Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload


Alegeti cinci starategii sau tehnici de negociere si incercati sa identificati situatii din experienta voastra in care le-ati utilizat. Ce aport a adus comunicarea in reusita sau esuarea lor. Comentati rezultatele.

management


Aplicatia nr.5


Alegeti cinci starategii sau tehnici de negociere si incercati sa identificati situatii din experienta voastra in care le-ati utilizat. Ce aport a adus comunicarea in reusita sau esuarea lor. Comenta 333n135d ti rezultatele


Tactica alternarii negociatorului Am folosit-o la negocierea unui contract de vanzare cmparare pantru satbilirea pretului unui spatiu comercial. La prima negociere m-am prezentat doar eu , am luat la cunostinta de cererea lor de prÍt, am motivat foarte puternic oferta mea.

La a doua runde de ngocieri a mers asociatul meu care a refacut oferta urmand ca la runda finala sa mergem amandoi si sa semnam contractul cu putin peste suma care ne-am propus-o si bineinteles mult sub cerea initiala.


Tactica feliei de salam.Este o tactica pe care o folosesc frecvent in negocierea contractelor cu furnizorii si chiar pe decursul derularii acestora . Rezultatele nu sunt intotdeauna cele dorite.


Tactica lui DA..DAR .Este o tactica de baza care de altfel poate fi combinata cu majoritatea celorlate tactici. Am folosit-o in mod special atunci cand am fost pus in fata unor solicitari prea mari din partea angajatilor.
Negocierea rationala .Am folosit-o pentru acceptarea unei metode noi de comisionare a agentilor comerciali, deoarece a trebuit sa depasim rezistenta la schimbare a angajatilor.


Negocierea integrativa. O folosesc in situatiile cand ofertez catre clientii mei.Comunicarea este principalul mijloc in procesul de negociere indiferent de tipul sau tactica folosite in aceasta activitate. Creeara sentimentului de incredere nu se poate realiza decat pe fondul unei bune comunicari.
Dan Raluca

Anul I, Grupa a II-a, Brasov

Document Info


Accesari: 2747
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )