Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
WORLD DANCE a cultural adventure

Informatica


WORLD DANCE a cultural adventurePlayer meniu:

NEW GAME - faceti clic pe acest buton pentru a începe un nou joc. Când apare "new player" intr 535f56f oduceti numele dv.si alegeti nivelul de dificultate,apoi faceti clic pe OK. Puteti sa porniti jocul oricând,el va fi salvat în mod automat dupa care poate fi jucat din nou mai târziu, de acolo unde a-ti ramas.

LOAD A SAVED GAME

Faceti clic pe numele dansatorului pe care doriti sa-l încarcati. Selectati dansatorul folosind tastele cu sageti.. Când ultima tara s-a completat,nivelul de dificultate si scorul se listeaza împreuna cu numele jucatorului în partea dreapta

DELETING PLAYER.

Când meniul de selectare este plin,sau doriti sa stergeti jocurile vechi salvate,selectati pe care doriti sa-l stergeti si faceti clic pe butonul Delete sau tasta Delete.

COUNTRY SELECTION

Pentru a alege nivelul jocului folositi tastele sageti apoi apasati pe play pentru a începe. Exista 7 niveluri de joc si fiecare într-o alta parte a lumii.

JURNALUL

Odata ce terminati un nivel,o informatie noua despre acea cultura este trecuta în jurnalul dv.Aceasta informatie se refera la muzica,dansuri,hrana si limba.

WORLD MAP

Amplasarea tarii respective pe glob se evidentiaza printr-un chenar rosu.

DANCE INFORMATION

Fereastra de mai sus da informatii despre dansul tarii respective

DERULAREA JOCULUI

Scopul jocului: trebuie sa deplasati dansatoarea pe scena si sa strângeti acele comori culturale reprezentative. Pentru aceasta trebuie ca dansatoarea sa nimereasca sau sa traverseze, o dala pe care se afla acel articol. Odata cu comorile culturale specifice tarii,exista si articole care contin un bonus,precum si articole periculoase de care trebuie sa va feriti.

Miscarea dansatoarei pe scena : fiecare dansatoare are un anumit stil de dans,o anumita deplasare. Poate sa se deplaseze in linie dreapta,cotit sau sa execute o deplasare mai complexa. Alegeti modul de deplasare facând clic pe planseta de sus. Când a-ti ales miscarea de deplasare ea se afiseaza pe planseta de dans. Apasati apoi butonul "Dance".Fiti atenti la alegerea deplasarii:câteva miscari de dans sunt asemanatoare dar sfârsesc in mod diferit. Asa ca mare atentie la alegerea sagetilor de deplasare,pentru a fi siguri ca dansatoarea trece si ajunge acolo unde trebuie.

Exista de asemenea un cronometru care va indica cât timp mai aveti pentru a termina nivelul de joc respectiv. Ceasul arata cât timp a mai ramas iar dv. alegeti miscarile repede,precis si cu mare grija.

Modul repede/lent: atunci când doriti ca dansatoarea sa se miste mai repede apasati pe"Speed",iar când vreti sa reveniti apasati din nou butonul

Pachetele cu cadouri:atunci când dansatoarea trece peste un pachet cu cadouri,articolele dinauntru sar afara si se împrastie urmând ca dv. sa le adunati. Unele dintre aceste articole va ofera un bonus,de altele trebuie sa va feriti. Numarul de articole depinde de marimea pachetului.Incercati sa strângeti cât mai multe articole care ofera bonusuri.

Atunci când banda de terminare a ajuns la capat,va apare o dala verde pe scena. Pentru a încheia nivelul de joc,trebuie sa dirijati dansatoarea spre acest patrat verde si ve-ti culege aplauze Apoi puteti trece la nivelul de joc urmator.

Articole de bonus : se colecteaza cu exceptia celor care nu au putut fi colectate la timp si au disparut. Valoarea lor apare in partea de jos a obiectului. La fiecare întoarcere pentru a culege bonusul valoarea lui se va reduce pâna când în cele din urma dispare. În partea de sus a ecranului aproape de fereastra de selectare,aveti articolele dv. de bonus. Aceste bonusuri vor ramâne la dv.,trecând din tara în tara,pâna când va hotarâti sa la folositi

Articolele pe care puteti sa le colectati sunt: timp suplimentar reprezentat printr-un ceas verde care va adauga timp suplimentar la timpul de joc.;Mega Poant, reprezentata sub forma unei stele.

Sugestie: Când nivelul de joc s-a terminat dar înca mai aveti timp disponibil,încercati ca strângeti cât mai multe bonusuri posibile si în primul rând Mega Poant pentru a transforma toate monezile în bonusuri.

sansele: în timp ce dansatoarea se departeaza sau se loveste de obstacole,dv. pierdeti o sansa. Numarul de sanse ramas este afisat alaturi de punctajul total. Este important sa primiti cât mai multe puncte posibile. În acest caz primiti o sansa suplimentara de 20,000 puncte la scorul dv.

Obstacolele. Sunt doua feluri de obstacole permanente si temporare. Obstacolele permanente sunt obiecte care va fac sa ramâneti în urma daca va întâlniti cu ele. Sunt usor de identificat dupa dalele colorate pe care sunt amplasate. Ele sunt eliberate tot din pachetele de cadouri si au un efect negativ asupra jocului. Obstacolele temporare dispar dupa o perioada de timp. Aceste articole sunt urmatoarele: ceasul de buzunar rosu pe care daca îl întâlniti pierdeti un minut din timpul de joc si Tornada. Daca nimeriti în tornada atunci dispar toate obiectele de bonus,cu exceptia pachetelor cu cadouri.


Document Info


Accesari: 1547
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )