Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload
Activarea portilor stelare

Astronomie
Activarea   portilor stelare

Pe data de 11 Ianuarie 1992, circa 144.000 de persoane s-au strans in diverse locuri ale planetei, deschizand portalul 11.11.

Aceasta activare a fost unica in istoria planetei, niciodata nemaiavand loc sincronizarea temporala unui numar atat de mare de persoane. Acestea au fost implicate in ritualuri de meditatie combinate cu un ritual de miscari, pentru a pute 11511r1719l a ancora noile energii.

Au existat 2 Cilindri Principali pentru activarea 11.11, care au functionat ca si pinioanele unei roti. Punctul Omega a fost localizat la Marile Piramide, Giza, Egipt iar punctul Alpha in Queenstown, Noua Zeelanda.

Pe intreaga planeta, aceste ritualuri s-au desfasurat la 11:11 am, 11:11 pm si 11:11 pm Greenwich Mean Time. In acest ultim moment, cand toate grupurile de pe planeta au executat miscarile si intregul ritual, in acelasi timp, Portalul 11.11 a fost oficial activat. Din cei 144.000 de participanti, un numar mare au vazut o lumina stalucitoare ancorandu-se in cristalul principal din centrul pamantului.


Portalul 11.11 este considerat o zona de tranzitie, sau un pod care face legatura intre doua spirale evolutive complet diferite: cea veche care este ancorata in dualitate si spirala noua ancorata in unitate. In timpul ceremoniei aceste doua spirale s-au suprapus intr-o pozitie care a permis deschiderea coridorului. Aceasta zona de suprapunere reprezinta Portalul 11.11. Cele doua spirale raman in aceasta pozitie pana data de 11 Noiembrie 2011, cand portalul se va inchide. Apoi acestea se vor separa din nou. Astfel exista un ciclu de douazeci de ani in care energiile care patrund prin acest portal ne vor ajuta la evolutia spirituala in Unitate.

Ceea ce activeaza aceste portaluri este prezenta iubirii ca si vibratie. Cand iubim, traind in momentul prezent, fara rezistenta sau remuscari, un raspuns chimic este declansat si acesta deschide portile timpului, astfel incat accesam noi dimensiuni si energii.Trimitand dragoste catre toate gandurile si actiunile noastre, se amplifica o reactie biologica prin care incep sa fie "extrase" vechile programe din structura noastra celulara si din memorie, eliberandu-se astfel potentialul nostru creator.

Cilindrul principal

Cilindrul principal este intotdeauna punctul cheie al unei activari 11.11. El functioneaza asemanator cu cilindrul unei masini. Noile energii care vin prin portal, sunt atrase in punctul central al cilindrului, intr-o forma concentrata si ancorate in planeta.  Din acest cilindru principal, energiile sunt trimise pe intreaga planeta, unde sunt ancorate cu ajutorul diverselor grupuri de participanti implicati in activare. La fiecare activare a portalului, primul punct in care se lucreaza este acest cilindru central. Un rol foarte important il au si grupurile de activare, ele participand la raspandirea noii frecvente in diverse puncte ale planetei.

Acestea sunt punctele geografice in care au fost activati cilindrii principali:

-primul portal: 11 Ianuarie 1992.Punctul Alfa de ancorare Queenstown, Noua Zeeland

Punctul Omega de ancorare:Marile Piramide, Giza, Egipt

-al doilea portal:5 Iunie 1993, Pululahua Crater, Ecuador

-al treilea portal: 17 Mai 1997 langa Bled, in Slovenia, 17 August 1997 langa Eureka, in Montana, si 12 octombrie 1997, in Muntii Glasshouse, Australia

-al patrulea portal: 11 August 1999,Tetiaroa, Tahiti, French Polynesia

-al cincilea portal: 19 Octobrie 2002,Wood Valley, K'au, Hawaii

-al saselea portal: 29 Mai 2004,Clougher Head, Dingle Peninsula, Ireland

-al saptelea portal:Udaipur, Rajasthan, India, 30-31 Octombrie 2004

In cadrul coridorului 11.11, deschis in 1992 sunt 11 Porti. Fiecare dintre acestea reprezinta o deschidere catre o noua frecventa energetica. Aceste porti odata ce sunt deschise/activate, procesul nostru de transformare este imersat intr-un nou model de frecventa. Calatorind in aceste frecvente, invatam lectiile de la nivelul de frecventa, dupa care pasim catre urmatoarea. Fiecare portal are o anumita cheie de frecventa vibratorie, cu care noi ne aliniem. Putem pasi prin fiecare din aceste portaluri, odata ce acestea au fost activate. Fiecare dintre noi va asimila energiile cu care rezonam in momentul evolutiv in care ne aflam. De exemplu, desi a fost activat portalul nr.7, nivelul nostru ne permite calatoria prin 1, apoi prin 2, 3..

A saptea activare a portalului a avut loc pe 30-31 Octombrie, iar nota de baza a frecventelor a fost "a vedea nevazutul".

Aceasta frecventa ne aduce un mesaj: granitele dintre realitati, incep sa se dizolve. Este ca o trezire dintr-un vis lung, un vis in care nici nu realizam ca visam. Acum incepem procesul prin care descoperim cine suntem in esenta. Pe masura ce perceptiile noastre se modifica, privim in jurul nostru cu alti ochi, la o lume cu totul diferita decat cea pe care o vedeam inainte.


Document Info


Accesari: 2050
Apreciat:

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site

Copiaza codul
in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate
Copyright Contact (SCRIGROUP Int. 2021 )