Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
DECLARAŢIA DE POLITICĂ A CONDUCERII

management

DECLARAŢIA DE POLITICĂ A CONDUCERIIS.C. SOLAR CONSTRUCT S.R.L.
Actiunile managementului S.C. SOLAR CONSTRUCT S.R.L. īn etapa urmatoare de evolutie a firmei, au īn vedere asigurarea succesului īn perfor 13513l1114n manta si competitie īn conditiile maririi capabilitatii acesteia, corelat cu tendintele pietii serviciilor din domeniul lucrarilor de constructii, īn ceea ce priveste cerintele.

Consideram ca reteta succesului nu poate fi formulata fara a lua īn calcul clientul, cu preocuparile si asteptarile lui si fara a orienta īntreg efortul organizatiei catre īmbunatatirea continua a performantei globale a organizatiei. Managementul a identificat īn abordare sistematica a activitatilor organizatiei, conform referentialului SR EN ISO 9001:2001, una din caile de acces catre performanta, folosind motivarea pentru implicarea oamenilor īn īntreg acest efort.

Cautam īntotdeauna sa punem activitatea organizatiei la cote calitative care sa garanteze ca produsele si serviciile noastre satisfac atāt clientii, cāt si alte parti interesate, din interiorul sau din afara organizatiei, printr-o abordare faptica, echilibrata a deciziei.

CLIENTUL este esenta existentei unei organizatii care are un domeniu de activitate similar cu al nostru si atunci orientarea sistematica spre satisfacerea solicitarilor si asteptarilor acestuia este numai o preocupare cāt se poate de naturala, dar si benefica ambelor parti.

Modalitatea de lucru pe care trebuie sa o continuam, sa o dezvoltam si sa o īmbunatatim este abordarea procesuala a activitatilor si resurselor pentru care am identificat īn aceasta o sursa reala de cāstig pentru organizatie, mai ales īn termeni de performanta a produsului/ serviciului si performanta comerciala.

Politica S.C. SOLAR CONSTRUCT S.R.L. este aceea de a atrage īn tentativa de īmbunatatire continua a vietii, relatiilor si afacerilor nu numai clientii, dar si furnizorii nostri, printr-un parteneriat benefic reciproc, īncurajānd preocuparea acestora pentru cresterea nivelului calitativ al produselor lor.

Īn calitatea mea de Director al S.C. SOLAR CONSTRUCT S.R.L. sustin promovarea aplicarii acestei politici de care īntreg personalul organizatiei, pentru a obtine calitatea īn mod constant, planificat si controlat.Īmi asum angajamentul de a respecta cerintele Sistemului de Management al Calitatii, de a-l īmbunatati continuu si de a actiona īn spiritul realizarii obiectivelor prevazute de catre management, vizānd calitatea produselor si serviciilor.


Obiectivele politicii Sistemului de Management al Calitatii, stabilite de catre managementul S.C. SOLAR CONSTRUCT S.R.L. sunt:

Cresterea eficientei economice prin planificarea si utilizarea judicioasa a tuturor resurselor societatii, pentru a obtine calitatea ceruta a produselor si serviciilor pe care le executam/ comercializam la un cost atractiv, fara a afecta cerintele sistemului de management al calitatii;

Satisfacerea cerintelor clientilor, a standardelor obligatorii, a actelor normative si legislatiei īn vigoare;

Satisfacerea si motivarea angajatilor īn obtinerea calitatii;

Mentinerea si īmbunatatirea pozitiei firmei pe segmentul de piata pe care actioneaza si cucerirea de noi piete;

Certificarea, īn cursul anului 2006, a sistemului de management al calitatii, īn conformitate cu cerintele SR EN ISO 9001:2001.Īn calitate de Director al S.C. SOLAR CONSTRUCT S.R.L. raspund de implementarea, mentinerea si īmbunatatirea Sistemului de Management al Calitatii, īn vederea satisfacerii exigentelor clientilor, cāt si a celor legale si de reglementare.Data:


DIRECTOR,

NIŢU ION
Document Info


Accesari: 2537
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )