Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
ACTIUNE IN EVACUAREA CHIRIASULUI PENTRU NEPLATA CU REA CREDINTA A CHIRIEI

Drept


ACTIUNE IN EVACUAREA CHIRIASULUI PENTRU NEPLATA CU REA CREDINTA A CHIRIEI

Domnule Presedinte,Subsemnatul___________, domiciliat in________, jud._____, str._____, nr.____, chem in judecata si personal la interogatoriu pe _______, domiciliat in ______, jud 13113l1120n ._____, str.____, nr.___, pentru ca prin hotararea ce veti pronunta sa reziliati contractul de inchiriere vizat de _______sub nr. _____si sa dispuneti in consecinta evacuarea paratului din locuinta proprietatea mea din____jud____str._____nr.___, obligandu-l sa-mi plateasca suma de __lei cu titlu de chirii restante. Cer, de asemenea, cheltuieli de judecata si onorariu de avocat.

Motivele actiunii sunt urmatoarele:

In fapt, paratul este chiriasul meu in apartamentul susmentionat in baza ordinului de repartitie al___,nr.___din_____si al contractului de inchiriare vizat de \sub nr.___din___. Desi in aceasta calitate el are obligatia de a-mi plati o chirie lunara de \lei, stabilita in conformitate cu dispozitiile HCM nr. 1508 din 15 mai 1953 totusi de _____paratul ne mi-a platit nici o chirie. Reaua credinta a paratului rezulta din faptul ca desi are personal un salariu de______lei, iar sotia sa de______lei, desi nu au nici un fel de greutati si desi duc o viata de petreceri, totusi nu au platit de _____ani, o chirie, care este de numai ______lei lunar. Mentionez, de asemenea, ca de cand imi este chirias, am fost silit sa-l chem de____ori in judecata pentru neplata chiriei, obtinand in acest sens hotararile nr._____din______si nr.____din______ale acestui tribunal.

In drept, imi intemeiez cererea pe dispozitiile art. 1429 pct.2 C.civ.

Inteleg sa ma folosesc de interogatoriul paratului - care urmeaza a fi citat cu aceasta mentiune- de proba cu acte, si anume de contractul de inchiriere si de adeverintele cu privire la salarizarea paratului si a sotiei sale, precum si de proba cu martori, pentru care propun pe:

1._______,din_____,jud.____,str._____,nr.____,etaj.______,apart.___

2._______,din_____,jud.____,str._____,nr.____,etaj.______,apart.___

Depun prezenta cerere precun si copie certificata de pe actul susmentionat in dublu exemplar, dintre care unul pentru instanta si altul, pentru a fi comunicat paratului.

Semnatura reclamantului_____

Domnului Presedinte al__________ ______ ____ _______


Document Info


Accesari: 3201
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )