Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
PREZENTAREA SOCIETĂŢII

economie
3. PREZENTAREA SOCIETĂŢII

3.1. Informatii generale

(1) Denumirea si adresa societatii: S.C. SOLAR CONSTRUCT S.R.L.

Adresa sediului înregistrat: Loc. Urziceni, str. Regiei, nr. 9, cod postal 8230, jud. Ialomita.

(2) Mijloace de comunicare: telefon: 0243/ 254.086

(3) Forma juridica de constituire: Societatea "SOLAR CONSTRUCT S.R.L." este persoana juridica româna, având forma juridica de societate cu raspundere limitata.

(4) Înregistrare:

Oficiul National al Registrului Comertului: J 21/ 436/ 1994

Cod fiscal: R 5906960

(5) Domeniu de activitate:

Potrivit datelor continute în Certificatul de înregistrare a firmei S.C. SOLAR CONSTRUCT S.R.L., obiectul principal de activitate al societatii este:

Constructii de cladiri si lucrari de geniu, cod CAEN 4521

S.C. SOLAR CONSTRUCT S.R.L. efectueaza lucrari de constructii-montaj din domeniul constructii civile, industriale si agrozootehnice, inclusiv instalatiile aferente (electrice, sanitare si termice).

Productie industriala - producere elemente prefabricate, confectii metalice, confectii armatura, confectii din lemn.

(6) Scurt istoric al societatii:

Societatea Comerciala SOLAR CONSTRUCT S.R.L. este o societate relativ tânara aparuta pe piata locala si zonala a prestatorilor de servicii din domeniul lucrarilor de constructii, anul înfiintarii acesteia fiind 1993.

Societatea si-a început activitatea cu lucrari de mai mica amploare, dar care prin calitatea executiei si seriozitatea cu care au fost abordate angajamentele contractuale cu clientii, au adus cel putin capitalul de încredere care sa o recomande pentru noi colaborari.

Capacitatea organizatiei de a se adapta cu rapiditate cerintelor în continua schimbare ale clientilor si, în general, ale pietei serviciilor din domeniul constructiilor, a dat posibilitatea contractarii de lucrari care au presupus un grad sporit de dificultate sau care a presupus utilizarea de materiale si tehnologii noi.


Acest lucru a fost posibil în conditiile în care managementul firmei a înteles din primul moment ca unul din elementele cheie ale functionarii proceselor este capabilitatea personalului si ca trebuie sa întreprinda actiuni care sa garanteze permanenta ei concordanta cu cerintele.

S.C. SOLAR CONSTRUCT S.R.L. este o firma dinamica, dornica sa-si consolideze pozitia pe segmentul de piata pe care actioneaza prin executii de lucrari al caror element de referinta sa fie CALITATEA.

Faptul ca în prezent firma are în executie lucrari cu beneficiari reprezentativi pe plan national demonstreaza ca directia catre care se îndreapta dezvoltarea firmei este cea buna.

Activitatea S.C. SOLAR CONSTRUCT S.R.L. se desfasoara în conditiile unei permanente preocupari pentru protectia mediului înconjurator si mai ales pentru a asigura siguranta deplina a oamenilor în actiunile acestora.3.2. Structura organizatorica

S.C.SOLAR CONSTRUCT S.R.L. dispune de structura organizatorica si de personal care sa poata asigura, în conditii de functionare a unui Sistem de Management al Calitatii, proiectat potrivit standardului SR EN ISO 9001:2001, desfasurarea conform cerintelor a activitatii de baza - prestarea de servicii în domeniul constructiilor.

Structura organizatorica, cu relatiile de subordonare ce decurg din aceasta, este redata în organigrama unitatii prezentata în anexa nr. 2 la prezentul manual.

Organizarea functiei calitate, ca parte componenta a organizarii generale a    S.C SOLAR CONSTRUCT S.R.L., cuprinde:

- Directorul;

- Responsabilul cu asigurarea calitatii, la nivelul societatii comerciale (RAC);

- Compartimentul AC-CTC;

- Responsabilii cu asigurarea calitatii la nivel compartimental, identificati ca fiind sefii de compartimente;

- Responsabilii tehnici cu executia, atestati.

Fisele posturilor cuprind, potrivit fiecarui post din schema de organizare a compartimentelor, responsabilitatile cumulate aferente functiunilor Sistemului Calitatii.


3.3. Resurse

3.3.1. Resurse tehnice si tehnologice

Organizatia detine resurse adecvate pentru a putea demonstra ca produsele sunt realizate conform obiectivelor sale privind calitatea. Capacitatea resurselor sale de a satisface cerintele proceselor sistemului de management proiectat, este analizata potrivit planificarii de catre management.

Conformitatea activitatilor aferente proceselor Sistemului calitatii, procese orientate spre furnizorii serviciului/ produsului catre client, conform cerintelor presupune din punct de vedere al resurselor, urmatoarele:

- asigurarea de personal cu instruire corespunzatoare cerintelor activitatilor necesare a fi desfasurate si furnizarea de instruire în toate situatiile în care se identifica un decalaj al capabilitatii personalului în raport cu cerintele;

- elaborarea de proceduri documentare pentru efectuarea activitatilor cu identificarea clara a resurselor necesare;

- asigurarea standardelor si reglementarilor nationale si internationale aplicabile pentru tehnologiile utilizate;

- asigurarea resurselor necesare îmbunatatirii comunicarii inter-compartimentale, dar si cu parti externe organizatiei (telefonie, internet, fax, retea intranet, etc.);

- asigurarea de materiale, echipamente si DMM necesare desfasurarii corespunzatoare a proceselor de executie, potrivit elementelor prezentate în procedurile anexa ale acestuia manual.

(3) S.C. SOLAR CONSTRUCT S.R.L. dispune atât de utilaje, echipamente specifice activitatii de constructii si mijloace de transport si de o infrastructura ce permite desfasurarea în conditii de conformitate a activitatilor sale.

(4) Baza de productie industriala dispune de capacitatile si dotarile necesare pentru realizarea prefabricatelor din beton si beton armat, carcaselor de armatura, confectiilor metalice, tâmplariei metalice si din lemn.


3.3.2. Resurse umane:

(1) Structura personalului:

o       Total personal: 97, din care.

Management: 3

Economisti: 2

Personal tehnic: 82, din care:

Ingineri, subingineri, tehnicieni si maistri: 7

Muncitori calificati: 72

Conducatori auto: 3

Personal necalificat: 10

Unitatea dispune de personal atestat de catre MLPTL - Ministerul Lucrarilor Publice, Transporturilor si Locuintei si Inspectoratului în Constructii din categoria responsabili tehnici cu executia si personal cu atributii în controlul calitatii lucrarilor (CQ).

În sectorul de executie a lucrarilor de constructii-montaj se dispune de aportul muncitorilor specialisti atestati/ autorizati în domeniile sudura si instalatii de gaze.

Document Info


Accesari: 71558
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )