Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload


Rasnov-Malaesti-Omul

Turism


Rāsnov-Malaesti-Omul

Drumul Malaestilor; marcaj albastru, vertical pe fond alb; timp necesar 8-10 ore; pe harta No. 8).Folosim mai īntāi o sosea turistica din Rā& 838c22i #351;nov (Piata) spre Uzina, prin str. Dorobantilor, īndreptāndu-ne catre Sud pe v. Ghimbavului mare, dupa ce lasam spre stānga o poteca marcata rosu orizontal, pe valea Ghimbaselului, catre Postavarul.

soseaua se strecoara printre dealurile Runcului (stānga), apartinānd muntelui Postavarul, si Velicanului (dreapta), apartinānd muntelui Ţiganesti si se opreste la Uzina Electrica Rāsnov (alt. 795 m., distanta dela Rāsnov circa 12 km.)

Mai sus de uzina, drumul de caruta, care ia locul soselei, se bifurca, trimitānd o prima ramura la stānga, pe v. Provitei si o a doua ramura, tot la stānga, pe Strempeni (Capatāna Strāmbului), ambele de retinut īn legatura cu accesul spre Diham si Predeal.Angajāndu-se pe v. Glajariei, drumul mai lasa o ramura, tot spre stānga, pe aceasta vale, si apoi, īndreptāndu-se catre Malaesti, traverseaza v. Velicanului si v. Malaestilor si se angajeaza pe versantul drept al acesteia din urma (stānga cum urcam), pe o panta destul de īnclinata.

Īn curānd, poteca intra pe firul v. Malaestilor pe care nu o va mai parasi pāna la casa de adapost Malaiesti dupa ce s'a unit si cu vechea poteca Take Ionescu (marcata rosu orizontal) ce vine dinspre stānga.

Dela casa Malaestii pāna la Omul, se va folosi traseul B. II. 9

Document Info


Accesari: 2161
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )