Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload
CONTABILITATEA IMPOZITULUI DIN VENITURILE SALARIALE

Contabilitate
UNIVERSITATEA "CONSTANTIN BRANCUSI"

FACULTATEA DE STIINTE ECONOMICE

SPECIALIZAREA FINANTE-BANCICONTABILITATEA IMPOZITULUI DIN VENITURILE SALARIALE

TG-JIU

1.PREZENTAREA SOCIETATII

Allianz-Tiriac S.A., una dintre cele mai importante companii de asigurare din Romania, a rezultat prin preluarea, in august 2000, a pachetului majoritar de actiuni a societatii Asigurari Ion Tiriac S.A.(ASIT) de catre Allianz AG din Germania.

Societatea ASIT ,constituita inanul 1994 si-a consolidat pozitia pe piata romaneasca a asigurarilor, devenind inca din anul 1995 prima societate in topul companiilor private de asigurari din Romania.Atat cresterea continua a numarului de clienti ,a volumului primelor incasate, diversificarea portofoliului de asigurari, cat si largirea ariei teritoriale confirma increderea pe care clientii nostrii ne-au acordat-o.

Interesul pentru protectia afacerilor clientilor sai,calitatea serviciilor oferite si profesionalismul de care au dat dovada angajatii societatii au determinat recunoasterea ASIT, intr-o perioadascurta de timp, drept o societate de asigurari puternica si viabila atat pe plan natoinal, cat si international.

Actuala pozitie a societatii Allianz-Tiriac Asigurari pe piata romaneasca de asigurari este rezultatul imbinarii dintre experienta pe piata locala, calitatea managementului si profesio- nalismul angajatilor sai din toate cele 150 de unitati la nivel national si experienta, puterea financiara si renumele international al Grupului Allianz.

Allianz-Tiriac Asigurari are un numar de circa 1000 de angajati si peste 3000 de agenti care asigura o legatura permanenta cu clientii societatii.De asemenea, societatea colaboreaza cu aproximativ 180 de agenti de intermediere si cu majoritatea firmelor de brokeri de asigurari.

Structura portofoliului de asigurari al societatii Allianz-Tiriac S.A. cunoaste o paleta larga de forme de asigurare, car 10210x2317k e cuprinde asigurari generale, asigurari de viata,asigurari obligatorii:cladiri si bunuri apartinand persoanelor fizice/juridice,autovehicule-avarii si furt,echipament electronic,constructii-montaj, bani/ valori , bunuri casbile, cargo, raspundere civilla generala, raspundere civila producator, raspundere civila obligatorie, carte verde, asigurari medicale accidente persoane, agicole- animale si culturi, risc financiar.

Cresterea calitatii si adaptarea serviciilor acordate clientilor este unul din obiectivele principale ale societatii.Clientii beneficiaza de forme de asigurare adecvate activitatilor specifice si de o solutionare prompta a daunelor.Nivelul de siguranta pe care il oferim clientilor nostrii este sustinut, pe langa propria ptere financiara, si printr-un extins program de reasigurari, care reprezinta unul din instrumentele principale de protectie a intereselor si a rezultatelor financiare ale societatii.

La sfarsitul anului 2001, societatea Allianz-Tiriac Asigurari S.A. a inregistrat venituri din prime de 52,4 milioane euro, detinand pozitia a doua pe piata romaneasca de asigurari non-viata(cu o cota de piata de peste 14%), in comparatie cu anul 2000, cand societatea detinea circa 10% dinpiata cu incasari de 33,4 milioane de euro.De asemenea, societatea Allianz-Tiriac Asigurari detine pozitia de lider in asigurarile directe de persoane altele decat viata, asigurarile de incendiu si alte pagube la bunuri,asigurarile maritime si de transport si aigurarile Carte Verde.

Planurile de viitor ale companiei includ dezvoltarea continua a portofoliului existent si cresterea gradului de satisfacere a clientilor.O atentie deosebita se va acorda dezvoltarii activitatii de asigurare de viata.

Pentru a intelege cat mai bine procesul asigurarilor in compania Allianz-Tiriac Asigurari prezentam urmatoarele exemple:

A)ASIGURARI DE BUNURI

Ati investit miliarde in sedii, dotari si utilaje!Alte miliarde in marfuri si stocuri.Afacerile merg struna.Simtiti ca aveti controlul.Dar nu puteti controla totul.Evenimentele neprevazute se pot intampla oricand si de aceea, trebuie sa aveti alaturi un partener puternic gata sa va ajute.

Asigurarea bunurilor acopera cladirile si alte constructii destinate activitatilor sociale sau economice: sedii administrati-ve magazine,depozite de marfuri si materiale,unitati de prestari servicii/reparatii,cantine,cabinete de consultatii medicalesi/sau tratamente,farmecii,fabrici ,sectii si ateliere de productie industriala,silozuri,magazii pentru produse agricole, hoteluri/ alte cladiri de locuit sau deservire ,depozite de carburanti/lubrifianti/ vopsele etc.

In plus, asigurarea de bunuri acopera si continutul cladirilor mai sus mentionate:

Mijloace fixe:masini,utilaje, echipamente,agregate, instalatii tehnologice, motoare, transformatoare, unelte, mobilier,aparatura de comanda si control, climatizoare locale sau tehnologice, birotica,amenajari pentru depozite sau sportive,alte mijcoace fixe si obiecte de inventar;

Mijloace circulante:marfuri in depozite si magazine,materii prime si materiale,semifabricate,produse finite, inclusiv ambalajele acestora.

Acest tip de asigurare poate compensa si pierderile asiguratului in urma reducerii cifrei de afaceri ,pierdere rezultata din intreruperea activitatii ca urmare a producerii unui risc/ eveni-ment acoperit de politele de asigurare pentru riscuri generale a bunurilor (cladiri,alte constructii sau continutul acestora).

CE RISCURI ASIGURAM?

Pentru asigurarea riscurilor generale, exista trei tipuri de polite:

a)POLITA STANDARD:incendiu, trasnet, explozie, caderea aparatelor de zbor, a unor parti ale acestora sau a obiectelor transportate sau impactul cu acestea;

b)POLITA STANDARD EXTINSA:cutrmur de pamant, inundatii si aluviuni provenind din revarsarea apelor de suprafata, precum si din precipitatii atmosferice temporare, inclusiv din topirea zapazii ori ghetii,furtuna, uragan, vijelie, tornade si efecte directe ale ploii torentiale, grindina, furtul prin efractie si/sau acte de talharie.

c)POLITA TOATE RISCURILE:vandalism,terorism, prabusire si/sau alunecare de teren,greutatea zapezii si/sau ghetii, izbirea din exterior de catre autovehicule, altele decat cele apartinand asiguratului, a cladirii asigurate sau adapostind bunurile asigurate sau direct a bunurilor asigurate aflate sub cerul liber;avalanse de zapada,cadere accidentala de corpuri cu excluderea cazurilor in care a fost provocata cu intentie,riscuri politicesi actiuni ale unor grupuri rau-voitoare.

In plus,asigurarea de bunuri acopera si riscuri specifice anumitor domenii de activitate.

RISCURI SPECIFICE PENTRU BUNURILE CASABILE :

Variatii de temperatuea ,accidente de orice fel (inclusiv cele produse prin actiunea animalelor);

Lucrari de montare/demontare,mutare a bunurilor asigurate, precumsi montarea gresita ,faptele oamenilor( inclusiv vandalism ,terorism, pagube produse de greve sau tulburari civile).

RISCURI SPECIFICE PENTRU STOCUL DE MARFA REFRIGERATA:

Cresteri sau scaderi ale temperaturii in spatiul de depozitare;

Schimbari,modificari in concentratia gazelor;

Actiunea agentului de refrigerare care a scapat accidental in instalatii.

RISCURI SPECIFICE PENTRU ECHIPAMENTUL ELECTRONIC:

Erori de constructie ,defecte de material, defecte de fabricatie, supratensiuni,inductie,pagube prin efectul indirect al trasnetului;

Neglijenta, neinstruire sau manipulare necorespunzatoare, erori in operare;

Daune produse intentionat sau cu rea-vointa de catre terti.

CE DESPAGUBIM?

Despagubirile se pot acorda pentru:

a)cladiri/constructii/mijloace fixe:

-dauna totala:suma asigurata sau valoarea din momentul producerii riscului;

-dauna partiala:costul refacerii,reparatiei, restaurarii, inlocuirii sau completarii partilor avariate sau distruse.

b)miloace circulante(marfa,materii prime,etc)

-dauna totala:valoarea la data producerii riscului asigurat a cantitatii distruse in intregime sau disparute ca urmare a furtului prin efractie;

-dauna partiala:valoarea din momentul producerii riscului a pierderii din cantitate sau de calitate sau , dupa caz, costul reparatiilor ori costul de inlocuire sau recinditionare a bunurilor distruse sau avariate de riscurile asigurate.

B) ASIGURARI AUTO

Pe cat sunt autovehicilele de utile unei afaceri , pe atat sunt de vulnerabile.Cu ajutorul lor , afacerea dumneavoastra merge ca pe roate, dar tot ele pot insemna niste cheltuieli foarte mari in cazul producerii de accidente.

FORME DE ASIGURARE AUTO:

Societatea noastra va ofera urmatoarele formew de asigurare auto:

Asigurarea de avarii si furt a autovrhicolelor(CASCO);

Asigurarea de accidente a persoanelor din autovehicole;

Asigurarea obligatorie de raspundere civila pentru pagube produse tertilor prin accidente de autovehicole (RCA obligatorie);

Asigurarea de raspundere civila pentru pagube produse tertilor prin accidente de autovehicole,cu valabilitate in afara teritoriului Romaniei (Carte Verde);

Asigurarea de raspundere a transportatorului, in calitate de caraus, pentru marfa transportata(CMR);

CE RISCURI ASIGURAM?

a)prejudiciile pe care asiguratul sau persoanele cuprinse in asigurare raspund,in baza legii, fata de terte persoane pagubite prin accidente de autovehicole pe teritoriul Romaniei-in cazul RCA/RCA excedent, sau pe teritoriul tarilor mentionate in polita, in cazul asigurarii Carte Verde;

b)avarii si furt -in cazul politei CASCO,respectiv:ciocniri, loviri, rasturnari, zgarieri, caderi, inclusiv cadere pe autovehicol a unor corpuri;

c)incendiu, explozie, afumare,patare, carbonizare si alte diverse distrugeri ca urmare a incendiului;

d)furtul autovehicoluluisau al unor parti componente ale acestuia pagubele cauzate autovehicolului sau partilor componente ale acestuia ca urmare a furtului;

e)deces sau invaliditate permanenta totala sau partiala produsa ca urmare a circulatiei autovehicolului sau a accidentelor acestuia-in cazul incheierii asigurarii de accidente a conducatorilor auto si a altor persoane aflate in autovehicol.

CE DESPAGUBIM?

Despagubirile acordate de societatea noastra acopera, dupa caz, costul reparatiilor si/sau al inlocuirii pieselor avariate, sau plata integrala a sumei asigurate (in caz de avarie totala), pentru asigurarea de avarii si furt a autovehiculelor sau plata sumelor datorate tertelor persoane pagubite prin accidente de autovehicule in cazul asigurarii de raspundere civila auto.In cazul asigurarii de raspundere a transportatorului, in calitete de caraus,despagubirile se acorda in functie de paguba totala (valoarea la data producerii evenimentului asigurat a partii din cantitatea totala care a fost distrusa sau valoarea la data producerii evenimentului asigurat a bunurilor distruse, din care se scade valoarea la aceeasi data a resturilor care se mai pot intrebuinta sau valorifica) sau paguba partiala (valoarea la data producerii evenimentului asigurat a pierderii de calitate-deprecierii a acelei parti din cantitatea totala care a ramas din paguba si care diminueaza valoarea bunurilor respective sau costul reparatiilor partilor componente sau pieselor avariate, ori costul de in;ocuire sau de reconditionare a acestora, din care se scade valoarea, la data producerii evenimentului asigurat, a resturilor ce se mai pot intrebuinta sau valorifica).

Polita de avarii si furt (CASCO) incheiata la societatea noastra acopera atat cazul in care vinovat este conducatorul altui autovehicul.In limita sumei asigurate,societatea noastra acopera cheltuielile efectuate in vederea transportului autovehicullui avariat la atelierul de reparatii care poate efectua reparatia,cel mai apropiat de locul accidentului,sau la locul de adapostire al autovehiculului, daca acesta nu poate fi deplasat prin forta proprie.

La cererea asiguratului ,societatea nostra poate achita contrava-loarea avariilor produse ca urmare a unui eveniment asigurat direct atelierelor de reperatii cu care are incheiate contracte de decontare financiara.

La cerere, societatea noastra acorda un avans de pana la 50% din valoarea estimata a pieselor ce trebuie inlocuite.Tot la cerere in anumite conditii, executarea reparatiei se poate face si in regie proprie.

C)ASIGURAREA DE RASPUNDERE CIVILA

Intr-o afacere,neprevazutul poate interveni la orice pas.Din neglijenta sau neatentie,puteti cauza prejudicii clientilor sau colaboratorilor.Atunci intra in actiune asigurarea de raspundere civila Allianz-Tiriac.

CINE SE POATE ASIGURA?

a)persoanele fizice autorizate prin lege sa-si practice liber profesia;

b)persoanele juridice indiferent de statut si tipul de capital (de stat, privat, mixt,etc.).

CE TIPURI DE ACOPERIRE OFERIM?

1.Raspundere civila legala

2.Raspundere civila a producatorului3.Raspundere civila fata de angajatii proprii

4.Raspunderi civile legale pentru activitati speciale:prestari servicii, activitate turistica si hoteliera,alimentatie publica, transport calatori, transport bani-valori, service auto,etc.

5.Raspunderi civile profesionale (contractuale) pentru profesionisti cu drept de libera practica: medici umani si veterinari, stomatologi,farmacisti,avocati experti contabili si contabili autorizati ,arhitecti si ingineri constructori, operatori de arhiva electronica de garantii reale mobiliare.

CE RISCURI ACOPERIM?

1.Raspundere civila legala:prejudecatile provocate de asigurat tertilor ca urmare a producerii din culpa proprie si/sau a propusilor sai,de vatamari corporale si/sau pagube la bunuri .

2.Raspundere civila profesionala:prejudecatile provocate de asigurat clientilor sai prin neexecutare sau executarea necores- punzatoare a obligatiilor profesionale angajate prin contract.

CE DESPAGUBIM?

a)sumele pe care asiguratul este obligat sa le plateasca tertilor pagubiti, astfel:

-pentru vatamari corporale se despagubesc cheltuielile necesare restabilirii sau ameliorarii starii de sanatate si/sau cheltuielile intervenite in caz de deces, precum si pierderile de venit pe perioada incapacitatii de munca sau invaliditatii permanente;

-pentru pagube produse la bunuri se despagubeste :costul reparatiei/refacerii/restaurarii bunurilor avariate sau costul procurarii unui bun asemanator (din punct de vedere tehnic si al uzurii) celui avariat/distrus;

b)cheltuielile de judecata facute de asigurat in procesul civil, daca acesta a fost obligat prin hotarare judecatoreasca la plata despagubirii;

c)cheltuielile de judecata facute de pagubit pentru indeplinirea formalitatilor legale in vederea obligarii asiguratului la plata despagubirii.

D) ASIGURAREA DE ACCIDENTE DE PERSOANE

Nimic nu este mai neplacut decat accidentarea unei persoane.Dar si mai neplacut este sa vi se intample dumneavoastra ,sau angajatilor dumneavoastra.Cat despre plata despagubirilor, ce sa mai vorbim.

CINE SE POATE ASIGURA?

Se poate asigura orice persoana juridica in numele si beneficiul angajatilor sau membrilor proprii ori dupa caz al clientilor acestora (turisti, calatori, elevi, studenti) pe perioada sau perioadele in care beneficiaza de serviciile persoanei juridice si/sau se afla in zona sa de responsabilitate.

CE RISCURI ACOPERIM?

Deces din accident;

Invaliditate permanenta, totala sau partiala, din accident;

Cheltuieli medicale ca urmare a accidentelor.

Explozia ,prabusirea de teren, lovirea, inteparea, taierea, caderea, alunecarea,infectia ,intoxicarea sau asfixierea din cauze subite, cele produse ca urmare a circulatiei mijloacelor de transport sau din cauza accidentelor produse acestora, precum si cele provocate de functionarea ori folosirea masinilor, aparatelor,instrumentelor, sculelor sau armelor;

Boli profesionale,imbolnavire subita ,deces din alte cauze la locul de munca, incapacitate temporara de munca sau de competitie sportiva.

CE DESPAGUBIM?

-suma asigurata, in caz de invaliditate permanenta totala sau de deces, ca urmare a unui risc asigurat;daca invaliditatea perma- nenta este partiala, se plateste, in limita sumei pentru invaliditatea permanenta totala, o parte din aceasta suma, corespunzatoare gradului de invaliditate stabilit de catre medic;

-cheltuieli pentru medicamente si tratament, in limita a maximum 10% din suma asigurata,pentru invaliditate permanenta;

-o indemnizatie pentru fiecare zi de incapacitate temporara de munca sau de competitie sportiva.

2.CONTABILITATEA IMPOZITULUI PE VENITURILE DE NATURA SALARIILOR

Persoanele fizice romane sau strine care au calitatea de angajati, cu carnet de munca pentru o norma intreaga sau fractiune de norma, platesc impozit pe ntru veniturile in bani si in natura realizate pe teritoriul Romaniei.Impozitul se plateste si pentru salariile primite din strainatate de catre persoanele ce isi desfasoara activitatea in Romania.

Produsele acordate ca plata in natura, sunt evaluate, in scopul impozitarii la nivelul preturilor practicate de unutate pentru produseledin productia proprie sau la nivelul preturilor de apro- vizionare pentru alte produse, existente la data efectuarii platii in cauza.

Sunt neimpozabile salariile si indemnizatiile in valuta, fixate in cuantum net, platite de institutiile publice romane care isi desfasoara activitatea in cadrul misiunilor diplomatice, oficiilor consulare si altor forme de reprezentare a Romaniei in strainatate.

Impozitul pe veniturile de natura salariilor s-a aplicat incepand cu 1 inanuarie 2000, iar in prezent este reglementat de O.G nr.7/2001.

Pentru calculul impozitului aferent venitului realizat , baremul lunar de impozit se aplica asupra bazei de calcul , ce se deter-mina prin scaderea din venitul brut a contributiilor obligatorii retinute (contributia individuala de asigurari sociale-9,5%, contributia personalului pentru fondul de somaj-1%, contributia de 6,5% pentru constituirea fondului de sanatate) si a sumei reprezentand cheltuielile profesionale, diminuat du deducerile personale de baza si suplimentare acordate in luna respectiva, dupa caz, pentru veniturile din salarii.

Impozitul pe venitul din salarii se vireazaq incepand cu 1 ianuarie 2000, integral la bugetul de stat sau la bugetele locale.

Lunar, pana la data de 25 a lunii urmatoare pentru luna expirata se completeaza si se depune la organul fiscal, Declaratia privind obligatiile de plata la bugetul de stat care la capitolul D cuprinde impozitul pe veniturile din salarii si alte drepturi asimilate acestora.

Impozitul pe venitul din salarii se determina lunar pentru totalitatea sumelor cuvenite in cursul lunii, sub forma de repturi salariale, ajutoare materiale sau participare la profit ,indiferent de perioada la care se refera, cu exceptiile prevazute de lege.

Pentru impozitul pe venitul din salarii retinut in plus se proce-deaza la restituirea sumelor respective catre salariati, in termen de 30 de zile de la constatarea erorii si pentru o perioada ce se are in vedere si in cazul impozitului neretinut in cuantumul legal.

Evidenta acestui venit bugetar se realizeaza cu ajutorul contului 444 "Impozitul pe venituri de natura salariilor", cont cu functia contabila de pasiv, destinat sa inregistreze datoriile unitatii provenind din impozitul pe venitul din salarii.

In creditul contului se evidentiaza:

Sumele datorate bugetului, reprezentand impozitul pe venitul din salarii, retinut din drepturile banesti cuvenite salariatilor, potrivit legii;

Sumele retinute de unitate, reprezentand impozitul datorat de catre colaboratorii unutatii pentru 0platile efectuate de acestia.

In debitul contului se evidentiaza:

Sumele virate la buget reprezentand impozitul pe veniturile din salarii si alte drepturi similare;

Datoriile anulate.

Soldul creditor reflecta sumele datorate bugetului de stat, respectiv impozitul pe venitul din salarii calculat si nevirat.

OPERATII ECONOMICE PRIVIND IMPOZITUL PE VENITUL DIN SALARII

Acest venit bugetar genereaza in contabilitatea unitatilor patrimoniale urmatoarele inregistrari contabile:

-calcularea si retinerea impozitului din castigurile realizate de personal din salarii, ajutoare materiale si fond de participare la profit:

% =444 "impozitul pe venituri

"personal-salarii datorate"  de natura salariilor

"personal-ajutoare materiale datorate"

"participarea personalului la profit" 

-calcularea si retinerea impozitului de la colaboratori externi:

401 "furnizori'=444 "impozitul pe venituri

-analitic distinct- de natura salariilor

-datoria totala, bruta, fata de colaboratorii externi a fost inregistrata in prealabli pa baza receptiilor de lucrari si a listelor de plata, ca o cheltuiala a unitatii astfel:

621 "cheltuieli cu colaboratorii"=401 "furnizori"

-analitic distinct-

-reflectarea impozitului datorat de salariati pentru plata acestora in natura si acordarea produselor finite:

"personal-salarii datorate=%

444 "impozitul pe venituri de

natura salariilor"

345 "produse finite"

-achitarea impozitului pe veniturile de natura salariilor

"impozitul pe venituri =%

de natura salariilor " 5212 "conturi la banci in lei"

542 "avansuri de trezorerie"

-reflectarea datoriilor anulate"

"impozitul pe venituri =7588 "alte venituri din exploatare"

de natura salariilor "

3.MONOGRAFIE PRIVIND CONTABILITATEA IMPOZITELOR PE VENITURILE SALARIALE

1.ALLIANZ-TIRIAC ASIGURARI S.A. efectueaza urmatoarele inregistrari contabile cu privire la salariile cuvenite personalului pentru munca prestata de acestia pe luna august 2003:

"avansuri acordate =5311 "casa in lei" 6.200.000

personalului"

-in data de 27.08.2003 se reflecta avansul chenzinal neridicat in termen legal in suma de 1.500.000 lei, conform listei de avans prezentata mai jos:

"avansuri acordate =426 "drepturi de personal 1.500.000

personalului"  neridicate"

-pe 31.08.2003 se evidentiaza obligatia unutatii fata de personalul propriu, privind salariile cuvenite acestuia, aferenta lunii expirate, in suma de 22.555.000 lei, conform statului de salarii:"cheltuieli cu salariile =421 "personal-salarii datorate"

personalului"  22.555.000

-concomitent se inregistreaza retinerile din salariile cuvenite personalului, conform statului de salarii pe luna august 2003 respectiv:

421 "personal-salarii datorate= 444 "impozitul pe venituri

de natura salariilor" 1.796.000

-contributia personalului pentru asigurarile sociale (9,5%), in suma de 2.142.725 lei:

421 "personal-salarii datorate=4312 "contributia personalului la

sigurarile de sanatate" 2.142.725

-contributia personalului la asigurarile sociale de sanatate(6,5%), in suma de 1.466.075 lei:

"personal-salarii datorate=4314 "contributia angajatilor pt.

asigurarile sociale de sanatate" 1.466.072

-contributia personalului la fondul de somaj 1%, in suma de 193.000 lei:

"personal-salarii datorate=4372 "contributia personalului la

fondul de somaj" 193.000

-rate 200.000 lei si alte datorii ale personalului fata de terti( CAR 110.000 lei), in suma de 310.000 lei:

"personal-salarii datorate=427 "retineri din salarii datorate

tertilor" 310.000

-avnsul chenzinal, in suma de 7.700.000 lei:

"personal-salarii datorate=425 "avansuri acordate

personalului" 7.700.000

-creante fata de personal (chirii 476.000 lei si imputatii 350.000 lei), in suma de 826.000 lei:

"personal-salarii datorate=4282 "alte creante in legatura cu

personalul" 826.000

-in dat de 02.09.2003 se inregistreaza achitarea avansului chenzinal neridicat in termen legal in suma de 1.500.000 lei, conform cererii si a listei de plata a salariilor neridicate si a registrului de casa:

"drepturi de personal = 5311 "casa in lei" 1.500.000

neridicate"

-se evidentiaza achitarea drepturilor banesti cu prilejul chenzinei a doua, in suma de 8.121.140 lei, conform statului de salarii pe luna august prin semnare si a registrului de casa:

"personal-salarii datorate=5311 "casa in lei" 8.121.140

ALLIANZ-TIRIAC ASIGURARI S.A.

LISTA DE PLATA A SALARIILOR NERIDICATE

MATR.

NUME

PRENUME

SAL NERIDICAT

SEMNATURA

GUGU

PANTELIMON

RIDICAT

TOTAL SECTIE

DIRECTOR,  CONTABIL SEF,

BANCA COMERCIALA ROMANA

GORJ TG-JIU  24.09.2003 13:25

STR. GENEVA NR.2 LOC.TG-JIU JUD. GORJ

GORJ TG-JIU

EXTRAS DE CONT NR. 427 DIN 15.09.2003

PE PERIOADA 15.09.2003-15.09.2003

CONT:2511.1-694.1/ROL(CONTURI CURENTE-CONTURI CURENTE PERSOANA JUDIDICA)

VALUTA:ROL (LEU ROMANESC)

TITULAR:ALLIANZ-TIRIAC ASIGURARI S.A.

TIP PRODUS:CNT.CRT.PERSOANA JUDIDICA LEI

DURATA OP.

DATA VAL.

EXPLICATIE

REFETINTA OP.

DOCUMENT

TRANZACTIE

DEBIT

CREDIT

DATA:15.09.2003SOLD INITIAL

IMP VENIT SAL

AUG 2003

O.P.NR.189

DIN 15.09.2003

TRANS. CATRE TREZ. GORJ TG-JIU

TREZORERIA

9,5%CIAS

AUG 2003

53249904 O.P. NR.190 DIN 15.09.2003

TRANS. CATRE TREZ. GORJ TG-JIU

TREZORERIA

6,5% FD.SANAT

AUG 2003

53249905 O.P.NR.191

DIN 15.09.2003

TRANS. CATRE TREZ. GORJ TG-JIU

TREZORERIA

1%FD SOMAJ

AUG 2003

53249906 O.P.NR.192

DIN 15.09.2003

TRANS. CATRE TREZ. GORJ TG-JIU

TREZORERIA

CAR

53249907 O.P.NR.193

DIN 15.09.2003

TRANS. CATRE CAR

ROMVAC TG-JIU

RATE CREDIT

PERS. FIZIC BRD

53249908 O.P.NR.194

DIN 15.09.2003

TRANS. CATRE BRD

GSG TG-JIU

SV2318222132000

TOTAL TRANZACTII IN DATA DE 15.09.2003

SOLD CURENT

PAG. 2 DIN 2

Document Info


Accesari: 4740
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate
Copyright Contact (SCRIGROUP Int. 2023 )