Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
Babalon

istorie


Babalon

Potrivit traditiei, asirienii s-au stabilit initial în Sumeria, având trupuri de pisici sau de lei. Nu se stie exact din câti hibrizi si din câti oameni autentici a fost alcatuita aceasta cultura. Ce se stie este ca la un moment dat asirienii s-au stabilit în regiunea Cairo-ului, pe care au numit-o Baba 13113y246n lon sau Babilon, care înseamna pui de leu (n.n. baby-lion în original). Orasul a fost desemnat ca unul din Locurile Sacre ale Leului si s-a luat decizia construirii unui mare depozit al cunoasterii, care sa permita prezervarea cunoasterii colective. Acest proiect de constructie s-a finalizat cu ceea ce noi numim Marea Piramida si Sfinxul. Marea Piramida si piramidele sale satelit au fost concepute ca ceasuri antice, fiind sincronizate cu întreaga natura ciclica a universului. Sfinxul o reprezenta pe zeita Bast, cunoscuta si ca Babalon, iar mai târziu Isis. Asa cum am mai afirmat, Isis si Osiris au derivat de la Sirius.Prin Sfinx si prin Marea Piramida, asirienii au ilustrat cele doua principii cheie ale religiei lor. Ambele erau asociate cu cunoasterea sacra depozitata în Sala Cunoasterii.

Aleister Crowley a fost initiat în toata aceasta cunoastere. Atunci când a dormit în Marea Piramida, înainte de a primi Cartea legii, el cauta initierea suprema. Proiectându-se într-o lume mai presus de propria sa întelegere, el a trait o experienta extrem de profunda. A intrat în rezonanta cu forme de constiinta care ieseau complet din tiparele cunoscute, cunoscând o matematica atât de precisa a universului încât nu au încetat sa-l uimeasca pe Crowley pâna la sfârsitul zilelor sale. În esenta, el si-a petrecut restul zilelor încercând sa explice ce s-a întâmplat atunci.

Am vorbit mai devreme de tetragrama, formula magica sau alchimica ce însotea "primul tetraedru" al existentei. Primul element din alchimie sau din tarot este focul, care desemneaza primul punct al tetraedrului tetragramei. Focul se manifesta ca o unda, a carei structura este reprodusa pentru a ilustra forma de vârtej din tetraedrul lui Stan Tenen (despre care am vorbit în capitolul 10). Aceasta este identica cu cornul unui berbec si reprezinta baza alfabetului ebraic, ale carui litere pot fi percepute prin rotirea formei în interiorul tetraedrului. Cu atâta simbolism codificata într-o singura forma, este usor de înteles ca matricea geometrica ce contine un tetraedru sau o piramida emana un curent energetic de constiinta. Este vorba de o spirala conica de energie, care corespunde cu precizie formulei matematice cunoscuta sub numele de spirala lui Fibonacci. Faptul ca acest con de energie poate influenta inteligenta unei mintii este demonstrat de palariile conice asezate de-a lungul timpului pe capul studentilor lenesi. Initial, scopul acestora era de a-i face mai inteligenti, dar treptat ele s-au transformat într-o pedeapsa. Desi nu avea o palarie conica, Aleister Crowley purta totusi o palarie de vrajitor, care, la urma urmei, reprezinta acelasi lucru.

Focul sau energia primordiala a tetragramei din interiorul Marii Piramide este asociat cu focul si pasiunea Sfinxului prin intermediul canalului de legatura cunoscut sub numele de Sala Cunoasterii. Sfinxul simbolizeaza poftele desfrânate ale lui Bast, dar si pe Fecioara inteligenta, cunoscuta la romani ca Diana, Zeita Lunii, cea care transmuta energiile inferioare în energii superioare. Altfel spus, este persoana care are acces la Sala Cunoasterii. Când Crowley realiza acte de magie sexuala, el încerca sa intre în rezonanta cu constiinta superioara a Salii Cunoasterii, folosindu-se de energiile inferioare pentru a avea acces la cele superioare.

În sine, Marea Piramida este o structura foarte curioasa din mai multe motive. Una dintre cele mai uimitoare trasaturi ale sale este legata de faptul ca nu reprezinta un poligon simetric. Daca ar fi jumatatea superioara a unui octaedru, cele doua unghiuri de la baza suprafetelor triunghiulare ar trebui sa masoare fiecare câte 60ș. În realitate, ele masoara 51,51ș , ceea ce înseamna ca piramida este usor turtita. Altfel spus, putem obtine acelasi rezultat daca luam un octaedru perfect simetric, împingând usor vârfurile de sus si de jos catre centru. Sub presiunea fortei, unghiurile suprafetelor laterale s-ar ascuti putin. Explicatia este simpla: pamântul însusi nu este propriu-zis o sfera, ci doar un sferoid, având forma unei mandarine. Cu alte cuvinte, liniile matricei energetice a pamântului nu sunt nici ele perfect simetrice. La origini este posibil sa fi fost, dar din momentul în care pamântul a fost strivit, capatând forma unui sferoid, liniile corespondente au fost si ele modificate în consecinta. Unghiurile de 51,51ș ale suprafetelor laterale ale Marii Piramide corespund perfect cu distorsiunea geometrica a pamântului. Un lucru este cert: cine a construit Marea Piramida cunostea perfect forma exacta a pamântului.

Mai exista un aspect interesant legat de unghiurile Marii Piramide. În vremurile de apogeu, aceasta era pavata cu dale din calcar (carbonat de calciu). Analiza de la microscop reveleaza faptul ca molecula triunghiulara a acestei substante chimice are exact aceleasi unghiuri ale suprafetelor laterale (de 51,51ș). Se poate spune ca moleculele de calcar ale dalelor care pavau piramida imitau însasi forma acesteia, care la rândul ei imita reteaua morfogenetica a pamântului. Mergând mai departe, trebuie sa spunem ca oasele omului sunt confectionate tot din carbonat de calciu. Asa se explica de ce erau atât de importante oasele mortilor din Montauk pentru accesarea retelei. Geometria oaselor se afla într-o rezonanta perfecta cu structura piramidala a retelei. Evident, toate oasele de om au aceasta proprietate. Ele emana o anumita energie care poate influenta constiinta. Daca nu credeti, încercati sa speriati de moarte pe cineva cu un schelet. În mod normal, acest lucru pare hilar, dar functioneaza de fiecare data.

În diferitele sale lucrari, Crowley indica faptul ca stia toate aceste aspecte legate de Marea Piramida si de energiile sale. Folosindu-se de cunostintele sale si de studiul intens al perioadei sumeriene, el a creat ritualuri specifice menite nu doar sa permita accesul la alte planuri de constiinta, ci si sa comunice cu lumile invizibile prin tot felul de instrumente. Printre aceste lumi se numarau cu siguranta si cele ale extraterestrilor.

În anul 1918, Crowley a început un act de magie sexuala cu o persoana de sex feminin din New York pe nume Roddie Minor. Actul se numea Ritualul Amalantrah si a fost executat cu câteva luni înainte ca Aleister sa-si petreaca vara la Montauk. Unul din simbolurile principale ale acestui ritual era oul. Se pare ca Aleister primise mesajul: "Totul este continut în ou", care corespunde exact cu elementele de geometrie sacra de care am discutat în aceasta carte. Oul reprezinta prima sfera de constiinta si întregul potential care urmeaza sa se manifeste ulterior. Entitatea contactata de Crowley se numea LAM si o schita desenata de el arata ca semana izbitor cu extraterestrii cenusii de care am auzit cu totii atât de mult vorbindu-se. Forma capului lui LAM semana perfect cu un ou.

Documentele OTO indica faptul ca LAM reprezinta un cuvânt tibetan care înseamna Cale sau Carare, în timp ce un LAMA este "cel care merge". Aceasta conexiune tibetana a operei lui Crowley chiar înainte de vizita sa la Montauk este interesanta si merita sa fie mentionata. Am definit mai devreme cuvântul tibetan Mantak, aratând ca înseamna claritate sau întelegere. În timp ce realiza Ritualul Amalantrah, Crowley a primit mesajul: "Trebuie sa mergi pe aceasta Cale". Asocierea dintre LAM si Montauk este usor de facut, nu numai prin cuvântul "mantak", ci si mergând pe conexiunea germana, de care am vorbit mai devreme în aceasta carte.

LAM este si un cuvânt celtic care înseamna prag, adica un obstacol pe cale. În Irakul de astazi exista de asemenea un loc care se numea Elam, localizat pe malul nord-estic al fluviului Tigru, chiar la intrarea în Golful Persic. Limba vorbita în Elam era o curiozitate si nu i s-a gasit nici o familie de limbi cu care sa fie înrudita.

Interesul fata de LAM nu a scazut nici astazi. OTO a fondat un cult al lui Lam pentru membrii atrasi de aceasta entitate care doresc sa se foloseasca de forma oului ca de o capsula spatiala astrala pentru a calatori în tara Lam si pentru a face salturi tantrice în timp.

Dar lucrul care ne intereseaza cel mai tare este contactarea lui Crowley de o entitate extraterestra asociata practic cu toate aspectele pe care le-am studiat pâna acum. Nu este exclus ca Aleister sa-si fi continuat activitatea si dupa moartea sa fizica pe LAM, îndeosebi daca tinem seama ca în anul mortii sale, 1947, s-a produs o veritabila invazie de OZN-uri.

Anul 1947 prezinta în sine corespondente uimitoare, legate de unul din principalele puncte ale retelei descoperit pe mai multe planete. De pilda, Cydonia, regiunea de pe Marte în care se afla fata umana si piramidele, se afla la 19,47ș fata de ecuator. Vârtejul rosu (care apare ca un punct) de pe Jupiter este situat la aceeasi latitudine; la fel si o zona similara de pe Neptun. Pe pamânt, piramidele de pe peninsula Yucatan din Mexic sunt situate exact la 19,47ș nord fata de ecuator. Cineva abia întors din Hawaii m-a informat ca si acolo s-au descoperit piramide acoperite de jungla, situate la aceeasi latitudine fata de ecuator.

Evident, toate acestea nu reprezinta dovezi ca moartea lui Aleister Crowley în anul 1947 ar avea vreo legatura cu invazia de OZN-uri, dar multa lume a remarcat coincidenta, inclusiv prabusirea OZN-ului de la Roswell, New Mexico, chiar daca moartea lui Crowley s-a produs la 1 decembrie, ulterior accidentului. Unii ar putea argumenta ca, oricum, Crowley era deja slabit, ceea ce le-a permis militarilor din New Mexico sa traga asupra OZN-ului cu radarul lor SAGE. Scenariul ni se pare improbabil, dar un lucru este cert: ca Aleister Crowley l-a influentat profund pe un alt magician, la fel de legat de extraterestri, de CIA si de Montauk. Este vorba de Jack Parsons, al carui mare experiment s-a produs în anul 1946.

Am vorbit pe larg despre Jack Parsons în lucrarea O noua calatorie la Montauk, unde am aratat ca acesta a realizat un act de magie sexuala considerat de multi drept cel mai mare experiment magic al secolului. Parsons a fost ajutat de alti doi magicieni, membri ai clanului Wilson: Marjorie Cameron si L. Ron Hubbard. Experimentul s-a numit Ritualul Babalon si a avut drept scop invocarea Zeitei-Mama în aspectul ei glorios, numit Babalon.

De la publicarea lucrarii am facut numeroase cercetari referitoare la Jack Parsons. Acestea ar merita o carte întreaga, asa ca nu voi putea include aici decât o sinteza scurta a descoperirilor mele.

Jack a fost co-fondatorul Laboratorului de Propulsie prin Jet, iar inventiile sale în domeniul rachetelor au stat la baza programului spatial american. Oficial, a murit la data de 17 iunie 1952 ca urmare a unei explozii petrecute în laboratorul sau, dar studierea ziarelor si o discutie cu sotia sa au scos la iveala o serie de circumstante misterioase. Sotia sa, Marjorie Cameron, a sosit la fata locului dupa explozie, dar înainte de plecarea ambulantei. Paramedicii nu au lasat-o sa intre în ambulanta si nu i s-a permis vizitarea lui la spital. Chiar politia a încalcat procedura, evitând sa o cheme sa identifice cadavrul. Cameron era ruda cea mai apropiata a lui Parsons, având în vedere ca mama lui s-a sinucis la auzul vestii. Nici Cameron, nici George Frey, cel care s-a ocupat propriu-zis de incinerare, nu au putut vedea corpul celui decedat. Mai mult, relatarile din ziare abunda în tot felul de marturii dubioase, ale unor personaje care nu pot trezi decât suspiciuni. Moartea Virginiei Parsons, mama lui Jack, este înconjurata de acelasi mister.

Am întrebat la Departamentul de Politie din Pasadena daca pot examina dosarul cazului. Mi s-a raspuns ca fiind atât de vechi, trebuie sa caut în departamentul de microfilme. Daca nu era dat la secret, puteam sa-l consult. Le-am scris atunci o scrisoare, cerându-le permisiunea sa cercetez dosarul, si dupa o lunga asteptare mi s-a raspuns ca acesta a fost sters din sistem. Ceea ce stiu cu siguranta este ca pe timpul vietii, FBI-ul îi supraveghea fiecare miscare lui Parsons. De aceea, nu este exclus ca vreodata, dosarul lui sa apara de undeva.

În timp ce circumstantele în care a murit Jack sunt înconjurate de mister, cariera sa magica este ceva mai bine cunoscuta. Probabil a fost magicianul cel mai devotat si mai pasional al Zeitei-Mama din acest secol. Crowley si Jack nu s-au întâlnit fata în fata în momentul Proiectului Babalon. Crowley se afla pe patul de moarte, iar Parsons a jucat rolul fiului rebel. Se pare ca Aleister i-a scris o scrisoare, în care i-a spus ca experimentul a esuat, lasând totusi o portita deschisa. I-a spus ca nu a primit raportul lui Parsons, pe care îl astepta înainte de a trage concluzia finala.

În timpul Ritualului Babalon din 1946, Parsons a invocat zeita Babalon cu scopul de a pune capat tiraniei care a dominat umanitatea în timpul erei întunericului. Faptul ca stia exact ce face este ilustrat de yantra pe care a folosit-o. O yantra este o figura simbolica bidimensionala (un desen) folosita pentru a invoca accesul la o dimensiune superioara. Este un instrument clasic folosit în magie, în yoga si în alte tehnici de meditatie. Yantra folosita pentru Ritualul Babalon era o stea cu sapte colturi, pe care o reproducem pe pagina alaturata. De remarcat faptul ca cele sapte litere ale cuvântului Babalon sunt inscriptionate în cele sapte colturi. Toate unghiurile din acest desen au 51,51ș, fiind identice cu unghiurile Marii Piramide din Gizeh rezultate ca urmare a armonizarii piramidei cu reteaua morfogenetica a pamântului. Daca înmultim 51,51 cu 7, obtinem 360,57, lungimea aproximativa a anului calendaristic antic. Acesta a fost instrumentul prin care magicienii care au lucrat la Proiectul Babalon (Jack, Ron si Cameron) au accesat constiinta timpului. Ce s-a întâmplat cu ei dupa ce au intrat în acea stare modificata de constiinta nu putem decât cel mult sa banuim. Cert este ca au reusit sa se proiecteze în afara acestei realitati, act în urma caruia au rezultat atât de multe sincronicitati încât am putut scrie aceasta carte.

Ilustratie

Yantra Babalon

O yantra este o reprezentare geometrica a unei mantra (unda sonora) ce corespunde unei zeitati particulare, în cazul de fata Babalon. O yantra sau o mantra nu are nici o semnificatie daca nu este activata prin punerea magica în rezonanta cu constiinta corespondenta de catre practicant (proces cunoscut sub numele de tantra). Ilustratia de pe pagina urmatoare este o reprezentare artistica a cartii "Steaua" din Tarot. Steaua din figura este identica cu yantra de mai sus, fiind identificata cu steaua cu sapte colturi, Venus sau Babalon, a carei principala caracteristica este iubirea. Orice realitate are la baza principiul creator al zeitei-mama. Oamenii obisnuiti o numesc pe aceasta mama-natura. Magicienii îi spun Babalon si o invoca ori de câte ori doresc sa imprime evolutiei un nou curs. [NOTĂ: ilustratia de mai sus este o reproducere exacta dupa un desen al lui Jack Parsons. Daca yantra este desenata corect, unghiul demarcat în ilustratie trebuie sa fie de exact 51,51ș. Desenul de mai sus are un unghi ceva mai mic]


Cameron mi-a spus ca operatia i-a schimbat pentru totdeauna pe Jack si pe Ron Hubbard. Cei doi nu au mai fost niciodata aceiasi. Dupa ce si-a revenit de pe urma unei paralizii pe partea dreapta (rezultata ca urmare a experimentului), Hubbard a devenit absolut genial si a facut dovada unei energii remarcabile, pe care si-a canalizat-o în mare parte creând miscarea Dianeticii si a Scientologiei. Între altele, a facut regresii cu oamenii si a studiat implanturile extraterestrilor cu 40 de ani înainte ca acest lucru sa devina o moda.

Parsons a apucat-o pe o alta cale. Considerat tot timpul un risc de securitate de complexul militar-industrial, el si-a continuat operatiile magice. A terminat singur Ritualul Babalon, iar reactiile în lant care s-au declansat nu si-au epuizat înca toate consecintele.

Cu privire la Proiectul Babalon, Jack a scris o nota în care afirma ca va fi consumat de foc. Este greu de stiut daca vorbea într-un sens metaforic sau real. Afirmatia era facuta în onoarea lui Babalon, ca sacrificiu suprem. Cu câteva luni înainte de moarte, el si-a dat seama ca i se apropie sfârsitul. Nu a facut însa nimic pentru a i se împotrivi.

Exista însa un mister si mai mare, trecut cu vederea de multa lume. Desi fusese exclus din OTO ca urmare a Proiectului Babalon, Jack a obtinut gradul noua în cadrul acestuia. Pentru a obtine acest grad, adeptul trebuie sa renunte la identitatea sa. Este cert faptul ca el a facut acest lucru, nu se stie însa daca prin asumarea unei identitati secrete în cadrul guvernului sau prin moartea fizica. De altfel, moartea fizica este considerata insignifianta în marea schema a lucrurilor. Un lucru este sigur: el si-a schimbat identitatea. În ultimii 40 de ani, Jack Parsons a fost considerat mort din punct de vedere legal.

Un alt aspect legat de viata lui Jack trecut cu vederea este faptul ca el nu era doar membru OTO, ci si membru AA, ordinul Iluminatilor, din care nu se spune ca ar fi fost exclus vreodata! Cameron mi-a spus odata ca a dat datele nasterii lui Jack unor astrologi de frunte din California de sud. Acestia i-au spus ca astrograma sa indica faptul ca ar putea fi seful CIA.

De vreme ce atât Crowley cât si Parsons erau membri ai Iluminatilor, merita sa ne ocupam putin de asociatia acestora, pentru a vedea ce reprezinta ea. Pâna acum am aflat doar ca ea are o anumita legatura cu Sirius. Exista nenumarate carti si teorii ale conspiratiei legate de acest subiect. Definitia din dictionar afirma ca Iluminatii sunt membrii unei societati secrete care pretind ca au un grad special de iluminare intelectuala sau spirituala.

Sa vedem asadar ce se întâmpla daca un om dobândeste un asemenea grad de iluminare, transcenzând întreaga experienta cunoscuta. El patrunde într-o alta dimensiune si întelege întreaga structura a creatiei. Experienta este cunoscuta si sub numele de ascensiunea lui kundalini sau accesul la constiinta universala. Evident, exista diferite grade de iluminare. Eu ma refer aici la cea suprema. Cel care atinge aceasta stare pe pamânt ramâne legat o vreme de planul fizic, cu toate imperfectiunile si agitatia acestuia. Pe de alta parte, daca un individ atinge o asemenea stare, ea nu se transfera automat întregii rase umane.

Ajungem astfel din nou la razboiul constiintei. Exista oameni care doresc sa devina mai constienti si sa-si extinda constiinta dincolo de perimetrul cunoscut al existentei. Exista însa alti oameni care doresc sa limiteze aceasta activitate. Se pun astfel la cale tot felul de scenarii, care mai de care mai gigantice si mai complexe, care pot fi recunoscute ori imaginate cu usurinta, prin care diferite societati secrete se lupta unele cu altele.

Un lucru este sigur: Aleister Crowley si Jack Parsons faceau parte dintr-o traditie intitulata Iluminatii care urmarea expansiunea constiintei. Nu ne propunem aici sa stabilim daca activitatile lor erau bune sau rele. Cert este ca scrierile amândurora reflecta intentia lor de luptatori pentru constiinta. Cei care i-au denigrat par sa se afle în cealalta barca.

Scopul lui Aleister Crowley era punerea în miscare a unor forte oculte care sa conduca la iluminarea tuturor oamenilor pâna la sfârsitul acestui secol. Jack Parsons a urmat aceeasi traditie, dar circumstantele mortii sale la o vârsta înca tânara dau nastere unei alte enigme. Ne putem pune întrebarea legitima daca nu cumva a continuat sa traiasca orchestrând forte extrem de puternice într-o maniera super-secreta, sau daca nu a facut acelasi lucru dupa moartea fizica, din lumea spiritelor. Cert este ca magia lui a provocat efecte în lant, care nu s-au oprit nici dupa moartea sa. Amândoi magicienii s-au confruntat cu forte ale întunericului si nici unul nu s-a temut sa se lupte cu ele. S-au folosit amândoi de vehicule ale întunericului prin care sa comunice. Dar la urma urmei, ce anume au avut ei de comunicat? Mesajul lor a fost ca întreaga creatie se manifesta din lumina, definita si ca spectru electromagnetic, care nu reprezinta decât un alt cuvânt pentru natura-mama.

Crowley ne-a oferit un indiciu atunci când a anuntat ca nu-si va asuma oficial numele de "Phoenix" pâna când opera sa nu va fi încheiata. Din aceasta perspectiva, adevaratul Proiect Phoenix consta în eliberarea umanitatii de fortele ignorantei si ale opresiunii care au domnit în ultimele 13.000 de ani.

Armageddonul ne asteapta într-adevar, dar nu în sensul inoculat de fortele întunericului în scopul amplificarii fricii si al promovarii propriilor lor interese. El va consta într-o revelatie personala pentru fiecare om în parte, daca nu cumva aceasta s-a produs deja. Va fi o lupta între Christos si fortele angelice, pe de o parte, si Anticrist cu demonii sai pe de alta parte. Cei care invoca întelepciunea lui Babalon nu vor ramâne deoparte în aceasta lupta. Ei vor fi arbitrii care se vor asigura ca meciul se desfasoara corect, fara mite oferite Federatiei Mondiale a Boxului de catre diferiti membri ai scolilor misterelor care stau în fotoliile lor scumpe din primele rânduri. Daca vom reusi sa realizam acest lucru, meciul se va desfasura echilibrat si va fi urmat de o ascensiune.

În Ziua Judecatii nu va fi nici o judecata. În caz contrar, cei care o vor face nu vor respecta mesajul lui Christos care spune: "Nu judecati, ca sa nu fiti judecati".

Asadar, sa ne pregatim de joc, dupa cum spune proverbul.Document Info


Accesari: 4369
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )