Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload
42 DECLARATZII DE DRAGOSTE

Resurse umane
ALTE DOCUMENTE

Gestiunea resurselor umane - CHESTIONAR DE CONTROL INTERN
10 tips pentru prima zi de munca
VIOLENTA IN SCOLI - O PROBLEMA SERIOASA
10 ponturi pentru un interviu de succes
posibile intrebari si raspunsuri in timpul interviului de angajare
Love SMS
Germania si Romānia Transferuri academice, culturale si ideologice
Obiectivele
Analiza situatiei
42 DECLARATZII DE DRAGOSTE1) Priveshte-mi ochii shi vei vedea in ei tristetzea sufletului atunci cand eshti departe de mine. Priveshte-i shi-tzi vor spune ce mult te iubesc. Mi-ai picurat in suflet a dragostei licoare, zile shi noptzi ma intreb:" ma vei iubi tu oare?" Te chem, te strig, te ashtept in diminetzi senine, eu sunt indurerat cand nu eshti langa mine.

2) Daca n-am putut sa fiu langa tine sau daca am greshit cu ceva, iarta-ma! Daca nu ne-am intzeles prea bine sau daca nu am fost asha cum tzi-ai dorit, iarta-ma! Daca ne-am certat candva uita! Sau daca potzi asculta-ma te rog doar o secunda, dar lasa-ma lasa-ma sa-tzi spun ca TE IUBESC!

3) Azi sarbatorim iubirea noastra, o iubire sincera shi pasionala care m-a facut sa iubesc viatza pentru ca tu faci parte din ea. Astazi itzi voi spune din nou TE IUBESC shi ma voi pierde in sarutarile shi in imbratzisharile tale. Maine la fel shi toata viatza te voi pretzui shi-tzi voi spune eternul TE IUBESC!

4) Eshti parfumul suav al albilor crini ce infloresc in sufletul meu patimash. Eshti picatura de roua ce se oglindeshte pe petalele unui trandafir. Eshti mica raza de soare zglobie ce ma cuprinde in bratzele ei calde Eshti mireasma vantului de toamna ce-mi mangaie cu tandretze parul. Ai fost un vis, acum eshti langa mine shi-tzi pot spune TE IUBESC.

5)Eshti parfumul de trandafiri dansand in betzia cuvintelor de dragoste, eshti sensul pe care l-am cautat ca sa fiu fericita. Tu faci parte din mine pentru ca eshti jumatatea care lipseshte pentru a supraviatzui. Tu eshti singurul motiv pentru care merita sa traiesc.

6) Te-am intalnit in mintea mea asha cum nu-mi imaginam vreodata ca vei fi. De fapt te-am gasit pe tine cel adevarat, o simpla statuie de cleshtar, o persoana creata de mine shi inzestrata cu calitatzi pe care nu le aveai. Shi acum cand totul s-a terminat, itzi doresc sa fii fericit shi sa nu uitzi niciodata cat de mult te-am iubit.

7)Te-am cautat in frematuri de vise, dar m-am ranit in cioburile amintirilor. Te-am cautat in firul de nisip, dar valul indoielii te-a spulberat. Te-am cautat in roua diminetzii, dar ai alunecat pe firele de iarba. Sa te mai caut? Am obosit atat de tare incat nu observasem ca erai acolo de unde nu ai plecat niciodata...in inima mea. Acum pot sa strig fericita" Te-am gasit"

8)Cum am nevoie de aer pentru a putea supravietzui, asha am nevoie de prezentza ta. Cum am nevoie de foc pentru a ma incalzi, asha am nevoie de dragostea ta. Cum am nevoie de pamant pentru a merge, asha am nevoie de cuvintele tale sa te pot urma. Cum am nevoie de apa pentru a-mi spala ranile, asha am nevoie de tine. TE IUBESC.

9)Ash iubi marea dar marea nu iubeshte oamenii. Ash iubi pamantul, dar e plin de intuneric. Ash iubi soarele, dar razele lui nu incalzesc mereu. Ash iubi ploaia, dar stropii ei sunt reci. Atunci am ales sa iubesc partea cea mai frumoasa din toate acestea...am ales sa te iubesc pe tine.

10) Uneori iubesc viatza, uneori iubesc florile, dar intotdeauna am nevoie de tine. Uneori am nevoie de soare uneori am nevoie de oameni, dar intotdeauna am novoie de tine. Dc? Pentru ca tu eshti viatza, florile, soarele shi cel mai mult eshti dragostea mea.

11)Eshti steaua ce ma lumineaza in fiecare noapte cu lumina poleita de argint, eshti cea mai firava shi mai sclipitoare raza de soare ce ma trezeshte in fiecare dimineatza. Eshti roua de pe frunzele florilor trandafirii ce-mi saruta shi-mi mangaie obrazul, eshti floarea ce infloreshte in inima mea. Eshti stropul de ploaia ce ma trezeshe din visul meu adanc shi placut precum zambetul tau. Eshti spuma valurilor vietzii ce se spulbera in inaltzimea vazduhului albastru ce cuprinde cu intensitatea sa aripa franta a unui suflet fugit din lumea inlantzuita a tristetzii. Eshti un vis hoinar ratacit in mintea mea, eshti roua diminetzilor tarzii incendiate de soare. Eshti frunza pe care o tzin ingandurata intre degete, eshti raza de soare ce-mi mangaie privirile. Eshti ultima silaba pe care o rostesc inainte de a te visa. Te iubesc!

12)Tu niciodata n-ai sa potzi cunoashte cerul daca mereu itzi uitzi inima pe pamant. Eu niciodata n-am sa mai fiu accceashi ca atunci cand nu shtiam ca exishti. Tu niciodata n-ai sa ma potzi iubi, asha cum nici eu n-ash putea sa nu te mai iubesc. Chiar daca mi-e sufletul distrus shi ochii plini de lacrimi, iubirea ce tzi-o port va ramane veshnic religia mea.13) I-am cerut lui Dumnezeu o floare, mi-a dat o gradina. I-am cerut un copac, mi-a dat o padure. I-am cerut un rau, mi-a dat un ocean. I-am cerut un inger, mi te-a dat pe tine. TE IUBESC!

14)Ca un crin alb zamislit din ramura iubirii am sadit in inima mea dragostea. Am ales din padure caprioara sa vina spre tine sa-tzi spuna "te iubesc". Am ales dintre pasari porumbelul sa-tzi puna in palme ramura sinceritatzii sufletului. Am ales de pe cer soarele sa-tzi sarute privirea cu razele lui calde. Shi mai presus de toate, te-am ales pe tine singura mea ispita, visul meu ashteptat de o viatza. TE IUBESC!

15)Ash vrea sa-tzi sarut buzele dulci shi catifelate ca petalele unui trandafir sub roua diminetzii.

16) Mangaie-mi durerea shi iarta-mi tacerea clipelor, a clepsidrei al carei nisip fin ii va ascunde mereu sperantza. Iarta-mi durerea cuvintelor nerostite, a timpului ramas in urma shi lasa-ma sa mai fac un pas, un singur pas catre tine. Shi te mai rog distruge-mi durerea, starpeshte tacerea dand lumina mie facand soare tzie. E tot ce-mi mai pot dori, iubire pentru noi shi de aceea imi este teama sa deschid ochii. Nu vreau sa ma trezesc, prefer sa visez alaturi de durerea mea, alturi de tristetzea mea shi poate se nashte lumina.

17)Am incercat sa-mi traiesc viatza iubindu-te, am vrut sa cred ca dragostea e shi pentru mine. Toate clipele pe care le-am trait alaturi de tine le voi pastra mereu in suflet. Niciodata nu voi reeta ca te-am iubit shi ca tzi-am daruit toate iluziile shi visurile mele. Am crezut ca iubirea mea va atinge cerul pentru ca cerul eshti tu, cerul e acolo unde sunt cu tine. Pentru mine ai fost sufletul meu, Crezul meu, Dumnezeul meu. NU conteaza cu cine eshti acum, este drumul pe care tu l-ai ales. Dar eu oare cum te voi putea uita? Invatza-ma, te rog invatza-ma cum sa traiesc fara tine. Adio iubirea mea!

18)Sunt atatea stele pe cer prea multe pentru marea mea singuratate, prea multe pentru noptzi singure nedormite. Imi este asha de sete de tine incat te-ash sorbi ca pe lumina unei stele, ca pe lumina unui rasarit pentru ca incet incet am inceput sa te iubesc.

19) Ash vrea sa-tzi strapung buzele cu spinul unui trandafir alb, pentru ca apoi sangele tau picurand pe petala sufletului meu sa se prefaca in vin dulce, revarsand o dragoste adevarata.

20)Din prima clipa cand te-am vazut am shtiut ca inima mea itzi apartzine. Daca pana acum nu mai shtiam sa zambesc shi sa ma bucur de viatza, acum zambetul meu e doar pentru tine, iar bucuria viatzii mele eshti tu. Ash vrea ca momentele in care-tzi spun " te iubesc" sa fie eterne, iar tu sa fi eternitatea mea.

21) Dragostea mea pentru tine nu poate fi exprimata in cuvinte, este nelimitata shi nu pot sa ascund acest lucru nimanui. Ash striga cat pot de tare ca "te iubesc" pentru ca toata lumea sa shtie ce insemni pentru mine. Tu eshti tot ce mi-am dorit, eshti sufletul meu, eshti inima mea shi-mi dai puterea de a trai.

22) Toata viatza am cautat un baiat ac tine cu suflet bun shi iubitor. Pentru o clipa am avut impresia ca l-am gasit, dar acea clipa a fost o iluzie, o dulce iluzie care mi-a dat sperantze shi incredere. Poate cuvintele mele nu au nici un sens pentru tine, dar atat te mai rog. Chiar daca ash putea sa uit de tine prin mine, de mine prin tine, spune-mi prin ce ash putea sa uit de noi?

23) Iubitule am comis o crima frumoasa caci am sfidat ratziunea numai ca sa ajung pe taramul iubirii, acolo unde doar noi doi putem atinge limitele infinitului. Deseori ma intreb ce-ar insemna viatza mea fara tine shi nu am gasit raspuns pentru ca tu ehsti viatza mea. TE IUBESC!

24) O suflare de vant a spulberat shi ultima sperantza. N-a mai ramas nimic decat acul unei iubiri de mult uitate. Timpul parca s-a oprit in loc ascultand ultima bataie a unei inimi zdrobite de durere. Acum este prea tarziu. A fost ultima bataie de inima pentru tine shi prima bataie de inima pentru un nou inceput de iubire.25)Tu eshti religia mea de abur shi intuneric, iar in fiecare noapte te gasesc in castelul visurilor unde itzi cladesc altaruri de marmura impodobite cu petale de trandafiri pe care valsau picaturi de roua izvorate din ochii mei trishti, ochi pe care buzele tale obishnuiau sa-i alinte. Tu erai refugiul meu, in bratzele tale am gasit o alta definitzie a fericirii. Acum fara tine totul s-a prabushit, iar ceea ce ma mai tzine in viatza sunt shi vor ramane amintirile.

26)Ce mult ash vrea sa fii langa mine in zori, sa admiram impreuna roua din flori, sa pot sa-tzi spun "Buna dimineatza iubitule" adesea frumos. Ash vrea sa fiu langa tine sa alergam unul spre celalalt cu bratzele deschise, sa ploua cu mangaieri pe mainile tale calde, sa ninga cu sarutari pe buzele tale reci shi sa ne imbratzisham cu caldura la fel cum marea ishi imbratzisheaza tzarmul fierbinte. TE IUBESC!

29) EU tzi-am jertfit ce aveam mai scump pe lume, ce aveam mai sfant in viatza shi mai fin. Inima mea tzi-am dat-o cu al meu nume, tu le-ai respins shi acum e prea tarziu. E prea tarziu sa-tzi mai cer iubirea. Cat te-am iubit shi cat m-ai iubit , eu shtiu. De acum s-a dus, a apus fericirea pentru ca asha ai vrut tu. Cat te-am iubit am martor suferintza. Ai stins in mine iubirea shi credintza. Sa mai iubesc acum e prea tarziu. Pe cararea vietzii nu mai mergam amandoi, tu ai plecat pe cai straine, alte drumuri ai ales.

29) Itzi multzumesc ca pentru o zi am avut impresia ca tu eshti jumatatea mea. Itzi multzumesc ca intr-o seara tu mi-ai tulburat visele. Itzi multzumesc ca pentru o ora ne-am putut privi fara a ne spune prea multe lucruri. Shi te urasc pentru ca intr-o clipa noi doi ne-am despartzit.

30) Chiar daca tu eshti departe, iubirea mea pentru tine a ramas aceeashi. Chiar daca tu eshti departe, in fiecare seara adorm cu tine in gand. Shi atunci cand vreau sa fi langa mine, deschid cartea amintirilor shi citesc povestea noastra. O poveste minunata in care iubirea invinge mereu pentru ca orice s-ar intampla am sa te iubesc toata viatza.

31) Atunci cand te-am cunoscut viatza mea s-a schimbat pentru ca in sfarshit gasisem pe cineva care sa ma iubeasca din suflet, nu din interes, Eram atat de fericit pe cat sunt acum de trist. Potzi sa ai de toate, dar daca nu eshti iubit e ca shi cum nu ai avea nimik. Itzi doresc sa fii fericita shi sa nu treci niciodata prin ceea ce am trecut eu.

32) Daca shtiam ce se ascunde in privirea ta, tzi-ash fi zambit. Daca shtiam de ce mi-ai shters o lacrima, tzi-ash fi zambit. Daca shtiam ca inima ta bate numai pentru mine, te-ash fi iubit. Dar acum shtiu ce ascunde privirea ta, shtiu ca nu mai am de ce sa plang shi mai shtiu ca TE IUBESC.

33) De multe ori te priveam shi nu shtiam ca te iubesc. De multe ori privirea ta ma rascolea shi nu shtiam de ce. De multe ori vroiam sa fi langa mine shi nu shtiam de ce am nevoie de prezentza ta. De multe ori te visam fara sa shtiu ca gandul meu era la tine shi o singura data m-am intrebat" Oare sa fie iubire?" Nu shtiam ca dragostea m-a cuprins din prima clipa cand te-am vazut.

34) A trecut un an de cand iubirea noastra s-a stins shi totushi a ramas undeva intr-un coltz al sufletului meu. Cand merg pe strada parca tu eshti in totzi. Cand privesc stelele parca vad ochii tai. Cand privesc trandafirul de la tine parca simt prezentza ta alaturi de mine. Shi cand privesc inelul de la tine imi aduc aminte de momentele in care imi jurai iubire eterna, iar eu tzi-am jurat dragoste nemuritoare, numai ca tu nu te-ai tzinut de cuvant.

35)Fara tine nu pot sa mai fiu eu. Cu tine viatza mea este mai frumoasa. Fara tine pamantul ar fi pustiu. Cu tine am invatzat sa iubesc viatza pentru ca tu faci parte din ea. Fara tine sufletul meu ar plange, iar cu tine ash vrea as fiu toata viatza. TE IUBESC

37) Din prima clipa cand te-am vazut am shtiut ca tu ehsti ceea ce-mi lipsea. Privirea ta ma mangaia, iar eu tzi-am zambit. Iubirea adevarata nu se poate exprima prin cuvinte, ci se simte acolo intr-un coltz al inimii. Eu simt in sufletul meu privirea ta shi ecoul cuvintelor "Te iubesc". TU eshti pentru mine ceea ce poate fi mai frumos pe acest pamant. Tu eshti sperantza mea, visul meu, viatza mea.38)Am inchis sperantza intre pleoape shi visele intre noi, iar palmele tale suave au apus in rugaciune pe cerul inimii mele. Gandul l-am cuprins intre bratzele noastre shi ne-am imbratzishat de teama sa nu ne pierdem. Am cules fericirea de pe buzele tale cand noaptea tzi-a luminat chipul shi am ratacit prin vise, calauzit de umbra sentimentelor tale. NU voi shtii niciodata drumul pashilor tai, nici freamatul inimii tale, nici murmurul sufletului tau. Ashtept soarele ce parca nu mai rasare. EU inca sunt aici, dar tu de ce nu vii? Doar shtii cat de mult te iubesc.

39) Tu ai fost singura persoana care m-a facut sa iubesc viatza cu toate neajunsurile ei. Tu mi-ai oferit accea privire pe care n-am s-o uit niciodata. TU mi-ai tulburat visele shi mi-ai adus linishte in suflet shi tot tu mi-ai spulberat orice vis, orice sperantza, mi-ai luat chiar viatza. Acum la sfarshit de drum am o singura intrebare la care vreau un raspuns sincer " DE CE?"

40) E asha de trista ashteptarea cand shtii ca ashteptzi zadarnic shi asha de trista e sperantza cand shtii ca n-ai ce spera. Shi asha de jalnica-i chemarea cand shtii ca nu te poate auzi shi asha de grea e resemnarea shi asha e chinul de amarnic cand tot ashteptzi ashteptzi intr-una shi shtii ca n-ai ce ashtepta!

41) Te caut sau mai bine spus te cautam. Te cautam in firele de nisip spulberate de vant, te cautam in sunetul valurilor sparte in dig. Te cautam in lumina soarelui de aprilie, in scoicile aduse de apa la tzarm, in luciul infinit al liniei orizontului. Te-am cautat chiar shi in tzipatul unui pescarush ratacit, dar nu te-am mai gasit. Shtiam ca eshti aproape shi totushi nu te-am mai gasit. Am obosit...Am obosit sa-tzi adulmec urmele in iarba frageda, am obosit sa mangai fiecare camp cu flori sperand sa te gasesc. Am obosit sa ashtept sa apari din scoartza vreunui stejar batran, sa te strig in vazduh ascultand in zadar ecoul vocii mele. Am obosit sa sper shi sa cred. Am uitat...Am uitat sa impletesc spicele de grau din surasurile noastre, am uitat sa te vad in fiecare ciob in oglinda. Am uitat sa-tzi zambesc in fiecare gand, sa tresar cand itzi shoptesc numele. Am uitat sa ma infior cand itzi simt adierea, sa regret fiecare minut petrecut impreuna la gandul ca mi-a mai ramas tot mai putzin timp alaturi de tine. Uitasem chiar ca tu ai vrut sa pleci...Acum am uitat sa...TE IUBESC!

42) Ma caut in tine, in venele tale, in ochii tai shi in amintirea lacrimilor pe care o vad. Ma caut in puterea ta, in curajul tau, in adevarul tau, in tot ceea ce insemni tu pentru mine. Ma gasesc indragostita...Cu atatea cuvinte pe buze shi in suflet, cu momente in care Raiul shi Iadul se impletesc in mine. TU ma seci de lacrimi pentru a mi le da inapoi, tu ma ucizi pentru a ma readuce la viatza. Numele tau il strig intr-o tacere care plange cu mine, chipul tau in vad in efemerele vise pe care le urasc pentru ca ma trezesc shtiind ca am totul shi descoperind ca nu am nimik. La tine ma gandesc cand povara vietzii, a sangelui care curge shi a inimii care bate ma apasa, catre tine ma rog cand esentzele ma distrug. Viatza ta este cea de care am nevoie pentru a prinde aripi shi sufletul tau este cel care ma face sa zbor dincolo de lume, de viatza, de moarte, de rauri.. Tu eshti cel pe care-l simt aici in mine...TU!

Persoanele cele mai fericite nu au ceea ce este mai bun din tot, doar profita la maxim de ceea ce este in drumul lor.

Crezi in logo-ul "mai mult". Daca te daruiesti, daruieste-te unei alte persoane.

Ca tu sa ai destula fericire, pentru a fi bun, eficiente dovezi, pentru a fi puternic, suficienta durere, pentru a fi mare, suficienta speranta, pentru a fi fericit.

Viseaza ceea ce doresti sa visezi, pleaca acolo unde vrei sa ajungi, fii acolo unde vrei sa fii. Pentru ca ai o singura viata si o singura oportunitate pentru a face toate lucrurile pe care vrei sa le faci.

Sunt momente īn viata cānd simti absenta cuiva atāt de tare īncāt ti-ar place sa-l scoti din vise si sa-l īmbratisezi.

Fericirea asteapta .pe cei ce plāng.pe cei ce sufera.pe cei ce cauta.pe cei ce īncearca.Pentru ca numai aceste persoane pot aprecia acele īntāmplari care au lasat un semn īn viata lor.

Dragostea se naste cu un surās, creste cu un sarut si se termina cu o lacrima.

Viitorul frumos se poate atinge atunci cānd nu se da importanta trecutului. Nu vei īnvinge pāna nu vei lasa īn urma greselile si tristetile trecutului.

Cānd te-ai nascut ai plāns si toti īn jurul tau rādeau. Traieste-ti viata īn asa fel īncāt atunci cānd o sa vina clipa, tu sa surāzi, iar cei ce vor sta īn jurul tau sa plānga.

Document Info


Accesari: 2223
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2023 )