Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload
Fara panica - Adevarul despre gripa aviara, H5N1, vaccinuri si SIDA

medicina
Fara panica - Adevarul despre gripa aviara, H5N1, vaccinuri si SIDA

Christopher Ray

Comentariu si interviu din 27.10.2005
Cei ce observa speculatiile privind simptomele, cum tocmai se practica în timpul tratativelor de coalitie, aceia nu mai pot lua în serios anunturile oficiale ale politicienilor sau ale purtatorilor lor de cuvânt. Sau credeti cumva ca se poate crea chiar si un singur loc de munca din restructurari la Hartz IV (Reforma a pietei muncii din Germania) si ALG II (Ajutorul de somaj)?

Sau va veni marele val al locurilor de munca în mod necesar daca vom reduce impozitele întreprinderilor, vom mari TVA-ul si contributiile pentru CAS, sau vom reduce sau desfiinta sumele pausale pentru navetisti si sporurile pentru schimbul de noapte?

Toate acestea, împotriva tuturor comunicatelor zilnice de desfiintare a locurilor de munca si a închiderii uzinelor ...


Daca înghititi acestea fara nici un fel de proteste, atunci sa faceti aceasta linistiti si la urmatoarea vaccinare, si sa stergeti aceste pagini în favoarea celor cu titluri cu majuscule din fisierele dvs. cu documente favorite.


Daca însa v-ati lamurit ca sunteti permanent considerati fraieri si cu regularitate prostiti, atunci luati-va timp sa ascultati parerile unui cercetator independent, care înca nu s-a lasat cumparat: virusologul Dr. rer. nat. Stefan Lanka (Doctor în stiinte ale Naturii).

Dânsul a acordat cuvântul si pozitia sa redactiei FAKTuell fara perdelute.

Iata interviul:


Gripa aviara si H5N1, vaccinurile si SIDA. Dr. Stefan Lanka © FAKTuell


Domnule Dr. Lanka, suntem noi, cei din Germania, amenintati cu gripa aviara?


Doar indirect.

În anul urmator vor fi în Germania mult mai putini bebelusi. Daca se urmaresc stirile propagate de mass-media, toate berzele vor fi sacrificate. Deci la aceasta trebuie sa ne asteptam.


Vorbiti serios?


La fel de serios, ca oricare alta primejdie care poate sa ne ameninte prin virusul gripei aviare H5N1. Primejdia sau catastrofa se afla în cu totul alta parte.


Dupa parerea Dvs. în ce consta primejdia sau catastrofa ?


Noi ne-am dezobisnuit sa ne folosim inteligenta si discernamântul. Aceasta este adevarata primejdie sau catastrofa. Politica si mass-media si-au propus sa ne bage pe gât totul, de exemplu sa ne convinga ca pasarile calatoare s-au infectat în Asia cu un virus foarte periculos, mortal.

Aceste pasari bolnave de moarte zboara saptamâni întregi. Ele zboara mii de kilometrii, infecteaza apoi în România, Turcia, Grecia, si în alte parti, gainile, gâstele si alte pasari de curte, cu care nu au avut nici un contact, în cel mai scurt timp si apoi mor.

Dar pasarile calatoare nu se îmbolnavesc si nu sfârsesc, ci zboara mai departe, alte saptamâni, alte mii de kilometrii. Cine crede acestea, crede si ca berzele aduc bebelusii. Într-adevar cea mai mare parte a locuitorilor din Germania cred în primejdia gripei aviare.


Deci nu exista gripa aviara?


De la sfârsitul secolului 19 s-au observat boli la pasarile din crescatorii: albastrirea crestei, scaderea capacitatii de depunere a oualor, penaj tocit si câteodata moartea acestor pasari. Aceste simptome sunt cunoscute sub denumirea de pesta aviara.

În sistemul actual de crestere a pasarilor în masa, mai ales în spatii închise, foarte multe pasari sfârsesc zilnic ca urmare a acestui mod atipic de crestere. Mai târziu, aceste simptome nu au mai fost numite pesta aviara ci gripa aviara. De zeci de ani traim în afirmatia ca responsabil este un virus purtator, pentru a ne îndeparta de la adevaratele cauze.


Atunci cele 100 milioane de pasari care au murit de gripa aviara au sfârsit de fapt de stres si/sau de lipsuri si intoxicatii ?


Nu! Daca o gaina depune mai putine oua sau i se albastreste creasta si daca la test se descopera ca este H5N1 pozitiv, atunci toate celelalte pasari sunt sacrificate cu ajutorul gazului. Asa s-a ajuns la numarul de 100 milioane de pasari moarte, doar posibil infectate cu H5N1.


Daca suntem mai atenti, atunci putem întrezari în culise o strategie de câtiva zeci de ani:

În Occident marile crescatorii se asaneaza, caci pasarile moarte de aceasta epidemie se fac pe seama costurilor întregii populatii, la pretul cel mai mare de piata, în timp ce în Asia si peste tot unde se cresc pasari cu succes, piata de pasari este restrictionata voit si distrusa sub îndrumarea UNO - organizatia FAO.


Toti marii crescatori de pasari din Occident îsi tin de aceea gura si au grija prin medicii lor veterinari, ca în cazul în care pretul de piata pentru pasari se afla în scadere, sa primeasca de la acestia un diagnostic de epidemie, pentru a putea valorifica pasarile cu cel mai mare câstig, fata de posibilitatile unei economii normale, prin eliminarea întregului efectiv la pretul cel mai mare garantat de stat.

Adus la acelasi numitor: este o înselatorie moderna a subventiilor cu producere paralizanta de panica, care pe lânga aceasta, garanteaza ca nimeni nu va întreba de dovezi.


Din ce cauze au murit cei 61 de oameni la care s-a descoperit H5N1?


Exista doar foarte putine rapoarte oficiale în care sunt descrise simptomele si ce fel de tratamente s-au facut. Aceste cazuri sunt clare: oameni cu simptome de raceala, care au avut nenorocul sa cada în mâinile vânatorilor de H5N1 si au fost omorâti cu tratament de chimioterapie în cantitati demente, care ar fi trebuit sa distruga virusul fantoma. Izolati în cort de plastic, înconjurati de nebuni în costume de astronauti, si morti în panica din cauza cedarii mai multor organe.


Deci acest virus al gripei aviare nu exista deloc?


În oameni, în sânge sau în alte fluide ale corpului, în animale, pasari sau plante nu au fost niciodata vazute sau demonstrate structuri, care sa poata fi însemnate ca fiind virusi de gripa aviara sau virusi Influenza*** sau vreun alt agent de boli. Cauzele 19419v2113t bolilor, care se afirma a fi provocate de un virus, care pot aparea rapid, si la animale, succesiv sau concomitent la mai multi indivizi, sunt cunoscute de mult.

Mai mult decât atât: pentru virusi ca agenti patogeni, în biologie, nu mai exista loc, cu toata bunavointa.


Doar daca ignor cu vehementa recunoasterile noii medicini ale Dr. Hamer

<https://www.faktuell.de/Hintergrund/themaDrRykeGeerdHamer.shtml>, prin care evenimentele de soc sunt cauzele multor boli, recunoasterile chimiei asupra efectelor intoxicatiilor si a insuficientelor sau recunoasterile fizicii asupra efectelor radiatiilor, atunci este loc si pentru himere ca virusi provocatori de boli.


Atunci de ce se afirma înca faptul ca virusii provoaca boli?


Medicii scoliti au nevoie de panica paralizanta, înnebunitoare si distrugatoare de virusi fantomatici provocatori de boli ca fundament central al existentei lor:


În primul rând, pentru a dauna oamenilor în mase prin vaccinare, pentru a-si dezvolta un cerc de pacienti bolnavi cronici si de obiecte care duc la îmbolnaviri, cu care pot apoi face orice.


În al doilea rând, pentru a nu trebui sa recunoasca fata de ei însisi ca au un esec total în tratarea bolilor cronice si ca au omorât sau omoara mai multi oameni decât razboaiele de pâna acum. Fiecare medic este constient ca doar foarte putini au curajul sa recunoasca aceasta. De aceea nu este de mirare, ca rata sinuciderilor pe grupe profesionale este cea mai mare la medicii scoliti fata de alte grupe profesionale.


În al treilea rând, medicii scoliti au nevoie de panica paralizanta de virusi mortali si care îti ia mintile, pentru a acoperi instrumentul de subjugare si ucidere a Vaticanului care s-a dezvoltat din nou din armata romana de vest.


Medicina scolita a fost si este cel mai important sprijin pentru toate dictaturile si conducerile, care nu se vor a se supune unui drept scris, unei constitutii sau drepturilor omului, adica vreunui contract social legitimat democratic. Aceasta explica si faptul ca medicina scolita poate si are voie sa faca orice, fara a fi supusa controlului. Daca nu stopam aceasta, vom muri cu totii din cauzele medicinii scolite.


Nu exagerati?


Din pacate, nu! Oricare om care deschide ochii mintii, va vedea aceasta. Ivan Illich ne-a avertizat înca din 1975 cu analiza facuta de dânsul "Dezmostenirea sanatatii". Astazi aceasta carte se gaseste sub titlul de " Nemesis al medicinii".


Goethe a descris foarte bine în Faust I starea medicinii scolite si îl lasa pe medicul Dr. Faustus sa recunoasca:


"Aici era medicamentul, pacientii mureau si nimeni nu întreba, cine savura, asa am jubilat noi, latvergii***, în aceste vai, prin acesti munti, mult mai rau decât orice ciuma, eu însumi am dat otrava miilor de oameni, ei s-au ofilit si eu trebuie sa îndur ca ucigasii obraznici sunt laudati."


Goethe îi numeste pe medicii scoliti, latvergi, adica cei ce dau substante otravitoare, ucigasii obraznici, care si astazi sunt laudati.


Aici vreau sa fac referire si la publicatiile noastre, caci noi am pus medicinii moderne primii întrebarea lui Gretchen si am documentat si comentat marturisirile Dr. Faustus. La adresele www.klein-klein-aktion.de <https://www.klein-klein-aktion.de/> si www.klein-klein-verlag.de <https://www.klein-klein-verlag.de/> gasiti informatii revelatoare pe aceasta tema.


Cum de tocmai Dvs. ati descoperit "înselatoria secolului"?


Eu am studiat biologie moleculara. În timpul studiului meu am depistat primul virus din mare, într-o alga. Aceasta descoperire a virusului a fost prima data oficializata în anul 1990 conform standardului stiintific, într-o publicatie stiintifica.

Virusul descoperit de mine se multiplica în alga, o poate parasi si apoi se poate reproduce în alte alge ale aceluiasi gen, fara a avea vreo manifestare negativa, si acest virus nu are nici o legatura cu vreo boala.


Astfel, într-un litru de apa din mare se gasesc de exemplu peste 100 milioane de virusi diferiti. Din fericire autoritatile medicale si medicii înca nu au perceput aceasta constient, caci altfel de mult ar fi existat o lege prin care s-ar fi permis îmbaiatul în mare doar folosind un prezervativ pentru întregul corp.


În schimb structurile biologice, care au actiune negativa, nu au fost înca vazute. Fundamentul vietii biologice este convietuirea, simbioza, si nu exista loc pentru razboi sau distrugere. Razboiul si distrugerea în viata biologica este o atribuire a mintilor bolnave si criminale.


În timpul cercetarilor mele, eu si altii, am putut descoperi dovada existentei virusilor care provoaca boli. Mai târziu noi am dat publicitatii acestea si am sfatuit oamenii sa nu ne creada nici pe noi, ci sa verifice singuri daca exista virusi care provoaca boli. Astfel a aparut o miscare numita klein-klein-Aktion care a cerut mai mult de 5 ani autoritatilor din mediul sanatatii dovezi si în cele din urma au primit marturisirea si siguranta, ca nu exista nici un fel de dovezi pentru existenta unor virusi care sa provoace boli si nici o dovada a eficientei vaccinurilor. Pentru a putea da publicului larg aceste rezultate nefalsificate, acum 3 ani am înfiintat editura klein-klein-verlag.


Deci, în fond ce virusi exista si ce fac acestia?


Structurile care au fost denumite virusi au fost descoperite în multe tipuri de bacterii si în formele d viata simple, asemanatoare bacteriilor. Ele sunt elemente ale unei convietuiri de celule diferite care au ramas independente într-un singur tip de celula. Aceasta se numeste simbioza, endosimbioza, care a rezultat din contopirea diferitelor tipuri de celule si structuri, si care au format actualul tip de celule, din care este format omul, animalul si planta.
Ca si bacteriile din toate celulele noastre care ne respira oxigenul, mitocondriile si bacteriile din toate plantele, care produc si elibereaza oxigen, cloroplastele, asa sunt si virusii componente ale celulelor.

Un lucru important: virusii sunt componente ale unor organisme foarte simple, primitive, ca de exemplu: algele filiforme, o specie a unei alge unicelulare de tip Chlorella si ale multor bacterii. Aceste componente virale se numesc la acest nivel fagi. În organismele mai complexe, mai ales la om, în animale si plante, aceste structuri care ar putea fi numite virusi, nu au fost niciodata vazute.


Spre deosebire de bacteriile din celulele noastre, mitocondriile, sau bacteriile din fiecare planta, cloroplastele, care nu mai pot parasi celula comuna, pentru ca sunt dependente de metabolismul celulei comune, virusii pot parasi celulele, pentru ca nu îndeplinesc în interiorul celulei nici un fel de activitate vitala.


Virusii sunt deci componente ale celulei, care si-au abandonat propriul metabolism celulei comune si de aceea pot parasi celula. În afara celulei comune, ele pot ajuta alte celule transmitând acestora substante constructive sau energetice. Mai mult decât atâta nu s-a observat niciodata.


Virusii adevarati, descoperiti stiintific, exercita în cadrul relatiilor ultra-complexe din interiorul celulelor între ele functii ajutatoare, de sprijin, în nici un caz daunatoare.


În cazul bolilor, în realitate nu s-a vazut sau izolat în organismul bolnav, nici în vreun fluid al corpului vreo structura care sa se poata desemna ca si virus. Afirmatia existentei vreunui virus provocator de boala este o înselatorie transparenta, o minciuna fatala cu urmari dramatice.


Doar nu vreti sa afirmati cu aceasta ca si virusul foarte periculos al SIDEI este tot virtual?


Nu este doar afirmatia mea, ca asa numitul virus SIDEI "HIV" nu a fost niciodata depistat stiintific, ci este "dovedit" doar pe baza unui consens. Ministrul federal al Sanatatii, Ulla Schmidt, a scris deputatului bundestag-ului Rudolf Kraus în data de 5.01.2004 urmatoarele:

"Bine-nteles ca virusul imunodeficientei umane este considerat ca descoperit stiintific în consensul stiintific international.


|||> / *( HörTipp:/ /* * AIDS - ist alles ganz anders? (SIDA - realitatea este cu totul alta?)

https://www.podcast49.de/index.php?id=13În prezent, dupa ce cetatenii au cerut mereu raspunsuri Autoritatii federale ale Sanatatii întrebând de dovezile stiintifice ale virusilor despre care s-a afirmat ca provoaca boli, aceste autoritati nu mai afirma ca vreun virus despre care se spunea ca ar provoca boli, a fost demonstrat direct stiintific. Într-o petitie în fata Bundestag-ului german, Ministerul federal al sanatatii a plasat toata responsabilitatea Ministerului federal al Cercetarii.    Ministerul federal al Cercetarii sustine acum pozitia absurda ca libertatea stiintei asigurata legal îi interzice statului dreptul de a verifica afirmatiile stiintifice.


Aceasta este însa absurd. Aceasta ar însemna ca statul se serveste de o stiinta necontrolata, fara sprijin si protectie, care poate sa permita orice. Sunteti într-adevar de parere ca statul ne tradeaza în acest fel?


Nu am nici o parere în acest sens. Eu nu pot decât sa vad si sa numesc faptele. Noi asistam acum odata cu isteria gripei aviare cum statul tradeaza populatia din Germania prin intermediul unor persoane care se prezinta ca fiind cercetatori cu cunostinte mai bogate. Este prevazuta o chimioterapie fortata si în primavara se doreste ca întreaga populatie germana sa fie vaccinata de doua ori împotriva fantomaticei gripe aviare.


Dar pâna acum nu a fost depistat niciodata un virus al gripei aviare, nici vreun alt virus care sa fie în legatura cu aceasta boala. "Astfel de virusi nu exista". El a fost descoperit în acelasi mod cum a recunoscut ministrul despre virusul confirmat al SIDEI, adica pe baza unui consens stiintific international si afirmat în acest fel ca fiind existent.


Dar virusul gripei aviare H5N1 primejdios pentru om a fost confirmat cu exactitate într-un laborator din Anglia în ultimele zile!


Daca vreodata s-a depistat un virus concret într-un corp sau un lichid, de exemplu la pasari, atunci orice cercetator mediocru poate în timp de o zi sa verifice într-un laborator dotat mediu daca acest virus se poate regasi într-un cadavru. Dar aceasta nu s-a petrecut niciodata, si acest lucru este combatut de utilizarea unor procedee de testare indirecte, complet nesemnificative.***


De exemplu se afirma ca exista anticorpi care s-ar uni cu corpul virusului descoperit, si numai cu acesta, iar prin descoperirea acestei legaturi dintre corp si anticorp s-ar demonstra existenta virusului declarat.

În realitate însa, anticorpii declarati nu sunt decât niste proteine sanguine solubile, care joaca un rol principal în izolarea celulelor care cresc si se multiplica si în vindecarea ranilor. Aceste proteine sanguine, numite globuline, se combina în eprubete, în concentratie corespunzatoare de acizi si baze, minerale si mediu de solutie, în mod controlat cu alte proteine. Prin urmare orice proba din animal sau om poate fi testata dupa cum se doreste ca pozitiv sau negativ. Deci aceasta este, si trebuie spus foarte clar, un capriciu criminal.


Iar atunci când se afirma ca prin intermediul tehnicii biochimice de multiplicare, prin reactia în lant de polimeraza (PCR), care multiplica asa numita substanta ereditara a virusului si astfel se stabileste existenta virusului, aceasta este o înselatorie, în primul rând pentru ca nicaieri nu exista o substanta ereditara a vreunui virus care sa provoace o boala si cu care sa se poata compara particule înmultite artificial din aceasta substanta ereditara, si în al doilea rând, se multiplica doar particule de substanta ereditara care deja au fost gasite în fluide, pentru a fi folosite ca dovada indirecta a virusului afirmat.


Deci este foarte simplu:

O mie de dovezi indirecte, de exemplu cercurile din lanurile de grâu nu sunt facute de OZN-uri. Nici nu trebuie sa avem posibilitatile englezilor pentru a citi publicatiile la care fac referire înselatorii de virusi, si pentru a vedea cu proprii ochi ca nicaieri nu apare un virus: daca se întreaba vreun cercetator despre dovada existentei virusilor afirmate, de ex, a lui H5N1, atunci nu se primesc decât raspunsuri evazive si niciodata un raspuns concret.


La TV am auzit mereu ca testele s-au facut într-un laborator din Anglia. Numele acestui laborator nu l-a aflat publicul larg. Este vorba de laboratorul de referinta a UE pentru gripa aviara din Weybridge. Eu am cerut de mai multe ori de la cercetatorii de acolo dovezi ale existentei virusului H5N1. Ei nu mi-au raspuns decât o singura data si apoi deloc, iar acest singur raspuns a fost ca ei nu au înteles întrebarea mea. Organizatiei Mondiale a Sanatatii si mai ales coordonatorului pandemiei gripei aviare, germanul Klaus Stöhr, le-am scris de asemenea de mai multe ori si i-am rugat sa îmi dea dovezi ale existentei virusului gripei aviare. Nu a reactionat nici OMS, nici Klaus Stöhr.


Ce înseamna totusi acest H5N1 de care tremura întreaga lume?


"H" este pentru hemaglutinina*** si "N" pentru neuraminidaza***. Pseudo-virusologii afirma ca în învelisul virusilor gripei se gasesc proteine de tip hemaglutinina si proteine de tipul enzimei neuramidaza.


Sub denumirea de hemaglutinine în biochimie sunt cunoscute substante diferite, nu doar proteine, care combina hematiile (globulele rosii) între ele.


Pseudo-virusologii au fost de acord ca în învelisul virusilor gripei se gasesc 15 tipuri de proteine diferite care au calitatile hemaglutininei. "5" este pentru al cincilea tip unei proteine afirmate, care din nou a fost depistata indirect. Pentru a stabili daca exista virusului gripei, în laborator se amesteca hematii cu probe în care se presupune ca exista virusul afirmat. Daca aceste hematii se unesc, atunci se afirma ca hemaglutinina dintr-un virus gripal ar fi responsabil de aceasta unire, fara ca vreodata dintr-o proba sau un astfel de amestec sa se fi izolat un virus, ca sa nu spunem ca nu s-a vazut niciodata.


Din felul în care se realizeaza aceste legaturi, la fel cum faceau si "vazatorii" din Asterix si Obelix, se concluzioneaza despre ce tip de hemaglutinina este vorba. Acestor cercetatori le stau la dispozitie o multitudine de procedee de testare, care le asigura prin compunerea lor, sa fie aratat exact acel tip de hemaglutinina pe care l-a presupus dinainte cercetatorul care testeaza.


În acelasi mod se petrece si cu enzima neuramidaza, care se afirma ca este un component al învelisului virusilor gripei. Pseudo-virusologii afirma ca exista 9 tipuri diferite ale acestei enzime. În realitate neuramidaza este o enzima care regleaza tensiunea de suprafata prin scindarea în particule a unui aminoglucid numit acid neuraminic, ceea ce este determinant pentru functionarea corecta a metabolismului. Analog cu hemaglutinina "virala" exista o multitudine de procedee de testare comerciale, care "indica" exact rezultatul, adica tipul de neuramidaza, pe care l-a presupus dinainte virusologul "vazator".


Deci nu este de mirare, ca a disparut fara urma curcanul aparent mort din cauza virusului H5N1 al taranului de 73 de ani Dimitris Kominaris de pe insula din Marea Egee Inousses, nici în laboratorul britanic de referinta nu a ajuns vreo proba din Grecia, dar mass-media clar-vazatoare a relatat ca deja prima proba confirma suspiciunea.

Pentru a depista H5N1 nu este nevoie de probe, caci aici este vorba, ca si în alte epidemii afirmate, despre o actiune planuita, pentru a ne induce starea de panica din motive politice.   


În mass-media se arata mereu fotografii ale virusilor gripei aviare si ale gripei. În unele din aceste fotografii se vad niste formatiuni sferice. Acestea nu sunt virusii?


Nu! În primul rând aceste formatiuni sferice, care ar trebui sa fie virusii gripei, si recunoscute de orice microbiolog, sunt particule create artificial din grasimi si proteine.

Laicul poate verifica aceasta întrebând de o publicatie stiintifica în care sa fie prezentate aceste imagini, unde sunt descrise si documentate continutul. Nu exista nici o astfel de publicatie.


În al doilea rând, fotografiile care ar trebui sa reprezinte virusii gripei aviare înseamna pentru orice biolog componente absolut normale ale celulelor, sau arata chiar celule întregi, care tocmai se afla în procesul de export sau import de particule celulare sau metabolice.

Din nou laicul poate verifica aceasta foarte simplu, întrebând de publicatia care sta la baza si din care provin aceste fotografii: el nu va primi niciodata vreo publicatie. Breasla celor ce induc starea de panica nu divulga asa de usor fundamentul comercial pentru care au facut aceasta înselaciune cu experientele de laborator si pe animale.


Daca sunt întrebate agentiile de fotografiere sau la dpa*** de unde si-au procurat fotografiile, atunci acestea te îndruma la Autoritatea americana pentru epidemii CDC a Pentagonului. De la acest CDC provine singura fotografie a afirmatului H5N1.

Aceasta fotografie arata sectiunea longitudinala si totodata diametrala a tuburilor din celule, care au fost omorâte în eprubeta. Aceste tuburi se numesc în literatura de specialitate microtubuli si au rolul de transport si de comunicare între celule si la diviziunea celulara.


S-a aratat însa ca H5N1 omoara embrionii de pasare si se poate multiplica în oua. Care este realitatea?


Aceste experimente se folosesc de mai bine de 100 de ani pentru a "demonstra" existenta unor virusi foarte diferiti, de exemplu a virusului afirmat al varsatului de vânt. Se injecteaza prin coaja oului diferite extracte în embrion. În functie de cantitatea injectata si în ce parte a embrionului s-a injectat cu extractul aparent "infectat cu virus", embrionul moare mai devreme sau mai târziu. El tot ar muri, chiar daca extracte ar fi fost în prealabil sterilizate.


Aceasta moarte este prezentata de acesti virusologi ca fiind dovada directa în primul rând pentru existenta virusului, în al doilea rând pentru capacitatea de multiplicare a virusului si în al treilea rând pentru izolarea virusului.

Din embrionii de pasare omorâti în acest fel, omorâti anual cu milioanele de catre concernele de vaccinuri, se produc diferite vaccinuri.


Pe lânga embrionii de pasare, în eprubete se distrug si celule pentru ca moartea acestor celule sa fie o dovada a existentei, multiplicarii si izolarii virusului care provoaca boala. Dar nicaieri nu s-a izolat un virus, si nu s-a redat fotografia la microscopul electronic si nici componentele sale în procesul care se numeste electroforeza.


Ce distruge totusi pasarile si animalele în experimentul cu animale, daca nu este H5N1?


si aici trebuie verificate publicatiile care descriu aceste experimente. Pasarile sunt sufocate încet în timp de 3 zile prin administrarea de lichid, prin tubul respirator.

În micile maimute de Java cu 30 de zile înainte de infectia afirmata, se implanteaza în partea inferioara a bazinului un emitator de temperatura, cu 5 zile înainte de infectie sunt fixate într-o camera cu presiune scazuta si la infectia propriu-zisa acestor animalute li se administreaza lichid prin tubul respirator, calculat ca pentru oameni, adica 8 pahare de rachiu. Particule din acelasi extract din celule moarte, deci putrezite, li se injecteaza animalelor în ambii ochi si în amigdale. De mai multe ori li se provoaca animalelor stari de sufocare prin spalarea bronhiilor, etc. Pagubele si distrugerile rezultate sunt anuntate ca fiind rezultatul lui H5N1.
Eu i-am informat de acestea pe fostul ministru al Protectiei consumatorului, dna Künast si pe actualul ministru Trittin care se dau drept ocrotitori ai animalelor, prin referentii lor personali. Însa nu a urmat nici o reactie.


Dar totusi s-a reconstruit genetic virusul gripei spaniole si de asemenea s-a identificat ca fiind un virus al gripei aviare!


Ceea ce a fost asa-zis reconstruit genetic, nu este nimic altceva decât un model al unei substante ereditare a unui virus gripal. Un virus gripal nu a fost niciodata izolat. si niciodata nu a fost izolat o substanta genetica a unui virus gripal. Tot ceea ce a fost facut, a fost sa se multiplice substanta ereditara prin metoda de multiplicare biochimica "reactia în lant de polimeraza". Cu aceasta metoda este posibil sa se multiplice secvente noi, scurte, de substanta ereditara, care nu au fost niciodata existente înainte.


Deci cu aceasta tehnica este posibil sa se manipuleze amprenta degetului, adica la testare sa gasesti pe cineva identic sau diferit de proba "gasita".Numai daca se gaseste multa substanta ereditara de comparat, amprenta genetica a degetului poate coincide cu o oarecare probabilitate, presupunând ca testele se fac cu toata atentia.


Dr. Jeffery Taubenberger, la care se face referire asupra afirmatiilor de reconstructie a virusului pandemiei din 1918, lucreaza pentru armata americana si a lucrat mai mult de 10 ani sa creeze pe baza probelor din diferite cadavre umane, cu ajutorul tehnicii de multiplicare biochimica PCR, secvente scurte de substanta ereditara. Din multitudinea de secvente create le-a cautat pe acelea care semanau cel mai mult cu modelul substantei genetice a idee unui virus gripal si apoi le-a publicat.

În nici un cadavru însa nu s-a vazut un virus, nici nu s-a depistat a fi vreunul, precum nici nu a fost izolata vreo secventa de substanta ereditara. Prin intermediul tehnicii PCR au fost cerate din nimic secvente de substanta ereditara, care nu au putut fi depistate înainte.

Daca ar fi fost prezenti virusi, atunci acestia ar fi putut fi izolati iar din ei izolata substanta ereditara, fara eforturile tehnicii PCR necesare pentru crearea "cu intentie absolut clara de înselaciune" a unui model de substanta genetica a ideii de virus gripal.


Cum poate laicul sa verifice aceasta afirmatie?


Despre aceste secvente scurte, care în sensul geneticii nu sunt complete si nu sunt suficiente pentru definirea unei gene, se afirma ca ele împreuna ar reda întreaga substanta ereditara a unui virus gripal.

Pentru a putea întrezari aceasta înselaciune, se pot aduna lungimile de secvente publicate pentru a constata ca suma lungimilor fiecarei secvente care ar trebui sa dea întreaga substanta ereditara a virusului gripal afirmat, nu da lungimea ideii genomului pentru modelul de virus gripal.


Mai simplu este sa se întrebe în ce publicatie exista o fotografie electrono-microscopica a acestui virus aparent reconstruit.


Se afirma ca experimentele ar fi demonstrat ca acest virus reconstruit din 1918 are efecte mortale eficiente. Ce nu poate fi adevarat din aceasta afirmatie?


Daca injectez un embrion de pasare în mijlocul inimii cu un amestec de secvente de substanta ereditara artificiala si proteine, atunci el va muri mai repede decât daca îl injectez periferic cu acelasi amestec.

Daca adaug la niste celule din eprubeta o cantitate de secvente d substanta ereditara creata artificial si proteine, atunci celule vor muri mai repede decât în conditiile standard de moarte a celulelor dintr-o eprubeta, ceea ce este considerat "în mod normal" ca dovada pentru existenta, izolarea si multiplicarea virusilor afirmate.


Pe baza acestei substante ereditare create artificial, considerata virala, se creeaza în calculator modele de proteine. Din aceste modele de proteine, calculatorul reconstruieste înfatisarea unui virus întreg.

Aceasta este tot, dar toata lumea crede ca în laborator pot fi reconstruiti virusi. Deci nu este de mirare, ca se afirma pe baza comunicatelor CIA si ale serviciului secret britanic M16 ca în Coreea de Nord, regimul comunist ar crea virusi gripale mai periculoase decât H5N1.


Care sunt concluziile pe care le trageti Dvs.?


Pentru ca nu s-a gasit înca liderul afirmatei Al Quaida, Bin Laden, (el kaida înseamna în limba araba "cale"), pentru ca înainte de instalatia de încalzire care ameninta prabusirea zgârie-norilor din New-York nu se auzise de aceasta organizatie, pentru ca la Saddam nu s-au gasit mijloacele de distrugere în masa, cum se afirmase ca ar fi virusul varsatului de vânt, motivul pentru al doilea razboi în Irak, si pentru ca acum din nou se afirma existenta unor virusi mortali, ar trebuie sa fie clar cine sunt în realitate teroristii si care sunt adevaratii atentatori sinucigasi: Toti cei ce sunt contribuie la panica virala si participa la aceasta!


În planurile de pandemie la anuntarea unei pandemii de gripa aviara de catre OMS este prevazuta o posibila prabusire a sistemului de aprovizionare si a ordinii oficiale. Estimarile de pâna la 100 milioane de morti trebuie luate în serios.

Eu vad amenintati locuitorii din azilele de batrâni, care alaturi de copiii mici sunt primele victime fara ajutor în momentul izbucnirii haos-ului si a prabusirii sistemelor de aprovizionare, deci si a ordinii oficiale. Ar fi greu de imaginat ce se va petrece daca aceasta stare de urgenta ar fi provocata în timpul iernii.


Tamiflu, care acum este procurat si pus la "rezerva" cu banii din impozite fereste oamenii de gripa aviara?


Nimeni nu afirma ca acest mijloc fereste de gripa. Tamiflu are actiune de a bloca neuramidaza. El stopeaza în organism functia glucidului acid neuraminic, care este raspunzator de tensiunea superficiala a celulelor.


Printre efectele secundare enumerate pe prospectul de la Tamiflu sunt simptome aproape identice cu cele ale unei gripe rebele. Deci acum sunt stocate în cantitati mari aceste medicamente care provoaca exact aceleasi simptome care apar într-adevar la o gripa, si care dispar "cu medic dupa sapte zile si fara medic dupa o saptamâna".


Daca Tamiflu se administreaza unor oameni bolnavi, atunci mai mult ca sigur ca simptomele vor fi mai grele decât în cazul unei gripe rebele. Daca izbucneste pandemia la oameni, multi oameni vor lua acest medicament în acelasi timp. Atunci vom avea într-adevar un simptom clar de pandemie Tamiflu. Atunci ne vom astepta si la morti de Tamiflu si aceasta se va interpreta ca o dovada a periculozitatii gripei aviare si pentru marea grija pe care are statul pentru sanatatea oamenilor.


Acum se desfasoara modelul deja experimentat cu SIDA. În Spania, pe prospectele medicamentelor pentru SIDA scrie ca nu se stie daca simptomele sunt cauzate de medicamente sau de virus.


Atunci nu recomandati nici o vaccinare generala sau un vaccin special împotriva gripei aviare?


Eu nu recomand sminteala.

Fiecare vaccin contine substante toxice care actioneaza pe timp îndelungat cu daune persistente mai mici sau mai mari. Legea de protectie a infectie necesita ca premiza de îndeplinit " a exista", realitatea unui agent patogen, respectiv a unui virus.


Pentru ca nici unui din asa numitii virusi care provoaca boli nu a poate si nu are voie sa fie afirmat ca fiind existent nici nu poate fi vorba despre un vaccin eficient împotriva gripei, daramite a gripei aviare.


La fiecare vaccinare care s-a realizat în Germania dupa intrarea în vigoare a legii de protectie a infectiilor la 01.01.2001 este vorba despre o fapta penala de vatamare grava corporala. Bine-nteles ca eu nu recomand sa va considerati ca victime ale faptelor penale si ale faradelegilor.


Dupa parerea Dvs. cine se afla în culisele evenimentelor care se petrec în prezent?


Despre aceste lucruri nu se pot face decât speculatii.

Sigur ca industria farmaceutica se bucura cel mai mult de aceasta afacere cu panica gripei aviare. Dar în realitate fiecare este implicat în aceasta sminteala. Situatia este asa cum este. Situatia ar putea sa ajunga acolo, pentru ca noi ca cetateni ai statului am îngaduit ca statul nostru sa actioneze în acest fel împotriva oamenilor, desi statul nostru este formal un stat de drept democratic.


Cine asteapta ca industria farmaceutica sa schimbe ceva pentru bunastarea oamenilor, acela va astepta în zadar. Cine nu se opune acum, acela traieste în sens invers. Fiecare poate cere dovezi stiintifice la Ministerul federal al Protectiei Consumatorului, la Ministerul Sanatatii, etc., la ci care contribuie la aceasta isterie.


Cei ce asteapta sa actioneze "ceilalti", aceea sa nu se mire când ceilalti nu vor face nimic si situatia nu va ramâne neschimbata, ci se va înrautati. În cele din urma, în spatele acestei povesti ne aflam noi, cetatenii statului, noi care am privit si suportat cu indiferenta ani întregi aceasta sminteala. Trebuie sa începem deci sa constientizam raspunderea pe care o avem fata de societate, daca nu vrem sa devenim victimele unei stapâniri totale si a haosului unei pseudo stiinte necontrolate.


Dupa parerea Dvs. mai întâi trebuie luptat cu stiinta?


Stapânirea unei pseudo-stiinte trebuie depasita printr-o stiinta sociala, care sa fie stabilita prin obligativitatea pentru adevar, prin verificabilitate si aplicabilitate.


Limbajul stiintei medicale universitare actuale sustine deschis ca în prim plan este stapânirea necontrolata a unui stat de drept democratic, daca se convoaca pentru "conceptia de stapânire în stiinta medicala" medicinistii si statul, caruia ar trebui sa ne subordonam, chiar daca aceasta stapânire afirma ca bebelusii sunt adusi de barza sau pamântul este plan.


Dar noi nu avem nici un motiv sa ne plângem. Oricum, nimeni nu trebuie sa se mire daca va îndura mai departe ca ne subordonam acestei stapâniri, asa cum ne comportam fata de absurditatea afirmatiei unei gripe aviare, când se trezeste dimineata si constata cu surprindere ca este mort: ucis de stapânirea pe care el ca cetatean al unui stat de drept democratic a tolerat-o.


Într-un stat de drept democratic nu ar fi posibila nici panica de gripa aviara, nici SIDA nici vaccinarea. Noi, cetatenii statului trebuie sa realizam statul de drept. Atunci nu are nici o sansa nici SIDA, nici pseudo-stiinta, nici gripa aviara. Eu nu pot decât sa spun: Nu acorda nici o sansa gripei aviare! Nu crede minciunile care ti se servesc! Verifica totul! Foloseste-ti inteligenta si discernamântul!

De Philipp Berger:


"Din nou cincizeci de lebede moarte pe insula Rügen din Mecklenburg-Vorpommern!" se auzea la radio. La jurnalul zilei se spunea ca nu sunt destui voluntari pentru a putea aduna lebedele moarte care se gaseau poarte cu "miile" pe insula Rügen. De o saptamâna ma jucam cu gândul sa fac un circuit turistic pe insula, Acum eram chiar dornic sa stiu cu exactitate totul.

(c)faktuell

Am cautat numarul de telefon al Oficiului pentru Sanatate din Rügen. Asta m-a costat ceva timp, caci pagina oficiala a insulei Rügen nu se gaseau nici un fel de astfel de date. Panica crestea în mine. Era vineri si timpul se scurgea, caci de la amiaza toate autoritatile intra în week-end. Am avut noroc. Orarul de lucru pentru situatii de necesitate arata altfel pentru angajati în aceasta zi. Pâna am gasit numarul de telefon se facuse deja dupa-masa. La capatul celalalt a raspuns o voce feminina. A ascultat pe scurt nelamuririle mele si mi-a facut legatura în cele din urma cu o experta, pe care o chema dna Schmidt. Doamna Schmidt abia daca a putut sa se abtina sa ma avertizeze de primejdia virusului. " Da, da, virusului care a fost confirmat în cele doua lebede moarte este foarte patogen" m-a anuntat dânsa. Eu am ramas perplex la o astfel de forma de salut, m-am prezentat apoi si i-am explicat situatia mea. Eram un turist potential pe insula Rügen si am sunat numai pentru a-mi putea face o imagine despre situatie, deoarece stirile nu au fost elocvente. Raspunsul doamnei Schmidt la întrebarea mea, cât de critica este situatia, a fost: "Este foarte grava. Dar totusi puteti veni linistit, daca stati la distanta de pasarile salbatice." Acestea ar putea avea în ele virusul H5N1 ultra patogen, care poate deveni primejdios numai prin contactul direct cu pasarile, "adica daca de exemplu mângâiati pasarile moarte sau le sarutati". "Sa le sarut?" am întrebat uimit. În sfârsit, tari straine, obiceiuri straine. Poate ca pe insula Rügen se obisnuieste sarutatul de pasari salbatice. Sarutatul si alintatul lebedelor, un nou sport în voga. Am lasat deocamdata acest gând de-o parte, caci doamna Schmidt tocmai îmi explica ca desi "peste tot ar fi lebede moarte, totusi situatia este sub control". Multe lebede ar fi pe gheata pe care voluntarii nu pot calca fara sa fie în pericol, pentru a le aduna. De aceea pentru moment nu este nevoie de alti voluntari. "Ei bine, fara voluntari, dar totusi concediu" m-am gândit eu si am întrebat mai departe: "Exista zone închise în care nu se poate ajunge ca turist?" "Nu" a zis doamna Schmidt, "desi exista anumite zone periculoase, ca turist se poate ajunge însa peste tot. Dar în general este de preferat a se evita contactul cu pasarile moarte si mai ales de a nu le saruta." Din nou sa nu sarut lebedele. Femeia mi s-a parut cam fixata pe sarut. si de aceasta data am trecut peste acest aspect. În schimb am facut constatarea: " Aceasta înseamna ca nu este chiar asa de grav cum se tot precizeaza la stiri?" Acum doamna Schmidt a devenit foarte agitata. "Ba da, ba da, virusul este foarte patogen, este tot timpul primejdios. Nu aveti voie în nici un caz sa mângâiati lebedele moarte sa sa le sarutati!". Încet, încet povestea asta cu sarutatul m-a enervat si pe mine. Sa fi fost pe insula Rügen o obisnuinta sa atingi fiecare lebada moarta si sa îi dai un sarut de ramas-bun? Se faceau aici cumva chefuri salbatice pe strand, alintând lebedele salbatice? Sau doamna Schmidt era deja pregatita pentru week-end? Eu am renuntat la tema. Doamna Schmidt îsi a mai accentual la sfârsit ca daca se respecta aceste indicatii, pot veni linistit în concediu pe insula Rügen. De asemenea mi-a mai sugerat sa ma uit atent dupa penaj mort si sa caut "activ" pasari moarte. Dar sa ma mai gândesc daca vreau sa vin. "Mda" m-am gândit eu. "Insula Rügen este probabil foarte întortocheata, stâncile împiedica vederea, probabil de aceea trebuie sa te uiti "activ" dupa multele pasari moarte." Mi-am luat ramas bun de la doamna Schmidt si m-am decis sa întreb localnicii.Prima mea statiune a fost Neuendorf la Lacul Hidden. (c)FAKTuell

Telefon a sunat, eu m-am prezentat si am explicat nelamuririle mele. Se pare ca telefon meu nu a deranjat, caci domnul Müller si-a luat imediat timp sa îmi raspunda la întrebari. Erau acelasi pe care i le pusesem doamnei Schmidt. Dar se parea ca domnul Müller locuia în cu totul alta parte. El mi-a povestit ca moartea lebedelor este foarte normala pentru acest anotimp. "În fiecare an lebedele se aduna în golful ferit Wieker Bodden si ale curentului Rassower pentru a ierna. Sunt zeci de pasari care mor în fiecare iarna, o parte îngheata deasupra ghetii si ramân acolo, altele sunt luate de apa." Acum însa este foarte diferit. "Doar în acest an" si-a dat dânsul cu parerea, "echipele de filmare se opresc la fiecare lebada în parte. În mod normal aceste lebede erau hranite în fiecare an în timpul iernii." Dar în acest an nu s-a întâmplat aceasta. "Dece? As fi interesat sa stiu si eu." Oricum anul acesta au fost mai multe pasari moarte decât în anii trecuti. "Fie îngheata, fie mor de foame. În mod normal cadavrele acestor pasari sunt mâncate de vulpi si duse de aici." L-am întrebat despre parerea dânsului referitoare la patogenitatea virusului. Raspunsul sau a fost plin de discernamânt. "Ah, stiti, acesta o fi fost tot timpul în aceste pasari. Aceasta este natura. Doar ca oamenii vor sa faca acum din aceasta o mare poveste. Ei pot la fel de bine sa se duca si sa confirme la vulpile moarte turbarea. si totusi ele mor de foame, pentru ca nu li s-a permis în acest an sa se atinga de hrana - ca în acest an, de lebede. si toate acestea, desi aceasta iarna a fost mai geroasa decât în ultimii ani! O mare porcarie, daca ma întrebati!" Domnul Müller a mai povestit un pic despre avantajele unei excursii pe insula Rügen cu o pauza la Lacul Hidden. Mai ales în acest an este deosebit de gol si de linistit.

Urmatoarea localitate vizata a fost Schaprode. Am sunat la o doamna care mi-a închis receptorul în timp ce îi povesteam situatia mea. Probabil ca nu fusesem primul care sunase la dânsa. Asa ca am sunat la a doua persoana din Schaprode, la doamna Meier. Doamna Meier parea a avea o voce foarte prietenoasa, dar cu un usor supraton de enervare. I-am explicat ceea ce i-am spus si domnului Müller si am informat-o ca deja sunasem la Oficiul pentru Sanatate din Begen, si ca cei de acolo m-au « zapacit » si mai tare. Când a auzit aceasta, supratonul din vocea ei a disparut. Doamna Meier a început sa povesteasca. Povestea dânsei semana foarte tare cu cea a domnului Müller, dar se deosebea puternic de cea a doamnei Schmidt. Dânsa chiar a afirmat ca nu se poate lua în serios afirmatiile Oficiului pentru Sanatate. La sfârsit m-a invitat chiar atunci când voi veni în Schaprode sa o vizitez la magazinul dânsei.

Eu tot nu am fost multumit. Urmatoarele mele victime locuiau în Trent si Vaschvitz. Astfel am mai aflat înca ceva: la întrebarea mea daca ar exista zone închise, un domn mi-a spus: "Da, da, acolo în spate în pampas, au închis cu banda de la politie, legata de câtiva stâlpi. Dar totusi se poate merge acolo, pentru ca nu este nimeni care sa controleze." În mod asemanator am auzit raspunsurile tuturor celor pe care i-am sunat, printre ei fiind tarani, vânzatori, chiar si un medic veterinar. Recunosc ca în acea vineri am ramas destul de confuz dupa toate telefonatele mele. În timp ce îmi pregateam o cafea în bucataria mea, a venit Felix, un vecin de pe acelasi palier din camin. Pesimist, a comentat ca nici nu mai îndrazneste sa mai manânce ceva. "Boala vacii nebune, carne putrezita, acum gripa aviara, nici verzaturi nu poti mânca caci sunt pline de pesticide". Eu i-am zis: "Lasa, este numai pe jumatate rau!" Atunci i-am povestit de cercetarile mele personale. si am sfârsit, luând-mi angajamentul sa ma duc sa vad eu însumi, cu ochii mei, toata poveste. "Îti aduc si câteva pene de lebeda" am zis rânjind. Felix s-a uitat curios la mine. În ochii lui se citea un amestec de compasiune si de prudenta. Apoi a plecat din bucatarie. " Eu m-as mai gândi un pic înainte de pleca, daca as fi în locul tau" a spus la iesire. "Doar nu se scriu toate lucrurile în ziare si se dau publicului fara a fi verificate. Or sti jurnalistii ce relatari fac." M-a parasit cu aceste cuvinte. M-am uitat pe fereastra. "Pacat ca aici la etajul noua abia de exista pasari", m-am gândit eu.

Oricum, pentru Frankfurt, acesta era un colt destul de verde si animat, în apropiere este un cimitir.

Cei ce locuiesc mai jos, auzeau cu siguranta primavara câte un ciripit de pasare, printre tiuitul sirenelor pompierilor si scârtâitul metroului când ia curba la iesire din depou. "Totusi" m-am gândit eu. "Nu este un loc bun pentru gripa aviara." Apoi m-am întors în camera. Trebuia sa îmi pregatesc rucsacul pentru Rügen.Reîntrebat - Care este povestea cu virusii


Dr. Lanka referitor la interviul despre gripa aviara

De Christopher Ray * 01.03.2006


Panica creste peste tot în lume. Scenariile horror ale unei posibile pandemii cu vaccinari obligatorii stapânesc mass-media si discutiile dintre cetateni. Pasarile sunt încuiate în grajduri, lebedele sunt declarate pasari calatoare, fiecare pasare înghetata sau moarta de foame este considerata ca fiind purtatoare a asa-numitului virus al gripe aviare.

Vocile adverse sunt înca putine. Virologul Dr. Lanka este aproape singurul Strigator calificat în pustiul informatiilor - interviul pe care l-a acordat FAKTuell a fost citit pe paginile principale zilnic de mai mult de 348.000 de cititori. Întrebari din toata lumea cer mai multe explicatii.

Iata câteva dintre ele:


Nu exista virusi care sa provoace boli

Pozitia Dr. Stefan Lanka

Exista si pot exista virusi care sa provoace boli?

Avem aici contributia care sa permita fiecarui laic sa verifice daca într-o publicatie exista sau nu dovada existentei unui virus:

Virusii sunt definiti ca fiind niste corpuri mici, care sunt produsi într-o celula, pot parasi celula si organismul si pot ajunge în alta celula, în care îsi continua înmultirea. Corpurile care sunt desemnate ca virusi, sunt formate dintr-un învelis de proteine si contin o secventa de acid nucleic.

Acidul nucleic al adevaratilor virusi existenti, este compus din ADN cu doua catene, închis circular.

În cazul virusilor cu adevarat existenti nu s-au observat niciodata proprietati care sa produca boli; ba din contra.

Fiecare om, care ia la cunostinta descoperirile stiintifice, deci care pot fi verificate si probate, ale Dr. Hamer, acela este lamurit ca nu pot exista virusi daunatori.

Fiecare om care ia la cunostinta descoperirile stiintifice, deci verificabile si probabile, ale biologiei evolutioniste si ale cercetarii substantei fundamentale, este convins ca în organismele complexe cum este omul, animalul si plantele nu pot exista corpuri care sa fie desemnate ca fiind virusi.

Daca se afirma existenta virusilor, atunci trebuie sa exista dovezile si în publicatiile stiintifice, alaturi de descrierea pasilor si de întreaga documentatie.

Despre stiinta se poate vorbi doar daca afirmatiile aparute sunt forma de publicatii pot fi verificate si probate. Orice altceva nu este stiinta.

Într-o publicatie specializata pe virusologie trebuie sa existe, în mod logic, fotografii ale virusilor izolati sau cum se afla un virus în corp sau în fluidele corpului. Aceasta este o verificare simpla pentru omul obisnuit.

Pentru a demonstra existenta unui virus este importanta caracterizarea biochimica a proteinelor si a acizilor nucleici ai acestui virus. Descrierea unei caracterizari biochimice a proteinelor si a acizilor nucleici ai unui virus poate fi urmarita de oricine. Prin urmare, oricine poate SIMPLU si RAPID sa verifice daca în respectiva publicatie documentatia ilustrata a caracterizarii proteinelor si acizilor nucleici este doar un model tipic.

Pentru nespecialist exista trei modalitati simple de a verifica afirmatiile existentei unui virus:

  1. Fotografia virusului izolat:

A face o fotografie unui virus izolat este cel mai simplu lucru din întregul procedeu de izolare a unui virus. Dureaza cam 20 de minute pâna sa faci o astfel de fotografie, dupa ce se izoleaza virusul. Bine-nteles ca pe lânga poza trebuie sa existe întreaga descriere cum si prin pe metode s-a izolat virusul.

De asemenea este necesara si o fotografie a virusului într-un organism, care trebuie sa prezinte cu siguranta aceeasi înfatisare si aceleasi structuri ca virusul care deja s-a izolat. si aici trebuie precizat modul în care s-a ajuns la realizarea acestei pozei.

Descrierile trebuie sa fie clare si detaliate, pentru ca fiecare om sa poata urmari pasii si daca ar avea mijloacele, sa poata singur sa le realizeze.

Indicatie la 1: În toata literatura stiintifica nu exista nici o fotografie a vreunui virus afirmat ca fiind provocator de boli, si care sa fie afirmat si ca virus izolat! De asemenea nu exista nici un fel de fotografie a vreunui virus afirmat ca fiind provocator de boli, si care sa se gaseasca în organism, în sânge, în saliva sau vreun alt fluid al corpului.

  1. Proteinele virusului:

Cel mai important lucru în izolarea virusilor este caracterizarea biochimica a partilor componente. Cum se doreste a se afirma mai târziu ca o anumita proteina sau un anumit acid nucleic provine dintr-un virus? Cum sa functioneze mai târziu un test indirect, daca proteinele si acizii nucleici nu au fost niciodata izolati si cercetati?

Pentru caracterizarea biochimica este necesar ca virusul izolat sa se descompuna în toate partile sale componente si sa se desparta acizii nucleici de proteine.

Proteine se despart de-a lungul, printr-un procedeu denumit electroforeza cu gel, si apoi se coloreaza. Rezultatul este un model de dungi care poate da informatii despre cantitatea de proteine diferite din care este compus virusul si despre lungimile lor diferite.

Procesul despartirii proteinelor virusului corespunzator lungimii lor se descrie în detaliu, se fotografiaza si se publica acest model de dungi. Proteinele pot fi apoi cercetate în alte experimente, sau se pot face studii asupra compunerii si structurii lor.

Indicatie la 2: Nu exista în nici o publicatie o fotografie a unui model de dungi, care sa existe în proteinele despartite ale unui virus afirmat ca fiind malign.

În publicatiile care afirma existenta virusilor maligni nu exista nici o documentatie a vreunei caracterizari biochimice dintr-un virus izolat.

3. Acidul nucleic al virusului:

Acidul nucleic al virusului este despartit de-a lungul de proteine prin intermediul unui procedeu simplu, cunoscut sub denumirea de electroforeza cu gel, si apoi colorat. Pe gel apare deslusita o dunga. Acizi nucleici descompusi de lungimi cunoscute, alaturati paralel cu aceasta dunga dau primele indicatii despre lungimea acidului nucleic izolat.

Pentru a continua caracterizarea acidului nucleic al virusului, acesta se segmenteaza biochimic si se desparte prin electroforeza cu gel. Rezultatul este un model striat specific, care este cunoscut publicului ca fiind asa-numita amprenta genetica. Prin teste ulterioare se poate cerceta compozitia exacta a acestui acid nucleic.

Bine-nteles ca rezultatele acestor experimente se fotografiaza si se publica. Totdeauna dovezile sunt necesare pentru a sustine afirmatiile despre lungimea acidului nucleic care provine din virus si cum se descompune acesta.

Tehnicile utilizate aici sunt asa de simple, încât unor grupe de elevi nepregatiti si a unui grup de jurnalisti le-a reusit doar pe baza indicatiilor din publicatii, sa izoleze singuri, în doua dupa-amiezi virusul izolat de mine, sa îl descrie biochimic (precum mai sus) si sa documenteze rezultatele.

(De asemenea au realizat si fotografierea elecrono-microscopica a virusului izolat. Fotografierea virusilor în organism dureaza cca. 2-3 zile, deoarece celulele trebuie deshidratate si fixate chimic înainte de a fi sectionate în foite subtiri pentru a putea fi studiate.)

Indicatie la 3: În nici o publicatie nu exista documentatia pentru despartirea unui acid nucleic, despre care sa se afirme ca provine dintr-un virus. Nici nu exista în vreo publicatie în care sa se afirme existenta virusilor maligni un model tipic striat a unei descompuneri biochimice, care între timp a devenit cunoscuta unui public larg sub denumirea de amprenta genetica.

Rezumat:

1. a) Pe baza unei fotografii a unui virus izolat afirmat, orice laic poate verifica daca a fost într-adevar izolat sau nu: daca pe fotografia pe care se afirma existenta unui virus, se gasesc particule de dimensiuni diferite, atunci acesta este un neadevar, caci virusii izolati au acelasi dimensiuni.

Abia de la inventarea ideii unui virus-Ebola, ca si acum în cazul lui H5N1, virusii au fost afirmati ca având forma de corn. Mai amuzant este ca pentru H5N1 circula mai multe fotografii diferite - care reprezinta virusul când cu forma de corn când cu forma de basica neuniforma.

1. b) Nu exista fotografii ale unor virusi maligni afirmati în om sau animal sau un vreun fluid, în care ar trebui sa se înmulteasca si sa se gaseasca în numar mare! Aceasta poate oricine sa verifice: exista sau nu exista vreo fotografie a unui virus malign afirmat care sa se gaseasca în organismul uman sau în vreun fluid vital?

Toate reprezentarile asa-zisilor virusi afirmati maligni sunt fotografii ale unor componente celulare normale sau a unor particule create artificial. În toate publicatiile stiintifice acest lucru este precizat în pozele cu virusi maligni afirmati. Oricine stie limba engleza poata sa verifice acest lucru!


2. Fiecare laic poate verifica, daca în vreo publicatie care afirma existenta unui virus malign, exista descrisa sau documentata caracterizarea biochimica a proteinelor virusului malign afirmat. Nu exista o astfel de descriere sau documentare.


Daca se vorbeste despre proteine cu diverse proprietati, acestea nu apar niciodata direct, ci au fost depistate "indirect". Nu este posibil sa demonstrezi existenta unor proteine care nu au existat la început prin metode indirecte (de ex. cu asa numitii anticorpi).

Este usor de întrezarit trucul:

Proteinele din sânge (globulinele) sunt mentionate ca si anticorpi. În functie de conditiile de laborator, aceste globuline se unesc sau nu diferite substante. Daca se ajunge la o contopire, atunci se afirma ca a reusit un indiciu indirect a existentei unui virus. Aceasta este o înselatorie istorica cu urmari dramatice.

3. Fiecare om poate verifica daca exista o publicatie despre un virus afirmat în care sa fie descrisa si documentata caracterizarea biochimica a acidului nucleic al virusului. În cazul virusilor maligni nu exista astfel de publicatii.

Aceasta înseamna în mod automat ca asa-zisul procedeu de indicare indirecta al acidului nucleic nu indica decât acidul nucleic al virusului afirmat ca fiind malign, care deja se gasea în organism. Asa de simplu este acest lucru!

Ca o completare, în prezent exista si metoda de multiplicare a acidului nucleic PCR. Aceasta are sens doar în cazul în care acidul nucleic se gaseste în cantitate foarte mica. Daca ar fi prezenti doar câteva mii de virusi, atunci nu ar fi necesar sa se multiplice acid nucleic, doar pentru a putea apoi afirma ca .. iata acidul nucleic al virusului.

Prin metoda de indicare indirecta PCR, care este în prezent afirmata ca fiind metoda de identificare directa a virusului, poate fi manipulata cu usurinta: în functie de acidul nucleic folosit ca sursa de pornire, ARN sau ADN, rezultatul testat pentru om poate fi la dorinta "pozitiv" sau "negativ", ca si în cazul testului PCR pentru HIV.

Fiecare test folosit pentru H5N1 în prezent pentru animale, pasari si oameni testeaza pozitiv pentru ca acidul nucleic care se multiplica aici si care este afirmat ca fiind specific pentru H5N1, se gaseste oricum în fiecare om si în fiecare animal. De aceea s-a testat "pozitiva" pisica de pe insula Rügen.

Asa cum presimt eu, în urmatoarele zile va fi gasit "H5N1-pozitiv" primul om de pe insula Rügen sau de pe lacul Bodensee care a fost otravit prin aport de Tamiflu prin blocarea în organismul sau a enzimei esentiale si vitale a neuraminidazei, pentru ca sa se îndeplineasca planul unei pandemii si a prezicerilor.


Document Info


Accesari: 4209
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2023 )