Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload


Controlati-va Holograma prin GAND

medicinaControlati-va Holograma prin GAND


Buna tuturor! In aceasta editie a Cursului Online despre Perfectiunea ADN, vom invata totul despre GANDURI si cum se materializeaza ele in realitatea noastra holografica. Pentru a controla experientele voastre de materializare, trebuie sa intelegeti 232c213c mai intai ce sunt gandurile voastre, cum creaza ele si cum sa faceti pentru a le materializa in ceea ce doriti sa vedeti in realitatea voastra.  
In Vindecarea Kathara, definim gandurile ca fiind "configuratii de valuri scalare ale unor tipare vibratorii multi-dimensionale de radiatie de energie electromagnetica bi-polara, care formeaza modele specifice de frecventa scalara in interiorul tiparului de manifestare personala."  

Cu alte cuvinte, gandurile SUNT LUCRURI reale :) Probabil ca ati mai auzit asta. Iar mintea voastra e o forta de energie care genereaza incontinuu aceste tipare de valuri scalare prin procesul gandirii. Stiind aceasta, nu e dificil de inteles cum gandul DIRECTIONAT adecvat poate influenta in mod direct experienta de materializare si realitatea cuiva. Si aceasta e esenta materializarii prin gandire. Felul in care gandul se transforma in materializare si proiectie holografica. Realitatea e de fapt doar o holograma, care e creata direct prin modelul vostru ADN. Cu cat mai multe spirale de ADN aveti active, cu atat va fi mai extinsa holograma voastra, pentru ca puteti aduce mai multe nivele dimensionale de constiinta in corpul vostru prin acesti receptori de frecventa.     


Daca nu aveti receptorii de frecventa numiti "apparthi" din ADN-ul vostru activi si "porniti", lucru care are loc in timpul activarii ADN-ului, atunci corpul vostru nu va reusi sa mentina o anume frecventa si acel LUCRU pe care incercati sa il vedeti in holograma voastra, precum BOGATIE FABULOASA, nu se va materializa in experienta voastra. Nu se poate sa vedeti ceva (materializat) daca nu aveti receptorii pentru acea frecventa. Frecventa va fi blocata de parca nu ar exista, asa ca nu veti vedea campurile de realitate formate de acele tipuri de frecventa. E ca si cum ati incerca sa ii explicati strabunicii voastre cum am aterizat pe luna. Ea pur si simplu nu are activati receptorii pentru a primi aceasta informatie si nu va putea sa o inteleaga. Imi aduc aminte ca strabunica mea credea ca aterizarea noastra pe Luna a fost o mare inselatorie si ca a fost filmata intr-un studio TV :)    

Acelasi lucru e valabil atunci cand cei care isi spun sceptici imi scriu e-mailuri si imi spun ca toate acestea sunt o "pacaleala" sau o "inselatorie". In primul rand, aceste persoane sunt limitate de o frecventa auto-impusa, PLUS ele nu au "apparthi" activati pentru a primi macar frecventa informationala la care vibreaza site-ul meu. Astfel, nu conteaza de cate ori incerci sa le explici, ei nu vor "intelege" NICIODATA. Pentru ca ei cred ca daca nu pot vedea ceva cu ochii lor, atunci acest lucru nu exista. Ce e interesant e ca stiinta si metoda stiintifica ii TIN de fapt pe oameni in aceasta imprejmuire de frecventa, iar daca unul din oamenii de stiinta iese in afara ei si devine un om de stiinta "de periferie", atunci el ajunge sa fie o oaie neagra in comunitatea stiintifica, nu primeste fonduri, etc.    

E ca atunci cand ne uitam in sus la stele si la spatiul cosmic, ceea ce vedem de fapt e un camp masiv de realitate, plin de viata, constiinta si tot felul de structuri, forme, nivele de densitate si civilizatii. Dar noi nu vedem totul - noi vedem SPATIU adanc - numeroasele distante negre dintre planete. Spatiul dintre obiecte este o frecventa vibrationala. E o frecventa vibrationala pe care sistemele noastre corporale nu sunt obisnuite sa o perceapa, asa ca o blocheaza. Daca receptorii de energie (apparthi) din ADN-ul cuiva nu isi fac treaba pentru a primi frecventa, atunci frecventa va fi blocata de parca nici n-ar exista. Pentru ca nu avem receptorii de frecventa activi pentru acea frecventa specifica, pur si simplu nu o vom vedea in realitatea noastra. Daca am avea toti receptorii senzoriali activati, o activare totala a ADN-ului, nu am mai vedea holograma. Totul ar fi cunoastere directa si ar fi cunoscut ca facand parte din noi, in interiorul nostru, atunci cand ne cunoastem pe noi insine ca Sursa.    

Asadar, sunt FOARTE MULTE lucruri pe care nu le putem percepe cu constiinta noastra tridimensionala si acesta e unul din motivele pentru care stiinta nu poate "dovedi" ca exista "viata pe alte planete". Pentru ca aceste fiinte exista in frecvente mai inalte, pe care simturile lor si tehnologiile actuale tridimensionale nu le pot detecta.

Stiinta tinde sa catalogheze gandul ca unul din lucrurile acelea
ce nu pot fi cuantificate, un rezultat al "fenomenelor" fizice. Dar gandul e la fel de fizic ca si corpul vostru. Corpul vostru si corpul planetei sunt doar forme de gandire. 

Gandurile poarta de asemenea "haine" chimice. Ele exista in corp sub forma chimica. Ele se afla intr-un tip de structura chimica moleculara in corpul si ADN-ul vostru. De fapt, cele care nu sunt armonioase sunt cele care creaza boala chimica in corp. De aceea sunt asa de benefice Purificarea Aurica si Sesiunile Karmice pe care le fac - pentru a opri aceste forme de gandire discordante din a se manifesta ca boala fizica.  

Fiecare gand pe care il ganditi are o realitate chimica in corp. Gandurile voastre circula prin sangele vostru si prin organele voastre. Ele se afla in corpul vostru, FACAND lucruri. Asa ca o mare parte din a invata despre materializare este legata de invatarea controlului mental-corporal - cum sa folosesti fizica din corp si din minte pentru a iti controla gandurile si pentru a iti directiona realitatea holografica.   

Oamenii de stiinta pierd mult din ceea ce se intampla atunci cand se uita prin microscoapele lor electronice la atomi, particule si particule sub-atomice, pentru ca e un factor de TIMP care are loc. Ce se intampla de fapt e ca lucrurile strafulgera intermitent de la Sursa si apoi inapoi la polaritate ATAT de repede, incat depasesc perceptia creierelor cercetatorilor care incearca sa le observe, mai ales datorita distorsiunii temporale care are loc atunci cand privesti printr-un microscop.      

Lucrurile scanteiaza intermitent atat de repede (dupa cum s-a dovedit recent de catre fizica cuantica), incat nu le putem percepe cu simturile, pentru ca simturile au o anume calibrare matematica care le confera o gama de vibratie pe care o pot percepe, dar o mare parte e blocata - din cauza "apparthi-lor" inactivi (receptorii de frecventa din ADN).  

Tineti minte, atunci cand oamenii de stiinta privesc prin microscoape si telescoape, ei vad o proiectie holografica. Ei folosesc lentile care realizeaza o difractie a luminii, ceea ce inseamna ca se creaza valuri de SUNET, adica SCHIMBA inter-relatiile dintre sabloane - astfel incat le permite sa vada anumite nivele din sfera microscopica si macroscopica pe care capacitatile noastre senzoriale nu le-ar percepe in mod normal.   

Ideea este insa ca noi DISPUNEM de aceste capacitati senzoriale. Daca putem vedea aceste lucruri cu ajutorul instrumentelor mecanice, care sunt FORME DE GAND, care au fost create din CREDINTA ca avem nevoie de un instrument pentru a face aceasta, pentru ca nu AVEAM abilitatea innascuta de a vedea aceste lucruri noi insine.  

Nu avem nevoie de microscoape pentru a ne vedea particulele microscopice. De fapt, vom obtine o apreciere mai clara asupra aspectului acestor particule si a modului in care se comporta de fapt atunci cand vom incepe sa ne activam propria MICRO-VEDERE, care e unul dintre simturile naturale care incep sa soseasca odata cu activarea celei de-a 4-a spirale de ADN.     

Sunt o multime de lucruri pe care le-am putea face daca constiinta umana ar functiona in interiorul hologramei ei asa cum a fost conceputa (cu ADN-ul complet activat, functionand adecvat). Nu am avea nevoie de lucruri precum microscoape, telescoape. MASINI, CASE, BANI, LUCRURI.

Civilizatiile stravechi de acum mii de ani nu aveau o gramada de LUCRURI. Nu aveau gropi de gunoi ca noi. Nu aveau probleme cu evacuarea lucrurilor - si aceasta nu din cauza faptului ca erau culturi primitive. De fapt, nici nu era nevoie sa isi ingroape mortii, pentru ca, la inceput, nici macar nu mureau. Ei se inaltau atunci cand nu mai doreau sa fie aici.

Cand au avut loc anumite modificari ale ADN-ului si ei mureau, ei nu mureau si apoi se ingropa corpul. Ei il TRANSMUTAU cu frecventa. Si toate partile care nu se transmutau deveneau tarana. "Tarana din tarana.". Totul era controlat prin cea mai puternica sursa/forta din univers - GANDUL. Pentru ca gandul directioneaza frecventa si TOTUL e frecventa.

Asa ca mergem inapoi in timp pentru a recastiga cunoasterea si puterea si intelegerea care ne apartinea odata, atunci cand ADN-ul functiona adecvat. Si cred ca voi toti stiti si vedeti deja ca materializarea prin gand doar de la nivelul 3-D (cu spirala a 3-a activata, unde se afla acum majoritatea oamenilor) este o situatie cu reusite sporadice. Invatatorii New Age va invata sa spuneti, "Eu sunt Dumnezeu, ceea ce inseamna ca ce comand sa se intample se va intampla." Nu prea functioneaza chiar asa, nu? Motivul e ca constiinta voastra se afla inca in dimensiunea a 3-a, iar Sursa se afla inca dincolo de dimensiunea a 15-a. Pentru a deveni mai mult ca Sursa sau ca Dumnezeu, trebuie sa ocupati mai multe dimensiuni de frecventa, lucru care are loc atunci cand va activati ADN-ul.   

Daca SE INTAMPLA sa creati o aliniere intre voi si nivelurile mai inalte ale sinelui vostru si SE INTAMPLA sa creati o aliniere intre particulele voastre si rotatia unghiulara a spinului particulei atomice, atunci veti crea un camp de gandire care emana intr-adevar in jurul vostru si care, cam in vreo 3 zile, va incepe sa se materializeze. Repet, incercarea de a materializa dintr-o constiinta tridimensionala e o situatie cu reusite sporadice.    

DAR, daca aveti 6 spirale de ADN active, asta inseamna ca puteti sustine 6 nivele dimensionale de constiinta (frecventa sufletului vostru), asadar sunteti mai aproape de a īncorpora complet energiile Sursei si cand va folositi gandurile pentru a directiona aceasta energie, materializarea are loc mult mai repede si in mod consecvent. Cand frecventele din grilele planetare functioneaza corect si ADN-ul din corpul vostru opereaza adecvat, materializarea prin gand e INSTANTANEE. Aceasta e puterea la care putem sa ne asteptam in cele din urma. 

Sper ca aceasta informatie va e de ajutor si va rog sa imi spuneti daca va pot ajuta in calatoria voastra.

Cu dragoste,

Toby Alexander


Document Info


Accesari: 3795
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )