Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
Transmisiunile din Montauk

istorie


Transmisiunile din Montauk

Ansamblul subteran din Montauk si programarea baietilor dovedesc ca Proiectul Montauk este la fel de activ si astazi. O alta dovada este legata de transmisiunile care emana din zona Camp Hero.Desi acestea aproape ca au încetat dupa inundatiile care s-au produs, în anul 1993 s-au intensificat brusc. Pe data de 15 august a acelui an am facut o excursie la Montauk, însotit de Duncan Cameron, Al Bielek, Pete Sokol, Mike Nichols si Peter Moon. Toti acestia au fost martori ai evenimentelor pe care le voi descrie în continuare.

Pe la aproximativ 4.00 dupa-masa 858v212i , mi-am instalat statia de monitorizare din microbuzul meu în parcarea de unde se poate privi panorama zonei, situata în apropierea bazei militare. Imediat, osciloscopul a început sa tresara, indicând existenta unor transmisiuni. Deloc surprinzator, acestea se produceau în intervalul de 420-450 MHz, frecventa pe care poate fi controlata mintea umana, asa cum am aratat în lucrarea Proiectul Montauk: experimente asupra timpului. Simultan, am mai descoperit o a doua transmisiune în intervalul 172-173 MHz. Aceasta este frecventa pe care transmite canalul 7 de televiziune (ABC), lucru ilegal. Multa lume din Montauk s-a plâns de interferente asupra canalului 7. Din fericire, majoritatea au cablu, asa ca pot recepta canalul ABC fara probleme. Folosind un detector al directiei undelor radio obisnuit, am aflat ca semnalele proveneau din directia fostei baze aeriene. Am înregistrat toate aceste informatii pe caseta video, si orice specialist care consulta caseta va întelege imediat despre ce este vorba.

Toate acestea indica faptul ca se petrece ceva. Teoretic, fosta baza aeriana a devenit parc national al statului New York. Ce interes pot avea functionarii parcului sa transmita semnale radio? Ni s-a spus personal, mie si lui Peter Moon, de catre supraveghetorul parcului, ca nimeni nu poate intra în interiorul bazei din cauza deseurilor de azbest si de PBC. Manipularea este evidenta.

Ca o ciudatenie în plus, am observat instalarea unei porti noi care delimita curtea interioara a bazei militare si care nu putea fi deschisa decât cu ajutorul unei chei, dar si a unui cod de acces. Deloc întâmplator, aceasta noua masura de securitate a fost însotita de un alt scenariu ciudat. Cu câteva saptamâni înainte de 12 august (cea de-a 10-a aniversare a momentului de apogeu a Proiectului Montauk), pe dealurile din partea de sud a bazei a fost instalat un radar nou. Este vorba de radarul Cardion mentionat în capitolul 1 al acestei carti.

O discutie între Peter Moon si unul din politistii politiei parcului ne-a confirmat ca noua poarta a fost instalata tot de corporatia Cardion. Peter mi-a spus ca politistul a evitat sa-i dea prea multe amanunte, dar din discutia cu el a rezultat ca s-a încheiat un fel de contract cu compania. Nu stia exact în ce consta acesta. Când Peter l-a întrebat daca instalarea portii a fost facuta în schimbul dreptului de folosire a bazei militare, politistul nu a fost de acord, limitându-se doar sa spuna ca s-a încheiat un fel de întelegere.

Acest scenariu ridica niste întrebari foarte interesante. Mai întâi, cum se face ca o companie industriala privata are dreptul de a se folosi de o zona a unui parc national? În al doilea rând, de ce se emiteau semnale radio ilegale din apropiere de Radar Hill (n.n. Dealul Radarului), locul în care se afla cladirea transmitatorului, care, între noi fie vorba, nu se afla în vecinatatea instalatiei radar a companiei Cardion? În al treilea rând, de ce se fac transmisiuni în intervalul de frecventa 420-450 MHz, care corespunde controlului mintii umane? În al patrulea rând, de ce este înzestrata o baza militara dezafectata cu linii de transmisiune de mare putere (20 MW, suficient pentru a alimenta un orasel) si cu linii telefonice noi? si peste toate, un înalt functionar al parcului ne-a spus ca baza tocmai era demolata.

Întrebarile de mai sus nu sunt noi, fiind cunoscute de multa vreme, dar este pentru prima oara când apar într-o carte. În trecut, multi radioamatori s-au plâns la FCC din cauza frecventelor ilegale care emana din baza Montauk. FCC a facut o investigatie de suprafata, dupa care a spus ca nu s-au facut asemenea transmisiuni. Se pare ca cineva de la FCC nu este prea dornic sa spuna adevarul. Daca ar fi dorit sa faca o investigatie adevarata, s-ar fi dus la fata locului, nu le-ar fi telefonat înainte operatorilor din baza Montauk sa înceteze transmisiunile. Ce-i drept, în anul 1994 nu s-au observat transmisiuni. Poate ca operatorii de acolo au devenit mai prudenti dupa ce am publicat aceste informatii în editia de vara a revistei noastre, The Montauk Pulse, cerând FCC si politicienilor locali sa faca investigatii serioase sau sa ne dea în judecata pentru folosirea nejudicioasa a unui parc national. Daca transmisiunile vor reîncepe, noi vom fi pe faza.
Document Info


Accesari: 2009
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )