Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
ACORD DE CONSULTARE A BAZEI DE DATE A CENTRALEI RISCURILOR BANCARE

Finante

Subsemnatul__________ ______ ____ _____ _______ ______ _____________, domiciliat in __________ ______ ____ _____ _______ ______ _____________, posesor al BI/CI/Pasaport seria________nr._____________, eliberat de ___________________ la data de _______________, CNP__________ ______ ____ , declar in mod in mod expres urmatoarele:

1. ACORD DE CONSULTARE A BAZEI DE DATE

A CENTRALEI RISCURILOR BANCARE

Nr. ........

Prin prezenta autorizam institutia de credit:

1. Denumire: UNICREDIT ŢIRIAC BANK S.A.

Cod .......... ..... ...... .
 


si solicite si sa primeasca de la Centrala Riscurilor Bancare urmatoarele informatii de risc bancar Inregistrate pe numele meu: 535w2216f

3. Acordul de consultare a bazei de date a Centralei Riscurilor Bancare este valabil in perioada ..

 


2. ACORD

de transmitere, prelucrare si consultare a informatiilor la S.C. Biroul de Credit S.A.

Īmi exprim īn mod expres consimtamāntul ca UniCredit Ţiriac Bank S.A. sa prelucreze informatiile indicate la punctul 2 de mai jos īnregistrate pe numele meu īn evidentele proprii si sa transmita catre S.C. Biroul de Credit S.A., persoana juridica romāna cu sediul īn Bucuresti, Calea Victoriei nr. 15, sector 3 īn vederea prelucrarii acestor informatii de catre Biroul de Credit si consultarii informatiilor īnregistrate pe numele meu īn baza de date a Biroului de Credit de catre oricare Participant la Sistemul Biroului de Credit (banci, institutii de credit, financiare, de asigurari si alte institutii) ori de cāte ori este necesar in scopul initierii sau derularii unei relatii contractuale cu Participantul.

Informatii prelucrate:

a) date cu caracter personal avānd functie de identificare* 

b) informatii legate de angajamentele īnregistrate īn conturi bilantiere si extrabilantiere**  

c) informatii legate de activitatea frauduloasa īn raport cu UniCredit Ţiriac Bank S.A.

d) nformatii referitoare la inadvertentele constatate īn documentele/declaratiile furnizate UniCredit Ţiriac Bank S.A.

cuprinde informatii legate de numele si prenumele clientului, numele anterior, codul numeric personal, domiciliul, sexul, data nasterii, numarul de telefon, numele angajatorului, data angajarii.

cuprinde informatii legate de produsele de tip credit, precum si alte angajamente de care beneficiaza clientul: tipul produsului, numarul contului, termen de acordare, data acordarii, data scadentei, sume acordate, sume datorate, sume restante, numar rate restante, data scadenta a restantei, starea contului.

cuprinde informatii legate de savārsirea de infractiuni sau contraventii īn raport cu UniCredit Ţiriac Bank S.A. care sunt constatate prin hotarari judecatoresti definitive.

cuprinde informatii privind documentele pe proprie raspundere prezentate UniCredit Ţiriac Bank S.A., care contin neconcordante fata de alte documente prezentate sau alte tipuri de inadvertente.

Am luat la cunostinta faptul ca īmi pot exercita toate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata īn Monitorul Oficial nr. 790/12.12.2001, īn mod special urmatoarele drepturi:

(i) Dreptul de acces la date: dreptul de a obtine de la Biroul de Credit la cerere si īn mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele īn legatura cu mine sunt sau nu prelucrate de catre acesta. Acest drept poate fi exercitat īn urmatoarele conditii: se adreseaza o cerere catre S.C. Biroul de Credit S.A., intocmita in forma scrisa, datata si semnata in care se va mentiona adresa de domiciliu a persoanei care isi exercita dreptul. Cererii i se va atasa o copie xerox, lizibila, dupa actul de identitate al solicitantului;

(ii) Dreptul de interventie: dreptul de a obtine, la cerere si īn mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea, stergerea sau transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, īn special a datelor incomplete sau inexacte. Acest drept poate fi exercitat in urmatoarele conditii: se adreseaza o cerere catre institutia care a inscris datele la Biroul de Credit, intocmita in forma scrisa, datata si semnata, in care se vor mentiona datele asupra carora se solicita interventia, motivul justificat si modul de interventie. Cererii i se va atasa o copie xerox, lizibila, dupa actul de identitate al solicitantului;

(iii) Dreptul de opozitie: dreptul de a ma opune īn orice moment, din motive īntemeiate si legitime legate de situatia mea particulara, ca datele care ma vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. Acest drept poate fi exercitat īn urmatoarele conditii: se adreseaza o cerere catre S.C. Biroul de Credit S.A., intocmita in forma scrisa, datata si semnata, in care se vor mentiona datele asupra carora se solicita opozitia si motivul intemeiat si legitim legat de situatia particulara a persoanei. Cererii i se va atasa o copie xerox, lizibila, dupa actul de identitate al solicitantului.

3. Acord procesare date cu caracter personal

a) Sunt de acord ca UniCredit Ţiriac Bank S.A., cu sediul in Bucuresti, Str. Ghetarilor nr 23-25, sector 1, inregistrata in Registrul operatorilor de date cu caracter personal cu nr. 1186, sa prelucreze si sa stocheze datele personale furnizate, inclusiv codul numeric personal, potrivit art.5 din Legea nr.677/2001, in scopul desfasurarii activitatilor bancare, inclusiv marketing direct. Banca are dreptul, in scopul desfasurarii activitatilor bancare aferente creditului, incluzand dar nelimitandu-se la acordarea/administrarea/recuperarea/executarea/etc creditului, de a transmite aceste date catre terte parti precum si societatilor din cadrul grupului din care face parte UniCredit Tiriac Bank S.A. etc.

b) Am luat cunostinta de prevederile Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, ce include drepturile principale ale persoanei vizate in contextul prelucrarii datelor cu caracter personal, dreptul de acces la date, de interventie si de opozitie, care pot fi exercitate in limitele legale, trimitand o adresa catre UniCredit Ţiriac Bank S.A., Str. Ghetarilor nr 23-25, sector 1, Bucuresti, insotita de o copie a actului de identitate.

c) Am obtinut, in vederea transferarii catre UniCredit Ţiriac Bank S.A. in scopul desfasurarii activitatilor bancare, inclusiv marketing direct, consimtamantul persoanelor ale caror date personale le furnizez, incluzand consimtamantul de a transfera codul numeric personal. Banca are dreptul, in scopul desfasurarii activitatilor bancare aferente creditului, incluzand dar nelimitandu-se la acordarea/administrarea/recuperarea/executarea/etc creditului, de a transmite aceste date catre terte parti precum si societatilor din cadrul grupului din care face parte UniCredit Tiriac Bank S.A. etc.

4. Declaratie grup

Prin prezenta, declar pe propria raspundere,

ca fac parte  nu fac parte   dintr-un grup* format din urmatoarele companii/pers. fizice:

ca am  nu am   una din calitatile de mai jos:

A. Administrator al bancii UniCredit Ţiriac Bank S.A. (inclusiv conducatorii bancii) si auditorii financiari, persoane fizice, ai bancii UniCredit Ţiriac Bank S.A., precum si persoanele fizice desemnate sa reprezinte societatile de audit financiar, care au calitate de auditor financiar;

B. Membrul unor comisii special constituite potrivit dispozitiilor legale in vigoare (comisia de supraveghere speciala a bancii, etc.);

C. Actionar care detine cel putin 10% din capitalul unei persoane juridice ce exercita controlul efectiv asupra bancii UniCredit Ţiriac Bank S.A. si administrator al unei persoane juridice ce exercita controlul efectiv asupra bancii UniCredit Ţiriac Bank S.A.

D. Actionar care si-a desemnat un reprezentant avand una dintre calitatile prevazute la pct.A;

E. Membru al Consiliului de administratie al BNR;

F. Membru al familiilor (sotii, rudele si afinii de gradul al doilea, inclusiv) persoanelor fizice prevazute la punctele a-f;

G. Salariat al bancii;

H. Membru al familiilor (sotii, rudele si afinii de gradul al doilea, inclusiv) salariatilor bancii

*"Un singur debitor" reprezinta, conform Normei BNR nr. 12/2003 si modificarilor ulterioare privind supravegherea solvabilitatii si expunerilor mari ale institutiilor de credit:

UN SINGUR DEBITOR - orice persoana sau grup de persoane fizice si/sau juridice fata de care institutia de credit are o expunere si:

care constituie, daca nu se dovedeste altfel, un singur risc, deoarece una dintre ele detine, direct sau indirect, controlul asupra celeilalte ori celorlalte; sau

īntre care nu exista o relatie de control īn sensul exprimat la prima liniuta, dar care trebuie sa fie considerate ca reprezentānd un singur risc, deoarece īntre ele exista asemenea legaturi īncāt, daca una dintre ele s-ar confrunta cu probleme financiare, exista o probabilitate considerabila ca cealalta sau toate celelalte sa se confrunte cu dificultati de rambursare.

5. Imputernicire**

Prin prezenta imputernicesc in mod expres pe domnul/doamna __________ ______ ____ __, identificat prin BI/CI/PAS serie _____, numar ______________, CNP _____ _______ ______ ____________:

(i)sa furnizeze catre UniCredit Ţiriac Bank S.A., prin cererea de credit, datele mele personale, informatii privind litigiile si/sau angajamentele mele de plata precum si orice alte informatii necesare si

(ii)sa semneze in numele meu si pentru mine cererea de credit.

**(acest punct se va completa doar de catre sotul/sotia solicitantului, co-debitor si sotul/sotia co-debitorului)

Data ______________

Semnatura Semnatura autorizata

emitentului  si stampila institutiei de credit


Document Info


Accesari: 3991
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )