Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
Versiunea: 316+

Informatica


Versiunea: 316+

Nout\]i

Liste:

S-a optimizat algoritmul de calcul al listelor "Intrari/Iesiri la pret mediu" si "Topul clientilor".S-au introdus coloanele "Cantitate articol reteta", "Cantitate produs exportata" in lista "Situatie DVOT-uri" si "Urmarire DVOT". Pe baza 20320m1215u acestor campuri se poate crea o coloana calculata pentru a obtine "Randamentul calculat" astfel: ((CantArtReteta*CantExp)/((0-1)*Cant))*100.

Lista "Livrari" contine si "Diminuarile de stoc".

S-a corectat lista "Stocuri in curs de epuizare": pentru valori subunitare ale indicelui estimat de crestere a vanzarilo dadea eroare.

S-a introdus posibilitatea de afisare a numarului de inventar (constanta specifica).

S-a corectat lista "Necesar de aprovizionat" pentru cazul in care se lucreaza cu excludere gestiuni.

S-a corectat "Registrul de casa" pentru situatia in care pe baza erau monetare de la sateliti diferiti dar cu aceeasi data, acelasi numar si aceeasi casa.

In listele "Scadentar clienti" si "Scadentar furnizori" s-a introdus coloana noua pentru campul "Codificare" din contractele comerciale.

In listele "Scadentar clienti" si "Scadentar furnizori" se pot calcula zilele de intarziere a platii  fata de data documentului sau fata de data scadentei lui, optiune disponibila la generarea listei.

In lista "Registrul de casa" s-a introdus coloana pentru "Document cumulativ".

In "Fisa de urmarire plati" s-a introdus posibilitatea de a urmari platile catre firmele de transport si asigurare din DVI-uri.

Listarea ordinelor de plata din nomenclatorul de parteneri se poate realiza numai pe varianta extins.

Comercial:

S-a corectat calculul stocului rezervat pentru comenzile interne consumate partial dar predate integral. Valoarea stocului rezervat este corecta abia din luna urmatoare inchiderii comenzii, in luna curenta ramanand inclusa pe rezervat cantitatea din comanda interna.

In contractul comercial cu furnizorii sediul de livrare este una din subunitatatile firmei.

Mentor:

S-au introdus constante generale noi:

Productie

"Productie neterminata cu materiale in afara retetei legate de comanda"

S-a introdus campul "Curs" pe machetele de preluare de pe comenzi clienti operate in valuta; completarea acestuia are ca efect transformarea preturilor din valuta in lei.

Corectie: Pentru receptiile de marfa in magazin cu P. inreg = P. achizitie nu se facea inregistrarea contabila de adaos, dar se descarca adaosul la livrare. Ex: Pa=10.000, Pi=10.000

Intrare: 371=401, 442.08 10.000, 1.597

Iesire: 607, 378, 442.08=371 10.000, (-1.597), 1.597

Se ajungea astfel la descarcarea de pe 378 si 371 a unei sume mai mari decat cea care s-a incarcat.

S-a corectat inregistrarea amortizarii lunare incepand cu luna a doua dupa reevaluare: se inregistra si in urmatoarele luni nota contabila de reevaluare.

S-a corectat generarea automata a facturii din comanda client in valuta inlaturandu-se dublarea calcului generat de existenta %Ad pe comanda.

Pe macheta Modificare de pret se poate modifica si pretul maximal.

In Trezorerie se pastreaza ultimul tip de tranzactie (plata/incasare) si ultima denumire pt. document la adaugarea unei noi linii. De asemenea, la tranzactiile de incasare prin casa documentul implicit este CH sau se pastreaza ultimul introdus.

In Trezorerie, la tranzactiile operate prin Casa se poate completa si "Agentul incasator", acesta regasindu-se si in Registrul de casa incepand cu versiunea urmatoare.

Serii: Campul de observatii pentru fiecare serie apare in lista de cautare a stocului pt.livrare si se poate importa pe observatii articole.

Pe facturile de iesire s-a introdus buton pentru articole compuse in vederea vanzarii de componente. Actionarea lui determina deschiderea nomenclatorului de articole cu retete si prin alegerea unuia dintre acestea se poate factura fiecare componenta in parte. 

Salarii:

S-a corectat calculul fondului de somaj pentru angajatii aflati in crestere copil avand in contract sporuri permanente incluse in salariul de baza.

Pe macheta "Prime de vacanta / venituri cu impunere finala" s-a introdus o coloana noua "Retineri": pentru a determina diminuarea sumei nete a primei. Suma retinuta se restituie la calculul lichidarii.

Satelit:

S-a introdus posibilitatea de a transmite satelitului documentele de achitare sau rambursare a efectelor de plata sau de incasat primite prin cuplare.

Locatia introdusa pe factura la aviz este tratata si la cuplaje, anulare cuplaje si verificare coerenta date.

Service:

La initializarea soldurilor partenerilor se poate specifica "Sediul".

Casa de marcat:

Pe interfata POS se preiau si tipurile de plata.


Document Info


Accesari: 2097
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )