Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload
Reguli privind protectia, igiena si securitatea in munca

Asistenta sociala
Angajatul trebuie sa ia la cunostinta conditiile de munca, riscurile la care se expune la locul de munca si masurile de prevenire a accidentelor de munca pe baza de semnatura.Angajatul trebuie sa ia la cunostinta instructiunile de protectie a mu 737w225h ncii.

Angajatul trebuie sa ia la cunostinta ca la prezentarea la serviciu trebuie sa fie odihnit in stare normala de sanatate, sa nu fie sub influenta bauturilor alcoolice si nici sa paraseasca locul de munca nemotivat.

Angajatul va fi instruit la angajare pe linie de protectie a muncii cu normele specifice, i se va intocmi fisa individuala privind securitatea si sanatatea in munca si fisa P.S.I. si va participa cu regularitate la instructajele periodice.

Angajatorul are obligatia de a respecta cu strictete toate normele de protectie a mu 737w225h ncii si securitatea muncii si sa puna la dispozitia angajatilor trusa medicala care va fi dotata corespunzator.

Pentru imbunatatirea conditiilor de desfasurare a activitatii la locurile de munca angajatorul va lua cel putin urmatoarele masuri:

Amenajarea ergonomica la locul de munca

Asigurarea conditiilor de mediu (microclimat, iluminat)

Amenajarea anexelor sociale ale locurilor de munca (grupuri sanitare)Angajatorul este obligat sa asigure angajatilor un contract de medicina a muncii care sa presupuna pe langa controalele obligatorii la angajare si periodic in functie de riscurile sau responsabilitatile fiecarei parti.

Angajatorul este obligat sa respecte intocmai indicatiile medicului de medicina a muncii pentru fiecare angajat.

Angajatul trebuie sa ia la cunostinta interdictia practicarii in timpul programului a unor glume, jocuri sau batai.

Angajatul trebuie sa ia la cunostinta ca este obligat sa anunte orice defectiune tehnica sau alte situatii care constituie un pericol si sa aduca la cunostinta conducatorului locului de munca orice accident suferit de el sau de ceilalti membrii ai echipei inclusiv accidentele de circulatie.

Angajatul trebuie sa ia la cunostinta ca nerespectarea sau neluarea masurilor de protectie a muncii constituie infractiune sau contraventie de la normele de protectie a muncii.

Angajatul trebuie sa ia la cunostinta ca este obligat sa respecte atributiile si raspunderile pe linie de protectie a muncii stabilite de conducerea firmei.

In cazul in care nu se respecta cu strictete toate clauzele mentionate mai sus si angajatul sufera un accident de munca, raspunderea juridica ii revine in totalitate acestuia.

Document Info


Accesari: 30826
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate
Copyright Contact (SCRIGROUP Int. 2023 )