Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload
PREZENTAREA SOCIETĂŢII

economie


3. PREZENTAREA SOCIETĂŢII

3.1. Informatii generale

(1) Denumirea si adresa societatii: S.C. SOLAR CONSTRUCT S.R.L.

Adresa sediului īnregistrat: Loc. Urziceni, str. Regiei, nr. 9, cod postal 8230, jud. Ialomita.

(2) Mijloace de comunicare: telefon: 0243/ 254.086

(3) Forma juridica de constituire: Societatea "SOLAR CONSTRUCT S.R.L." este persoana juridica romāna, avānd forma juridica de societate cu raspundere limitata.

(4) Īnregistrare:

Oficiul National al Registrului Comertului: J 21/ 436/ 1994

Cod fiscal: R 5906960

(5) Domeniu de activitate:

Potrivit datelor continute īn Certificatul de īnregistrare a firmei S.C. SOLAR CONSTRUCT S.R.L., obiectul principal de activitate al societatii este:

Constructii de cladiri si lucrari de geniu, cod CAEN 4521

S.C. SOLAR CONSTRUCT S.R.L. efectueaza lucrari de constructii-montaj din domeniul constructii civile, industriale si agrozootehnice, inclusiv instalatiile aferente (electrice, sanitare si termice).

Productie industriala - producere elemente prefabricate, confectii metalice, confectii armatura, confectii din lemn.

(6) Scurt istoric al societatii:

Societatea Comerciala SOLAR CONSTRUCT S.R.L. este o societate relativ tānara aparuta pe piata locala si zonala a prestatorilor de servicii din domeniul lucrarilor de constructii, anul īnfiintarii acesteia fiind 1993.

Societatea si-a īnceput activitatea cu lucrari de mai mica amploare, dar care prin calitatea executiei si seriozitatea cu care au fost abordate angajamentele contractuale cu clientii, au adus cel putin capitalul de īncredere care sa o recomande pentru noi colaborari.

Capacitatea organizatiei de a se adapta cu rapiditate cerintelor īn continua schimbare ale clientilor si, īn general, ale pietei serviciilor din domeniul constructiilor, a dat posibilitatea contractarii de lucrari care au presupus un grad sporit de dificultate sau care a presupus utilizarea de materiale si tehnologii noi.


Acest lucru a fost posibil īn conditiile īn care managementul firmei a īnteles din primul moment ca unul din elementele cheie ale functionarii proceselor este capabilitatea personalului si ca trebuie sa īntreprinda actiuni care sa garanteze permanenta ei concordanta cu cerintele.

S.C. SOLAR CONSTRUCT S.R.L. este o firma dinamica, dornica sa-si consolideze pozitia pe segmentul de piata pe care actioneaza prin executii de lucrari al caror element de referinta sa fie CALITATEA.

Faptul ca īn prezent firma are īn executie lucrari cu beneficiari reprezentativi pe plan national demonstreaza ca directia catre care se īndreapta dezvoltarea firmei este cea buna.

Activitatea S.C. SOLAR CONSTRUCT S.R.L. se desfasoara īn conditiile unei permanente preocupari pentru protectia mediului īnconjurator si mai ales pentru a asigura siguranta deplina a oamenilor īn actiunile acestora.3.2. Structura organizatorica

S.C.SOLAR CONSTRUCT S.R.L. dispune de structura organizatorica si de personal care sa poata asigura, īn conditii de functionare a unui Sistem de Management al Calitatii, proiectat potrivit standardului SR EN ISO 9001:2001, desfasurarea conform cerintelor a activitatii de baza - prestarea de servicii īn domeniul constructiilor.

Structura organizatorica, cu relatiile de subordonare ce decurg din aceasta, este redata īn organigrama unitatii prezentata īn anexa nr. 2 la prezentul manual.

Organizarea functiei calitate, ca parte componenta a organizarii generale a    S.C SOLAR CONSTRUCT S.R.L., cuprinde:

- Directorul;

- Responsabilul cu asigurarea calitatii, la nivelul societatii comerciale (RAC);

- Compartimentul AC-CTC;- Responsabilii cu asigurarea calitatii la nivel compartimental, identificati ca fiind sefii de compartimente;

- Responsabilii tehnici cu executia, atestati.

Fisele posturilor cuprind, potrivit fiecarui post din schema de organizare a compartimentelor, responsabilitatile cumulate aferente functiunilor Sistemului Calitatii.


3.3. Resurse

3.3.1. Resurse tehnice si tehnologice

Organizatia detine resurse adecvate pentru a putea demonstra ca produsele sunt realizate conform obiectivelor sale privind calitatea. Capacitatea resurselor sale de a satisface cerintele proceselor sistemului de management proiectat, este analizata potrivit planificarii de catre management.

Conformitatea activitatilor aferente proceselor Sistemului calitatii, procese orientate spre furnizorii serviciului/ produsului catre client, conform cerintelor presupune din punct de vedere al resurselor, urmatoarele:

- asigurarea de personal cu instruire corespunzatoare cerintelor activitatilor necesare a fi desfasurate si furnizarea de instruire īn toate situatiile īn care se identifica un decalaj al capabilitatii personalului īn raport cu cerintele;

- elaborarea de proceduri documentare pentru efectuarea activitatilor cu identificarea clara a resurselor necesare;

- asigurarea standardelor si reglementarilor nationale si internationale aplicabile pentru tehnologiile utilizate;

- asigurarea resurselor necesare īmbunatatirii comunicarii inter-compartimentale, dar si cu parti externe organizatiei (telefonie, internet, fax, retea intranet, etc.);

- asigurarea de materiale, echipamente si DMM necesare desfasurarii corespunzatoare a proceselor de executie, potrivit elementelor prezentate īn procedurile anexa ale acestuia manual.

(3) S.C. SOLAR CONSTRUCT S.R.L. dispune atāt de utilaje, echipamente specifice activitatii de constructii si mijloace de transport si de o infrastructura ce permite desfasurarea īn conditii de conformitate a activitatilor sale.

(4) Baza de productie industriala dispune de capacitatile si dotarile necesare pentru realizarea prefabricatelor din beton si beton armat, carcaselor de armatura, confectiilor metalice, tāmplariei metalice si din lemn.


3.3.2. Resurse umane:

(1) Structura personalului:

o       Total personal: 97, din care.

Management: 3

Economisti: 2

Personal tehnic: 82, din care:

Ingineri, subingineri, tehnicieni si maistri: 7

Muncitori calificati: 72

Conducatori auto: 3

Personal necalificat: 10

Unitatea dispune de personal atestat de catre MLPTL - Ministerul Lucrarilor Publice, Transporturilor si Locuintei si Inspectoratului īn Constructii din categoria responsabili tehnici cu executia si personal cu atributii īn controlul calitatii lucrarilor (CQ).

Īn sectorul de executie a lucrarilor de constructii-montaj se dispune de aportul muncitorilor specialisti atestati/ autorizati īn domeniile sudura si instalatii de gaze.

Document Info


Accesari: 65461
Apreciat:

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site

Copiaza codul
in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2022 )