Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload


UEFA Champions League 2006-2007

Joc


UEFA Champions League 2006-2007

mai oameni buni uitati aici toate schemele : am facut rost de niste scheme . deci haidetzi sa va explic .

- Dribling: de obicei se fac tzinand SHIFT apasat + tastele de miscare de mai sus shi desigur in timp ce jucatorul se afla in miscare de la "stanga la dreapta"*.Acestea sunt combinatziile: "shift" + "right" + "right" "shift" + 818i86i "right" + "down" respectiv "up" "shift" + "down" respectiv "up" + "right" "shift" + rapid "up" + "down" sau invers "shift" + "down" + "right" + "up" in timp ce jucatorul alearga cu "e" apasa "shift" + "left" + "right"

- Pt cei care nu stiu acestea sunt combinatzii standard adik le fac mai totzi jucatorii ex: bicicleta, mersul pe minge, ridicatul mingii etc. vedetzi voi

- Dribling unic: driblingul elastic al lui Ronaldinho - "shift" + "right"apasat + "up" respectiv "down" nu e mare filozofie. driblingul unic al lui Cristiano Ronaldo - "shift" + "right" + "left" + "up" respectiv "down" mai sunt shi alte driblinguri unice . dar inca nu le-am aflat

- Braziliana sau rainbow flick e simpla dar o fac numai jucatorii peste 80 la skill . dar depinde "shift" + "left" + "down" + "up" + "right"

- Tehnica: "q"+"w" = lob "shift"+"e" = sprint impins daca primesti o pasa apasa "z" in tp ce mingea se indreapta spre jucator shi o va lasa sa treaca "d"+"c" = fenta de sut (cand esti in careu sau prin preajma careului)

- "s"+"c" = fenta de pasa (oriunde pe teren) "a"+"c" = fenta de centrare (oriunde pe teren" pasa "rabona" relativ simpla . trebuie decat ca jucatorii cu care o centratzi sa nu fie incomodatzi pe teren . se centreaza de pe laterala careului. Se face astfel . "e" apoi datzi drumul la tasta respectiva dupa care apasatzi rapid "shift" va intoarcetzi d la cheile directzionale dp care "shift"+"z"+rapid"a" "q"+"d" = sut bolta "c"+"d" = sut din prima (mai mult accuracy) centrare de pe margine shi apasatzi "d" dar nu datzi drumul . vedetzi cum va incadratzi in timp in asa fel incat s nimeritzi poarta shi voila' FOARFECA)

- Lovituri libere: "d" pt a bate . daca doritzi sa adaugatzi efect apasatzi "d" shi pana ca jucatorul sa suteze mingea apasatzi tasta "stanga" sau "dreapta" depinde cum doritzi efectul daca doritzi mai multa putere in sut . "d" + "up" respectiv "down"

- Pt a schimba jucatorul cu care datzi loviturile tzinetzi apasat "e" shi selectatzi cu "up" si "down

- Pt a da o lovitura pasata de catre un coechipier apasatzi "c" iar daca doritzi sa sutatzi cu fenta (coechipierul suteaza) tzinetzi apasat "c" vreo 1-2 sec + "d"

- Pt a suta pe sub zid apasatzi "q"+"d" Schimbarile de tactica de la pad-uri presupun ca le stitzi . multe se gasesc shi in joc asa ca nu are rost sa vi le mai spun . cornerele se executa cu "a" cu "s" cu ce doritzi . daca doritzi efect apasatzi "left"sau "right" pana ca jucatorul sa apuce sa centreze mingea .

- Cea mai sigura respingere la o centrare a adversarului sa incercatzi sa o facetzi cu "w"

- centrarea RABONA (adik aia de da cu celalalt picior se va face astfel(dar trebuie sa stiti ca fiecare schema se face in mers nu stand pe loc) .Rabona se face cu butoanele spate+A+stanga sau spate+A+dreapta (depinde de pozitia in care esti.

- Braziliana e foarte simpla .se face cu ajutorul tastelor stanga+spate+dreapta cand te indrepti spre dreapta sau dreapta+spate+stanga cand te indrepti spre stanga .

- Pentru a efectua driblingul Flip-Flap a lui ronaldihno apasati tastele stanga+fata+dreapta sau dreapta+fata+stanga (depinde de partea in care esti .

- Pentru ruleta(scheme lui zidane ) apasati tastele spate+stanga+fata sau spate+dreapta +fata .OOOO .- Era sa uit sa va zic .Toate schemele pe care le-am mentionat se vor face cu tasta shift apasata.

- Lobul se va da cu tastele Q+D ,fenta de sut D+S ,combinatie intre doi jucatori Q+S+S ,sut cu latul Z+D,sut cu efect shift apasat +D. Un sut foarte puternic il puteti efectua din jumatatea de teren apasand a apoi foarte repede D(A-D).Toate aceste au fost incercate de mine si merg 100%.mai stiu destule scheme dar voi reveni putin mai tarziu.Sper ca am fost de ajutor.

ROBANA

Faza este cam asa : Daca mergi de la stânga la dreapta, tii apasat pe shift si stânga dupa care repede pe A. Daca mergi de la dreapta, invers, shift si dreapta si repede D. Dar iese foarte greu.

https://mariusik.wordpress.com/2007/05/29/fifa-07-tricks-rabona/ - Adresa de unde am luat schemele

                          FIFA 2007

LA LOVITURI LIBERE PORTARUL SE CONTROLEAZA CU 'C'+SAGETI.

LA PENALTYURI TOT CU 'C'+D+SAGETI.

- L+R+F=MERS PE MINGE

DACA VRETI MAI MULTE INTRATI PE:FIFA 07 TIPS&TRICKS

ROBANA: apesi shift , tii apasat,  apesi stanga ca sa se intoarca si apesi foarte foarte foarte repede A

Document Info


Accesari: 5274
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )