Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
VESELE

geografie


VESELE
"in oceanul indian se varsa ocenul pacific ocenul atlantic si fluviles unt cele artificiale si cele create de om. oceanul inghetat oceanul atlantic.fluviile are ape subterane si caracteristice."
"fluvile care se varsa in ocenul idian sunt pacific ecuatoric atlantic tegru clainic"


"fluviile care se varsa in oceanul pacific sunt: Marea Rosi. Marea Britaniei. Marea Neagra."


"pe teritorile asiei se afla o mare vegetatie de soluri in zonele de taiga exista soluri cenusi de padure soluri brune si pot zoluri in zona de stepa si silverstepa tundra cuprinde munti licheni arbusti pitici ca la fauna in intalnim reni vulpea polara ursul polar iepurele alb . Taigaua paduri conifere de foioase pin brad trundra extinsa la fauna mamifere cu blana pretioasa,omnivore elanul renul si 3 sute de specii de paduri de foioase stepa si silverstepa ierburile rezistente laseceta rozatoare si erbivore antilopa."


"clima ecuatoriala este cea care contine cernoziomuri.Ea se afla in Ecuator . Are precipitatii si caldura foarte mare sau uneori desertica."clima ecuatoriala o intalnim la polul nord.Traiesc ursul polar cerbi caprioare.Acolo casele se construiesc din cuburi de ghiata. Se numesc moscheie.""europa este un continent al tarii noastre.In europa se afla un oras in care oamenii locuiesc acolo.""Europa se invecineaza cu Africa ,Asia,Romania si Germania.""Poporul European este:populatie multa si este niste blocuri cu etaje."

"Rusi sunt cea mai mare populatie,ei se nasc si mor la varsta de 30,40 ani.",,Carpatii Ocidentali se impart in doua grupe : Apusenii si ceilaltiDocument Info


Accesari: 2132
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )