Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload


loading...



















































MODIFIED TRUE/FALSE

Gramatica




Sigur

MODIFIED TRUE/FALSE

1) Grammar: Correct / Incorrect
He and me volunteered to go.
ANS: F

2) Grammar: Correct / Incorrect
The family was seated at the dinner table.
ANS: F

3) Grammar: (Correct / Incorrect):
Fred is taller than I.
ANS: T

4) Grammar: Correct / Incorrect
The dance hall looked beautifully.
ANS: F




MULTIPLE CHOICE

1) Complete the definitions by choosing the correct alternatives:
A manager who leaves a company earlier than planned may receive a
1 pay-in
2 pay-off
3 pay-down
ANS: 2

2) Since ancient times, silver __________ to human beings.
1 is known
2 has been known
3 is being known
4 has been knowing
ANS: 2

3) Yesterday I felt a little ill and today I feel __________.
1 more ill
2 most ill
3 worse
4 worst
ANS: 3

4) William I (the Conqueror) of England was a :
1 Roman
2 Saxon
3 Dane
4 Norman
5 Vandal
ANS: 4

5) Ar fi putut afla cifra de afaceri daca ar fi cautat în foaia de calcul

1 He could have found out the turnover if he had looked at the spreadsheet
2 He could find out the turnover if he looked at the spreadsheet
3 He could have found out the turnover looking at the spreadsheet
4 He could have found out the turnover if he has looked at the spreadsheet.
ANS: 1

6) Since import regulations have been relaxed it has become ____________to work in the Egyptian market
1 More easy
2 More difficult
3 More easier
4 Easier
5 Difficult
ANS: 4

7) If you move to another company, you
1 joint it
2 join it
3 joist it
ANS: 2

8) If you leave a company because you want to , you
1 resignate
2 rescind
3 resign
ANS: 3

9) Choose the correct form:
It is a big decision to choose
1 an university
2 a university
ANS: 2

10) Choose the correct form:
He had to balance his account very carefully because he had
1 few money
2 little money
ANS: 2

11) Choose the correct form:
I'll call you back in
1 a hour
2 an hour
ANS: 2

12) Reading Comprehension
Pestalozzi (1746-1827) was influenced by Rousseau in adopting an educational philosophy based on the needs of the child. Pestalozzi recognized the dependence of the child on society for the development of effective personal growth. His most famous work was Leonard and Gertrude (1781)
This passage is least likely to appear in which of the following?
1 An introduction to Pestalozzi's Leonard and Gertrude
2 An article surveying the influence of society on the personal growth of children
3 An essay describing the influence of Rousseau's educational philosophy
4 A journal of the history of education
5 The history of seventeenth-century Italy
ANS: 5

13) Reading Comprehension
We should spend more time enjoying life than preparing for its challenges, but sometimes
we don't. For example, toward the end of every semester, all students at the university are
tired and grumpy because they have spent long nights preparing for final exams.
Consequently, they rarely look back on college as a time spent enjoying good fellowship and fine entertainment.
Question: To agree with this author, we must accept which of the following implications of his or her argument ?
1 It is only worthwhile to prepare for enjoyment.
2 School examinations do not require preparation.
3 Preparation is inappropriate only toward the end of the semester
4 The result of preparation for exams is fatigue.
5 College students study too much
ANS: 5

14) In the following sentences one of the tenses is wrong. Say which one?
1 What have you been doing since I last saw you?
2 What did you do since I last saw you?
ANS: 2

15) In the following sentences one of the tenses is WRONG. Say which one?
1 My first job was in a factory. I did it for three months.
2 My first job was in a factory. I've done it for three months
ANS: 2

16) Choose the most suitable words :
The Houses of Parliament lie at the end of Whitehall, ____________
1 don't it ?
2 don't they?
3 isn't it?
4 aren't they?
ANS: 2

17) Compaq ________________computers.

1 Is making
2 Makes
3 Does
4 Is doing
ANS: 2


18) Put the verb into the correct tense
Go down this road, turn right, and the road_________ (lead) straight to the industrial estate.
1 is leading
2 leads
3 lead
4 is lead
ANS: 2

19) Reading Comprehension
In modern society, those who are most adaptable to both an inflating economy and the decreasing value of the individual will survive in comfort. It is these survivors who will have the most value in the future.
The kind of value that the survivors possess is:

1 Inflating
2 Decreasing
3 Individual
4 Comfortable
5 Unstated
ANS: 5
20) Complete the sentence with the best form of the verb in brackets .
After she _________(make) a few notes , she ________ (start) writing the introduction to the report.
1 had made....had started
2 made...started
3 had made....started
4 has made....had started
ANS: 3

21) Complete the sentence with the best form of the verb in brackets .
you /ever/take) the Eurostar to Brussels?
1 did you ever take
2 did you ever taken
3 have you ever taken
4 have you ever take
ANS: 3
22) Complete the sentence with the best form of the verb in brackets .
Unemployment _____ _______ ______ _______(go up) by 2% since March
1 has gone up
2 has went up
3 went up
4 was going up
ANS: 1
23) Complete the sentence with the best form of the verb in brackets .
I_____ _______ ______ _________(never / see ) such a boring presentation
1 never see
2 never saw
3 never seen
4 have never seen
5 was never seeing
ANS: 4

24) Complete the second sentence so it has a similar meaning to the fist sentence.
There was a slight fall in profits in March
In March 2005 profits_________________
1 Fall slight
2 Fall slightly
3 Fell slight
4 Fell slightly
5 Have fallen slightly
ANS: 4

25) We set .......... the Amsterdam office 6 years ago.
1 in
2 at
3 up
4 through
ANS: 3

26) We are not interested .......... your problems.
1 in
2 at
3 through
4 out of
ANS: 1

27) I am quite happy to listen .......... what you have to say.
1 to
2 at
3 in
4 on
ANS: 1

28) The Oxford University was.....in the thirteenth century.
1 founded
2 found
3 finded
4 renovated
ANS: 1

29) The news ..... interesting
1 is
2 are
3 are being
ANS: 1

30) Your luggage ......not heavy.
1 are
2 is
3 is being
ANS: 2


31) How ............. have you got with you?
1 many luggages
2 much luggage
3 many luggage
ANS: 2

32) ...... life can't be explained by any scientist.
1 The

3 some
ANS: 2

33) ..... joy is the outcome of success.

2 the
3 a
ANS: 1

34) The sooner you go to the dentist.... the treatment.
1 shorter
2 the shorter
3 shortest
ANS: 2

35) Water ..... at a temperature of 0 degrees C.
1 be freezing
2 freezes
3 is freezing
ANS: 2

36) How long .....the train take to get there?
1 is
2 are
3 does
ANS: 3

37) Suppose 4 people have to split 50 hours of overtime. Twice the number of hours must be assigned to one worker as to each of the other three. Find the number of hours of overtime that will be assigned to each worker.

1 10 hrs. for the first three workers;
20 hrs. for the 4th worker
3 9 hrs. for the first three workers;
18 hrs. for the 4th worker

2 8 hrs. for the first three workers;
16 hrs. for the 4th worker
4 11 hrs. for the first three workers;
22 hrs. for the 4th worker
ANS: 1


38) The bus.... two hours to get there.
1 takes
2 is taking
3 is
ANS: 1

39) If you move to another company, you
1 Joint it
2 Join it
3 Joist it
ANS: 2

40) Martha has no brothers or sisters. She is
1 a single child
2 a lonely child
3 alone child
4 an only child
ANS: 4

41) Her phone ...... for ten minutes. I wonder why she doesn't answer it.
1 is ringing
2 has been ringing
3 rang
4 has being ringing
ANS: 2

42) Come in! I....the book you gave me.
1 had just been reading
2 have just been reading
3 read
4 am just been reading
ANS: 2

43) All the members of our football team are related ...marriage
1 by
2 to
3 on
ANS: 1
44) No one would help us, so we had to do it _________
1 us
2 ourself
3 ourselves
ANS: 3
45) A student in that all-women's college should have no fears about ________ future.
1 her
2 they
3 their
4 his
ANS: 1

46) Neither George nor _____ am responsible for this mess.
1 I
2 me
3 my
4 myself
ANS: 1

47) My...grandfather fought at the Battle of Waterloo.
1 grand grand grand
2 great grand grand
3 great-great-great
ANS: 3



48) Paul comes from a broken home; he has lived with a number of ....parents.
1 loan
2 foster
3 second-hand
ANS: 2

49) Mary was from a single-parent family; now she's looked after by her..
1 keeper
2 guardian
3 warden
ANS: 2

50) When Mother remarried, her second husband, my.....gave me a new bicycle
1 forefather
2 stepfather
3 grandfather
ANS: 2

51) I ....... in Bucharest for ten years from 1995 to 2005.
1 have lived
2 lived
3 have living
4 had lived
ANS: 2

52) All your ........... .
1 advice has helped me
2 advices have helped me
3 advices has helped me
ANS: 1

53) The watch I bought is fine but the strap won't go round my....
1 waist
2 wrist
3 elbow
4 arm
ANS: 2

54) A college that administered two tests to 100 freshmen got the follwing results:
14 failed both exams; 28 failed the mathematics exam; 33 failed the English exam. The number of students who passed both exams is:


ANS: 1

55) Would you ....closing the door on your way out?
1 please
2 care
3 mind
4 kindly
ANS: 3

56) It .....been raining all night and in the morning, the streets were flooded.
1 has
2 had
3 was
4 will have
ANS: 2

57) I......in the rain for ages when she finally turned up.
1 had been waiting
2 waited
3 have been waiting
4 was waiting
ANS: 1

58) The president appoints the cabinet members,....appointments are subject to Senate approval.
1 with their
2 because their
3 but their
4 his
ANS: 3

59) To change 3 miles to inches, you should
1 Multiply 3 times 5,280
2 Multiply 3 times 5.280 and then divide by 12
3 Multiply 3 times 5.280 and then multiply by 12
4 Divide 3 into 5,280 and then multiply by 12
5 Divide 3 into 12 and then multiply by 5,280
ANS: 3

60) O expresie des întâlnita în finalul scrisorilor de afaceri
We look forward ......from you soon
1 Hear
2 To hearing
3 Hearing
4 To hear
ANS: 2


61) Which is correct?
The sun
1 is rising
2 rises in the East
ANS
2


62) It is estimated that at a picnic each adult will drink one-fifth of a gallon of lemonade. How many gallons of lemonade should be brough to the picnic if 28 people, all adults, are expected to attend.
1 3 4 between 6 and 7
2 between 3 and 4 5 more than 7
3 between 5 and 6
ANS: 3

63) In five of the following sentences the Present Continuous is used incorrectly. Mark the five incorrect sentences.
a. He's thinking about Helen. That's why he's sad.
b. They are watching television
c. I'm not understanding this exercise
d. She's liking the film
e. The roses are smelling sweet
f. The seasons are changing four times a year
g. I'm having a new bicycle.
1 a, b, d, e, g
2 c, d, f, g
3 c, d, e, f, g
4 b, c, d, e, g
5 a, c, d, e, f
ANS: 3

64) Who is the.....runner in your school?
1 faster
2 more fast
3 fastest
ANS: 3

65) My .................name is Ionescu
1 first 3 full
2 last 4 official
ANS: 2

66) She has a very good job. I'm sure she...............over twenty thousand pounds.
1 receives   3 wins
2 earns   4 gains
ANS: 2

67) My .......................name is Ionescu
1 first 3 full
2 last   4 official
ANS: 2


68) If Sara flips a two sided coin three times what are the odds of getting three heads in a row?
4 1/8
5 1

ANS: 4

69) Reading Comprehension
San Francisco was named the world's favourite travel destination in the prestigious 2001 Conde Nast Traveler magazine poll. It was considered the best city in the world that year, beating Florence, Italy., (No. 2) and London and Vienna which tied for No. 3. A red-carpet gala in the City Hall rotunda is planned in which Mayor Johnson will laud the city's 60,000 tourism industry workers including hotel maids, taxi drivers, bellhops, and others in the local hospitality industry.
a. The prestigious citation for the city of San Francisco could mean in practical terms:

1 Increasing tourism attractions for 4 More tourists will come to the city

city runner-ups in the poll

2 More openings for tourism industry   5 More money coming to the city from

workers its tourism industry

3 Higher pay demands from hotel

maids, bellhops, and other workers
ANS: 5

NUMERIC RESPONSE

1) George scored an average of 80% on three tests. What score must he get on the fourth test to bring his average to 85%. Scrieti NUMAI CIFRA FARA PROCENT !!!
ANS: 100

2) Amanda is making a salad from the following ingredients: three different kinds of lettuce, three different kinds of tomatoes, and four diferrent kinds of beans. If she wishes to use only one kind of lettuce, one kind of tomato, and one kind of beans, how many different combinations of salads can she possibly make?
Scrieti numai CIFRA !
ANS: 36

3) How long will it take a school bus averaging 40 miles per hour to reach its destination 10 miles away?
Scrieti cifra urmata de ore si / sau minute in lb. engleza.
ANS: 15 minutes

4) In a senior class of 800, only 240 decide to attend the senior prom. What percentage of the senior class attended the senior prom?
Scrieti numai procentajul FARA %
ANS: 30

5) What is the simple interest on a $40,000 savings account over 3 years if the interest rate is 2% quarterly.
Scrieti NUMAI CIFRA FARA $ SI FARA PUNCTUATIE !!
ANS: 9600

COMPLETION

1) Use the best-suited form of the ADVERBS in brackets. Write only the correct form of the adverb !
Bob spoke (fast) than Paul.
ANS: faster

2) Use the best-suited form of the ADVERBS in brackets-Write only the CORRECT FORM OF THE ADVERB
Bill jumped across that fence (easy) than his brother Ralph
ANS: easier

3) Complete the sentence below by inserting the right derivative of the verb in the brackets.
To get the loan we had to use the new lorry as_____ _______ ______ ________.(secure)
ANS: security

4) Complete the sentences by putting the verbs into the most appropriate future form. Choose between will, going to and the present continuous.
Have you heard the news? Progresul s.a. ___________ (buy) Rodipet.
ANS: is going to buy

5) Insert the right preposition
The advantage .........having free time is that you can do anything you want with it.
ANS: of

6) The money that is the difference between the cost and the money you offer in payment is your.....
ANS: change

7) My daughter's son is my ........
ANS: grandson

8) Decide on the correct adjective order for each of the items below:
striped / jeans / she / is / tight / wearing
ANS: she is wearing tight striped jeans

9) Decide on the correct adjective order for each of the items below
Scrieti fie toate cuvintele in ordinea CORECTA fara NUMEROTARE sau
Scrieti numai numerotarea in ORDINEA CERUTA lasind un spatiu intre litere!
a. lawyer / b. Armenian / c. clever / d. a / e. middle-aged
ANS:

a clever middle-aged Armenian lawyer
d c e b a
a clever middle aged Armenian lawyer

10) Decide on the correct adjective order for each of the items below
a (an) / Dutch / attractive / girl / 23-year-old
ANS:
an attractive 23-year-old Dutch girl
an attractive 23 year old Dutch girl



11) Correct the bad expressions in these sentences to build proper English compounds related to Human Resources.
Scrieti in intregime, in ordine, numai EXPRESIILE evidentiate lasând un singur spatiu intre cuvinte Nu folositi nici un fel de articol sau numerotare
a. Maternity go is a period in which a woman is absent from work in the weeks before and after she gives birth.
b. A small list is a list of people who have been judged the most suitable for a job.
c. A job prescription is a list of the responsibilities which you have to perform in your work.
ANS: maternity leave short list job description

12) Completati corect propozitia cu întrebarea disjunctiva aferenta (nu-i asa).

Nu folositi semne de punctuatie
Nothing happened,.......... ..... ...... ............................?
ANS: did it

13) Completati corect propozitia cu întrebarea disjunctiva aferenta (nu-i asa).
Nu folositi semne de punctuatie
You've just been to Austria.......................?
ANS: haven't you

14) Ask an appropriate question for the response .
Nu folositi semne de punctuatie
I usually get up at 7 o'clock. ...................
ANS:
What time do you usually get up
When do you usually get up

15) Ask an appropriate question for the response.
Nu folositi semne de punctuatie
The room costs $25 per night.................
ANS:
how much does the room cost
how much does the room cost per night
how many dollars does the room cost per night
how much is the cost of the room
how much is the cost of the room per night

16) Traduceti urmatorul raspuns scurt folosind una din constructiile gramaticale studiate.
Nu folositi semne de punctuatie Scrieti numai raspunsul scurt!
- Nu am nici o sora ( I have no sister)
- Nici eu!
ANS:
neither do I
neither have I


17) Traduceti urmatorul raspuns scurt folosind una din constructiile gramaticale studiate
Nu folositi semne de punctuatie Scrieti numai raspunsul scurt!
- Ea va intra în armata (she will join the army)
- Si eu!
ANS: So shall I

18) CORRECT THE MISTAKES (IF ANY) and rewrite the following sentence. If the sentence is correct write a "C" .
My street is ending in a square
ANS: My street ends in a square

19) CORRECT THE MISTAKES (IF ANY) and rewrite the following sentence. If the sentence is correct write a "C".
The water is boiling at 100 degrees C.
ANS:
water boils at 100 C
water boils at 100 C
water boils at 100 degrees C

20) CORRECT THE MISTAKES (IF ANY) and rewrite the following sentences. If the sentence is correct write a "C" .
Nu folositi semne de punctuatie
Do you have an information about it?
ANS: Do you have any information about it

21) Use the best-suited form of the ADVERB in brackets. Rewrite the whole sentence !
Harry and she were (much) in love ever.
ANS: Harry and she were as much in love as ever

22) Use the best-suited form of the ADVERBS in brackets. Write the whole sentence !
(Early) we begin (soon) we'll be ready.
ANS:
the earlier we begin the sooner we'll be ready
the earlier we begin the sooner we shall be ready
the earlier we begin the sooner we will be ready
23) Completati traducerea in limba engleza. Scrieti NUMAI CUVINTELE NETRADUSE !!
Presedintele nostru se plânge mereu de calitatea materiilor prime.
Our chairman.......... ..... ...... .................. the quality of raw materials
ANS: is always complaining about
24) Match the words and expressions in the box with the heading below- ( choose 3 words).
people looking for work : ........
ANS:
candidates applicants interviewees
applicants candidates interviewees
applicants interviewees candidates

25) Match the words and expressions in the box with the heading below-( choose 3 words in proper order).
stages in recruiting: ........
ANS: advertisement shortlist interview
26) Complete the sentences by putting the verbs into the most appropriate future form. Choose between will, going to and the present continuous.
Would you mind waiting for a moment? I_____________ (not be) long.
ANS: won't be
will not be



27) Put the following words in order to make a question. Remember to conjugate the verb and add an auxiliary verb if required.
He / who / visit / last / week
ANS: Who did he visit last week
Whom did he visit last week


28) Put the following words in order to make a question. Remember to conjugate the verb and add what is necessary if required.
Book / they / read / which / for / class / are
ANS: Which book are they reading for class

29) Complete the following sentence with a suitable word or phrase.
Nu folositi numerotarea. Scrieti in ordine cuvintele cerute.
a. When the phone is not working we say it's ......
b. When you make a telephone call you lift the ......, then .....the number.
ANS: out of order receiver dial
out of service receiver dial


30) There is a ..(1)... of twins in our family -on my father's ...(2)
Nu folositi numerotarea. Scrieti numai cele doua cuvinte
a) story b) geography c) history d) tree e) side f) line
ANS: history side

31) Traduceti:
Nu folositi numerotarea. Scrieti in ordine numai cuvintele
1.
o foaie de ziar

2. o felie de pâine
3. un cub de zahar
ANS: a sheet of paper a slice of bread a cube of sugar

32) Traduceti: ( nu folositi cuvintul "piece").
Nu folositi numerotarea. Scrieti in ordine numai cuvintele! Lasati un singur spatiu intre cuvinte!
a. un teanc de bancnote
b. o ciocolată (intreagă)
c. o bucătică (un pătrătel) de ciocolată
ANS: a wad of banknotes a bar of chocolate a square of chocolate

33) Making a call to a place far away is called a .....call
ANS: long distance
trunk

34) Traduceti urmatoarea propozitie scurta. NU UTILIZATI SEMNE DE PUNCTUATIE !
Pot las un mesaj
ANS: Can I leave a message
May I leave a message


35) The man who receives the rent is your ..
ANS: landlord


36) Shops where you can help yourself are. ..shops
ANS: self-service
self service


37) Sam has a brother, George, who hasn't married yet. He is still.
ANS: single
a bachelor
bachelor


38) Traduceti în lb.engleza
John a cumparat doua pâini
ANS: John bought two loaves of bread
John has bought two loaves of bread


39) Correct the mistakes (if any) in the following sentence: If the sentence is correct write a "C", if it is wrong rewrite the whole sentence
Either of these buses go past the university
ANS: Either of these buses goes past the University

40) What is the percentage decrease of a $500 item on sale for $400?
Scrieti CIFRA SI % SAU CIFRA SI CUVINTUL "PERCENT"
ANS:   20%
20 percent

41) Transformati urmatoarele propozitii astfel ca sensul sa ramâna neschimbat
At work I type letters and answer phone calls
My job involves ...............
ANS: typing letters and answering phone calls

42) Scrieti în litere urmatoarea suma: 234,700,000
ANS: two hundred thirty-four million seven hundred thousand
two hundred and thirty-four million seven hundred thousand
two hundred thirty four million seven hundred thousand
two hundred and thirty four million seven hundred thousand


43) Give the opposite of the following word(s) using the appropriate prefix(es).
Nu folositi numerotarea
1. Legal
2. successful
3. honest
ANS: illegal unsuccessful dishonest

44) Give the opposite of the following word(s) using the appropriate prefix.
Nu folositi numerotarea.
1. appropriate
2. responsible
ANS: inappropriate irresponsible




45) Some of the sentences in this exercise are correct. Some are incorrect. Find the incorrect sentences:
Lasati un spatiu intre cifre
1. A war is as old as mankind.
2. Since the earth is spherical, the larger the area the worser the distortion on a flat map
3. An usual treatment for the flu is to drink plenty of liquids.
4. We are supposed to have a sunshine this weekend
5. The more narrow the lens diameter, the more greater the depth of field.
6. The happiness means different things to different people.
7. A progress has been made toward finding a cure for TB.
8 I am having dinner in town.
9. She walks to work.
ANS: 1 2 3 4 5 6 7

46) Completati corect propozitia cu întrebarea disjunctiva aferenta (nu-i asa).
Nu folositi semne de punctuatie
They will hire me................?
ANS: won't they

47) Completati corect propozitia cu întrebarea disjunctiva aferenta (nu-i asa).
Nu folositi semne de punctuatie
Not all Belgians speak French...........?
ANS: do they

48) Traduceti: Am douazeci si cinci de ani.
ANS: I am twenty-five years old
I am twenty five
I am twenty five years old
I am twenty-five

49) Expressing numbers: Common fractions and decimals: (Scrieti in litere)

ANS: six and a quarter
six and one-fourth
six and one fourth
six and one over four


50) Expressing numbers: Common fractions and decimals: (Scrieti in litere)

ANS: five-eighths
five eighths
five over eight

51) Expressing numbers: Percentages: (Scrieti in litere)

ANS: a quarter of one percent
a quarter of a percentage point
zero point twenty-five percent
zero point twenty five percent
point twenty five percent
point twenty-five percent

52) Expressing numbers: Percentages: (Scrieti in litere)

ANS: point one percent
zero point one percent


53) Grammar: Question tags
Completati enuntul cu o intrebare disjunctiva (nu-i asa?)
You went to the conference,
ANS: didn't you

54) General English (functional vocabulary).
Information about tomorrow's weather is called the ..........
ANS: weather forecast
weather report
general outlook
meteorological outlook
forecast

55) Traduceti urmatoarea expresie:
-o gama larga de
ANS: a wide range of
a broad range of
a whole range of
a whole gamut of
a broad gamut of
a wide gamut of


56) Express the following measurement in the Imperial system of weights and measurements (based on inches, feet, miles, pounds, etc). They are widely used in every day situations.
Translate into English:
Am 1,75 m in inaltime (scrieti numai cifrele-aproximative- si unitatile de masura aferente)
I am ........in height
ANS: 5 ft 10 in
5 feet 10 inches

5 foot 10 inch
five foot ten
five ten

MATCHING

Match the job titles with the job descriptions (a-i)
1 Auditor
2 Bank manager
3 Accountant
4 Management consultant
5 Receptionist
6 Civil engineer
7 Sales Representative
8 General practitioner
9 Bank teller
10 Bookkeeper


1) I specialise in advising on management reporting systems.

2) I obtain and record financial records.

3) We build bridges

4) We examine and (usually) approve a company's financial records

5) I receive and pay out money in a bank

6) I have about 500 patients on my list.

7) I visit all my clients four or five times a year to tell them about our latest products.

8) I welcome and deal with people arriving in the office building

9) We are always ready to discuss lending possibilities with our clients

10) I draw up and check financial statements, calculate tax, and the unit cost of products

1) ANS: 4
2) ANS: 10
3) ANS: 6
4) ANS: 1
5) ANS: 9
6) ANS: 8
7) ANS: 7
8) ANS: 5
9) ANS: 2
10) ANS: 3

Match the form of revenue with the right recipient
1 retired employee
2 shareholders
3 sales representative
4 government
5 blue-collar worker
6 student
7 financial adviser
8 author
9 laid off employee
10 white-collar worker

11) commission
12) wages
13) salary
14) fees
15) royalty
16) redundancy pay
17) tax
18) grant
19) pension
20) dividend

11) ANS: 3
12) ANS: 5
13) ANS: 10
14) ANS: 7
15) ANS: 8
16) ANS: 9
17) ANS: 4
18) ANS: 6
19) ANS: 1
20) ANS: 2

Match the opening and closing greetings.

1 Take care / Best wishes / all the best
2 Yours sincerely / Kind Regards
3 Yours faithfully

21) Dear Sirs / Dear Sir or Madam /Ladies and Gentlemen
22) Hi Susan / Dear Robert and Mary
23) Dear Mrs. Jones / Dear Mr. Smith

21) ANS: 3
22) ANS: 1
23) ANS: 2

Match sentences with their uses.

1 a future fact
2 an opinion about the future
3 an instant decision
4 a future plan or intention
5 a prediction with evidence in the present situation
6 a future arrangement

24) I'm sorry to hear that. I'll find out what the problem is right now.
25) I'm going to ask my boss for a pay rise next week
26) I'm meeting Julia for lunch. Do you want to join us?
27) Their share price will probably rise when the market recovers
28) With so much competition it's going to be difficult to increase sales.
29) I'm sorry but I won't be here tomorrow. I'll be in London.

24) ANS: 3
25) ANS: 4
26) ANS: 6
27) ANS: 2
28) ANS: 5
29) ANS: 1

The words SORT, KIND, TYPE could be used to complete many of the questions below. Naturally enough , though, we have a number of other words which might be used. USE ONE OF THE FOLLOWING WORDS TO COMPLETE THE SENTENCE:

1 BRAND   5 BRANCH
2 RACE   6 BREED
3 GRADE   7 GROUP
4 CATEGORY   8 FORM

30) What ................of dog is least trouble to look after?
31) Is she a person of mixed............?
32) What salary .................do most teachers fall into?
33) What ...........of corporal punishment do you personally hate most?
34) What ................ of detergent do you use?
35) Which............of petrol do you use?
36) What age............are most of the unemployed in ?
37) Which ...........of Accounting is she studying?

30) ANS: 6
31) ANS: 2
32) ANS: 4
33) ANS: 8
34) ANS: 1
35) ANS: 3
36) ANS: 7
37) ANS: 5

SHORT ANSWER

1) Formulati un raspuns scurt la urmatoarea intrebare:
Would you join the army?
ANS:
Yes I would
No I wouldn't
No I would not

2) Grammar: Yes / No questions and answers
Formulati un raspuns scurt la urmatoarea intrebare
Were you living in Bucharest at the time?
ANS:
Yes I was
No I wasn't
No I was not



loading...








Document Info


Accesari: 2798
Apreciat:

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site

Copiaza codul
in pagina web a site-ului tau.




eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate

Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2020 )