Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
Bran-Strunga-Pestera

Turism


Bran-Strunga-Pestera

(Timp necesar: 7-8 ore; drum de ski; pe harta No. 11).Branul este o localitate climatica, ale carei Ónsusiri de statiune pentru sportur 838b17i ile de iarna nu au fost puse Ón valoare; nenumarate pante pentru scoalele de ski se gasesc pe dealurile pe care sunt asezate satele Poarta, simon, Moeciu sau Sohodol, ce fac parte din comunitatea Branului.

Pe muntii mai mici dimprejur (Magura, Predusul, Gutanul, etc.) se pot stabili trasee mai lungi, dintre care vom prezenta aci un drum de ski de mare distanta, catre Pestera, si un ,,circuit de ski" Ón jurul Branului.

Traseul du iarna Bran-Strunga-Pestera foloseste fara nici o abatere drumul de vara C. I. 1, fiind o tura de ski recomandabila amatorilor de curse lungi, variate si suficient de spectaculoase; parcurgerea rutei Pestera-Strunga-Bran Ón sens invers este preferabila, fiind constituita Ón mare majoritate din coborÓri minunate.

Se va da o deosebita atentiune portiunii dintre Pasul Strunga si Vama Gutanul, unde se produc avalanse Ón zilele calduroase sau Ón perioadele cu zapada proaspata, cazuta pe un strat vechiu si Óntarit.


Document Info


Accesari: 1452
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )