Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
MATERIALELE LUI TOBIAS

Psihologie


MATERIALELE LUI TOBIAS

Conferinta Noii Energii din Mijlocul Verii - Breckenridge, Colorado, 16 iulie 2006 - realizata de Adamus Saint-Germain, transmis prin Geoffrey Hoppe

www.crimsoncircle.com

Eu sunt, da, eu sunt Adamus din Consiliul Crimson. Cauldre si toti Shaumbra care v-ati adunat aici, Shaumbra care ascultati si Shaumbra care vor veni, niciodata nu spuneti niciodata!

Pozitia mea in Consiliul Crimson este aceea de organizator si de materializator (de a aduce in manifestare). Am responsabilitatea furnizarii convergentei energiilor, energii care sunt utilizate de partea noastra de voal si de partea umana, iar astazi alaturi de Shaumbra, ne aflam in ziua convergentei.Daca observati astrologia si numerologia acestei zile, veti intelege de ce a fost aleasa, ca sa fim aici, in acest moment. Veti intelege de ce, cu toate ca ati planificat initial, ca aceasta conferinta sa se desfasoare in zona minunatului Lake Tahoe, acest lucru nu a fost posibil. Pentru totala convergenta a energiilor, incluzand cursuri, clase pe care le-ati sustinut in aceasta locatie in trecut, a fost necesar ca sa fiti din nou aici, astazi.

Eu sunt responsabil pentru furnizarea unei organizari a energiilor, deoarece, intr-un sens, ati putea spune ca energiile se afla intr-o stare potentiala si uneori, in ceea ce ati numi o stare de haos. Voi numiti asta haos, deoarece nu vedeti potentialele care exista in fiecare - in fiecare - bucata de energie care va inconjoara, care exista in voi si care exista in alte dimensiuni.

Ca fiinta angelica si ca membru al Consiliului Crimson, eu ajut, asigurand aceasta organizare prin convergenta energiilor si este exact ceea ce vom face astazi. Astazi este o zi a convergentei, a initierii si vom avea o initiere, care va culmina prin ere; sute si mii de ani de munca din partea voastra, culminand dupa sapte ani de activitate foarte intensa, desfasurata impreuna ca Shaumbra si ca Cercul Crimson

Eu, Adamus Saint-Germain, am fost responsabil de infiintarea multor, multor organizatii si ordine de pe Pamant din trecut, incluzandu-i pe Cavalerii Templieri, pe Masoni, pe legendarii, insa foarte realii Cavaleri ai Mesei Rotunde si pe favoritii mei: Iluminatii. Desi Iluminatii au capatat un renume rau, datorita influentei celor carora nu le placea ce predam noi - noi invatam fuziunea dintre stiinta si spiritualitate, predand adevarul - Iluminatii au fost intotdeauna, cei care au fost apropiati si dragi inimii mele, pana in acest moment.

Shaumbra, exista multe, multe piese care va sustin in ceea ce faceti. De partea noastra de voal exista Consiliul Crimson, acesta nu face parte direct din Ordinul de Arc. El constituie o trupa sau o unitate de soc, responsabila cu invatamantul. Consiliul Crimson aduce la un loc unele dintre cele mai inalte energii din Ordinul de Arc, le aduce impreuna de dragul invatamantului, in toate taramurile si pe Pamant. Consiliul Crimson este ceea ce va sustine in munca pe care o faceti, prin fiintele angelice care vin sa va ajute, ghidandu-va ca Invatatori, ghidandu-va in propria voastra viata, ajutand prin aducerea unor informatii noi, pe car le-ati stocat, pentru a fi aduse in momentul potrivit. Acesta este rolul Consiliului Crimson.

Apoi, exista Universitatea Shaumbra, ca 11211o147l re a fost creata ca instrument de sustinere, un instrument de instruire si invatare pentru Shaumbra care sunt invatatori - si voi toti sunteti invatatori, intr-un fel sau altul. Universitatea Shuambra a fost initial creata in taramurile nonfizice, de peste doua mii de ani si a stat in incubator. S-a pregatit pentru munca pe care urma sa o desfasurati aici pe Pamant, daca era Noii Energii urma sa apara. Si a aparut.

Exista si noua Companie Energetica a Cercului Crimson.(CECC) Ea furnizeaza energie pentru sustinerea tuturor activitatilor voastre. CECC reprezinta si mecanismul conductor, de curgere, care permite energiilor din celelalte taramuri - din taramurile angelice si cristaline - sa intre si apoi sa fie disponibila pentru voi, la nivelul planurilor pamantene, pentru a va sustine in activitatea pe care o desfasurati. Fatada sa este o companie, o corporatie, insa o companie care este deschisa acum si accesibila celor care doresc sa participe. Cei care sunt responsabili de CECC, sunt responsabili de fluxul potrivit si dirijarea energiei inapoi spre Universitatea Shaumbra si spre alte entitati si structuri, care va sustin in munca pe care o realizati.

Nu interpretati gresit acest lucru, Shaumbra! Nu interpretati gresit, caci exista un flux de energie si apoi energia primeste structuri sau sisteme, de la ceea ce numiti haos sau starea de nimic, dar care reprezinta potentiale si aceasta structuri sau sisteme sunt importante pentru munca pe care o desfasurati. Este vorba despre o concentrare sau directionare de baza. Este vorba despre hranirea prin potentiale sau curgerea potentialelor, care apar sa fie manifestate in lumea fizica din jurul vostru si in realitatea fizica, de care aveti nevoie pentru sustinerea existentei voastre pe Pamant

Nu este nimic in neregula cu structurile. Sunt foarte potrivite, dar asa cum ati invatat pe durata celor sapte ani, este important ca structurile sa ramana foarte maleabile, foarte flexibile si deschise, avand libertatea de a-si schimba forma, in orice moment. Este important sa miscati energia in structuri, sa o materializati intr-un fel de creatie pe care o alegeti si apoi permiteti-i deschiderea, permiteti-i propria abilitate de schimbare si curgere, ca raspuns fata de voi si de starea realitatii in care va aflati, la un moment dat. Adesea, atunci cand energia este structurata, ea este folosita pe moment, insa apoi nu i se permite sa se miste liber, in urmatorul moment, odata cu voi. Acum voi creati istorie sau bagaje, deoarece nu permiteti strucutrii sa se miste liber, odata de voi.

Astfel exista Consiliul Crimson, ordinul angelic care va sustine; Universitatea Shaumbra care, cu adevarat, reprezinta inima si sufletul activitatii Shaumbrei; Compania Energetica a Cercului Crimson, care curge si sustine cu energie si mai exista o piesa lipsa. Este piesa pe care am pregatit-o, noi si voi, de mult, mult timp si chiar in mod intens, in ultimii sapte ani de zile.

Ati avut acest lucru numit Cercul Crimson. El a fost - cum sa spun - un tip vag de organizatie. A fost un cuvant, urma sa insemne ceva, s-a pregatit pe sine pentru ziua convergentei. S-a autopregatit pentru initiere.

Prin urmare, pentru toti cei care ni se alatura in orice mod, aspect sau forma, astazi vom efectua o initiere: initierea Ordinului Cercului Crimson, initierea voastra!

Astazi vom initia energia Cercului Crimson si pe fiecare dintre voi care alege sa devina un Standard - un Standard al Cercului Crimson. Am ales cu grija cuvantul "Standard". In trecut am folosit cuvinte precum "cavaleri", am folosit cuvinte ca "preoti" sau am folosit alte tipuri secrete de cuvinte, pentru a-i identifica pe cei care faceau parte din Ordin. Am ales cuvantul "Standard" pentru fiecare dintre voi, care alegeti sa fiti initiati astazi. Si acum intelegeti de ce Tobias a cerut sa nu aiba loc alte initieri, meditatii sau ceva de acest gen. Noi le-am exclus, in vederea acestui moment cu Shaumbra.

Un standard este un nivel al calitatii. Standardul reprezinta fundatia sau stalpul. Standardul devine un exemplu pentru ceilalti. Standardul este un far de lumina. Standardul este ceva ce aduce energie potrivita momentului.

Noi am ales impreuna cu voi, poate cu putina sovaiala, initierea voastra ca Standarde, initierea voastra in Ordinul Cercului Crimson (in textul scris era mentionat Consiliul, asa a fost mentionat in channel, insa pe parcurs, reiese ca este vorba de Cerc si nu de Consiliu n.t.)

Acest lucru aduce la suprafata unele chestiuni. Daca va aflati aici in aceasta camera, daca sunteti prezenti fizic, voi ati facut parte dintr-un ordin sau societate secreta, nu-i asa? Iata cum ne-am cunoscut! In acest mod ne-am conectat energiile. Pentru unii dintre voi ordinele merg in trecut, pana la Esenieni. Altele merg la Cavalerii Templieri. Altele merg la Fratie. Altele merg la Iluminati si pentru unii dintre voi, in special, la Rozacrucieni.

Ordinele sunt create la momentul potrivit pentru omenire. Ordinele sunt create pentru a aduce structuri, pentru a crea focalizarea, organizarea si manifestarea energiilor speciale, in momentele speciale.

Stim ca acestea aduc la suprafata unele probleme legate de voi, de prietenul meu Cauldre, deoarece foarte multi dintre voi ati spus, "Niciodata, niciodata, niciodata!" Da, intr-adevar, Cauldre si cu mine am dus o mica lupta noaptea trecuta. (unii rad) El a avut o stare de anxietate accentuata, asa cum experimentati acum, unii dintre voi. Daca simtiti ca inima va palpita, daca simtiti transpiratii la nivelul palmelor si daca simtiti putina anxietate, asta inseamna ca ati fost intr-un ordin, in trecut. Prin acele ordine s-a varsat sange, a curs sange si de obicei era al vostru. (unii rad)

Ati fost persecutati pentru credintele voastre. Ati fost persecutati pentru ceea ce incercati sa faceti atunci. Datorita experientelor voastre cu Ordinele, Ordine pe care le iubeati atat de mult, acestea v-au adus mare suferinta. Si nu a fost vorba doar de sange, a fost vorba de dureri emotionale.

Pentru multi dintre voi, durerea emotionala a constat in faptul ca vi s-a cerut sa parasiti ordinul: reamintindu-va cum a fost sa pasiti in fata consiliului de pe Pamant, din acel moment, cand vi s-a cerut sa plecati! Sentimentul de respingere, sentimentul de a fi dat afara din grupul pe care il iubeati atat de mult, fata de care v-ati luat un angajament, in mod serios, pentru care v-ati luptat, pe care l-ati aparat.

Va cer sa luati un moment, pentru a va reaminti si a simti energia acelui moment, cand vi s-a cerut sa plecati si de ce vi s-a cerut sa plecati! Si desi v-a creat dificultati si privatiuni pana in prezent, a existat un motiv, preaiubitii mei!

Voi ati crescut pe cont propriu. Deveniserati atat de iluminati si de experimentati, in modul vostru propriu, incat Ordinul-insusi nu mai era potrivit pentru voi. Vi s-a cerut sa plecati, sa descoperiti lucruri pentru voi, sa plecati si sa adunati, sa invatati, sa cresteti pe cont propriu, ca sa revenim impreuna din nou, in acest moment, in aceasta zi a convergentei, cu tot ce ati cules, cu intelepciunea si iubirea voastra, cu lectiile pe care le-ati invatat despre voi si despre omenire, sa le aduceti inapoi, in acest loc.

Ati fost plecati sa culegeti roadele Vietii, invatand despre Viata. Ati fost invatatorii care ati plecat ca sa deveniti un nou student, ca sa puteti reveni din nou, ca un nou Invatator. De aceea v-am cerut sa plecati. A fost o onoare, desi nu a aparut in acest fel, in acel moment. A fost o binecuvantare pentru voi si pentru Tot Ce Este!

Ati fost pe cont propriu o perioada indelungata, pana in prezent. Ati fost singuri, a fost intuneric si dificil uneori. Dar acum, ne adunam impreuna, in aceasta convergenta a Shaumbrei, pentru a reuni, a readuce energiile noastre la un loc, pentru a ne re-forma pe noi-insine, intr-un mod nou, sub drapelul Ordinului Cercului Crimson, de pe planeta Pamant.

Acesta este primul Ordin spiritual - fara exceptie - primul Ordin al Noii Energii. Stim asta, deoarece am ajutat la organizarea acestuia. Stim asta, deoarece observam cine pleaca si cine revine. Noi observam cine organizeaza si cine se afla, cu adevarat, in Noua Energie. Aceasta este o zi speciala, binecuvantata pentru noi toti, care suntem adunati aici, initiind primul Ordin al Noii Energii!

Voi sunteti Standarde - daca alegeti! Vom face initierea, intr-o clipa, cat de curand, dupa ce vom revedea Calea Standardelor Noii Energii.

~ Calea Standardelor incepe cu Sine.

1. In primul rand este vorba de a va iubi pe voi-insiva; cum ati putea sa-i serviti pe altii, cum i-ati putea ajuta pe ceilalti, daca n-ati fi invatat sa va iubiti pe voi? Mare parte din ceea ce ati invatat in singuratatea voastra, dupa ce vi s-a cerut sa parasiti vechile ordine, a constat in a descoperi iubirea de sine. Pentru a descoperi iubirea de sine, a trebuit sa descoperiti intunericul. A trebuit sa descoperiti respingerea, ura si singuratatea, ca sa puteti reveni aici, stiind cum este sa va indragostiti de voi, cu adevarat.

2. Urmatorul lucru in privinta Sinelui, de pe Calea Standardelor, este sa va urmati adevarul propriu. Ati invatat cum este sa urmati adevarul celorlalti si asa cum ar spune Kuthumi, acesta este de rahat/pute.(rasete) Ati invatat ca a urma adevarul altora duce intr-un punct de oprire, duce la depresie si la anxietate, duce la confuzie in interior. Insa, atunci cand urmati propriul adevar, acesta este clar, este aparent, este pur.

3. Calea Standardelor prevede si a avea incredere in sine. Oh, in acesti sapte ani v-ati jucat cu a avea incredere in orice altceva - spirit, ghizi, propria minte - in orice inafara de voi, asa incat sa puteti intelege acum, cum este sa va ascultati acea voce interioara binecuvantata si ca nu este o voce tacuta, de indata ce o descoperiti. Este o voce care este atat de clara si pura, incat stiti ca este adevarul vostru.

4. Pe Calea Standardelor exista si abundenta. Ati plecat inafara, in aceste mii de ani si ati descoperit cum este sa traiti in lipsuri si saracie, sa traiti cu sistemul de credinta al limitarilor. Ati invatat cum este sa fiti un cersetor, sa fiti cel care sufera. Ati invatat cum este sa negati curgerea energiei in viata voastra. Dar acum, ca Standard al Ordinului Cercului Crimson, voi acceptati calea abundentei

Acceptati abundenta in orice forma a vietii voastre, cu energiile potrivite care se revarsa pentru voi, in momentul potrivit si in timpul potrivit, atunci cand aveti nevoie. Nu este furnizata pe aripi de ingeri, nu este furnizata ca un dar din partea spiritului, ci ca ceva ce alegeti si manifestati pentru voi, in propria viata si descoperiti faptul ca abundenta este naturala. Abundenta este curgere. Abundenta este expresia iubirii, pe care o aveti pentru voi-insiva.

~ Pe Calea Standardului Cercului Crimson exista Creatia si sunt patru puncte ale creatiei.

1. Primul este sa va preluati responsabilitatea pentru propria creatie. Ati invatat ca nimeni nu este responsabil pentru viata voastra. Nu sunteti o victima. Nimeni nu face asta pentru voi. Ati ales o serie elaborata de miscari ale energiei, care va permit creatia - permit ca aceasta sa vina in viata voastra. Nu puteti acuza pe altcineva, nu puteti fi victima abuzului cuiva. Standardele preiau responsabilitatea propriilor creatii.

2. Punctul numarul doi in privinta creatiei, este sa oferiti viata si libertate propriilor creatii. Este un lucru sa creati ceva, este un altceva ca apoi sa binecuvantati energiei fortei divine de viata si sa-i permiteti propria viata, propria libertate. Adesea, oamenii creaza si controleaza, insa acest fapt conduce la adevarata lipsa, la un adevarat vacuum de energie, un adevarat dezechilibru al energiei.

Dar, atunci cand creati ceva in viata, voi inspirati viata in creatia voastra si apoi ii oferiti libertatea. Aceasta poate creste. Poate creste in moduri pe care mintea umana nu le poate intelege. Poate creste in potentiale, de care astazi nu puteti fi constienti ca exista. A da viata, respirand viata si a da libertate creatiilor voastre este asemanator relatiei dintre parinte si copil. Parintii dau nastere unui copil, insa nu pun stapanire pe el. Un parinte creste un copil, insa apoi trebuie sa-l lase sa plece, sa creasca pe cont propriu. Diferenta este ca, creatiile va apartin intotdeauna, prin urmare, de ce ati dori sa le limitati?

3. Voi doriti sa respirati viata in fiecare creatie. Respirati viata in voi ca Invatator. Respirati viata in tot ce abunda in viata voastra. Ii dati libertate sa creasca. Ii oferiti libertatea frumusetii, bucuriei si exprimarii si aceasta va reveni la voi in multe, multe moduri diferite.

Standardul Consiliului si al Ordinului Cercului Crimson nu-si limiteaza niciodata creatiile sale, nu are niciodata asteptari in privinta rezultatelor. Este o cale deschisa. Voi creati si apoi nu puneti restrictii. Ii permiteti sa continuie sa curga. Toate creatiile sunt flexibile.

4. Calea Standardului este Gnost - punctul numarul patru - Gnost! Tobias a vorbit despre Gnost inainte. Gnost este solutia. Gnost este curgerea creativa. Gnost este o energie care nu a fost utilizata timp de eoni; ea apare si realizeaza puntea dintre divin si uman, iar voi ca si creator, ca Standard ii permiteti lui Gnost sa curga in interior. In loc de a fi marginiti si de a avea restrictii prin probleme si provocari, in mod simplu, ii permiteti lui Gnost sa apara in prezent si sa curete, sa aduca solutia.

~ Calea Standardului Ordinului Cercului Crimson cuprinde si Viata.

1. Primul punct legat de viata este sa alegeti viata: a alege viata in fiecare moment si cu fiecare respiratie, inseamna a alege faptul ca va aflati pe Pamant, in aceste timpuri incredibile, la trecerea in Noua Energie. Inseamna sa alegeti viata in fiecare zi, sa permiteti corpului, mintii, lui gnost si spiritului sa afle ca voi alegeti sa fiti aici. Cand alegeti sa fiti in corp fizic, acest fapt schimba intreaga compozitie a structurii energiei voastre si astfel atrage spre voi un tip total diferit de energie. Daca alegeti viata, veti atrage spre voi energii care schimba viata.

2. Al doilea punct, este ca in viata trebuie sa aveti compasiune pentru orice. Sa aveti compasiune pentru voi, mai intai. Sa aveti compasiune pentru tot ce ati facut, compasiune pentru fiecare experienta pe care ati avut-o vreodata; compasiune pentru momentul in care vi s-a cerut sa parasiti unul din Ordinele Stravechi. Oh, acest lucru a fost o povara grea pentru inima voastra si din istoria voastra. Observati acest lucru, acum! Observati iubirea pe care au avut-o batranii vostri, cand v-au cerut sa plecati! Observati compasiunea pe care o aveau, ca sa ii ceara unui lider drag si onorat sa paraseasca Ordinul, la care a luat parte ca sa fie creat, alaturi de voi!

Aveti compasiune fata de fiecare persoana, fata de fiecare experienta; aveti compasiune pentru cei care sunt victime si cei care abuzeaza; aveti compasiune fata de cei care au dificultati si probleme in viata, deoarece ei aleg aceste lucruri! Compasiunea consta in onorarea alegerii lor si in a zambi celor care sunt hoinari, a zambi celor care sunt handicapati si schilozi, a zambi celor care sunt bogati si puternici, a zambi tuturor! Aceasta este compasiunea. Standardele au compasiune pentru tot si inteleg ca totul a fost ales si manifestat ca atare.

3. In viata. in viata, al treilea punct este sa acceptati binecuvantarile vietii. Exista numeroase binecuvantari. Viata exista aici ca sa va serveasca. Este plina de binecuvantari. Exista numeroase binecuvantari in jurul vostru, in prezent - binecuvantari de la Gaia, binecuvantari de la alti oameni, binecuvantari care apar in fiecare moment. Fiecare persoana pe ca o intalniti pe strada, fiecare persoana cu care aveti o relatie, fiecare animal, fiecare pasare, fiecare briza care va mangaie obrazul, constituie o binecuvantare. Acestea exista cu un motiv sau cu un scop, in viata voastra. Acceptati fiecare lucru ca pe o binecuvantare! Nu ca pe un accident, nu ca pe ceva care doar s-a intamplat sa apara , ci ca pe un eveniment sincron si o binecuvantare in viata voastra si veti incepe sa apreciati viata, intr-un mod total nou!

4. Ca Standarde ale Ordinului Cercului Crimson trebuie sa onorati viata, asa cum va onorati pe voi si onorati-va pe voi, asa cum viata va onoreaza pe voi! Acesta este principiul lui Yeshua. Este vorba despre, "Tratati-i pe ceilalti, asa cum ati dori sa va trateze ei pe voi!" Exista o energie reciproca pentru orice. Tratati viata, asa cum ati dori sa va trateze! Tratati-va bine pe voi, dragi prieteni! Tratati-va bine!

~ Pe Calea Standardelor Ordinului Cercului Crimson de pe Pamant exista si - a patra categorie - este vorba despre invatatori. Iata ce sunteti voi, Invatatori, iar primul punct este:

1.Fiti invatator pentru toti cei care vor veni la voi - si acestia vor fi multi! Vor aparea sub multe forme si aspecte, vor veni la voi in multe moduri diferite. Ei nu vor veni pentru ca, in mod necesar, sa se inscrie la un workshop. Pot veni ca cineva de care va loviti intr-un magazin, ca un coleg de serviciu, ca un copil, ca un parinte, ca un prieten. Vor veni la voi sub toate formele si aspectele.

Lucrul important de notat este ca vor veni la voi. Standardele nu evanghelizeaza si nu predica, deoarece Standardele onoreaza. Insa ca Standarde, voi stiti ca acestia vor veni la voi, la momentul potrivit. Apoi ascultati! Ascultati! Nu este vorba despre a tine predici sau chiar de a incerca sa ii invatati. Doar ascultati! Veti sti ce sa spuneti la momentul potrivit. Veti fi capabili sa simtiti prin ei, la fiecare nivel. Veti fi capabili sa va conectati cu sinele lor divin si cu sinele lor uman, simultan; veti sti cu exactitate ce cuvinte sa spuneti. Sunteti invatatori si ei vor veni la voi.

2. Al doilea punt din Calea Standardelor despre a-i invata pe ceilalti, este sa intelegeti ca sunteti un invatator al bucuriei. Aceasta nu este o datorie. Nu ati fost numiti ca sa faceti asta. Nu trebuie sa faceti asta. Nu reprezinta un cerc prin care trebuie sa sariti, nu constituie un serviciu pe care sa il suportati, care sa il duceti la urmatorul vostru nivel. Nici o Fiinta Angelica din Consiliul Crimson nu v-a cerut sa faceti asta, decat daca este bucuria voastra. Daca ii invatati deoarece simtiti ca este o datorie, aceasta va apare ca o datorie. Va fi o lupta. Va fi dificil, iar studentii voastri vor veni la voi cu aceeasi energie a datoriei si nu va va satisface. Standardul ii invata pe ceilalti in bucurie.

3. Punctul numarul trei legat de a fi invatator - Standardul ii invata pe ceilalti fara asteptari in privinta recompensei. Nu este vorba despre puncte de valoare acordate pentru asta, nu veti ocupa un loc mai bun in Consiliul Crimson. (unii rad) Nu veti obtine o Calatorie in Vis mai buna, deoarece ati fost invatator. Nu exista recompense, iar paradoxul consta in faptul ca daca ii invatati in bucurie pe cei care vin la voi, totul va exista acolo pentru voi. Daca veti face asta avand asteptari in privinta recompensei, energiile se vor opri. Nu ii invatati pe altii pentru recompense, ci intelegeti ca recompensele exista acolo, in momentul Acum.

4. Al patrulea punct pentru Standarde privitor la invatare este sa ii invatati despre gnost, sa-i invatati dei un gnost, pe toti care vin la voi si acest lucru va dura un timp. Va dura luni sau ani, pana sa ajungeti in punctul, in care sa le veti putea spune cuvintele "dei un gnost", in asa fel, ca ei sa inteleaga cum este sa completati al patrulea picior al scaunului lor uman; sa aduca energia lui gnost ca sa se alature corpului, mintii si spiritului. Ii veti conduce, ii veti invata si ii veti ghida prin procesul gnost-ului.

Acestea sunt saisprezece puncte, divizate in patru categorii, cu cate patru puncte fiecare pentru Standarde. Calea Standardelor din Ordinul Cercului Crimson.

Acum este momentul initierii si se face prin alegere. Se realizeaza prin alegere. Va fi vorba despre o alegere in tacere, pentru fiecare dintre voi. Daca nu alegeti sa fie astazi, puteti alege in orice moment. Daca nu va aflati aici in persoana, daca ascultati, puteti alege sa fie acum sau mai tarziu. Daca cititi sau ascultati inafara momentului Acum, intelegeti ca va aflati, cu adevarat, in momentul Acum, traversand timpul si spatiul ca sa fiti aici si puteti alege sa fie acum sau mai tarziu.

Astazi este momentul initierii ca Standarde, in Ordinul Cercului Crimson de pe Pamant. Acest fapt consolideaza actvitatea pe care ati realizat-o. O plaseaza intr-un ordin, intr-o a asociatie adevarata si durabila.

Voi cere ca in mod clar, sa se creeze un certificat si il voi indruma pe Cauldre pentru realizarea unui model precis al acestuia. Voi cere ca sa fie conceput un medalion din metal, din bronz si aur, care va desemna acest nou Ordin al Cercului Crimson pe Pamant si care va fi disponibil. Da, Cauldre, acestea vor costa, (rasete) insa vor fi disponibile pentru cei care doresc sa le etaleze sau sa le poarte, daca asa veti alege.

Sa incepem mai intai, prin aducerea energiilor angelice corespondente! Vom aduce in acest moment energia dragului nostru prieten, Tobias si vom cere acestor fiinte angelice sa se aseze pe scena, in spatele lui Cauldre si al Lindei.

Vom cere ca energia lui Kuthumi sa ni se alature pe aceasta scena si ii veti vedea cu cel de-al treilea ochi sau ii veti simti in inima voastra, caci s-au imbracat special pentru aceasta zi!

Vom cere ca energia lui Ohamah sa ni se alature pe scena, in aceasta dimineata!

Ii vom cere energiei lui Kwan Yin sa ni se alature pe scena, in aceasta dimineata!

In sfarsit , vom aduce energia lui Rafael, ca sa ni se alature pe scena. Acesta completeaza Fiintele Angelice din Consiliul Crimson, care vor face parte din initiere.

Pentru fiecare dintre voi, Shaumbra, pentru cei care alegeti initierea, va exista o Fiinta Angelica corespondenta/echivalenta, care va veni in viata voastra, care va realiza o conexiune imediata si directa cu voi. Nu va ingrijorati in legatura cu numele, in prezent! Nu va faceti griji in legatura cu fetele, caci vi se va oferi sau desemna o Fiinta Angelica din Consiliul Crimson, care se va afla aici ca sa lucreze cu voi. Nu va fi un fel de ghid, asa cum ati cunoscut in trecut. Nu va fi un alergator. Va fi corespondentul vostru din Consiliul Crimson, la nivel angelic. Va lucra cu voi ca sa echilibreze energiile si sa le faca sa curga, inainte si inapoi. Va fi partenerul vostru angelic. Nu, nu va va rezolva problemele voastre, deoarece voi nu aveti niciuna. (unii rad) Va fi un co-lucrator cu voi, in noul vostru rol de Invatator initiat. Daca alegeti initierea, ei vor progresa, de asemeni

Vom cere ca sase oameni sa vina in fata, pentru a reprezenta aspectul uman al acestui Ordin, al Cercului Crimson!

Vom cere, mai intai, ca energia lui Cauldre sa fie prezenta pe scena, putin mai umana, in prezent!

Vom cere ca energia umana a Lindei sa fie complet prezenta, corespunzand fiintelor angelice care stau pe scena!

Vom cere ca Andra - Norma - sa vina in fata si sa stea inaintea acestei scene, ajutand ca echivalent pentru energiile Fiintelor Angelice!

Vom cere ca Garret sa vina si sa stea pe aceasta scena, in fata audientei!

Vom cere ca Janice Burney sa vina si sa stea in fata acestei scene, inaintea audientei, ca sa existe o energie umana echivalenta cu Fiintele Angelice.

Vom cere ca John Kuderka sa vina si sa stea in fata acestei scene, inaintea oamenilor, echivalentul fiintelor angelice - poti lasa instrumentele tale sa functioneze acolo! (vorbind cu John)

Vom cere acum tuturor celor care alegeti initierea ca Standarde in acest Ordin nou, sa respirati profund!

Ii vom cere lui David McMaster sa ia clopoteii, sa-i aduca in fata si sa sune din ei de douazeci si doua de ori, in timp ce va avea loc initierea.

Vom cere sa se cante la harpa, deoarece este atat de minunat!

Vom incepe initierea, de indata ce incep clopoteii sa sune, de douazeci si doua de ori.

(pauza lunga, in timp ce clopoteii suna rar, de douazeci si doua de ori)


Prin autoritatea acordata mie de Consiliul Crimson, in numele a Tot Ce Este, prin evolutia Noii Energii, eu initiez Ordinul Cercului Crimson si pe fiecare dintre voi, ca Standarde!

Eu sunt Adamus Saint-Germain!


Document Info


Accesari:
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )