Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
WIZZ AIR

diverse


Data rezervarii: 25 August 2008

Numar de confirmare: NMTDBH

Statut rezervare: TRANZACŢIE CONFIRMATĂLa check-in vi se va solicita prezentarea acestui cod de confirmare, împreuna cu un act de identitate cu poza (pa&# 929l1116j 351;aport sau card de identitate) pentru primirea cartii de îmbarcare.

Itinerariu de zbor - TRANZACŢIE CONFIRMATĂ

Pleaca spre - Milano-Bergamo >> Bucuresti - Baneasa

Miercuri, 03 Sep 08

Zbor W6 758

Plecare Milano-Bergamo ora 15:35 si sosire la Bucuresti - Baneasa ora 18:45


Soseste din - Bucuresti - Baneasa >> Milano-Bergamo

Miercuri, 17 Sep 08

Zbor W6 757

Plecare Bucuresti - Baneasa ora 13:45 si sosire la Milano-Bergamo ora 15:05

Informatii de contact

rezervari@agtravel.ro


PASAGERI

vdvdvegebb

SUMA DE PLATA: 539 LEI

Termeni si conditii

Wizz Air va aplica cu strictete urmatoarele reguli:

- Directia, ora si data zborului POT FI MODIFICATE cel târziu cu 3 ore înainte de plecare, platindu-se o taxa de schimbare a acestora. În cazul în care pretul, taxele, tarifele si cheltuielile aferente noului zbor, la data si la ora pentru care a fost schimbat, sunt mai mari decât cele asociate cursei initiale, pasagerul va plati diferenta.
- În cazul rezervarilor facute printr-o linie aeriana Wizz Air - Wizz Air Bulgaria (cod de operare 8Z), Wizz Air Ungaria (cod de operare W6) sau Wizz Air Ucraina (cod de operare WU) - cursele astfel rezervate nu pot fi înlocuite cu curse organizate de catre o alta linie aeriana Wizz Air. Rezervarile pentru cursele interne nu pot fi înlocuite cu rezervari pentru curse internationale si nici invers.
- si numele pasagerului de pe biletul rezervat poate fi schimbat, platindu-se o taxa de schimbare a acestuia.
- Costul serviciului de transport aerian si/sau Taxele pentru alte servicii pot fi RECUPERATE numai în anumite cazuri.
- Numarul de locuri oferit la acest pret este limitat si poate sa nu fie disponibil în cazul rezervarilor ulterioare facute pentru cursa aceasta sau pentru alte curse.
- Preturile se pot modifica pâna în momentul cumpararii biletelor.
- Prezentarea pentru îmbarcare începe cu 2 ore înainte de ora programata pentru zbor si se încheie cu 40 de minute înainte de aceasta în conformitate cu Orarul de Zbor al aeroportului Locului de Decolare. În cazul în care nu reusiti (a) sa finalizati formalitatile de prezentare pentru îmbarcare în Intervalul de Prezentare pentru Imbarcare, sau (b) sa va prezentati la imbarcare sau sa ajungeti la poarta de îmbarcare la timp, din oricare motiv, rezervarea dvs. va fi anulata, vi se va refuza îmbarcarea, si va vom returna contravaloarea Pretului Total din care se vor deduce contravaloarea Taxelor pentru Alte Servicii si Taxa pentru Rezervarea Locului.
- Aveti dreptul sa transportati bagaje de cala în greutate totala de 20 de kilograme si un bagaj de mâna cu o greutate maxima de 10 kilograme si cu dimensiuni maxime de 55x20x40 centimetri.
- În cazul în care bagajele de cala depasesc 20 de kilograme, trebuie sa achitati o taxa suplimentara pentru exces de bagaje pentru fiecare kilogram în plus.
- Numarul de bagaje de cala pe care doriti sa le transportati trebuie sa fie indicat si achitat în timpul procesului de rezervare. În cazul în care achitati pentru bagaje suplimentare mai târziu, acestea vor fi supuse unei taxe mai mari. În cazul în care pasagerul transporta un numar mai mic de bagaje decât cel achitat, Taxa de bagaje nu va fi returnata.

Conditii de calatorie

Asa cum este folosit în cadrul acestui contract, 'bilet' înseamna fie documentul denumit 'Bilet pasager si înregistrare bagaje', fie documentul denumit 'Itinerariu/Chitanta' emis de catre transportator sau în numele acestuia si, daca este cazul, documentul de îmbarcare; 'deplasare' este echivalent cu 'transport'; 'transportator' înseamna toate liniile aeriene de transport care transporta sau se ocupa de transportul pasagerului sau al bagajelor acestuia în baza acestui contract, sau care asigura alte servicii, auxiliare transportului aerian; 'Conventia de la Varsovia' se refera la acea Conventie de unificare partiala a regulamentului de transport international aerian, semnata la Varsovia la 12 octombrie 1929, sau aceeasi Conventie cu modificarile aduse la Haga, la 26 septembrie 1955, în functie de caz.Document Info


Accesari: 4070
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )