


Tot arhiepiscopul Agobard ne-a lasat o marturie asupra legata de sosirea unor oameni din magonia. Vezi: Intalniri UFO - ??-??-0840; Lyon, Franta.


Creaturile din Magonia ssau cele din traditiile populare medievale sunt descrise de multe ori in mod identic relatarilor din zilele nostre referitoare al intalnirile cu extraterestrii. Majoritatea pilotilor farfuriilor zburatoare din zilele noastre sunt pitici. Unele se aseamana cu gnomii (ochi mici stralucitori, voci profund, aspre), altele cu silfii si elfii care par in credintele populare din Evul Mediu). Unele personalitati din domeniul ezoteric afirma ca de fapt acest pitici sunt de fapt extraterestrii din zilele noastre care ne-au vizitat si in trecut. Altii spun ca extraterestrii reprezinta o manifestare similara spiritelor naturii si provin din dintr-o dimensiune comuna a existentei.


TROKONIDAL - CAPITALA PLANETEI TALEN


Lucram de atata timp in zona Bucurestiului incat nu ne-ma pot abtine sa nu facem o comparatie cu civilizatia lumii de unde venim...


Va vom prezenta cateva date despre orasul Trokonidal, capitala planetei Talen, locul de unde vin. Ca infatisare avem o fizionomie asemanatoare, insa ochii ne sunt mult mai mari, mainile au trei degete, picioarele au patru degete, inaltimea este cam 1,5 m, iar cavitatea bucala este mult mai mica avand forma unui orificiu circular. De asemenea, nu avem par decat in zona capului, dar si aici foarte putin. Entitatile Yin (feminine) au gene, iar cele Yang (masculine) nu poseda asa ceva. Pigmentul pielii noastre este de culoarea abanosului.


Asadar, prezentarea Templui Fizic ar fi aceea a primei case pe care o avem. Din punct de vedere al imbracamintii, folosim haine care sunt in perfecta rezonanta cu noi si care se autoregleaza in functie de ceea ce avem nevoie ca radiatiile din mediul inconjurator. La timpul potrivit vom discuta mai mult despre acest aspect, Al treilea corp fizic il reprezinta casele, la fel ca si toate instrumentele pe care le folosim, ele reprezentand cel de-al treilea grad de relatie cu exteriorul. Ca organizare, orasul Trokonidal are o zona centrala in care se aduna locuitorii pentru a lua hotarari imortante; de asemenea, aici locuiesc un grup de entitati venitede pe steaua centrala si care ne ajuta sa intelegem sensul transformarilor universale. Toate sistemele tehnologice sunt coordonate mental, avand posibilitatea de autoreglaj in functie de necesitati, si, practic, ele autoperfectionandu-se prin folosire, randamentul este de 100%. Navele pe care le folosim noi sunt coordonate cu ajutorul cristalelor. ca o imagine mai clara, in centrul fiecarei nave se afla un cristal sferic inconjurat de alte forme diferite, care au diferite roluri si sunt coordonate prin cristalul principal. Genul de calatorie pe care il realizam noi este diferit de conceptul de deplasare pe care il asociati voi cu cel de calatorie.Intr-o formula mai clara, noi deplasam spatiul in timp, fata de imaginea cu care v-ati obisnuit, si anume aceea de a va deplasa in spatiu...


Unul din avantajele orasului Trokonidal este posibilitatea sa de deplasare, astfel incat el poate fi asociat cu o colonie mobila. Cum se deplaseaza acesta? Tot prin imaginatie, deci prin folosirea fortei mentale. Un alt aspect: Fiecare cladire, fiecare obiect emna un sunet, iar prin sinteza lor se realizeaza o simfonie, orice oras, de fapt, la acest nivel putand fi asociat cu o orga cosmica.


Informatii preluate dupa cartea "Mesagerii; Viata pe Geea", Editura Solteris
PLANETA ERRA - PLEIADE


Binecunoscuta formatie de sapte stele din Pleiade este situata in constelatia Taurului, care se afla la o distanta medie de 420 de ani lumina de pamant si care este formata din stele relativ tinere. Termenul de "formatie de sapte stele" vine de la faptul ca cel putin sapte stele din aceasta grupare pot fi vazute cu ochiul liber pe cerul noptii de iarna din emisfera nordica. Planetele acestui sistem se afla intr-o faza evolutionara in care sunt cu totul potrivite vietii umane, in particular a pleidienilor.


Extraterestrii pleidieni isi au originea in sistemul solar Plejares (Pley-yar-eez), care exista intr-o dimensiune fizica asemanatoare dimensiunii noastre si care este decalata cu o fractiune de secunda in configuratia noastra de spatiu-si-timp si se afla la aproximativ 500 ani lumina departare de Pamant. Dimensiunile portalului prin care pleidienii/plejarienii calatoresc pentru a ajunge pe Pamantul nostru din sistemul lor solar este localizat langa o anumita stea din Pleiade, pe care o putem vedea cu ochiul liber pe cerul noptii. Prin acest portal dimensonal, Pamantul se afla la 80 de ani lunmina departare de Pleiade, dar in alta configuratie de spatiu-si-timp. Este interesant de remarcat ca numele a mai multor stele din Pleiade (ex: Taygeta, Elektra, Alcyone, etc.) au fost pastrte din Antichitate si sunt destinate stelelor pe care noi le putem vedea in dimensiunea noastra spatio-temporara.


Multi oameni au aflat despre extraterestrii care mentin contactul cu Billy Meier, pleidienii. Adevarul cu privire la adevaratul nume al pleidienilor de plejarieni, a fost tinut secret de catre extraterestrii pana in februarie, 1995, cand ei si-au retras oficial toate bazele de ope Pamant. Intentia lor a fost sa-l ajute pe Billy Meier sa-i dea in vileag pe acei oameni care in mod fraudulos sustineau ca sunt in contact cu "pleidienii", fie intr-o forma fizica sau spirituala, avand in vedere faptul ca oficial contactele au inceput in 1975. (Din motive de familiarizare si datorita arhivelor publicate, termenul de "pleidieni inca mai apare in multe publicatii.)


Plejarienii sunt oameni ca si noi care isi au domiciliul pe planeta lor numita Erra. Erra este una dintre cele zele planete ale sistemului solar Taygeta (sau Tayget). Patru din planetele sistemului Taygeta sunt populate cu forme umane.


Erra are multe similaritati cu planeta noastra, P 21521c213v amantul. Am inclus intr-un tabel mai multe atribute ale Pamantului si planetei Erra:


COMPARATIE INTRE PAMANT SI PLANETA ERRA


PLANETA PAMANT PLANETA ERRA

Distanta aproximativa de soarele central 150 milioane kilometri

(94 milioane mile) 150 milioane kilometri

(94 milioane mile)

Timpul orbital fata de soarele central 365,25 zile 365,25 zile

Inclinatia axei imaginare a planetei 23,5 grade 22,99 grade

Diametrul ecuatorial 12.756 kilometri

(7.922 mile) 12.749 kilometri

(7.917 mile)

Densitatea 5,520 grame/cm3 5,521 grame/cm3

Compozitia troposferei / Atmosferei 20,9% oxigen; 78,1% nitrogen; 1% argon si alte gaze 32,4% oxigen; 67,3% nitrogen; 0.3% argon si alte gaze

Gravitatia la suprafata 1 gravitatie pamanteana 1,0003 gravitatie pamanteana

Viteza de iesire din sfera de gravitatie 11,18 km/sec 11,19 km/sec


Se poate observa ca un an pe Erra dureaza exact ca si pe Pamant dar se divide in 13 luni in loc de 12 (o luna se numeste "asar" in limbajul lor), cu un timp de compensatie de 23 de ani. O zi pe Erra (care se numeste "musal") are 23 de ore si 59,4 minute. O ora (care se numeste "odur") este echivalenta cu o ora de pe Pamant.


Informatii preluate dupa www.billymeier.com.
PLANETA THIAOOUBA


Michel Desmarquet din Cairns, nordul Australiei sustine ca a fost timp de sapte zile pe planeta Thiaoouba. Thiaooubanii l-au ales mesagerul lor si i-au furnizat informatii pentru pamnateni. Thao este mentorul sau de pe aceasta planeta. Michel si-a descris experienta intr-o carte: Abduction to the Ninth Planet (Rapire pe a noua planeta - O relatare adevarata a autorului care a fost rapit fizic pe o alta planeta). Oamenii de pe Thiaoouba aduc un mesaj de iubire pentru pamanteni. In continuare sunt prezentate cateva intrebari la care a raspuns Michel . Acetea sunt legate atat de viata de pe Thiaoouba cat si de planeta noasta, Pamantul.


Unde este Thiaoouba?


Thiaoouba se afla in Pleiade. Soarele nostru cu greu se vede de acolo. Pleiadele sunt un grup de stele, care spre deosebire de cele mai multe constelatii, stelele sunt foarte apropiate una de alta. Sunt putine asemenea grupuri de stele in galaxia noastra.Cat traiesc ei pe Thiaoouba?


Cat de mult doresc. Milioane de ani daca vor. corpurile lor fizice sunt mereu tinere, pentru ca ei isi pot regenera orice celula din corpul lor la vointa.


Au telecomunicatii (ceva in genul telefonului) pe Thiaoouba?


Nu. Ei folosesc telepatia. Pentru informatii, imagini, ganduri, sentimente, invataturi, pentru tot ce e nevoie.


Au scoli, biblioteci pe Thiaoouba?


Nu. Ei nu folosesc nici macar creionul si hartia acolo. Ei invata direct prin telepatie: comunicare de inalta viteza de la minte la minte. Ei primesc informatii prin legatura telepatica cu Sursa - si isi reamintesc orice. Puteti sa va imaginati o planeta unde toti sunt evoluati la fel ca Isus sau ca Moise?


Oamenii de pe Thiaoouba opar foarte seriosi. Ce fac ei pentru a se distra?


Ei se simt bine tot timpul. Ei par ca primesc vesti bune in fiecare secunda. De altfel, ei traiesc cat doresc. Imaginativa cat pot invata si de cate lucruri se pot bucura daca ei pot trai milioane de ani. Ei au suficient timp pentru a se relaxa, pentru a medita, pentru a innota in ocean, pentru a face plaja... Pot sa spun ca bucuria lor favorita este unirea cu Sursa de Constiinta.


Cum sunt oamenii de pe Thiaoouba? Le este frica de ceva?


Oamenii de pe Thiaoouba sunt atat de draguti, de amabili, de iubitori si intelegatori! Michel se simte ca un copil de gradinita cand este in preajma lor. Thao (mentorul lui Michel) s-a amuzat constant de reactiile lui Michel fata de lucrurile pe care le-a vazut si le-a invatat acolo. Ei sunt ata de intelepti si de cunoscatori incat este pur si simplu de necrezut. Cand Michel se gandeste la ei, nu poate rezista sa nu-i dea lacrimile.


A obsevat cineva ca a-ti lipsit timp de noua zile?


Toata familia lui Michel s-a ingrijorat cand a disparut brusc la miezul noptii. Avand in vedere ca le-a lasat un biletel (dupa cum l-au instruit noii lui prieteni pe cale telepatica), ei nu au informat politia, ei doar s-au ingrijorat, ai au ramas ingrijorati chiar si dupa ce Michel s-a intors.


Unii oamenii spun ca aliensii (extraterestrii) pregatesc o invazie pe Pamant. Care este adevarul?


Alarme false: nu este nici o invazie. Nu poate fi. pamantul este foarte aproape de o catastrofa globala si, in consecinta, este o destinatie improbabila pentru cineva inteligent. Se folosesc tactici de infricosare pentru a exercita un control asupra oamenilor si asta deoarece frica blocheaza ratiunea si logica.


Ce poarta ei pe Thiaoouba?


Toti oamenii dupa Thiaoouba poarta imbracaminte colorata vivid ce se potriveste cu aura lor. Aici, pe Pamant noi de abia am inceput sa dezvoltam asa zisa biorezonanta a imbracamintii.


Ce spun oamenii dupa Thiaoouba despre importanta iubirii?


Eio spun ca atunci cand noi mergem in padure nu vedem copacii. Se pare ca nu suntem pe faza.


Vreo sansa sa jungem pe Thiaoouba?


Oamenii de pe Thiaoouba iau cate unul dintre noi cam la aproximativ 100 de ani. Nu ai vrea sa mergi acolo. Michel este adesea foarte trist cand vorbeste despre Thiaoouba. Imagineaza-ti ca ti se arta un paradis, numai ca sa ti se spuna ca nu este pentru tine. El vrea sa fie acolo, dar nu poate. Si atunci cand se intoarce el este de multe ori impotriva celor mai multi oameni de pe Pamant, incluzand familia sa, stiinta, obiceiurile, religia, felul de viata... Chiar si impotriva cercetatorilor OZN... Cateodata este foarte atunci cand sti adevarul.


Cum a fost mancarea pe Thiaoouba? Ce ai avut la micul dejun?


Oamenii de pe Thiaoouba beau o jumatate de pahar de substanta careia ii zic hydromel si asta la fiecare doua zile. Lui Michel nu i-a placut, dar a recunoscut ca este foarte hranitoare. Dezvotarea constiintei intampina probleme atunci cand mananci mult. Oamenii de pe Thiaoouba nu-si risipesc timpul cu preparatul mancarii.


Pe Thiaoouba ei mananca atat de putin. Atunci ce poti sa spui de senzatia de bine pe care o experimentezi cand incerci noi experiente cum ar fi gusturi noi?


Mancarea este numai pentru unii dintre noi, si este o senzatie de bine la un nivel inferior. Noi ne supra-alimentam si apoi ne simtim rau. Noi chiar devenim dependenti de anumite mancaruri si chiar fara a realiza acest lucru. Ei traiesc stari de bine mai mult prin minte si gasesc o satisfactie perpetua cand ii ajuta pe altii si cand invata Planul (matricea) si Legea Universului. Excesul de mancare este un obstacol serios in calea dezvoltarii mentale. Incearca sa te concentrezi dupa cinci feluri de mancare. Te simti somnoros si fara energie.


Ce poti sa ne spui despre toaletele de pe Thiaoouba?


Pe Thiaoouba ei folosesc un dispozitiv care arata similar cu toaletele noastre, dar nu sunt. Acesta pur si simplu dezintegreaza resturile - in particule elementare, banuiesc. Fara hartie, fara apa, fara miros, nimic. Michel s-a simtit foarte confuz cand a vazut ca masina i-a dezintegrat resturile instantaneu.


Au bani pe Thiaoouba? Ce spun ei despre bani?


Nu, ei nu au bani pe Thiaoouba. Ei spun ca sistemul monetar este un blestem pentru Pamant. Multi oameni de pe Pamant sunt sclavi ai sistemului monetar. Ei platesc pentru diverse interese toata viata lor. si poate niciodata nu le trece prin minte ca facand astfel ei ajuta la intarirea gloriosului sistem care i-a facut sclavi. Cativa indivizi (12 familii sau ceva in genul asta) controleaza intregul sistem monetar de pe Pamant. Multi oameni nu stiu nici macar cine sunt. Ei se ascund de ei insusifolosindu-se chiar de bancile pe care le detin. Ei au reusit sa convinga cei mai multi oameni de pe Pamant ca a face bani este principalul scop in viata. Ei arunca cativa bani iar ceilalti oameni sunt gata sa se bata pentru ei, sunt gata sa se omoare, sunt gata sa faca razboi. Ei dau bani guvernului si astfel oricine devine o marioneta controlata de bani. Ghiceste cine beneficiaza cel mai mult.


Cum sunt navele spatiale dupa Thiaoouba?


Navele mari sunt perfect sferice, cu luciu metalic, 80 m in diametru, fara usi. fara deschideri sau hublouri si leviteaza atunci cand se opresc din zbor. Intri in nava levitand, fiind atras in interior de un fel de piston care se deschide atunci cand te apropi. Din interior poti privi afara folosindu-te de un dispozitiv holografic care prezinta cu o claritate de necrezut culorile, contrastul, marimea, etc...


Ce spun oamenii de stiinta despre cartea ta?


Michel a avut un interviu in direct la radio cu un grup de fizicieni din Melbourne, care au studiat cartea s-a si care au pus credibilitatea lui Michel la indoiala. Michel i-a intrebat: "A-ti citit cartea meea?" "Da, de multe ori" au raspuns ei. Apoi le-a pus urmatoarea intrebare: "voi sunteti oameni de stiinta si fizicieni: aratatimi doar o propozitie in toata cartea mea, prin care voi puteti dovedi cu instrumentele voastre si cunoasterea voastra ca este minciuna". Ia ghiciti. Ei nu au putut gasi nici una. Problema a ramas in aer. Era in 1944 si ei inca mai cauta.


Ce s-a intamplat cu dinozaurii?


Ei au murit atunci cand una din doua luni mici au lovit Pamantul in urma cu 5 milioane de ani. Aceata a cauzat o catastrofa globala, inundatii, etc.. Pamantul a avut doua luni mai mici. De ce intrebi despre dinozauri? Nu sunt oamenii rasa care este pe cale de disparitie pa Pamant?


Ce stii despre acele pe care oamenii de pe Thiaoouba le-au scos de pe orbita lor din jurul Pamantului?


In alaska sunt instalatii imnse, capabile sa trimita microunde si alte radiatii in spatiu in scopuri militare - ma refer atat la comunicatii cat si la arme. Folosindu-le este posibil sa avem de a face cu o amenintare cum ar fi cea nucleara (o raza cu neutroni), o radiatie de mare intensitate care poate provoca o explozie asemanatoare unei bombe. Acele care au fost trimise de pamanteni pe orbita aveau ca scop sa refleste aceasta radiatie catre o anumita tinta. Oficialitatile stiintifice americane au afimat ca au trimis pe orbita 400 de milioane de ace in ca un experiment care are in vedere telecomunicatiile. Ei au spus ca presiunea exercitata de radiatiile solare (???) a impins toate acele ace afara de pe orbita... Aratati-mi orice altceva din univers care a a fost scos afara de pe orbita prin "presiunea luminii solare". Atunci de ce folosim rachetele? Daca un singur ac are numai 0.1 grame - 400 milioane de ace au 40 tone!!! Provoc orice om de stiinta de pe Pamant sa explice in ce fel "presiunea luminii solare" poate da la o parte 40 de tone de metal. Scoaterea acelor de pe orbita a fost o interventie inteligenta ai a demonstra posibilitatile tehnologice ale oamenilor de pe Thiaoouba. Ce ati face atunci cand copiii vostri s-ar juca cu chibritele in camera lor?

Sunt tone de informatii despre gri, reptilieni, pleidieni, taucetiansi, casiopieni, arcturieni, andromedani, etc. pe cele mai multe website-uri pe care le-am vizitat, dar nimic despre Thiaoouba. De ce?


Sunt multe cai prin care se distorsioneaza adevarul. Oamenii de pe Pamant sunt ocupati cu tot felul de teorii, basme si povesti de groaza - ei nu sunt inca pregatiti pentru Realitate... Apropos, Thiaoouba este cel mai frecvent cuvant folosit in Biblie (Thiaoouba se pronunta "iehova") . Traducatorii l-au denaturat si s-a ajuns la Yehova. Trebuie sa admitem ca acest cuvant a fost folosit pe Pamant de mii de ani. In particular, "ingerul lui Dumnezeu" la primul contact cu Moise i-a cerut sa fie numit Thiaoouba (Yehova) "pentru generatiile care vin". Aceasta cerere poate fi inca intalnita in versiunea evreiasca a Vechiului Testament (Tora). Preotii au denaturat imediat aceasta si acum evreii nu pronunta corect acest nume. Dumnezeu este Dumnezeu iar Yehova este Thiaoouba - numele planetei, unde fiecare este la acelasi nivel de evolutie ca si Moise sau Isus.


Unele carti UFO vorbesc despre razboaie intre aliens (extraterestri) avansati. Care este adevarul?


Nu este nici un razboi pentru Pamant sau pentru orice altceva, printre fiintele intr-adevar avansate. Nu poate fi. Oamenii cu adevarat avansati pot creea orice material folosindu-se de forta gandurilor lor. Stramosii vostrii i-au numit zei cu un motiv. In plus, toate lucrurile materiale, incluzand sorii, planetele, galaxiile, etc... sunt temporare. Fiecare atom nu este decat o vibratie si in cele din urma se va dezintegra in nimic (vid). Intr-adevar, contriinta, inteligenta, simtul umorului, etc... sunt lucrul etern. Trebuie sa admiteti ca este imposibil sa se lupte pentru realizari materiale. Fiecare din Univers trebuie sa invete de unul singur.


Alti rapiti OZN povestesc o groaza de istorisiri senzationale, foarte piperate. Ce parere ai?


Michel stie care rapiti inseala si mint in legatura cu experientele lor, dar nu ii este permis sa vorbeasca despre ei. Este de datoria oamenilor sa afle ceeea ce este corect. Asta este munca pe care o avem noi de indeplinit: sa descoperim adevarul singuri. Tine-ti minte: oamenii de pe Thiaoouba niciodata nu fac munca altora. Ei va asigura ca fiecare are suficiente indicii pe care sa le urmeze. Tine-ti minte ca frica este cel mai usor seentiment care poate fi provocat, care paralizeaza logica. Timp de secole, preotii si guvernantii s-au folosit de tehnici de frica pentru a controla multimea.Oricine promoveaza frica nu este constient de legile universale.


Ce parere ai de cenusii si alti aliens vazuti pe Pamant?


Sunt cateva rase de umanoizi care au un nivel de mentalitate similar cu al nostru si care ne viziteaza pamantul. Michel a primit permisiune telepatica de pe Thiaoouba in 1995 ca sa vorbeasca despre cenusii in fata camerelor TV din SUA. Cenuisiii sunt de asemenea de pe o "planeta a necazului" si pe planeta lor si-au pierdut complet sistemul imunitar ca urmare a activitatilor lor "civilizate". Pe scurt, vor disparea foarte curand. Ei au tehnologie cu ajutorul careia pot veni pe Pamant si ei vin aici pentru a cerceta reactiile sistemului nostru imunitar, deoarece si noi am inceput sa ne pierdem sistemul imunitar din 1948. Ei spera, ca prin analiza reactiilor noastre, se pot ajuta pe ei insisi. Ei implantat dispozitive de monitorizare la aproximativ 150 de oameni din intrega lume (nu 5 milioane cum spun unii). Oamenii de pe Thiaoouba supravegheaza aceasta activitate si au spus foarte clar ca nu este nici un pericol.


Este imposibil sa calatoresti de la un capat la altul al galaxieie si sa te intorci in zece zile, chiar daca te folosesti de viteza luminii. Cum explici calatoria ta?


Michel a calatorit de multe ori ca viteze mai mari decat cea a luminii., folosind o tehnica numita trans-substantiere. Nu se poate aplica aceasta tehnica in sistemul nostru solar, mai intai trebuie sa ajungi in adancimile spatiului, altfel vei exploda. Michel a inteles ca drumul cu nava spatiala este de mai multe ore pana ajungi in afara sistemului solar si alte cateva ore pana ajungi la Thiaoouba. Michel nu poate spune cum se produce trans-substantierea in interiorul navei spatiale. Imaginea devine diferita pe ecranul "camerei".


Ce spun prietenii tai de pe Thiaoouba despre spiritualitatea si religiile de pe Pamant?


Toate religiile, cultele, sectele, etc. sunt intr-adevar periculoase. Ele au fost create dupa ce oameni remarcabili au murit (Christos, Buddha, etc.) de catre oameni care au avut doua scopuri: banii se puterea. Religia este un blestem pentru Pamant pentru ca este sursa unei intelegeri gresite a spiritualitatii. Le inoculeeaza oamenilor frica, propaganda si ritualurile pana in masura in care indivizii inceteaza sa mai gandeasca si urmeaza gloata. cand cauti iubire adevarata nu te duci la o prostituata. Cand il cauti cu adevarat pe Dumnezeu, nu te duci la o institutie care face bani, sustinand ca il reprezinta pe Dumnezeu. "Imparatia lui Dumnezeu este in tine" spune Biblia, care candva continea o gramada de informatii veritabile. Din pacate, multe lururi esentiale au fost scoase de catre preotii care s-au temut ca oamenii pot devenii iluminati, independenti si imposibil de controlat. Imaginati-va ce s-ar intampla daca oamenii ar descoperii ca Dumnezeu nu are nevoie de reprezentanti...


Informatii preluate dupa www.thiaoouba.com
MEN IN BLACK - OAMENII IN NEGRU


CAZUL BENDER - ENIGMA UNEI EXISTENTE


In seara zilei de 30 iulie 1952, Albert K. Bender primi un telefon ciudat in timp ce se afla singur in locuinta sa. La repetatele lui intrebari nu se auzi nimic la celalalt capat al firului, dar simti brusc o durere frontala puternica si o ameteala neobisnuita. In acel moment isi dadu seama ca receptioneaza un mesaj telepatic: i se transmitea sa nu se mai ocupe de studierea fenomenului OZN. Apoi auzi un bazait in receptor, dupa care veni tonul. Facand o simpla verificare la centrala telefonica, i se spuse ca numele lui nu fusese cerut de nimeni in ultimele minute...


Intr-adevar, cu putin timp in urma, Bender pusese bazele organizatiei I.F.S.B. (Biroul International de Studiere a OZN-urilor), infiintata la Bridgeport, Connecticut, in aprilie 1952.


Intr-o seara, intorcandu-se acasa daupa ora 23:15 de la un film si trecand printr-o portiune pustie si intunecoasa, avusin nou aceeasi senzatie de ameteala, incepu sa-l doara fruntea puternic si recepta un mesaj asemanator, in care i se spunea sa nu se mai ocupe de I.F.S.B. Ajuns acasa, cand deschise usa camerei sale, il izbi un miros puternic si neplacut ca de sulf, greu de suportat. toate dosarele organizatiei I.F.S.B. erau ravasite, iar aparatul de radio era deschis, insa nu se auzea nimic decat un zgomot de fond. Nu-si amintea sa-l fi lasat deschis cand plecase. Insa Bender nu lua deloc in serios aceste semne, ci continua sa se ocupe de fenomenul OZN si de organizatia infiintata, publicand in continuare articole din ce in ce mai interesante in revistele de specialitate.


Intr-o seara de noiembrie se afla intr-o sala de cinematograf. Pe la jumatatea filmului , pe locul din dreapta lui simti prezenta cuiva, desi nu auzise pe nimeni intrand, inaintand si asezandu-se. Intoarse capul si tresari surprins cand vazu un barbat imbracat in negru, care-l privea cu ochi sclipitori, ca ochii de pisica in noapte! Parca erau doua beculete aprinse, facand ca fata sa-i para foarte intunecata. Bender simti o ameteala si inchise ochii. Cand ii deschise din nou, omul disparu fara sa faca vreun zgomot. Apoi, dupa cateva secunde, aparu din nou, de data aceasta in stanga! Bender se scula enervat si se muta in alta parte a salii. Dar nu dupa mult timp parca simti o arsura in ceeafa si, intorcandu-se, vazu din nou ochii aceia privindu-l fix. Se ridica si se duse sa cheme supraveghetorul, dar cand se intoarse cu acesta, necunoscutul nu mai era acolo, iar lumea se uita linistita la film. Bender renunta s mai vizioneze filmul si porni iritat spre casa. In dreptul unei vitrine cu discuri se opri, cautand ceva ce-l interesa. Atunci simti din nou arsura la ceafa si intorcandu-se, il revazu pe necunoscutul cu ochii stralucitori, la numai cativa pasi de el. In acel moment avu senzatia clar ca fiinta aceasta nu era ceva cunoscut, ci era, parca, o fiinta din alta lume!


Apoi, intr-o alta seara din februarie 1953, dupa o sedinta a organizatiei I.F.S.B. care se tinea la Bander acasa, acesta se indrepta spre camera lui, cand observa o lumina ce venea de acolo. Deschise usa si ramase incremenit in prag cand vazu in mijlocul camerei o lumina albastruie puternica, ce incepu sa se risipeasca la aparitia lui, apoi disparu treptat, dar in urma se mai zarira o clipa doua luminite stralucitoare. In martie 1953, conducerea organizatiei I.F.S.B. propuse sa se faca o incercare de contactare a extraterestrilor, deoarece in perioada aceea se discuta foarte mult despre OZN-uri, care fusesera vazute de multa lume, dupa cum aratau diverse rapoarte publicate in ziarele locale. Astfel, experimentul urma sa se desfasoare in Ziua C (Ziua Contactului) si consta in aceea ca toti membri I.F.S.B. urmau sa se concentreze asupra unui mesaj pe care sa-l transmita mental in spatiul extraterestru.


In data de 15 martie 1953, cand se stabili Ziua C, Bender se afla si el in camera lui si la ora 6 incepu sa se concentreze asupramesajului urmator: "Catre echipajul navei interplanetare care tine sub observatie planeta noastra numita Pamant. Noi, membrii I.F.S.B. vrem sa luam legatura cu voi. Suntem prietenii vostrii si va rugam sa veniti pe Pamant. Va vom intampina cu prietenie. Vom face tot posibilul sa ne intelegem cu voi... etc, etc. Repeta mesajul de trei ori, concentrandu-se cat mai tare. Apoi simti o raceala in tot trupul si o durere acuta de cap. Se detasa parca de trup si se smti plutind la cativa metri deasupra patului. Atunci i se comonica urmatorul mesaj: "Te urmarim de mai multa vreme... Nu mai incerca sa ne tulburi, deoarece avem de indeplinit o misiune pe Pamantul vostru... Suntem printre voi..."


REvenindu-si din starea de plutire, Albert Bender crezu la inceput ca visase. Era ora 18:05, deci totul durase numai cinci minute. Aparatul de radio era deschis... Atunci lua hotararea sa scrie tot ce i se intamplase in ultimul timp. Pusese hartia intr-un plic si-l inchisese intr-un birou. In tot acest timp in camera simtise un miros puternic de sulf, cu toate ca geamul era deschis iar mirosul persista inca multe zile. Dar nu avu curajulsa cheme pe nimeni si nici sa povesteasca cuiva despre cele petrecute, de teama sa nu fie luat drept nebun. Dupa cateva zile lua hotararea sa expedieze plicul la Pentagon, la Washington, dar nu mica-i fu mirarea cand constata ca plicul ii disparuse din sertarul in care i incuiase!


In iulie, Bender pleca in concediu. La intoarcere,intr-o seara calda de vara, cand intra in casa, gasi in camera mirosul de sulf si aparatul de radio deschis. Il cuprinse o stare de ameteala si se aseza pe pat. Simti ca o putere necunoscuta pune stapanire pe el, apoi se trezi in camera cu trei barbati imbracati in negru purtand noiste palarii cu boluri largi, care le acopereau jumatate din figura. De sub boruri se vedeau doar ochii, stralucitori, ca niste beculete aprinse...


Bender auzi in interior o voce care-i spunea ca el fusese ales pentru a fi contactat de o civilizatie extraterestra, care se afla pe Pamant intr-o misiune importanta. Era rugat sa nu spuna nimanui nimic si sa se supuna instructiunilor primite. Urmau sa-i dea o placuta metalica pe care, daca o strangea in pumn, ar fi putut sa o foloseasca in cazul in care ar fi vrut sa intre in contact cu ei. Trebuia doar s-o tina strans in mana, sa deschida aparatul de radio si sa spuna "KAZIK". Urmau sa se mai intalneasca peste doua zile, la aceeasi ora. Apoi, unul din ei deschise aparatul de radio si-l potrivi intre doua posturi care emiteau in acel moment. Bender il intreba mental de ce face aceasta si i se raspunse ca numai asa putea sa se intoarca la baza.


Ramas singur, Bender se trezi ca tine in mana o placuta de metal rotunda, bombata la mijloc. Era facuta dintr-un metal neobisnuit si stralucitor. O examina cu atentie, apoi o incuie intr-o cutie, cu gandul ca a doua zi va relata oficial toata intamplarea si va prezenta placuta de metal drept marturie a veridicitatii spuselor sale. La gandul acesta adormi mai linistit. A douazi de dimineata se duse direct la cutia respectiva, o descuie in graba si... ramase stupefiat: placuta nu mai era acolo! Parca cineva ii citise gandurile si il oprea in felul acesta de a mai face publica intamplarea ciudata prin care trecuse.


Dupa alte doua zile, aflat in camera lui, Bender astepta cu nerabdare reintalnirea cu cei trei extraterestri. Totul i se parea un vis, mai curand un cosmar. Din curiozitate, se duse si deschise cutia: placuta metalica era la locul ei, mai stralucitoare ca niciodata! Dupa primul moment de surpriza, primul lui gand a fost sa o arate cuiva, oricine ar fi el. Dar in acel moment metalul capata o culoare rosu-sangeriu si se infierbanta atat de tare, incat trebui sa-i dea drumul din mana. Ajunsa pe podea, placuta isi relua aspectul initial. Atunci isi dadu seama ca nu va putea dovedi realitatea celor petrecute cu doua zile inainte. SE apleca, ridica placuta si se hotara sa-i cheme pe cei trei necunoscuti.


Deschise aparatul de radio si repeta de mai multe ori :"KAZIK". Dupa cateva secunde i se facu foarte frig, tamplele incepura sa-i zvacneasca puternic si simti cum o forta extraordinara pune stapanire pe el. Se intinse pe pat si simti ca devine usor si incepu sa pluteasca. Dupa cateva secunde se trezi inconjurat de o lumina inconjuratoare. Se afla intr-o camera imensa, circulara, cu bolta transparenta. Parca era in interiorul unei farfurii zburatoare. Peretii erau stralucitori ca din otel inoxidabil. Era imobilizat intr-un scaun din acelasi metal, iar in fata sa era un ecran tubular. Se mai afla alaturi si o fiinta asemanatoare cu cei trei barbati in negru, care, privind fix la el, incepu sa-i explice niste imagini care aparu pe ecran. Una dintre acestea prezenta planeta dupa care venise nava extraterestra, planeta care facea parte dintr-un sistem solar mult mai vechi decat al nostru. Venisera pe pamant pentru a-si procura din marile noastre o substanta care era vitala pentru ei.


Apoi Bender tresari cand vazu pe tot ecranul un monstru infiorator, greu de descris: era unul din locuitorii planetei indepartate in adevarata lui forma. Se prea poate ca si pamantenii sa arate asa peste cateva sute de mii de ani - ii sugera prezentatorul. Daca oxigenul din aer va fi din ce in ce mai rar, pamantenii vor trebui sa se adapteze la orice amestec de aer. Modificarile mediului vor duce implicit la modificarile organismelor umane dupa Terra. Lui Bender i se mai spuse ca pe planeta necunoscuta exista fiinte de trei sexe: doua la fel ca pe pamant si al treilea il formeaza exaltatii, care sunt fiinte dotate exceptional. Exista acolo un control foarte riguros al populatiei, femeile depun oua, care sunt pastrate si clocite numai cand asupra planetei se abate "Marele intuneric", cand mor foarte multi locuitori.


Apoi incepu sa se faca intuneric si peste cateva secunde, Bender se afla din nou in camera lui, tinand in mana placuta de metl. Fusese transportat in interiorul unei nave extreterestre timp de o jumatate de ora si isi dadea seama ca nimeni nu o sa-l creada.


In august 1953, Bender primi o alta vizita din partea celor trei barbati in haine negre. Se trezi intr-un loc necunoscut despre care ei spuneau ca este sub pamant, in Antarctica. Se afalu intr-o incapere mare, luminata foarte puternic si care pare a fi construita din gheata. Dupa cateva secunde aparu in incapere un barbat imbracat intr-un costum auriu. Avea parul alb, stralucitor, care contrasta cu pielea de un maroniu lucios, ca un bronz puternic. era Exaltatul, o fiinta bisexuata. El conducea baza pe care se aflau. Cei din fata se inclinara in fata lui si se apropiara pe rand de el, lipind de fruntea lui o bucatica plata de metal pe care o avea fiecare in mana. Facu si Bender la fel, iar in momentul in care ii atinse fruntea cu placuta de metal, simti o energie puternica trecandu-i prin brat si ajungandu-i la frunte. Entitatea se arata foarte prietenoasa si gata sa raspunda la intrebarile pamanteanului. Bender afla astfel ca acesti etraterestri venisera pe pamant in anul 1945, pentru a lua apa din marile de aici, care sa fie prelucrata intr-unul din laboratoarele lor infiintate pe Pamant, pentru a obtine o substanta vitala pentru ei. Urmau sa ramana 15 pe Pamant, schimbandu-si echipajul o data la doi ani. Nu aveau atentia sa faca vreun rau pamantenilor, dar fusesera nevoiti sa sperie oamenii, iar uneori chiar sa-i ucida, cand nu a fost alta solutie. Fusesera rapiti multi pamanteni si dusi pe planeta indepartata pentru experimente. Nici unul din ei nu rezistase conditiilor de acolo, deci nu aveau nici unexemplar viu.


I-au fost prezentate mai multe imagini pe un ecran cinemascop tridimensional, infatisand evolutia Universului, catastrofa care pustiise planeta Marte in urma invaziei unei alte civilizatii, apoi imaginea unui oras de pe planeta lor si in sfarsit imaginea unei arma. Dupa ce arma era descarcata si tinta atinsa, incarcatura se reintorcea pe teava, printr-o miscare incetinita...


Lui Bender i se spusese ca aceasta era ultima lui intalnire cu ei, ca nu avea voie sa destainuie nimanui secretul lor decat atunci cand ei nu vor mai fi pe Pamant, iar el va sti ca au plecat cand va disparea placuta metalica din locuinta lui. La despartire, Bender il ruga p e "exaltat" sa-i dea o dovada ca ei exista cu adevarat si ca nu este totul rodul unei halucinatii de-a lui. I se spuse ca nu peste mult timp, aproape de casa lui va aparea o nava mica de-a lor, care va purta cu ea una din armele prezentate si se va atinge o tinta de mica importanta.


Revenit pe Pamant in data de 20 august, Bender citi intr-un ziar local ca in data de 19 august 1953 avusese loc o explozie ciudata pe strada Middletown, aproape de Front Street, insotita de aparitia unui obiect zburator neidentificat. La ancheta se descoperise o gaura destul de mare intr-un panou de tabla, fara sa se afle cum aparuse gaura respectiva acolo. Ancheta fusese condusa de August C. Roberts de la sectorul investigatii. Acesta se deplasase la New Haven pentru a examina tabla indicatoare gaurita. Nu se gasisera urme de metal ars sau alte sau alte semne care sa ateste ca ar fi avut loc o impuscatura. La o cercetare mai atenta a marginilor din interior se descoperise, incorporat in structura metalica, un fel de reziduu, care fusese imediat supus cercetarilor, dar nu se comunicase inca rezultatul analizei. Se gasise si o martora, o vecina de-a lui Bender, care declarase ca vazuse in dimineata zilei de 19 august 1953, ora 9:00, o lumina puternica trecand pe langa fereastra ei si aproape imediat auzise o explozie langa casa. Dorind sa afle despre ce este vorba, martora s-a apropiat de tabla indicatoare si a vazut ca iese fum din orificiul aparut in centrul ei. De jur-imprejur se simtea un puternic miros de sulf...
Acestea au fost staniile evenimente petrecute cu Albert K. Bender si cu cei trei barbati in negru. Se pare ca nu exista nici o dovada a trecerii lor pe pamant, in afara orificiului din tabla indicatoare si de durerile de cap ingrozitoare de care Bender nu a reusit sa mai scape niciodata...


Ceva mai tarziu, la 24 iunie 1967 (se implineau in aceasta zi exact doua decenii de la intamplarea lui Kenneth Arnold!), un cunoscut cercetator ufolog, Dominic Lucchesi, afirma ca Bender, dupa vizita celor trei oameni in negru, parea un om cu totul schimbat. Era speriat si - mai tarziu - a suferit de dureri de cap ingrozitoare care, pretindea Bender, erau controlate de ei! Ori de cate ori se gandea sa rupa tacerea, durerea de cap se instala cu violenta."


"Cei trei oameni imbracati in negru i-au interzis sa vorbeasca si el nu indrazneste sa o faca" - a adaugat August C. Roberts, un alt celebru ufolog american. El continua: "Azi, Bender conduce un motel in California. El refuza sa discute despre farfurii zburatoare."


La randul sau, Bender avea sa declare, atunci prin anii 60: "Cand oamenii vor afla adevarul despre OZN-uri se vor petrece schimbari dramatice. Stiinta va primi o mare lovitura."


Informatii preluate dupa cartea "OZN - Cenzura cosmica", Calin N. Turcu, Editura Domino
PLANETA VERDE A MAYEI


Dialogul dintre Adrian Dvir si extraterestrul Maya:


Adrian: Spune-mi ceva despre tine insati si despre planeta de unde vii.


Maya: Planeta mea este foarte frumoasa. Este tot timpul verde. Intreaga planeta este acoperita cu o vegetatie luxurianta. O mare parte din planeta este prmanent invaluita in ceata cu o umiditate foarte inalta. Intreaga planeta este asemanatoare cu o sera imensa. Este asezata la marginea galaxiei Calea Lactee. Noi venim pe Pamant cu scopul de pace si ajutorare. Planeta mea este mult mai avansata decat Pamantul, atat in ce priveste tehnologia cat si a manierelor. La noi nu exista crime, totul este ordonat si organizat.


Adrian: In ce consta statutul de persoana casatorita?


Maya: Eu traiesc in cadrul unei familii sigure elaborate prin munca. Ceva ca o comuniune. In interiorul comunitatii exista cupluri care sunt deschise fiecare altora si cele care nu sunt. Relatiile interpersonale sunt libere, ne exista reguli. Copiii sunt crescuti impreuna intr-o casa de copiica o mare de familie.


Adrian: Cat de multi sunt intr-o astfel de comuniune?


Maya: Intre 100 si 250 sau chiar 260 de indivizi.


Adrian: Exista legaturi de rudenie, cum ar fi, familiile extinse si clanurile?


Maya: Nu, cum am spus, persoanele traiesc in cladiri superetajate, in cadrul unui grup pe specific de munca organizat, expansiv deci, care exprima specificul muncii. Noi am ajuns la acet mod de viata dupa foarte multe cercetari.


Adrian: Cum este organizat un nou grup?


Maya: Exista oferte de munca si persoanele se pot muta de la un grup la altul. de exemplu, daca vei schimba locul de munca, vei primi o cerere pentru a te alatura unui grup diferit de acea locuinta.


Adrian: Exista grupuri bogate si altele sarace?


Maya: Nu exista asemenea diferente. Toata lumea este egala din acest punct de vedere. Nu exista un concept al banilor. Totul este standardizat. Exista niste lucruri simple pe care un membru al societatii trebuie sa le faca, asa cum este munca si comportareaa prin acceptarea normelor de conduita. In schimb, el obtine tot ceea ce ii este necesar pentru a trai. Toti au acelasi nivel de calitate a vietii in acord cu totalul resurselor disponibile. Totul este impartit in mod egal.


Adrian: Care este forma de guvernamant?


Maya: Noi avem o democratie absoluta. Deciziile importante sunt luate prin referendum computerizat. Este un privilegiu si o responsabilitate a fiecarui orasean sa participe prin calculatorul sau la un numar minim de astfel de referendum-uri bazate pe diverse domenii de interese si intelegere. Oricand veti avea ceva timp liber va veti putea duce la calculator si veti obtine lista de informatii si intrebari si va trebui sa indicati alegerea voastra ori sa sugerati propuneri de noi legi sau amendamente. Imaginati-va ca toate deciziile importante au fost luate printr-un referendum public pretutindeni. Internetul si restul functiilor guvernamentale, cele mai putin importante fiint\d coordonate de organele administrative. dar nu toate intrebarile sunt raportate referendumului public.


Adrian: Este vorba de un vot secret?


Maya: Nu. Votul fiecarui oraseam reprezinta o informatie libera. Exista astfel de statistici cu succesul procentajului obtinut de fiecare persoana si acei oraseni care au o judecata deficitara pot fi luati in calcul. Cu alte cuvinte,nu poti vota la intamplare. Calculatorul nu va inregistra votul care nu este aplicat logic. Populatia este incurajata sa voteze numai pentru sursa despre care are cele mai multe cunostinte. de exemplu, eu votez pentru surse de vindecare a maladiilor.


Adrian: Si in acest fel se va forma guvernul public?


Maya: Da. Noi am ajuns la acest sistem dupa multa cercetare prin variante si optime metode de guvernare.


Adrian: As dori sa imi spui mai multe despre planeta ta si despre personalitatea ta.


Maya: Nu sunt multe de spus despre mine in mod special. Sunt unul dintre orasenii (cetatenii) tarii mele. Noi nu avem o individualizare asa cum aveti voi pe Pamant. Pe planeta noastra peersoanele sunt mult mai modeste. Ei au mai putin dintr-un ego. Noi suntem ca niste furnici industriale.


Adrian: Care este numarul populatiei pe planeta voastra?


Maya: Cateva sute de milioane. cred ca sunt 860 de milioane de persoane. Numarul a fost stabilit pentru multi ani. Este numarul optim pe care planeta il poate suporta. Restul este in spatiu, calatorind ca mine ori s-au statornicit in alta parte, pe alte planete.


Adrian: Care va sunt ritualurile culturale privind moartea?


Maya: Dupa o perioada de asteptare de 8 luni, trupul este distrus. Dupa moarte, trupul este pus intr-un sicriu inchis care este denumit "holul mortii". rudele pot vizita trupul mortului pentru a-l jeli. Dupa 8 luni trupul este distrus printr-o dezintegrare moleculara. Cu mult timp inainte se utiliza metoda arderii corpului, dar dezintegrarea moleculara se poate considera carateristica trupului si este o metoda care nu-i face rau. Este metoda care se aplica tuturor resturilor corpului noastre. Produsele obtinute prin dezintegrare sunt elemente de baza folosite in industrie. Se poate spune ca este un proces de reciclare.


Adrian: Aceste molecule ramase din resturile trupurilor moarte sunt intrebuintate pentru a face diverse produse pentru uzul consumatorilor, de exemplu, peria de dinti.


Maya: Ceva asemanator. Din acest motiv nu se acumuleaza gunoi si noi nu poluam mediul. Resursele materiale sunt reciclate.


Adrian: Acum, spune-mi te rog, care este sursa de energie utilizata pe planeta voastra? Folositi energia solara?


Maya: Din nefericire ne este posibil acest lucru din cauza cetii. sursele de energie de pe planeta mea sunt statiile nucleare de putere, ele sunt mult mai sofisticate si mai sigure decat ale voastre. Fiecare comunitate are propiul generator. Astfel, nu este nevoie sa se transporte energia dintr-un loc intr-altul. poti spune ca fiecare comuniune este o unitate inchisa oferind in termen tot ce avem nevoie. Foarte putin este adus din afara.


Adrian: Frumos.


Maya: Cred ca este suficient pentru acum. daca vrei mai multe informatii poti lua legatura cu centrul de comunicari. Intrebi doar, despre planeta verde a Mayei.


Adrian: Ma intreb ce li s-a intamplat lui X3 si Chaim?


Maya: Au constata ca ai reusit sa te descurci destul de bine cu mine si s-au dus la laborator. Au spus ca vor discuta cu tine altadata. Acum trebuie si eu sa plec. E bine?


Adrian: Da, este bine. Maya, iti multumesc foarte mult pentru timpul tau.


Informatii preluate dupa cartea "Clinica extraterestrilor", Adrian Dvir
PLANETA AIOTIP


Planeta klidorienilor se aseamana cu Pamantul si este plina de vegetatie. Aerul este compus din patru gaze. Primul joaca rolul oxigenului de pe Pamant. Al doilea este asemenea apei (Adrian Dvir spune ca extraterestrul care i-a transmis aceasta informatie se referea probabil la vapori), al treilea se aseamana cu germicidul, este antiseptic si este produs artificial iar ultimul este pentru "briefing" (???).


Apa are o compozitie diferita de cea de pe Pamant. Din cauza problemelor ecologice, planeta are numai cateva animale. Al treilea gaz (artificial) care a fost facut special pentru a ataca germenii si alte organisme, a schimbat gradual compozitia aerului si a cauzat o catastrofa ecologica majora. ca ezultat al acestui fapt, klidorienii nu mai pot respira acest aer. Pe pamant aceasta se numeste poluare. Aceasta criza a inceput in urma cu 30 ani. Oamenii lor de stiinta incearca sa rezolve problema. Intre timp ei trebuie sa traiasca in medii artificial - ceva ce parea de neconceput pentru klidorieni.


Imbracamintea lor ii protejeaza de razele ultraviolete.


Klidorienii nu mananca animale precum oamenii. Forth spune ca ei nu sunt canibali, asa cum sunt oamenii. Mancarea lor principala este reprezentata printr-o hrana speciala produsa prin nano-tehnologie si este facuta dinmateriale pe care ei le scot din solul planetei. Forth spune ca oamenilor nu le-ar place aceasta mancare. mancarea lor este produsa intr-un soi de fabrici din minerale din sol. Este ca si cum ai produce zahar din carbon sau apa intr-o fabrica de pe Pamant. Din aceasta cauza la ei nu exista penurie de alimente. In plus ei mananca si vegetale.


Informatii preluate dupa etmedical.com\non_medical.htm
PLANETA AIER


Rasa prozatilor este o rasa foarte veche de pe Planeta Aier din galaxia Andromeda. Planeta Aier se afla in veinatatea planetei mama a klidorienilor (Aiotip). Aier are un satelit (Luna). Rasa prozatilor are 1,4 m inaltime; sunt umanoizi cu trei degete si cu piele gri-rosiatica. Nu au par. Svorak are 500 de ani iar media de viata a rasei lui este de 1000 de ani. Ei nu se folosesc de imbunatatiri genetice. Se pot reproduce dupa 250 de ani. Se hranesc cu mancare organica. Nasc copiii pe cale normala. Planeta numara o populatie de numai cateve milioane de extraterestrii. Sunt foarte evoluati spirituali. Se trateaza reciproc folosindu-se de puteri de vindecare. Sunt atat de puternici ca prin fortele lor pot vindeca orice boala. Ochii lor genereaza un fel de lumina. Am reusit (spune Adrian Dvir) sa vad cativa dintre ei in timpul conversatiei.


Informatii preluate dupa etmedical.com\non_medical.htm
IVO - PLANETA IUBIRII


Iata-ma din nou condusa de acelasi unic Invatator, intr-o incredibila calatorie astrala intergalactica. Decolarea s-a facut, ca de fiecare data, de pe aceeasi lampa de lansare, rampa existenta pe acea platforma care se afla ca terminatie a Piramidei Luminii Celeste. Eram cu Invatatorul, ne indepartam de Calea Lactee, avand sub picioare acel norisor imaterial. Cal;atorind, chiar si prin metoda bilocatiei, cu o asemenea viteza, ai impresia la un momenta dat ca, de fapr, Universul trece pe langa tine si tu doar il privesti si astepti sa vina in apropierea ta ce doresti sa vizitezi, dar aceasta este doar impresie. Adevarul este ca te deplasezi in spatiul cosmic cu viteze uluitoare ale caror parametrii nu por fi deocamdata cunoscuti, mai ales in Planul fizic si in termeni terestri.


Ne-am apropiat de Constelatia Orion.


Invatatorul a spus:

Iata, ne apropiem de planeta IUBIRII.


In acel moment am vazut puctul destinatiei noastre. Am vazut... stea, o planeta, ceva ce-mi va fi foarte greu sa exprim in cuvinte. Ne apropiem de o planeta care parea imateriala, parea gazoasa, avea o culoare de un mov pal, dar aceste cuvinte nu exprima decat poate a mia parte din ceea ce vreau sa exprim. Aceasta culoare era fantastic de frumoasa, de o nuanta greu de definit in cuvinte. Ne apropiam de suprafata acelei planete. Nici nu stiu daca este bine spus planeta, deoarece parea imateriala, nu era ceva solid, ci ceva imaterial. Aveam impresia, desi eram in cop astral, ca voi intra prin acel sol, transparent la vedere si de culoarea celui mai sublim vis. In Planul Fizic nu poate fi conceput nici in imaginatie asa ceva, ceva care sa echivaleze cu fantastica frumusete a acelei planete si acelor culori. Mintea omeneasca nu poate produce o asemenea imagine sau imaginatie a ceea ce vedeam eu acolo.


Deci, ne-am apropiat mult, simteam ca eram pe suprafata acelei planete de vis, de vraja, o simteam imateriala si totusi avea o forma, o structura si o consistenta. Ne-am deplasat catva timp peste suprafata planetei, pentru a ma familiariza cu aceasta, apoi am intrebat:


- Invatatorule, este minunat aici, dar oare aici nu exista... viata, o forma de viata asemanatoare celorlalte planete vazute pana acum?


Mi-a raspuns:

- Aici exista viata. Aici este viata cea mai sublima, cea mai pura, cea mai aproape de ABSOLUT. Aici este tot ceea ce a existat mai sublim, mai adevarat si mai pur pe oricare planeta. Aici este viat vietilor, viata cea mai adevarata si mai pura, aici este samanta vietii. Familiarizeaza-te cu ea, o vei simti si in curand chiar o s-o vezi. Trebeuie sa stii, ca in ultimii 2000 de ani, esti prima entitate de pe Geea care vine aici. [...]


- Acum ai sa vezi forma de viata de pe planeta Iubirii, numita de cei care o locuiesc planeta Ivo.


In acea clipa am inceput sa vad, vedeam, da, vedeam prin Ajna entitatile de iubire de pe aceasta planeta, Ivo. Da, erau entitati de iubire. Erau de culoare greu de deschis, aproape de neimaginat. S-ar putea compara foarte vag cu o anume culoare a liliacului inflorit, ceva ce-as putea zice, un fel de mov pal, dar totodata pregnant stralucitor si... transparent. De asemeni, si acestea pareau imateriale ca si planeta, dar aveau forme, erau ca niste globuri de iubire, de iubire pura. Unele dintre ele isi schimbau forma si deveneau triunghiuri, triunghiuri de iubire. [...] Iata, vedeam iubirea materializata in acele entitati de iubire. Entitatile ne-au inconjurat, emiteau puterea, energia, vibratia lor de iubire spre noi. Vai, ce pacat, cuvintele folosite in planul fizic sunt atat de... palide si nu pot exprima ceea ce am simtit-trait-vazut in acel loc unic din Univers. Locul iubirii, al pacii si al puritatii divine. Ceea ce spun-scriu nu poate reprezenta nici o farama din cele traite acolo, sansele sunt foarte mici si vagi de a reda, de a exprima realitatea de acolo.


Iata, asadar, ca acele entitati - iubirea insasi - ne-au impresurat. niciodata nu am simtit, trait ceva mai pur si mai curat, ca acele clipe de beatitudine pura. Ma patrundea Vibratia Divina a acelor entitati, simteam, traiam, o... nu o fericire terestra, ci o Pace, da, o PACE DIVINA, o pace fara egal. Traiam acea Pace, ea ma patrundea, ma strabatea si ma alimenta, ma energiza totodata. Traiam prin acea Pace, existam prin ea si toate acestea nu le pot face cunoscute decat in foarte mica masura. Nu exista cuvinte care sa exprime acea stare, acel adevar, acea PACE DIVINA, parca Pacea Divina se potriveste cel mai... aproape pentru a exprima adevarul trairilor acelor clipe.


As fi vrut ca acele clipe si acea vizita sa fie fara sfarsit, dar, dupa un timp, Invatatorula spus:


- Se apropie clipa despartirii de aceste imaculate entitati. Priveste ce pot face si ce vor face ele pentru tine.


Le priveam, s-au grupat si au format o Piramida de IUBIRE, o imensa Piramida a Iubirii, iar deasupra ei trona un Sfinx, un Sfinx de Iubire Divina. Acea piramida a Iubirii a inceput sa se roteasca, noi ne deplasam, iar ea se rotea si era in permanenta cu fata spre noi. e invaluia in permanenta cu acea unda, cu acel flux, cu acea vibratie de iubire pura, emisa de toate entitatile care foprma acea piramida.
Invatatorul a spus:

- Acesta este darul lor pentru tine, ca semn ca au primit iubirea ta, astfel raspund iubirii si pacii tale, transmise in intregul Univers. [...]


- Invatatorule, as vrea sa raman aici pentru vesnicie, as vrea sa nu mai plec de aici. Niciunde nu poate fi mai bine, mai placut, mai pur ca aici, as vrea sa nu mai parasesc niciodata acest spatiu, acest loc, vreau sa raman aici pentru totdeauna.


Mis-a raspuns:

- Acum, nu poti ramane aici. Pentru ca sa ajungi aici definitiv, mai ai mult de muncit. Este bine sa sti ca drumul pe care ai pornit este cel bun, dar ai cale lunga de strabatut. daca nu vei uita aceste clipe si te vei conforma Legilor Universale, vei avea ocazia sa ajungi aici, dar pentru asta va trebui sa muncesti mult, sa evoluezi, sa te spiritualizezi., sa nu pierzi nici un pas din ceea ce ai dobandit, sa inaintezi pe calea cunoasterii, spre Lumina cea Vesnica. [...] Tie, calea iti este deschisa, urmeaza-ti calea, ea te aduce aici.


- In cat timp?

- Aceasta depinde numai de tine, de fiecare in parte. Acum, new vom intoarce...


Am fost luata de mana, de mana mea astrala, iar noi ne-am continuat drumul. [...]

Am strabatut din nou o parte a Univesului, pentru a reveni iar aici in aceasta vale a durerii si cat de mult as fi vrut sa raman acolo. Invatatorul m-a condus spre punctul de plecare. cu cat ne departam de planeta Iubirii - Ivo, cu atat ma simteam parca mai greoaie, mai pustiita si mai instrainata de adevar. Din nou vedeam Universul, dar acum vederea astrilor nu mai ma incanta atat de mult ca de alte ori, acum tanjeam dupa acea stare de puritate si adevar, cunoscute de curand, tanjeam dupa acea stare de Adevar Divin, dupa Iubirea Cosmica, Iubirea Divina. Iata ca am vazut Pamantul de la mare distanta, apoi ne-am apropiat de el si am fost depusa pe aceeasi lampa de lansare interplanetara si intergalactica, de unde pornisem in urma cu 30 de minute conventionale, terestre.


Iata-ma din nou deasupra Piramidei Luminii Celeste unde i-am multumit Invatatorului pentru aceasta plimbare-cunoastere pe care v-am descris-o pentru a o face cunoascuta celor care vor trebui sa ia cunostinta de aceste lumi existente in Univers.


Invatatorul l-a chemat pe Zen, acesta m-a condus pana la intrarea in aceasta casa-inchisoare a spiritului meu, de aici, din Planul Fizic.


Melfior Ra


Informatii preluate dupa cartea "Misiunea Romania; Universul", Melfior Ra, Editura Solteris
PLANETA ZOV


Am iesit in Astral. Zen, bunul meu prieten, m-a condus pana la intrarea in Piramida luminii Celeste. Acolo ma astepta Invatatorul. L-am urmat prin cele cateva incaperi, unde s-au petrecut aceleasi ritualuri ca de fiecare data, iar dupa efectuarea celor necesare deplasarii in Astral, Invatatorul a spus:

- Inainte de a merge mai departe, te voi conduce in Camera Tronului.


L-au urmat in Camera Tronului, unde Invatatorula ingenunchiat in fata acelui Tron existent acolo sau mai precis in fata a ceea ce se gasea pe Tron. De fapt, pe acel Tron nu era altceva decat o lumina, o imensa Lumina alb-argintie. [...]


Apoi l-am urmat pe Invatator. Am iesit din acea incapere si am urcat scara in spirala, am iesit pe platforma de deasupra Piramidei. Acolo, Invatatorul m-a luat de mana si, dintr-o data, am simtit cum ne indepartam prin ridicare, ne indepartam de Piramida, de planul terestru, de sistemul solar. [...] Apoi, la un moment dat, Invatatorul mi-a aratat o galaxie in forma de spirala.


Ne-am apropiat, galaxia avea multe, multe planete in angrenajul ei spiralat. Planete, stele, diferite corpuri ceresti. Acea spirala pornea de la un nucleu si forma trei spirale mari, iar apoi se desfacea, acea coada ca o destramare de stele, dar corpurile din spirale erau foarte omogene, adica isi mentineau locul, desi se producea in permanenta acea miscare - invartire a intregii galaxii. Apoi, Invatatorul mi-a aratat o stea, o planeta si mi-a spus:

- Vom poposi pe aceasta planeta. Este planeta Zov.


Ne-am apropiat de planeta Zov. Ma asteptam sa vad entitati asemanatoare noua, pamantenilor, dar nu vedeam, nu percepeam nimic. Am spus:

- Invatatorule, nu vad nici o entitate pe aceasta planeta!


Invatatorul mi-a spus:

- Priveste, aici sunt multe entitati vii! Priveste!


I-am ascultat indemnul si... am vazut apropiindu-se de noi, putind parca, multe corpuri luminoase. Erau in forma de stea, ceva asemanator cu stelele vazute de pamanteni, de pe Pamant, dar mai mari, aproape de marimea Lunii, vazuta de pe Geea, cu ochii fizici. S-au apropiat de noi, plutind lin, s-au rotit in jurul nostru, apoi s-au graupat la picioarele Invatatorului si, dintr-0 data, Invatatorul era pe acel... disc de entitati luminoase, care il transportau deasupra acelei planete. Apoi, Invatatorul s-a apropiat de mine, mi-a intins mana si am ajuns si eu pe acel disc de stele, de entitati, dar eram ca marime doar pana la genunchii Invatatorului. Cercul se rotea dar cele care ajungeau prin rotire in fata Invatatorului se lasau in jos pana aproape de genunchii Lui, numai cand erau in spatele Lui, se ridicau pana la nivelul umerilor Sai. Apoi, au aparut cateva entitati - stele si au format un cerc de stele in jurul meu, rotindu-se in jurul capului meu astral. Acele entitati erau de un alb - argingintiu, iar vazduhul, vazut acolo, pe planeta Zov, era de un albastru asemanator cerului nostru vazut de pamanteni. L-am intrebat pe invatator despre viata acelor entitati.


El a spus:

- Aceste entitati sunt fiinte vii, asa ca voi, pamantenii, dar mult mai pure ca voi. sa nu te astepri sa vezi aici case sau alte asemenea realizari materiale, ca nu exista asa ceva. Aici exista doar entitatile si rostul lor. Rostul si scopul acestor entitati este de a emite Lumina in Univers. Lumina si energie pura. Acesta este rostul lor si aceasta fac aici, spre slava Divinitatii Absolute. candva, de mult, cu milioane de ani in urma, si aceste entitati au fost fiinte pamantene, dar, prin evolutia lor spirituala, au ajuns la acest grad superior de evolutie. Desigur, au trecut prin multe, multe incarnari si alte etape evoutive pana au ajuns aici. Ele ajuta pe cei ce vor sa evolueze, prin emiterea razelor de Lumina Pura. Aceasta este misiunea vietii lor acum. Priveste cum arata o entitate pamanteana pe langa una zoviana!


Am privit si m-am ingrozit de ceea ce am vazut. Entitatea pamanteana arata ca smoala, o intunecime imnsa, pe langa o entitate zoviana luminoasa.


- Iti poti imagina astfel cat sunt entitatile pamantene de impure, si cat de mult au de evoluat spiritual pana a ajunge la evolutia acestora?


Invatatorul a mai spus:

- Aici nu este cald, nu este frig, aici este doar fericire, implinire, ca urmare a drumului spiritual parcurs de aceste entitati. [...] Trebuie sa stiti ca primul pas in evolutia spirituala este aceea de a nu dori rau nimanui, de anu cauza nimanui nici cel mai mic rau. [...] Multe entitati din diferite galaxii si constelatii sunt ingrozite de ceea ce sunt in stare sa gandeasca, sa emita entitatile terestre. Acum, maimult ca oricand, sunt milioane de entitati pure care se afla in misiune de ajutor pe Geea. Voi nu sunteti singuri, multi va vin in ajutor, greu insa primiti ajutorul lor, multe entitati terestre refuza ajutorul.


Dupa ce a spus toate acestea, Invatatorul m-a luat de mana pentru a face deplasarea inapoi spre Calea Lactee, spre Terra. Am simtit un regret enorm ca trebuie sa parsesc planeta Zov. De asemeni, am simtit si regretul entitatilor zoviene ca vrem sa plecam. Ele s-au grupat toate la picioarele Invatatorului. El mi-a dat mana si m-a luat - m-a ridicat - deasupra aeor entitati-stele, care ne-au transportat pana la marginea galaxiei lor.


Informatii preluate dupa cartea "Misiunea Romania; Universul", Melfior Ra, Editura Solteris
PLANETA REF


Zen, cbunul meu prieten, m-a condus pana la intrarea in Piramida Luminii Celeste. Acolo, la intrare, m-a asteptat Invatatorul. L-am urmat. Iata-ne pe platforma de deasupa piramidei.


Invatatorul a spus:

- Vom face o calatorie astrala pe o alta planeta.


In acel timp am simtit ca Invatatorul m-a luat de mana si mi-am inceput calatoria. Ne ridicam, ne inaltam din ce in ce mai sus. Din nou vedeam-simteam cum Universul trecea pe langa noi, sau noi pe langa el. [...]


Apoi, Invatatorul a spus:

De data asta vom merge pe planeta Ref.


Am vazut de la distanta, mai aproape de adevar, am vazut-simtit ce era Planeta Ref. era o planeta mica de culoare galbuie. Ne-am apropiat de ea. Am vazut-simtit o mare viermuiala, o forfota pe suprafata ei. Ne-am apropiat de sol.


Invatatorul a spus:

- Ceea ce vezi sunt fiintele care populeaza planeta Ref. Se numesc refi.


M-am mirat mult de forfota lor. Ei, refii, arata ca niste scaieti. Sunt niste sfere mici, pline de un fel de tentacule pe toata suprafata lor. dar am vazut refi si cu un singur tentacul lung de aproape un metru... iar el, reful, statea in varful acelui tentacul leganandu-se usor.


Invatatorul a spus:

- Trebuie sa stiti ca refii au posibilitatea sa-si concentreze moleculele intr-un singur tentacul, in doua in trei sau in cate doresc ei, dar cu cat mai multe, cu atat sunt mai mici. [...] Ei folosesc acele tentacule in loc de maini, picioare, organe auditive si organe pentru vaz. Au greutatea in jur de cinci kilograme iar ca marime circa cinci centimetri in diametru, plus tentaculele. refii se numesc cu ceea ce noi am numi PRANA. deci, ei nu sunt interesati sa-si procure hrana cea de toate zilele, deoarece ea le este data fara munca, fara sudoare, ea le vine din atmosfera, din vazduh, de la Divinitate. Invatatorul mi-a spus ca refii ridica movilite piramidale, si cel mai mare, care de altfel munceste cel mai mult pentru inaltarea acelei movilite, se aseaza apoi in varful ei intr-un singur tentacul, pentru a fi cat mai sus si a primi cat mai multa prana, cat mai concentrata, pentru ca apoi sa se poata reproduce. Planeta ref este chiar la marginea de deschidere a galaxiei centaurii. Deci ei, refii, sunt marginalizati ca planeta in galaxie. [...]


Pe toata suprafata planetei, atat cat am vazut in trecerea pe deasupra ei, era ceva foarte asemantor cu furnicarele noastre terestre, furnicare-movilite piramidale pline de refi, iar pe cele terminate trona cate un ref gata ridicat intr-un singur tentacul. Prin rotatie, fara nici un fel de aranjament, toti refii ajung in varful piramidei, de mai multe ori intr-o viata refiana.


Iata, deci , un alt mod de viata al unor fiinte deosebit de cel stiut de noi, pamantenii, pana uin prezent. Iata, deci, cum arata fiintele refiene din Alpha Centauri...


Ceea ce nu am spus este faptul ca acele movilite sunt facute dintr-un fel de... granule foarte mici si de culoare galbuie, ca de altfel si solul lor.


dupa cele vazute, am facut calea de intoarcere. Duopa sosire, am simtit ceva foarte asemanator unei usoare senzatii de greata, si mi-am dat seama ca aceasta se datoreaza vitezei deplasarii in aceasta calatorie, deoarece simt ceva asemanator intotdeauna cand deplasarea sa face la distante foarte mari.


Melfior Ra


Informatii preluate dupa cartea "Misiunea Romania; Universul", Melfior Ra, Editura Solteris
TARAMURILE SPIRITELOR NATURII


TARAMURILE ZANELOR


Agartha - Lumea subterana in care se spune ca traiesc spiritele naturii.


Alfeim, Alfheim - In mitologia scandinava. Un oras celest locuit de zane si elfi. Alfeim este una din cele 9 lumi. este localizata pe cel mai inalt nivel. Tot pe acest nivel se afla lumile ui Asgard si Vanaheim. Alfheim este palatul zeului Freyr si casa elfilor luminii. Elfii intunericului traiesc in Svartalfheim. Alfheim reprezinta si numele vechi al modernei provincii din Suedia,Bohuslšn.


Annwn - Regatul subteran in traditia Galilor.


Avalon, Insula Avalon - Potrivit legendei regelui Arthur, Avalon a fost casa Doamnei Lacului (Vivianne sau Morgaine, in functie de legenda), despre care se povesteste ca este cea mai puternica vrajitoare si care a determinat destinul Regelui Arthur.


Breena - Taramul zanelor la celti si galezi.


Elfame - Taramul spiritelor naturii.


Elfland, Elfenland - Taramul elfilor.


Elysium


Eteria - Lumea eterica a spiritelor naturii si a altor entitati. Planul eteric este situat ca nivel de vibratie intre planul fizic de vibratie mai joasa si planul astral de vibratie mai inalta.


Faerie (Faery) - Taramul zanelor sau al spiritelor naturii.


Fairyland - Denumirea pentru Taramul Zanelor in engleza.


Faylinn - Regatul zanelor la englezi.


Insulele Norocului (The Fortunate Isles)


Insulele Binecuvantate (The Isles of the Blest)


Mag Mell - Campia/Taramul minunat(a).


Mag Mor - Grandioasa campie / Grandiosul Taram.


Magonia - Este o lume a spiridusilor, o tara de dincolo dincolo de nori. Arhiepiscopul Agobard care s-a nascut in anul 779, scria: "Am vazut si am auzit multi oameni... (care) declara ca exista o anumita regiune numita Magonia, in care corabiile navigheza deaspra norilor; (se spune ca aceste nave transporta in aceasta regiune roadele care au cazut dinpricina grindinei si au fost distruse de furtuna, dupa ce valoarea graului si a altor roade a fost platita "tempestaires"-ilor de catre navigatorii aerieni care i-au primit pe acestia)". Tot arhiepiscopul Agobard ne-a lasat o marturie asupra legata de sosirea unor oameni din Magonia. Creaturile din Magonia sau cele din traditiile populare medievale sunt descrise de multe ori in mod identic relatarilor din zilele nostre referitoare al intalnirile cu extraterestrii.

Vezi: Intalniri cu Gentry din Magonia,

Despre Magonia - https://www.civilizatii.extraterestre.go.ro/lumi/magonia.htm


Svartalfeim, Svartalfheim - In mitologia scandinava, locul in care traiesc elfii intunericului. Elfii luminii traiesc in Alfeim.


Tir na n'Og (Tir Nan Og, Tir na n'Og, Tir Na Nog) - Taramul Tineretii. Lumea spiritelor naturii. Este taramul in care s-au refugiat zanele irlandeze care poarta denumirea de Tuatha de Danann, atunci cand pamanturile lor au fost luate de milesieni. Tauatha de Danann isi petrec timpul acolo sarbatorind, facand dragoste, jucand si ascultand o muzica minunata. Zanele sau spiritele din Tir Nan Og se pot bucura chiar de fiorul luptei sau razboiului mai ales ca oricine este ucis in lupta, reinviaza a doua zi. Este paradisul la care oamenii pot doar sa viseze.


Tir Tairngire - Taramul Fericirii.


Tire Nam Beo - Taramul Vietii.


Tirfo Thuinn - Taramul de sub Valuri.


Tirn Aill - Cealalta Lume.
In aceasta pagina au fost integrate informatii din sursele:

https://www.fairiesworld.com/fairy-names.shtml

https://www.geocities.com/Area51/Vault/6990/faerie.html

https://faerie.monstrous.com/land_of_faeries.htm

https://www.foundus.com/faerie/faerieland.htm

https://en.wikipedia.org/wiki/%C3%81lfheim

https://www.ugcs.caltech.edu/~cherryne/myth.cgi/Alfheim.htm

https://www.civilizatii.extraterestre.go.ro/lumi/magonia.htm
Document Info


Accesari: 3652
Apreciat:

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site

Copiaza codul
in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate

Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2020 )