Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload
Al 13-lea Craniu de Cristal

istorie
Al 13-lea Craniu de Cristal

Cercetatorul Raymond Spinosi afirma ca s-a descoperit miticul "al
13-lea craniu de cristal" in Franta, in Var, si a fost transportat
intr-un loc secret ,la adapostul zidurilor antice ale orasului Carcassonne.


In 1924, Anna Le Guillon Mitchell- Hedges, atunci in varsta de 17
ani, se gasea in Hondurasul britanic ( denumit Belize dupa decolonize
are) impreuna cu tatal sau care era un antropolog renumit.

Impreuna ei descopera o stranie sculptura dintr-o roca de cristal
in forma de craniu feminin in ruinele 232w2218c unui vechi oras mayas, in
site Lubaantun.


Unele proprietati ale acestui craniu, atestate de expertii in
Cristalografie de la societatea Hewlet -Packard, cativa ani
mai tarziu , sunt categoric uimitoare :


- el este constituit dintr-un cuart natural extrem de pur si rar; dioxidul de siliciu piezo-electric anizotrop.

- cele 2 parti care-l compun provin din acelasi bloc de cuart.

- nu are nici o urma a vreunei unelte de prelucrare, nici chiar microscopic. Este deci imposibil sa fie datat pentru ca , cristalul nu imbatraneste.

- cand este iluminat dedesubt, lumina iese prin orbitele sale.

- cand este atins in spate de razele de soare, un fascicul luminos intens, susceptibil de a da foc vegetatiei, lumineaza orbitele, nasul si gura.

- fabricarea sa manuala, daca ea ar fi posibila, ar necesita numai putin de 300 de ani de munca continua. Cu tehnologia moderna a diamantului ar fi fost necesar o munca mai mult de un an fara a se putea ajunge la un rezultat riguros identic.


Frederic si Anna Mitchell-Hedgers au devenit pasionati de acest obiect si au petrecut multe luni studiindu-l. Ei au aflat ca exista o traditie oculta mostenita de la vechii mayasi dupa care alte 12 cranii cu proprietati similare celui descoperit in Belize se gasesc raspandite in diferite locuri ale planetei noastre. Mayasii afirmau de asemeni ca " atunci cand al 13-lea craniu de crystal, Cristalul-Maestru, va fi descoperit, se va inscauna "Noua Era a umanitatii".


Dupa descoperirea lui Mitchell-Hedgers, cel putin 8 cranii de cristal "feminine" dispersate prin lume au fost oficial identificate si numerotate ( ceea ce lasa posibilitatea supozitiei c-ar putea exista in realitate 12, asteptand sa se vada cel de al 13-lea asa cum spune legenda). Cinci din aceste cranii au fost deja studiate ( din care celebrul "Max" detinut de Jo Ann Parks).


Trei dintre ele au fost mai ales pregatite de cativa ani pentru o analiza a unei echipe de cercetatori de la British Museum.


Ori, autoritatile de la Brithish Museum refuza cu obstinatie nu numai sa spuna la ce concluzii au ajuns ci si pentru ce !Inca o data a fost necesara intoarcerea la mediumuri pentru a proiecta o lumina asupra originii si finalitatii acestor cranii.


Fiind cercetatori, nu puteau sa inteleaga unele lucruri, fie nu voiau sa le admita, fie refuzau sa le divulge.

Mediumurile au avut ocazia sa lucreze pe unul sau altul din aceste cranii vechi de cristal si toti au afirmat ca au simtit o energie puternica ce era emanata de la ele ( energia permitand de altfel vindecarea diferitelor persoane atinse de boala sau cu tumori declarate incurabile). Unii dintre ei au raportat chiar ca datorita vizualizarii psihice, au determinat istoria completa a regiunilor , si civilizatiile unde aceste cranii au fost depozitate, si toti sunt de accord cand spun ca aceste cranii inainte de toate sunt extraordinare banci de informatii.

Astfel, canadiana Carole Wilson a primit in 1990 urmatorul mesaj dupa ce a captat energia din craniul lui Anna Mitchell-Hedgers:


"Cautati sa cunoasteti originile acestui receptacul pe care voi il numiti "craniu de cristal"...Eu va spun ca el a fost fasonat de mii de ani de catre entitati de o inteligenta superioara ..El a fost format de catre o civilizatie care a precedat-o pe cea pe care voi o numiti "Mayasa". Din numeroase puncte de vedere, nivelul nostru de civilizatie era la acea perioada, cum spuneti voi, foarte avansat fata de cea pe care o aveti voi astazi..

Acest receptacul contine multe spirite si spiritele unuia singur.. El nu a fost facut prin mijloacele pe care voi le numiti "materiale". El a fost modelat in forma sa prezenta de gand. Gandurile si cunoasterea sunt cristalizate in acest receptacul ...Acest receptacul este cristalizat prin intermediul gandului ..Astfel a fost cristalizata informatia in acest receptacul...


Noi am plasat o forma gand in limbajul pur in acest craniu..


O mare parte din lumea pe care noi am creat-o , noi am creat-o cu Spiritul.

Spiritul creeaza material.

Voi veti intelege aceasta si tehnologia de cristal va oferi mult mai ample detalii celor care o inteleg..Caci cristalul este o substanta vie si se poate infuza Spiritul in materie...


Voi cautati informatii despre celelalte receptacule ale Spiritului.Vor fi si alte receptacule descoperite..Caci ele sunt mai multe...Caci toata cunoasterea nu a fost data de un singur om si un singur Spirit..Fiecare dintre receptacule contine informatia despre locul unde sunt celelalte.".

Extras din cartea "Misterul Craniilor de Cristal".Alte mediumuri au afirmat ca al 13-lea craniu de crystal, Cristalul-Maestru, singurul craniu "masculin", cand va fi descoperit, va activa si chiar va "realiza" toata informatia inchisa si stocata in toate celelalte 12 si va da astfel omului posibilitatea sa calatoreasca fara limite prin spatiu si timp si va accede la o noua forma a realitatii, in acelasi timp la o noua forma a civilizatiei, civilizatia multidimensionala.


Or, aceasta descoperire are loc pe pamant provencal.


Imaginea de sinteza arata Cristalul-Maestru "masculin" inconjurat de 12 cranii de crystal "feminine", se gaseste in centrul unei dodecagrame simbolice (steaua cu 12 brate).Cristalul dodecaedric, (cristalul cu 12 fete).Dodecaedrul este proiectia 3D a dodecagramei. Reprezinta Universul(sfera poliedrica) si Omul ( cele 5 laturi ale pentagonului delimitate de fiecare din cele 12 fete).


Energia dodecaedrului este in mod particular indreptata pentru a acompania actiunile de relaxare, de meditatie si de creatie artistica. Ea neutralizeaza stressful, stimuleaza magnetismul si favorizeaza armonizarea raporturilor intre persoanele aflate sub influenta sa.


Pentru a prezenta descoperirea celui de al 13-lea craniu, iata marturia celui care este autorul si expertul in obiecte si site-uri sacre, Raymond Spinosi :


"- Traditia Maya ne invata ca atunci cand cel de al 13-lea craniu va fi descoperit va fi relevat "Secretul Vietii".


Acest lucru exista de un an si jumatate si datorita documentelor de origine "templiera" care dateaza din sec XIII, eu am fost martorul ocular al descoperirii unui "Craniu de Cristal" ingropat in pamantul provencal.


Aceste documente apartin unui grup de persoane care formeaza un cerc foarte secret si eu am pastrat o foarte mare rezerva asupra identitatii lor. Pana in prezent, din diverse ratiuni, aceasta informatie nu a circulat decat prin filtrul restrans al acestui cenaclu. In acelasi timp, urmare a unor recente descoperiri, timpul pare sa fi venit ca aceasta sa fie impartasit cu publicul larg.


Este important sa se stie ca, craniul recent descoperit este "Al TREISPREZECELEA".


Efectiv, dupa descoperirea sa, foarte importante revelatii la nivelul geografiei sacre a planetei noastre, initierii cu invatatura Entitatilor Stelare, au fost puse in evidenta.


Aceasta geografie sacra a facut sa apara ca un vas vibratoriu a integrarii pamantului provencal si aceasta existand de foarte multe secole, iar prin efectul de proximitate, a provocat o inductie initiatica generand un "effect Genesis".


Astfel se poate face instalarea programata a unei grile christice prin munca spirituala a inimilor deschise pentru ca Planul de Lumina sa se stabilizeze pe Terra Mama ( ceea ce ar putea sa explice venirea in Provence a marei initiate Sfanta Maria- Magdalena).


Se poate gandi ca un Plan atemporal a fost pregatit de Initiatori nascuti de universurile paralele si aceasta in vederea realizarii sale pe durata Erei Varsatorului, de unde si profetiile Mayase, popor initiat care trebuie sa cunoasca fara nici o indoiala aceasta veritabila Apocalipsa- Revelatie".

Raymond Spinosi.Prezumtivul craniu de cristal al 13-lea a fost descoperit in 2003 la Blauvac in Var la cativa metri de Notre -Dame des Neiges nu departe de Notre-Dame des Anges.


Pentru ratiuni de securitate, adresa precisa a site-ului din Carcassone unde actualmente este depozitat prezumtivul craniu de cristal nu poate fi pentru moment relevata.

De altfel unele din caracteristicile sale nu trebuie sa fie cunoscute de marele public.


Aceasta este raiunea pentru care nu sunt decat 2 fotografii care au primit autorizatie sa se publice si unde necleritatea a fost voluntar accentuata.


Semnalam in acelasi timp ca acest craniu masoara 22 cm si cantareste 6,100 Kg.


El este compus din 2 bucati; partea de sus a capului cu maxilarul superior pe de o parte, si maxilarul inferior pe de alta parte ; aceste 2 bucati sunt taiate din acelasi bloc de cristal si se imbuca perfect una in alta. Tot ca si la celelalte cranii, deja listate, nici acesta nu poarta vreo urma de unealta .Dupa Raymond Spinosi, care se duce regulat la Carcassonne pentru a participa la studierea acestui craniu, acesta poseda proprietati subtile extreme de particulare, permitand influentarea de la distanta a tuturor celorlalte cranii de crystal ; aceasta l-a condus sa afirme ca el actioneaza ca al 13-lea craniu, "Craniu-Maestru".


Echipa sa de lucru a inceput sa puna la punct o tehnica de sprijinire, intre altele, pe influenta unor constelatii susceptibile sa influenteze avantajos calitatile mediumice ale participantilor reuniti in jurul craniului , care pare el insusi sa beneficieze de aporturile cosmice ale acestor configuratii .


Cand, la ultima intalnire (aprilie 2005), fluidele subtile au inceput sa se manifeste prin craniu, toti membrii echipei au fost ferm convinsi ca la termen, mesajul incorporat acestui receptacul atemporal de catre Entitati foarte evaluate va fi revelat.


Raymond adauga ca, de cand a participat la descoperirea acestei minuni uluitoare,schimbari spirituale foarte fericite au intervenit in existenta sa si ca memoriile stelare au inceput sa tasneasca din cea mai profunda constienta ancestrala a sa.Document Info


Accesari: 2467
Apreciat:

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site

Copiaza codul
in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2021 )