Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
FE HAPPY 16 FRIENDS SRL

comert


FE HAPPY 16 FRIENDS SRL

Societatea comerciala Happy16Friends  SRL. este persoana juridica româna, având forma juridica de societate cu raspundere limitata. Aceasta desfasoara activitatea în conformitate cu legile române si cu prezentul statut.OBIECTUL PRINCIPAL DE ACTIVITATE: COD CAEN - 5139 - Comert cu ridicata nespecializat de produse alimentare, bauturi si tutun.

Societatea desfasoara activitati de comert cu ridicata, nespecializat de produse alimentare, bauturi si tutun, comert cu amanuntul si prestari de servicii (depozitare, manipulare, comercializare pentru producatorii si importatorii de marfuri).

FE Happy16Friends SRL Constanta are ca obiect de activitate comercializarea de produse alimentare si nealimentare indigene si din import, en-gross.

Principalele produse alimentare comercializate de catre FE Happy16Friends SRL sunt: zahar, ulei, conserve legume-fructe, conserve carne, produse morarit-panificatie, lactate-brânzeturi, concentrate alimentare, la care se adauga o gama larga de alte produse ca: bauturi, carne pasare, fructe proaspete, etc.

Detinem o valoroasa baza de date a unor potentiali importatori prezenti la targurile internationale de profil. Colaboratorii nostrii de pe piata externa sunt dornici sa promoveze produse romanesti in care se regaseste raportul calitate / pret, dar si noi oferim produse de export la preturi avantajoase la calitate maxima. Fiind o firma en-gross si en-detail oferim si reduceri la cantitati mari de bunuri comandate, iar daca veti fi clientul nostru fidel va vom oferi reduceri de pana la 60% la oricare din produse in functie de vechimea relatiilor comerciale dintre noi, la implinirea fiecarui an de vechime.

Calitatea produselor este definita prin totalitatea însusirilor concrete si a caracteristicilor care determina utilizarea lor în raport cu scopul pentru care au fost create, precum si eficienta lor economica. De pilda, însusirile concrete care definesc calitatea unui produs alimentar în functie de natura lui, sunt: organoleptice, fizico-chimice, microbiologice, starea produsului din punct de vedere igienico-sanitar.

Calitatea produselor prezinta o deosebita însemnatate pentru întreaga societate, deoarece are efecte favorabile în toate domeniile activitatii economice. De aceea aceasta notiune care exprima unitatea însusirilor esentiale ale marfurilor a capatat importanta majora fiind reglementata prin legea calitatii.

La nivelul comertului, s-au înfiintat, în cadrul întreprinderilor comerciale laboratoare de control a calitatii produselor, servicii de calitate si comisii de receptie pe grupe de marfuri, care au obligatia sa stabileasca calitatea marfurilor la primire, precum si sa urmareasca modul cum produsele îsi mentin calitatea pe parcursul perioadei de pastrare garantata de producator.

Calitatea marfurilor este determinata de o serie de factori ca: materia prima, procesul tehnologic, ambalajul, marcarea, transportul, pastrarea. Toti acesti factori formeaza continutul unor documente, elaborate la nivel central si denumite standarde de stat. Ele prescriu conditiile de calitate a marfurilor.

Produsele alimentare pot fi ambalate si neambalate. Cele neambalate sunt selectate pe baza caracteristicilor lor (prin intermediul vazului, mirosului, gustului, auzului si pipaitului).

Produsele neambalate

--Prin vaz percepem forma, aspectul si culoarea produsului

--Senzatiile auditive sunt exprimate prin sunet si zgomot

--Senzatiile olfactive sunt exprimate prin miros

--Pipaind stabilim daca produsul este aspru sau neted

--Gustul produsului poate fi dulce, acru, sarat, amar

Ambalajul are influenta pozitiva asupra produsului atunci când întruneste urmatoarele conditii:

este bine construit ca sa poata asigura integritatea produsului;

este neutru fata de produsul ambalat;

corespunde din punct de vedere igienico-sanitar;

are însusiri estetice privind forma, culoarea, capacitatea, ceea ce poate sa stimuleze vânzarea produsului;

este usor de manipulat.

Produsele ambalate

Ambalajul are rol de protectie si contribuie la dezvoltarea gustului cumparatorului pentru frumos si asigura integritatea produsului prin constructia sa.Ambalajele se pot confectiona din hartie,material plastic,lemn,sticla,metal,textile etc.

Informatiile de pe ambalaj cuprind:

--elemente de identificare-denumirea produsului,denumirea fabricii si emblema acesteia,cantitatea ambalata etc.

--elemente de informare-compozitia produsului ambalat,indicatii de utilizare sau pastrare,data fabricatiei,termenul de garantie etc.

--codul de bara format din linii paralele sub care se afla si cifre care semnifica tara de origine a produsului,numarul de control al codului etc.

- Investigarea pietei, a necesitatilor de consum  - se urmareste obtinerea de informatii referitoare la pietele prezente si potentiale, la ansamblul nevoilor de consum (solvabile si nesolvabile înca), la motivatia acestora, la comportamentul consumatorilor ; se investigheaza si unele componentele mediului extern al întreprinderii (factorii demografici, sociali, culturali, politici, etc.) urmarim nevoia consumatorului cu privire la produsele alimentare, bauturi si tutun.

- Conectarea dinamica a întreprinderii la mediul economico-social - adaptarea la conditiile exterioare în continua schimbare, fructificarea oportunitatilor, inflentarea mediului prin contracararea sau stimularea unor tendinte din evolutia acestuia, dezvoltarea cererii pentru anumite produse/servicii.

- Satisfacerea în conditii superioare a nevoilor de consum se concretizeaza în masuri privind producerea numai a acelor produse care sunt necesare pentru consum, distribuirea lor în conditii optime, asigurarea unei posibilitati largi de alegere în concordanta cu preferintele si gusturile consumatorilor, largirea gamei serviciilor comerciale.

- Maximizarea eficientei economice/a profitului implica o alocare a resurselor materiale, umane si financiare ; presupune optimizarea structurilor productiei în concordanta cu obiectivele firmei si a desfasurarii tuturor proceselor economice (productie, transport, depozitare, comercializare) care alcatuiesc fluxul complet productie - consum al produselor ; ea solicita punerea la punct a unor programe de actiune eficace si a instrumentelor pentru masurarea performantelor atinse.

Firma noastra a investit aproape 100.000 de euro pentru a extinde sediul principal al societatii, si, dupa calculele facute in mai putin de un an ne vom recupera investitia facuta, iar dupa o perioada scurta de timp vom deschide filiale in aproape toata tara, in special in localitatile cu potential mare de cumparare, iar pentru a deschide aceste filiale avem nevoie de o strategie care sa ne determine :

selectarea segmentului tinta si a pozitionarii

stabilirea obiectivelor campaniei si gradul de standardizare

determinarea mixului promotional

determinarea bugetului promotional

dezvoltarea mesajului

stabilirea strategiei de media

evaluarea rezultatelor

In cativa ani de la extindere suntem ferm convinsi ca vom ajunge la nivelul marilor firme ce au ca activitate comertul cu ridicata nespecializat de produse alimentare, bauturi si tutun din tara si din import, firme precum Selgros si Metro.

Obiective

Firma noastra ofera un produs de calitate, la un pret accesibil, in special firmelor ce se afla in curs de dezvoltare si firmelor de import - export.

Obiectivele strategice reprezinta telurile finale ale organizatiei care directioneaza activitatea acesteia. Obiectivele au in vedere orizonturi indelungate, de regula 3-5 ani, si se refera la activitatea de ansamblu a organizatiei. Din punct de vedere al continutului, obiectivele strategice se divizeaza in doua categorii : economice si sociale.

Cele mai frecvente obiective economice se refera la :

castigul pe actiune

valoarea actiunii

coeficientul de eficienta a capitalului

profit

rata profitului

cifra de afaceri

cota parte din piata

productivitatea muncii

calitatea produselor si serviciilor

Obiectivele sociale se pot referi la :

-controlul poluarii

-cooperarea cu autoritatile

-salarizarea si conditiile de munca ale salariatilor

-satisfacerea clientilor prin calitatea, durabilitatea, flexibilitatea si pretul produselor si serviciilor oferite

Pentru atingerea obiectivelor strategice se stabilesc optiunile strategice. Optiunile strategice se refera la modalitatile principale de actiune a firmei pe termen mediu si lung, fundamentul informational il constituie analiza punctelor forte si slabe ale firmei, oportunitatile si pericolele in dezvoltarea acesteia, analiza cauzelor ce determina ocuparea unui loc in cadrul mediului ambiant.

Strategia  de promovare

Promovarea realizandu-se prin intermediul relatiilor publice si a pliantelor trimise prin posta. Pe parcurs se doreste construirea unui site de internet care sa ofere posibilitatea unei mai bune comunicari agentie-client

Comunicarea de marketing reprezinta un concept mai complex, care inglobeaza promovarea. Astfel, se apreciaza ca din punctul de vedere al continutului sau comunicarea de marketing are doua mari componente**:

Comunicarea promotionala :

- tehnici de comunicare promotionala

publicitatea

promovarea vanzarilor

relatiile publice

forta de vanzare

marketingul direct

Comunicarea continua :

-tehnici de comunicare continua

marca

designul si ambalajul

arhitectonica si altele

Indiferent de modul in care se definesc acesti termeni si relatiile dintre ei, este cert faptul ca pentru orice organizatie (profit sau non-profit) comunicarea si mixul comunicational sunt elemente cheie in activitatea de marketing.

 Comunicarea de marketing vizeaza toate aceste elemente. Ea transmite pietei (desi de multe ori nu direct), misiunea intreprinderii, valorile sale, strategiile si "mentalitatea sa" - intr-un cuvant o anumita imagine care trebuie sa diferentieze organizatia de competitorii sai in piata.

Activitatea propriu-zisa

Principala resursa o reprezinta oamenii. Firmele mici si mijlocii din acest domeniu

« Materia prima », respectiv publicatiile monitorizate, cu lista de oferte, va fi obtinuta prin incheierea unor contracte de abonament (lunar sau anual) si prin accesarea paginilor de Internet pe care sunt publicate.

De asemenea pentru  procesul de elaborare va fi necesar un scanner si un fax.

Dispunem in prezent de programele necesare pentru calculator si avem acces la un calculator performant si la internet urmand ca pe termen mediu si lung principalele investitii sa fie facute in sediu si calculatoare performante avand fiecare destinatii precise

Utilizarea internetului vizeaza : 

    Mijloc de comunicare cu clientii si intre membrii firmei

    Mijloc de procurare a informatiei

    Mijloc de promovare

   Mijloc de distributie


Document Info


Accesari: 2237
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )