Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload
STATIUNEA BAILE HERCULANE - HOTEL DOMOGLED**

Turism
STATIUNEA BAILE HERCULANE - HOTEL DOMOGLED**

AMPLASARE : pe valea raului Cerna, inconjurata de Muntii Mehedinti la est si Muntii Cernei la vest.Orsova(19km), Drobeta-Turnu Severin(41km) si Caransebes(71km) sun 444t1914e t centrele urbane cele mai apropiate.
ALTITUDINE 160 m

CLIMAT specific depresiunilor intramontane cu influente submediteraneene; aer puternic ionizat.

DESTINATIE odihna si tratament

FACILITATI HOTEL DOMOGLED: 263 locuri in 138 camere (125 camere duble si 13 camere single). Camerele sunt dotate cu baie/dus, balcon si partial tv cablu. Hotelul dispune de restaurante proprii, gradina de vara, sala de biliard, sala de spectacole,sala de receptie-conferinte, discoteca, parcare fara plata, in limita locurilor disponibile. Servicii cu plata: servicii de frizerie-coafura-manichiura, fax, vanzare de albume, gimnastica de intretinere, inchirieri de televizoare si frigidere, inchirieri jocuri distractive, organizarea de spectacole si procurarea de bilete pentru spectacole teatrale. Servicii gratuite: asigurarea de ziare si reviste in holuri, informatii turistice si culturale, pastrarea obiectelor de valoare, acordarea de prim ajutor in caz de urgenta, primirea si transmiterea mesajelor si corespondentei, trezirea clientilor la cerere, rezervari de bilete la mijloacele de transport, informatii privind orarul mijloacelor de transport.

SERVICII DE MASA: In sistem bonuri valorice la Restaurantul -   Dacia(480 loc), Clasic (125 loc) si Orizont (260 loc).

ALTE INFORMATII: taxa de statiune este de 4,5 % din valoarea primei nopti de cazare si se achita la receptia hotelului; ora de incepere a zilei turistice este ora 18.00 si ora de terminare a zilei turistice este ora 12.00.BAZA DE TRATAMENT A HOTELULUI DOMOGLED este amenajata pentru tratarea: afectiunilor reumatismale, post-traumatice, neurologice-periferice, metabolice si de nutritie, afectiuni asociate.

La tratamente se utilizeaza instalatii pentru bai cu ape minerale termale sulfuroase si clorurosodice, atat in cazi cat si in bazine, cu posibilitati de kinetoterapie; buvete pentru cura interna cu ape minerale; bazin cu ape minerale termale in aer liber; instalatii de aerosoli si inhalatii cu ape minerale; instalatii complexe pentru electro si hidroterapie; sali de gimnastica medicala, masaj medical.

FACTORI NATURALI DE CURA: ape minerale termale clorurosodice, bicarbonatate, calcice, bromurate, iodurate si sulfuroase; ionizarea negativa a aerului atinge in anumite zone peste 2000 de ioni negativi pe cmc., ceea ce face sa cresca rezistenta generala a organismului si favorizeaza circulatia sanguina.

ATRACTII TURISTICE : Palatul Coronini, Grota cu aburi, Sapte izvoare, Grota Haiducilor, Ruinele Castrului Roman Drobeta, Ruinele Cetatii Sarmisegetuza, Muzeul de istorie, Pestera lui Adam, Cascada Cernei, Sarbatoarea narciselor de la Zerzevesti (rezervatie botanica), Pastravaria de la Barzava, Lacul Gozna (baza nautica, terenuri de sport), Muzeul locomotivelor cu abur din Resita, Izvorul Hygeea, parcul dendrologic, Parcul Vicol cu rododendroni, Pestera Comarnic (rezervatie speologica), Muzeul Dunarii (Moldova Noua).


Document Info


Accesari: 2040
Apreciat:

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site

Copiaza codul
in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate
Copyright Contact (SCRIGROUP Int. 2022 )