Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
Eco net

comert


Eco net

F.E a fost infiintata in anul scolar 2008-2009 de catre colectivul clasei 12 A din cadrul Gr. Sc. C.A.ROSETTI sub indrumarea profesorilor: TUDORICA MIHAELA SI APOSTOL ANISOARA.In contextul reformei invatamantului profesional si tehnic din Romania, proiectul ECO NET reprezinta o investitie importanta in dezvoltarea cadrului general de instruire, axat pe caracterul practic, aplicativ, precum si pentru implementarea unor experiente europene de buna practica in domeniul formarii spiritului antreprenorial.

Putem aprecia ca proiectul implementat in Romania, dar si in alte tari din sud-estul Europei, vizeaza dezvoltarea personala si profesionala a elevilor.

In acelasi timp, proiectul are o importanta substantiala in dezvoltarea colaborarii cu alte licee din judetul Constanta.

Aparitia firmelor de exercitiu a fost foarte bine primita de elevi.

Obiectivele proiectului ECO NET vizeaza:

-familiarizarea elevilor cu sistemul economiei de piata, cu mecanismele asociate proceselor economice desfasurate in cadrul liberei competitii a antreprenorilor;

-formarea competentelor antreprenorilor pentru a actiona eficient in economia de piata si pentru a avea capacitatea de a dezvolta propria cariera;

-imbunatatirea ofertei de formare a unitatilor de invatamant profesional si tehnic.

Romania este prima tara ECO NET in care Ministerul Educatiei a luat decizia strategica pentru o diseminare pe plan national a concepului "firma de exercitiu". Astfel in decembrie 2002,la toate liceele economice din Romania exista posibilitatea de a infinta firme de exercitiu.

Succesul conceptului "firma de exercitiu" se datoreaza, in Romania, angajamentului mare al tuturor partenerilor.Echipa profesionala al centralei firmelor de exercitiu ROCT a construit si intarit, in ultimii ani, cu mare implicare, reteaua firmelor de exercitiu. Profesorii si directorii din scolile pilot participante, au introdus cu mare angajament personal la scolile lor si practica prin metoda "firma de exercitiu" .

Prezentarea Societatii Comerciale

Hotel Prezident (4*) este amplasat aproape in mijlocul orasului New York, SUA. Doar cativa pasi de teatrul Broadway, ideal pozitionat .

Hotelul Prezident are o locatie excelenta pentru a te impresiona cu ce are mai bun New York-ul sa ofere.

In restaurantul hotelului te poti bucura de o ambianta placuta si de o priveliste a intregului New York minunata. Sau sa-ti petreci un timp relaxant la barul Hudson`s Sport.

Pentru urmatorul dumneavoastra eveniment, mare sau mic, hotelul va ofera un centru de conferinta executive pentru intalniri cu un total de 43 de locuri.

In prezent, hotelul detine 74 de camere, care include10 camere "Junior Suite", 10 camere "Prezident " si 2 apartamente "Prezident Suite", unde se poate intalni stilul traditional intr-o armonie perfecta cu cele mai moderne facilitati.
In anul 2007, Societatea Prezident Turism S.A., care administreaza Hotel Prezident, finanteaza o investitie prin care sa se mareasca numarul de camere, noua aripa a hotelului avand etaje cu 55 de camere, schimbarea configuratiei restaurantului, construirea unei sali de conferinta multifunctionala, si echipata cu aparatura ultramoderna, cu instalatie de tradus automata.
Hotelul Prezident beneficiaza de un restaurant de 90 de locuri, cu bucatarie cu specific national si international, cu o bogata gama de preparate culinare. Amplasamentul si spatiul de care dispune il face ideal atat pentru organizarea de dineuri si de mese festive, cat si pentru sarbatorirea unor evenimente speciale.

Pentru a va putea petrece un concediu de odihna placut si de neuitat, inconjurat de minunatiile nautrii, hotelul Prezident va poate oferi cele mai luxoase camere pentru relaxare.

TRADITIONAL GUEST ROOMS:camerele noastre arata si te face sa te simti ca acasa. Detaliile includ niste culori bogate si paturile sunt aranjate pentru un somn minunat cu 4 perne si o pilota de plus.

DELUX GUEST ROOMS: exista 7 camere in hotel, ofera paturi complementare si un loc minunat de dormit.

CLUB LEVEL ROOMS: sunt 6 camere de acest tip, cand vei sta in camera noastra te vei bucura de accesul in clubul nostru Lounge.

TRADITIONAL SUITE: acest tip de camera va ofera un spatiu suficient pentru a va da confortul necesar. Fiecare suite are in camera un pat simplu sau un pat dublu, cu living separate. Relaxati-va in confortul oferit de noi!

CLUB LEVEL SUITE:

PENTHOUSE SUITE: zbori deasupra Manhattan`ului, suite este ideal pentru clientii care vin individual sau grupuri mari. Peretii au un décor elegant. Este decorat intr-un stil executiv, cu mobila clasica.

PRESIDENTIAL SUITE: Aceasta include niste panorame minunate private din camera.

HUDSON BAR: combina cele mai bune baruri sport din New York cu café.TV-urile te tin la curent cu evenimentele sportive, iar internetul te tine conectat.

LIBRARY BAR: locul perfect pentru a te conecta cu prietenii sau colegii tai la un pahar de vin, library bar ofera un bun venit calduros.

AVENUE RESTAURANT: acest restaurant ofera micul dejun si pranzul zilnic intr-un stil clasic.

BUSINESS CENTER: acest centru te ajuta q faxul, cu copierea, cu computerul si cu accesul la internet.

CLUB LONGUE:clubul nostru va ofera exclusiv la 44 de cluburi level longue.

ATLANTIS FITNESS CENTER:

LOBBY THEATER DESK: face cea mai mare scena de cultura a faimosului New York.

MICROSOFT SURFACE:

Activitatea este condusa de un administrator de hotel si un ajutor al acestuia si este impartita in 2 sectoare:

-sector cazare

-sector spatii

SECTORUL CAZARE: cuprinde un numar de 4 supraveghetoare si 40 de cameriste care au in gestiune colectiva intregul inventar necesar camerelor, a carui valoare se ridica anual la 130 mil. Lei (numai lenjeria).

Cu acest colectiv se asigura un schimb de dimineata complet, un schimb redus dupa-amiaza si doua cameriste de noapte, inclusiv sambata si duminica.

SECTORUL SPATII: cuprinde un numar de 2 supraveghetoare si 35 lucratori-muncitori necalificati, prin intermediul carora se asigura intretinerea curateniei tuturor spatiilor publice si de administrare de pe toate nivelurile hotelului, in doua schimburi aproximativ egale ca numar de personal, inclusiv sambata si duminica, dupa cum urmeaza:

PARTER:

-holul receptiei

-barul Hudson

-restaurantul Avenue

-grupurile sanitare ale restaurantului

-sala de fitness Atlantis

-sauna

ETAJ I:

-5 camere Club level rooms

-5 camere Delux guest rooms

-coridorul

-grupurile sanitare

ETAJ II:

-5 camere Traditional suite

-5 camere Traditional guest rooms

-coridorul

-grupurile sanitare

-birourile administrative(inclusiv balcoanele)

ETAJ III:

-apartamentele Penthouse si Presidential suite

-grupurile sanitare

-coridoarele

ETAJ XX:

-restaurant

-grupurile sanitare

-holul

Tot in cadrul acestui sector se regasesc si muncitori care desfasoara diverse activitati de intretinere, si anume: 5 aspiratoristi, 3 muncitori pentru camera de gunoi, 2 muncitori pentru spalari geamuri, 2 muncitori pentru curatenia in jurul hotelului si 1 floricultor pentru aranjamentele florale necesare in hotel.

In cadrul hotelului " Prezident" se presteaza urmatoarele servicii:

  • Servicii de spalatorie
  • Servicii de curatatorie
  • Servicii de room-service
  • Servicii de inchirieri masini
  • Servicii de telefonie
  • Servicii de fax
  • Club
  • Servicii de corespondenta
  • Restaurant
  • Bar

Incasarea se face la terminarea sejurului cu nota de plata emisa de calculator. Care cumuleaza toate serviciile prestate clientului in perioada in care a stat la hotel.

Daca incasarea se face in lei, se face la cursul BNR al zilei. In subordinea hotelului salariatii sunt grupati astfel:

Doi sefi de receptie

32 de receptioneri

69 de cameriste

Personal de intretinere

Salariati pentru:

-XEROX

-FAX

8 inspectori hotelieri


Document Info


Accesari: 2853
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )