Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
DERULARE ANALIZA CORPORALA SI NUTRITIONALA EVALUARE WELLNESS -

medicina


DERULARE ANALIZĂ CORPORALĂ sI NUTRIŢIONALĂ

EVALUARE WELLNESS -
Acest manual ilustreaza derularea detaliata a unei Analize Corporale si Nutritionale gratuite - Evaluare Wellness - . Ea detaliaza etapele metodologiei generale în care putem folosi evaluarea wellness ca poarta de intrare la Total Plan, alaturi de intrarea prin studiul de piata pe Mic dejun sanatos si de intrarea prin Nutritie Externa (oferirea unui tratament de fata gratuit).


Etape :

Destinderea atmosferei si pregatirea materialelor (brosura evaluare Wellness, rigla proteica)

Descrierea analizei si anunt cererea recomandarilor

Ati auzit de Herbalife ? Herbalife în 3 cuvinte (1 min) cu ajutorul mapei de prezentare

Sensibilizarea asupra alimentatiei contemporane cu ajutorul mapei de prezentare

Evaluarea efectiva: aflarea IMC-ului, proteine, rata metabolica, scor

Promovarea brosurii - îi facem pofta sa îsi doreasca brosura

Evaluare servicii

Cererea recomandarilor

Tranzitia spre vânzare: 2 iesiri posibile - suplimenti sau controlul greutatii

Fixarea unei noi întâlniri de Total Plan - Mic dejun sau Nutritie Externa

Prezentarea oportunitatii financiare


Aici prezentam un exemplu de metodologie, experienta dvs. personala o sa va aduca cu siguranta usurinta în desfasurarea întâlnirii, dar aveti grija sa respectati principiile care au dovedit ca functioneaza.


PREGĂTIREA ÎNTÂLNIRII


Nu trebuie sa aveti nici un produs de Nutritie Interna pe masa în timpul întâlnirii. Totusi, puteti avea în masină 939g63j ;, sau în geanta, undeva unde participantul sa nu vada, ceai Thermojetics Beverage, mostre de F1, si toate produsele necesare pentru a face un Client pe Termen Lung. Le scoateti în momentul în care ati terminat Analiza, ati completat formularul de evaluare si ati obtinut recomandarile, dar numai si numai în cazul în care persoana se arata interesata si doreste sa cumpere produse. Atunci va fi un bun moment sa prezentati toate produsele de Nutritie Interna.


Cereti o masa unde sa va asezati si cereti permisiunea sa va asezati instrumentele pe acea masa. Asezati acolo documentele si toate materialele de care aveti nevoie. Daca aveti un Body fat monitor si / sau un cântar, un cm, scoateti-le. Scoateti de asemenea rigla estimator de proteine ShapeWorks, dar nici un alt document despre produse    si nici un produs. Scoateti de asemenea brosura de Evaluare Wellness.


CUM SĂ FACEM ANALIZA CORPORALĂ ?

 1. Destinderea atmosferei
 2. Descrierea analizei si avertizez cererea recomandarilor

DISCUŢIE DE ÎNCEPUT:

"Ei bine vom efectua deci pentru dvs. o analiza corporala si nutritionala prin intermediul acestei evaluari Wellness. Iata cum vom proceda:

Eu o sa va pun o serie de întrebari asupra obiceiurilor dvs. alimentare si asupra obiceiurilor de viata, si va voi face de asemenea câteva masuratori, ceea ce ne va permite sa vedem concret care este starea sanatatii si a corpului dvs. la momentul actual si sa va dam o serie de recomandari pentru a ameliora daca este posibil obiceiurile dvs. alimentare si pentru a diminua comportamentele care prezinta riscuri. În final, daca aceasta analiza v-a placut si o sa o considerati utila, va voi oferi sansa sa oferiti acelasi serviciu gratuit altor persoane si, drept multumire, va voi înmâna gratuit brosura "Evaluare Wellness" a companiei noastre. Aceasta brosura va fi personalizata, pentru ca ea va contine atât rezultatele acestei analize cât si recomandarile adecvate."


3. Ati auzit de Herbalife ? Herbalife în 2 cuvinte (1 min) cu ajutorul mapei de prezentare

Înainte sa va fac analiza haideti sa va spun datorita carei companii beneficiati de aceasta analiza gratuita. Este vorba despre compania Herbalife International. Ati auzit pâna acum de Herbalife ?

Da/ Nu - nu conteaza, spuneti "Excelent" si nu cereti detalii ce a auzit etc.

Dati-mi voie sa va spun cateva cuvinte despre aceasta companie cu care lucrez. Este o companie americana care are ca si domeniu de competenta domeniul Wellness - traducere stare de bine, alimentatie corecta, mod de viata sanatos. Înfiintata în Los Angeles în 1980, a pornit de la visul unui tânar american de a aduce o nutritie sanatoasa în întreaga lume, de a schimba obiceiurile alimentare ale oamenilor. 64 de tari, listata la cea mai prestigioasa bursa NYSE. Consiliul stiintific Herbalife: nutritionisti de renume mondial, printre care si un laureat al premiului Nobel. Compania Herbalife în traducere mot-a-mot "viata cu ajutorul plantelor", trei directii de produse pe baza de plante: alimentatie corecta (mic dejun, nevoi specifice), controlul greutatii (slabire, mentinere, îngrasare) si nutritie externa. Propunem diferite lucruri :

 1. Consultatii gratuite
 2. Tratament de fata gratuit
 3. Degustari gratuite de Mic dejun sanatos si ceai energizant
 4. Analiza Corporala si Nutritionala gratuita

 1. Sensibilizarea asupra alimentatiei contemporane cu ajutorul mapei de prezentare

"Acum va voi face mica dvs. brosura personalizata. Dar mai întâi haideti sa vedem de ce aceasta faimoasa analiza ?

Ei bine pentru ca avem probleme legate printre altele de alimentatia moderna. Gatim mai putin, înainte femeile petreceau foarte mult timp în bucatarie, lucrurile au evoluat, femeile muncesc la fel de mult ca si barbatii, fara sa mai vorbim de bucataria moderna (fastfood, semipreparate, gatitul la cuptorul cu microunde). În fiecare zi ne aflam într-o capcana dubla : avem un surplus continuu în alimentatie de grasimi, toxine, sare, zahar, carbohidrati nesanatosi, proteine animale, conservanti si un deficit continuu de vitamine, minerale, grasimi sanatoase, proteine vegetale, apa. Sedentarismul a înlocuit modul de viata activ, preferam sa luam liftul decât sa urcam pe scari, sa mergem cu masina sau transportul în comun decât pe jos, sa stam în fata calculatorului sau TV decât în aer liber. Toate lucrurile astea se acumuleaza, fara sa mai vorbim de lucruri pe care efectiv nu le putem controla: agricultura nu se mai face ca altadata, mâncarea este transportata pe distante lungi, traim într-un mediu stresant. Oamenii au din ce în ce mai mult probleme cu surplusul sau deficitul de greutate. Foarte multe articole din ziare trag un semnal de alarma referitor la alimentatie. Ei spun ca ar trebui de exemplu sa mâncam zilnic 5 portii de legume si fructe de diferite culori, proaspete. E adevarat ca sunt lucruri importante si din pacate nu avem mereu timp sa le acordam atentie în viata noastra activa, cu toate problemele moderne.

Mai sunt si alte probleme. Statisticile arata ca 70% din vizitele la medic sunt direct sau indirect legate de alimentatie.

70% din decesele premature au 3 cauze principale: infarct, accident cerebral si cancer. Ceea ce este socant este ca specialistii au aratat ca 50% din cazuri ar putea fi evitate sau întârziate printr-o alimentatie sanatoasa.

Asadar impactul alimentatiei este enorm. Astazi este naiv sa credem ca putem avea sanatate pe termen lung fara o nutritie echilibrata.

Iata de ce eu ma implic în acest domeniu si de ce este important sa va facem si dvs. aceasta analiza asupra obiceiurilor alimentare si sa atragem atentia asupra comportamentelor care prezinta riscuri din acest punct de vedere. 1. Evaluarea efectiva: aflarea IMC-ului, proteine, rata metabolica, scor

A.       Evaluare rigla ShapeWorks: IMC, consum necesar de proteine, rata metabolica în repaus

B.       Chestionar obiceiuri alimentare

C.      Scor

De fiecare data când valoarea raspunsului este zero, bifati în stânga ( pagina 18 unde sunt si recomandarile) încercuind numarul întrebarii, întrebare cu întrebare.


Notati raspunsul la întrebari fara comentarii.


Scorul. Sa ne imaginam ca e 7. "Sunteti la jumatate, nu este catastrofal, dar sunt cateva puncte pe care ar fi recomandat sa le îmbunatatiti. Tocmai cu acest scop a fost creata aceasta brosura Wellness". Întoarceti brosura spre persoana respectiva si detaliati brosura astfel încât sa îsi doreasca sa o aiba, sa înteleaga importanta informatiei din interior.


 1. Promovarea brosurii - îi facem pofta sa îsi doreasca brosura

Promovam brosura pagina cu pagina.

"Aceasta brosura a fost alcatuita în colaborare cu nutritionisti de renume mondial cum este doctorul David Herber care este decanul Facultatii de Nutritie Umana de la Universitatea din California, Los Angeles, si va explica pentru început marile principii pentru o stare wellness optima. ......(Explicati fiecare pagina a brosurii, citind mai ales titlurile). si la finalul brosurii aveti aceste pagini unde vom gasi niste raspunsuri la aceste puncte care trebuie în cazul dvs. îmbunatatite: de exemplu am vazut ca în cazul dvs. nu mâncati suficiente fructe si legume si peste si o sa gasiti aici câteva sfaturi extrem de utile. " 1. Evaluare servicii

"Acum o sa am o rugaminte la dvs. Va rog sa îmi evaluati serviciile si recomandarile pe care vi le-am oferit astazi. Notati cu nota 1 daca ceea ce ati auzit nu a adus nimic nou sau nu sunteti de acord cu cele spuse si cu nota 5 daca ati constatat ca recomandarile sunt utile si sunteti de acord cu sugestiile primite ".


8. Cererea recomandarilor

Pâna la acest punct nici un comentariu referitor la întrebari sau la produsele Herbalife

"Dna...vad ca apreciati ca ati beneficiat de o evaluare Wellness gratuita. Cum am stabilit va dau acum posibilitatea sa oferiti aceasta analiza gratuita si altor persoane dragi. O sa va rog sa notati aici numele si numarul de telefon a cel putin 5 persoane carora sa le pot oferi din partea dvs. aceeasi analiza gratuita. Drept multumire o sa va las aceasta brosura la care sa va raportati din când în când.

surâzând nu va mai amintiti de nimeni caruia sa îi oferiti acest serviciu gratuit? Cunoasteti cu siguranta persoane care ca si dvs. ar aprecia aceasta analiza. Voi proceda exact în acelasi mod : voi programa o analiza gratuita la ei acasa. »

De fapt nici eu nu îmi pot aminti de toate cunostintele mele pur si simplu asa Aveti telefon mobil?

da

si va înregistrati numarul de telefon al cunostintelor dvs.

«nu eu le scriu în agenda mea de adrese

Super, atunci sa aruncam o privire . Poate va mai amintiti. E pacat, aceasta analiza este acum gratuita desi pe piata are o valoare foarte mare."

Va da si alte persoane. (ea îsi ia carnetul, completeaza toata foaia si spune am terminat


 1. Tranzitia spre vânzare: 2 iesiri posibile - suplimenti sau controlul greutatii

Sunt 2 tipuri de iesiri posibile: daca IMC este normal si persoana nu are surplus sau deficit de greutate facem tranzitia spre vânzare de suplimenti alimentari. Daca are surplus facem tranzitia spre vânzare program controlul greutatii.

"Va las cadou aceasta brosura sa va raportati la ea din când în când. O sa gasiti raspunsuri la întrebarile care va ridica probleme în cazul dvs. particular. Am vazut mai ales ca dvs. nu consumati ....o sa gasiti în brosura o gramada de recomandari foarte interesante. Acum eu îmi dau seama ca uneori e dificil sa facem toate aceste lucruri din cauza stilulului si ritmului nostru de viata si nu e usor sa schimbam acest lucru. Cu acelasi lucru ma confrunt si eu (daca nu e la îndemâna peste nu manânc peste). Din acest motiv una dintre solutii este sa luam suplimenti alimentari si compania Herbalife are anumiti suplimenti care va pot ajuta în aceste cazuri particulare. Spuneti-mi va rog v-ar placea sa aflati informatii despre suplimentii care v-ar putea ajuta sa reparati aceste insuficiente ?"

DA/NU.


"Va las cadou aceasta brosura sa va raportati din când în când. O sa gasiti raspunsuri la întrebarile care va ridica probleme în cazul dvs. particular. Am vazut mai ales ca dvs. raportat la IMC ati puea aduce îmbunatatiri. V-ar interesa? De ce va întreb : pentru ca poate va putem ajuta. Compania HBL este lider mondial în controlul greutatii. Puteti slabi sanatos, fara foame, cu multa energie între 3-5 kg pe luna. Rezultate, rezultate, rezultate" . Deci v-ar interesa informatii despre solutia noastra pentru controlul greutatii ?" DA/NU.


 1. Daca raspunsul este NU atât pentru suplimenti cât si pentru greutate si nu ati facut înca Total Plan pe Mic Dejun sanatos, treceti la etapa STABILIREA ÎNTÂLNIRII PENTRU MIC DEJUN. Daca raspunsul este NU si ati facut deja Total Plan pe Mic Dejun, trceceti la etapa PREZENTAREA OPORTUNITĂŢII.
 2. Daca raspunsul este DA pentru controlul greutatii si atât dvs. cât si participantul aveti o ora libera, faceti un Client folosind Revista Clientului. Daca nu fixati o alta întâlnire pentru acest lucru în maxim 48H.
 3. Daca raspunsul este DA pentru suplimenti si în functie de ceea ce ati descoperit în timpul Analizei, aratati-i produsele care i se potrivesc.

EX.

Întrebarea 1 - Activated Fiber pentru a diminua grasimile, PPP

Întrebarea 2 - Schizandra, Rose Ox si Activated Fiber pentru antioxidanti si fibre

Întrebarea 3 - Activated Fiber

Întrebarea 4 - Herbalifeline

Întrebarea 5 - Activated Fiber, Herbalifeline

Întrebarea 6 - Aloe Drink si Activated Fiber, F1

Întrebarea 7 - Sport, Thermojetics Beverage, NRG, F1, Tanq Kuei plus

Întrebarea 8 - Program pentru controlul greutatii, F1, ceai

Întrebarea 9 - Formula 1 pentru a înlocui o masa

Întrebarea 10 - Thermojetics Ceai, NRG Ceai sau Aloe Drink

Întrebarea 11 - Balonari : Aloe Dink, Activated Fiber retine lichide : Celluloss

Întrebarea 12 - Formula 1 si Thermojetics Ceai, NRG, antioxidanti

Întrebarea 13 - Thermojetics Ceai, / Aloe Drink

Întrebarea 14 - Xtra-Cal , F1, Tanq Kuei Plus

"OK, pe lânga asta ceea ce eu va recomand este sa va începeti ziua cu un mic dejun sanatos."

Fixarea unei noi întâlniri de Total Plan - Mic dejun sau Nutritie Externa

"Am o întrebare la dvs. Pentru ca Herbalife vrea sa faca cunoscuta importanta micului dejun pentru a arata si a ne simti bine pe termen lung, în aceasta perioada în mod promotional facem niste studii de piata depre ce manânca românii la mic dejun cu posibilitatea de a degusta solutia pe care o avem noi ca si mic dejun sanatos: este vorba despre niste shake-uri cu vitamine, minerale, proteine care reprezinta o masa sanatoasa indiferent de vârsta precum si de un ceai energizant care înlocuieste cafeaua. Ati dori sa beneficiati de aceasta degustare în mod gratuit ?"

Prezentarea oportunitatii financiare

Cunoasteti cumva persoane carora le-ar prinde bine niste bani în plus lunar ? - Cui nu i-ar prinde bine. - Cu ce va ocupati mai exact ? Sunteti dispusa sa cunoasteti o Oportunitate de a munci si de a câstiga bani în timpul liber, implicându-va macar 5H pe saptamâna da sunt


Ok, în afara de directia de consultanta în domeniul Wellness cum am facut eu azi eu lucrez De Asemenea cu Directia de Marketing a companiei, si noi cautam persoane care sa fie întreprinzatoare, deschise si dinamice,

exact ca dvs.

« Multumesc


Spuneti-mi dna Elena ce faceti miercurea viitoare seara

nu am nimic planificat

Ok miercurea viitoare noi vom organiza un seminar de afaceri, unde vom prezenta oportunitatea de afaceri, vom explica detaliat despre companie si vor fi si alte persoane care lucreaza alaturi de noi. OK ?..Veti veni la aceasta întâlnire singura sau însotita de cineva

« Pot veni cu sotul meu

Bineînteles

Cu ce se ocupa sotul dvs.

Este inginer

Ok, ca sa stiti eu o sa va rezerv un loc dar am nevoie de o confirmare Banuiesc ca nu îmi puteti confirma prezenta sotului dvs. înainte de a vorbi cu el, asa-i?

da

Dar îmi puteti confirma prezenta dvs.

Prezenta mea, da o pot confirma

Uitati cum o sa fac va voi confirma prezenta dvs. Imediat si va voi telefona mai târziu si îmi veti spune daca sotul dvs. poate veni de asemenea.

« ok »

si mâine, va dau o invitatie pentru amândoi si ne întâlnim miercuri

« perfect


Elena a fost o placere sa va întâlnesc Sunteti foarte amabila si ne vedem miercuriNu este complicat. Lucrul important este modul în care faceti tranzitia spre vânzare si sa fiti atenti sa nu iesiti din rolul de expert Wellness pâna nu ati terminat cu chestionarul si recomandarile.


Document Info


Accesari: 12684
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )