Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload
Analiza SWOT In cadrul Companiei Postei Romane .

Marketing
Analiza SWOT

In cadrul Companiei Postei Romane .A.Puncte Tari

*Transmiterea in tara si in orice localitate rapid, sigur si eficient a scrisorilor.Firma cu raspundere mare pe planul teritoarial.Experienta de peste 500 de ani. Distribuirea scrisorilor se face rapid si eficient, iar clientii sunt multumiti de serviciul oferit. Resursele sunt foarte mari, iar compania beneficiaza de un buget foarte mare la nivel de t 121e45b ara. Principalul avantaj fata de o presupusa firma concurenta este ca compania beneficiaza de vechime, de stabilitate, de performanta, iar niciodata firma posibila concurenta nu va putea sa intreaca performantele acestei companii deoarece este o companie de stat care beneficiaza foarte mult de un buget enorm de mare iar serviciile se ridica la nivelul asteptarii conducerii. Transmiterea de scrisori se face paravion, in cazul trimiterilor in alte tari straine si prin masini utilitare in restul localitatilor.

B.Puncte Slabe

*Un ingrijorator punct slab al acestei companii este ca in timp firma se va dezmembra si se va privatiza, iar in acel moment, multe oficii si ghisee din toata tara se vor restructura in mai multe departamente, ceea ce va conferii posibilelor firme concurente posibilitatea de a se intrece pe plan capital . Aceasta privatizare in mod evident, va duce la reducerea personalului din cadrul acestei companii, forta de munca se va slabi treptat, iar daca compania se va restructura nu va mai fi o companie puternica de drept si de fapt. In prezent numarul angajatilor din cadrul acestei companii s-a injumatatit considerabil, iar salariile sunt foarte mici.

C. Oportunitati.

*Cumpararea din occident de masini si utilitare pentru a corespunde din punct de vedere ecologic standardelor europene. Compania va asigura si va stimula angajatul daca va da prime pentru munca depusa de-a lungul anului si prin sporuri de vechime si de fidelitate in cazul persoanelor ce au vechime considerabila stabilita de la an la an. Capitalul acestei firme este de circa 9 miliarde de dolari, iar datorita acestui capital se poate investi in oferirea de noi servicii, pentru care clientii sa fie multumiti, iar afacerea companiei sa decurga foarte bine. Cresterea preturilor la oferirea de expediere a trimiterilor in tara prin serviciul intern al Postei Romane Prioripost Posta Rapida si Sky Pak servicul EuroLine al Postei Romane , va aduce companiei un beneficiu din punct de vedere financiar.

D.Amenintari

*Daca compania se va restructura exista posibilitatea ca personalul sa se reduca considerabil, iar forta de munca din cadrul firmei se va mai mica, doar stimularea din partea angajatorilor va stimula forta de munca si pastrarea angajatilor.Document Info


Accesari: 4028
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate
Copyright Contact (SCRIGROUP Int. 2023 )