Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload
Windows xp Profesional

InformaticaWindows XP Professional integreaza punctele forte ale versiunii Windows 2000 - securitatea crescuta, administrabilitatea si fiabilitatea cu cele mai bune caracteristici de business ale Windows 98 si Windows Me - Plug and Play, interfata cu utilizatorul usor de folosit si serviciile inovative de suport, toate pentru a crea cea mai buna versiune de Windows de pâna acum.

Windows XP Home
Cu noul nucleu Windows, Windows XP Home Edition ofera o mai mare fiabilitate si stabilitate decât orice alt sistem de operare de pâna acum destinat calculatorelor de acasa. Windows XP Home Edition se adreseaza necesitatilor dvs. specifice, atunci când partajati un calculator sau resurse cu familia si prietenii.

De ce este recomandat?

 • Mobilitate - Facilitatile inovative în mobilitate cum ar fi Remote Desktop, va permit sa lucrati la distanta si sa accesati calculatorul de la birou, oriunde va aflati, folosind practic orice conexiune la retea.
 • Securitate la nivel de business - Caracteristicile de securitate de prim nivel vizeaza apararea fisierelor importante, informatiilor, activitatilor pe Internet si confidentialitatea, cum ar fi Internet Connection Firewall.
 • Fiabilitate sporita - Va puteti baza pe nucleul stabil creat pe tehnologia Windows 2000.
 • Comunicati cu clientii si partenerii -Windows Messenger si conferintele online va permit sa comunicati si sa colaborati direct cu clientii dvs., folosind programul de comunicare interactiva cu text, audio sau video.

Pivotul retelei unei companii de dimensiuni mici - Companiile mici pot partaja acum mai usor resurse valoroase si dispozitive, cum ar fi documente, faxuri, imprimante si chiar conexiuni Internet. si schimbarea rapida a utilizatorilor face simpla partajarea unui calculator.

Caracteristici Windows XP Home Edition

Windows XP Home Edition ofera posibilitati nelimitate în folosirea calculatorul acasa. Este un sistem de operare mai istet si mai simplificat care va lasa sa ramâneti conectati cu tot ceea ce este important pentru dvs., de la familie si prieteni la Internet. Cu noul nucleu Windows, Windows XP Home Edition ofera o mai mare fiabilitate si stabilitate decât orice alt sistem de operare de pâna acum destinat calculatorelor de acasa.

Mai istet si mai simplu

Pe lânga fiabilitatea si performanta exceptionala, Windows XP Home Edition este proiectat sa fie usor de folosit. De la noul design împrospatat pâna la wizard-urile mai intuitive, Windows XP Home Edition va face ca experienta dvs. cu calculatorul sa fie cea mai lipsita de efort de pâna acum. Acum veti putea gasi lucrurile de care aveti nevoie într-o clipa cu facilitati ca Search Companion sau folosind optiunea File and Folder Grouping pentru a aranja cum doriti fisierele si directoarele proprii. Gasirea informatiilor financiare dorite, accesarea unui cântec preferat si regasirea fotografiilor personale devin naturale ca respiratia.

Windows XP Home Edition se adreseaza necesitatilor dvs. specifice, atunci când partajati un calculator sau resurse cu familia si prietenii. Cu noi caracteristici ca Fast User Switching si cu un ecran personalizat de întâmpinare, membrii familiei dvs. pot partaja usor si rapid calculatorul între ei, salvându-si în acelasi timp propriile lor setari unice pentru desktop.

Ecranul de întâmpinare personalizat din Windows XP Home Edition face ca schimbarea utlizatorilor aceluiasi calculator sa fie rapida si usoara.

Folosind navigatorul din MyMusic va este mai usor sa grupati fisierele cu muzica într-un mod care va convine mai mult. Mai istet si mai simplu

Mai istet si mai simplu

Ecran personalizat de întâmpinare

Ecranul de întâmpinare poate fi personalizat, prietenii si familia putând partaja acelasi calculator. Membrii familiei îsi pot personaliza usor conturile în timpul initializarii sau din Control Panel si sa protejeze fiecare cont cu propria parola.

Schimbarea rapida a utilizatorului

Familia sau prietenii pot partaja un singur calculator fara sa închida aplicatiile altor persoane de fiecare data când acceseaza propriul cont.

Start Menu

Meniul de start îmbogatit grupeaza cele mai frecvent utilizate fisiere si aplicatii la un loc pentru un acces mai rapid si mai usor.

Search Companion

Search companion identifica de ce tip de ajutor aveti nevoie si regaseste rapid informatia relevanta problemei dvs.

File Management 

Puteti gasi rapid ceea ce aveti nevoie grupând fisierele si directoarele si folosind view-urile îmbunatatite si organizarea pe care o doriti.

Va pastreaza conectati

Deoarece aveti nevoie sa ramâneti conectati la ceea ce conteaza cel mai mult pentru dvs., Windows XP Home Edition va asigura o varietate de caracteristici proiectate sa se adreseze necesitatilor dvs. de conectivitate. Puteti comunica cu prietenii si familia în orice moment, oriunde, folosind Instant Messaging sau puteti partaja fotografiile dvs. cu prietenii prin Web.

Pentru unii dintre dvs, a fi conectat înseamna si a putea partaja imprimantele, fisierele sau conexiunea la Internet cu diferiti membrii colocatari. Pentru a veni în întâmpinarea acestor nevoi, Windows XP Home Edition va asigura niste caracteristici convenabile cum ar fi Network Setup Wizard si Internet Connection Sharing care permit mai multor persoane sa partajeze aceeasi conexiune Internet. Acum copiii dvs se pot juca pe Internet sau pot schimba mesaje cu prietenii lor, în timp ce dvs. va verificati posta electronica, navigati pe Web sau doar folositi telefonul. si ideea de a fi conectat nu se opreste aici. Windows XP Home Edition va permite sa ramâneti conectati cu echipamentele dvs. preferate de la player-ul de MP3 la telefonul celular. Indiferent de necesitatile dvs. de comunicare, Windows XP Home Edition va va ajuta sa le rezolvati. 

Internet Explorer 6 va ofera posibilitatea de a va personaliza browser-ul. 

Va pastreaza conectati

Network Setup Wizard

 Cu Network Setup Wizard puteti usor initializa acasa propria retea, puteti partaja imprimante, fisiere si conexiuni la Internet. Creând acasa o retea personalizata va face mai usoara partajarea acelorasi resurse, cum ar fi imprimante si faxuri, pentru diferite calculatoare din retea.

Partajarea conexiunii la Internet

Permite mai multor calculatoare din casa sa acceseze Internetul simultan prin aceeasi conexiune dial-up sau broadband. Acum nu mai trebuie sa pierdeti timp pretios asteptându-va rândul sa va conectati la Internet.

Remote Desktop

Cu Windows XP Home Edition, puteti accesa calculatorul dvs. de la birou, rulând Windows XP Professional chiar din fata monitorului de acasa.

Web Publishing Wizard

Web Publishing Wizard va ghideaza în publicarea usoara si rapida pe Web a fotografiilor, filmelor video si a altor fisiere astfel încât sa le poata vedea prietenii dvs. si familia.

Internet Explorer

Inclus în Windows XP Home Edition este Internet Explorer 6, un set de tehnologii de baza care va asigura o bogata experienta online si un nou mod de a naviga pe Internet.

Windows XP Web Publishing Wizard va ajuta sa va publicati fotografiile pe Internet într-o secunda

Stabilitatea pe care puteti conta

Windows XP Home Edition continua sa îmbunatateasca tehnologia Windows 2000, permitându-i sa devina cel mai stabil sistem de operare Windows creat vreodata pentru utilizatorii de acasa. si, cu facilitati ca Remote Assistance care va permite sa cereti asistenta de la prietenii de încredere si de la familie, ce pot localizati oriunde, puteti fi siguri ca veti avea tot ajutorul de care aveti nevoie pentru a va mentine în functiune calculatorul când aveti mai mare nevoie de el.

System Restore va ajuta sa mentineti functionalitatea sistemului dvs.

Stabilitate

Noul nucleu Windows

În Windows XP Home Edition, Microsoft a combinat cele mai bune caracteristici ale sistemelor sale de operare destinate utilizatorilor de acasa cu puterea, securitatea si fiabilitatatea nucleului din Windows 2000 pentru a crea un nou sistem de operare mai prietenos si mai functionabil.

Remote Assistance

Asigura posibilitatea de a cere asistenta securizata de la orice prieten, membru de familie sau suport profesional pentru a va ajuta sa rezolvati imediat cele mai presante probleme.

Internet Connection Firewall

Un firewall de Internet protejeaza calculatorul de intruziuni când sunteti conectat la Internet. Acum puteti fi asigurati ca Windows XP Home Edition lucreaza pentru îmbunatatirea securitatii dvs. pe Internet.

Semnarea driver-elor

Driver-ele permit diferitelor echipamente precum camerele digitale si imprimantele, sa comunice cu Windows XP Home Edition. Unele drivere care nu sunt de cea mai buna calitate pot cauza instabilitatea sistemului. Pentru a preveni acest lucru, Microsoft se asigura de faptul ca driver-ele întrunesc standardele de înalta calitate pentru a fi considerate "semnate" sau aprobate de Microsoft.

System Restore

Caracteristica System Restore din Windows XP Professional va permite sa restabiliti setarile calculatorului în caz de incident, la starea anterioara fara pierderi de date din fisierele personale. System Restore monitorizeaza activ schimbarile fisierelor sistem pentru a înregistra sau stoca versiunile anterioare înainte de aparitia schimbarilor . Cu System Restore nu trebuie sa mai faceti imagini ale sistemului deoarece el creaza automat puncte de restaurare usor de identificat, care va permit sa restabiliti sistemul la un moment anterior. Puteti alege sa restaurati numai driver-ele de dispozitive cu caracteristica Device Driver Rollback din Windows XP Home Edition.

MAI ISTEŢ sI MAI SIMPLU

Caracteristica

Descrierea caracteristicii

Start Menu

Organizeaza programele în functie de frecventa utilizarii lor. Scoate în evidenta cele mai des folosite aplicatii si fisiere pentru a le putea accesa mai rapid.

Design orientat pe task-uri 

Va permite sa vizualizati optiunile Windows asociate cu un task curent. De exemplu, daca creati un document în Word, apare un meniu dinamic care listeaza task-urile corespunzatoare unui document Word, cum ar fi Cut, Copy si Paste.

Taskbar Grouping

Pastreaza askbar-ul curat si organizat prin gruparea fisierelor deschise dupa tipul aplicatiei.

Desktop Clean Up Wizard

Desktop Clean Up Wizard verifica periodic desktop-ul si ofera oportunitatea de a muta shortcut-urile nefolosite de pe desktop, pentru a-l pastra neaglomerat.

File Management

Fisierele pot fi aranjate în ce mod doriti si imaginile micsorate îmbunatatite ale documentelor importante sa permit o scanare usoara prin foldere.

Clear Type

Windows XP Home Edition suporta tehnologia de afisare Microsoft ClearType®, o tehnologie text care da o rezolutie mai mare a ecranului, facând mai usoara pentru dvs. citirea textului de pe ecranul calculatorului.Sistem indexat de fisiere

Ofera posibilitatea de a indexa continutul sistemului de fisiere. Aceasta va permite sa localizati mai usor si mai rapid fisierele pe caza numelui lor sau a unui sir de cautare.

Search Companion

Search companion identifica de ce tip de ajutor aveti nevoie si regaseste informatia relevanta problemei pe care o întâmpinati.

My Music

Va permite sa vizualizati rapid o lista cu fisiere de muzica dintr-un director si sa efectuati sarcini administrative de baza, cum ar fi regasirea, adaugarea, sortarea si stergerea fisierelor de muzica.

My Pictures

Va permite sa vizualizati rapid o lista cu fotografiile dintr-un director si sa efectuati sarcini administrative de baza, cum ar fi adaugarea, sortarea si stergerea fisierelor imagine.

Windows Media Player

Windows Media Player aduce într-un singur loc usor de utilizat, toate activitatile dvs. cele mai comune cu mediile digitale.

Movie Maker 

Ofera facilitati de capturare si de creare de fisiere Windows Media, etidare simpla video si audio, salvarea si publicarea fisierelor Windows Media.

Incriptionarea CD-urilor

Salvarea informatiilor importante pe CD este la fel de usoara ca salvarea lor pe discheta sau hard disc. Prin selectarea unui director cu software, cu fotografii sau muzica si deplasarea lui in dreptul icoanei pentru echipamentul CD-R, puteti crea propriile dvs. CD-uri.

Viata bateriei prelungita

Va permite sa prelungiti viata bateriei de pe calculatorul dvs. mobil prin conservarea puterii de afisare în doua moduri:

 • Lid Power - Când capacul calculatorului mobil este închis, afisajul nu mai primeste curent.
 • LCD Dimming - Când calculatorul mobil functioneaza pe baza curentului de la baterie, afisajul este mai pal. Dupa reconectarea la sursa de curent continuu, stralucirea originala este restabilita.

Economisiti timp

Ecran personalizat de întâmpinare

Ecranul de întâmpinare poate fi personalizat, permitându-va sa partajati acelasi calculator cu prietenii si familia. Fiecare persoana îsi poate crea propriul lui cont. Aceste conturi sunt usor de creat în timpul initializarii sau din Control Panel. Implicit, conturile nu sunt protejate cu parole, dar aveti optiunea de a pune o parola pe contul dvs. daca doriti acest lucru.

Schimbarea rapida a utilizatorului

Aceasta va permite dvs. si familiei sau prietenilor sa partajati un singur calculator fara sa închideti aplicatiile celorlalti de fiecare data când accesati propriul cont.

Easy Set-Up Wizard

Un tutorial usor de înteles parcurge procesul de instalare al sistemului de operare, atentionându-va când este necesar sa introduceti informatia de particularizare a calculatorului.

Actualizare dinamica

Va asigura actualizari ale diferitelor aplicatii si compatibilitati de echipamente, unele drivere actualizate si corectii de urgenta pentru initializare sau securitate pentru a va ajuta sa va mentineti sistemul de operare la zi si functionând fara probleme.

Automatic Update

Este un serviciu proactiv care va ofera drepturi administrative de a face automat download si de a instala pe calculator actualizarile importante ale Windows-ului cum ar fi patch-uri importante sau service pack-uri. Actualizarile sunt download-ate pe calculatorul dvs. în background, dar sunteti anuntati când aceasta se întâmpla si aveti posibilitatea de a amâna procesul.

Auto Recognition

Daca introduceti un CD, un disc ZIP sau JAZ, sau un card compact flash, Windows îl va recunoaste automat si va lansa aplicatia corespondenta. De exemplu, CD-urile vor începe sa ruleze cu Windows Media Player.

Files and Settings Transfer Wizard

Asigura transferul facil de fisiere, documente si setari de pe un calculator pe altul. Wizard-ul va ghideaza prin procesul de migrare a fisierelor, documentelor si setarilor de un calculator vechi pe unul nou.

VĂ PĂSTREAZĂ CONECTAŢI

Caracteristica

Descrierea caracteristicii

Home Networking

Va permite:

 • Initializarea unei retele acasa, inclusiv cu conexiunile fizicen pentru imprimante sau faxuri, instalarea protocoalelor si a puntilor de legatura.
 • Partajarea unei conexiuni la Internet cu toate calculatoarele din retea.
 • Partajarea resurselor unui calculator.
 • Folosirea unui firewall personal proiectat sa va ajute sa protejati datele imporatnte în timp ce accesati Internetul.

Partajarea conexiunii la Internet 

Permite mai multor calculatoare din casa sa acceseze Internetul prin aceeasi conexiune dial-up sau broadband.

Network Bridge

Simplifica configurarea si setarea unei retele de acasa care foloseste conexiuni mixte prin integrarea acestor tipuri diferite de retele într-unul singur.

Web Publishing Wizard

Web Publishing Wizard va ghideaza în publicarea usoara si rapida pe Web a fotografiilor, filmelor video si a altor fisiere astfel încât sa le poata vedea prietenii dvs. si familia.

Remote Assistance

Asigura posibilitatea de a cere asistenta securizata de la orice prieten, membru de familie sau suport profesional pentru a va ajuta sa rezolvati imediat cele mai presante probleme.

Scanner and Camera Wizard 

Va ofera posibilitatea de:

 • A scana o singura imagine de la un scanner.
 • A scana imagini de la un scanner ce se declanseaza la aparitia unui eveniment de scanare .
 • A scana o colectie de imagini.
 • A scana documente sau imagini într-un singur fisier de imagine.
 • A scana documente sau imagini de la un scanner în mai multe fisiere de imagine separate.

Echipamente portabile de muzicaWindows Media Player va asigura posibilitatea de a avea acces la muzica dvs. si la echipamente într-un mod care sa vina în întâmpinarea necesitatilor dvs.

Internet Explorer

Va permite sa accesati Internetul folosind un browser. Windows XP Home Edition include Internet Explorer 6, cea mai noua versiune de Internet Explorer. Internet Explorer 6 include urmatoarele caracteristici noi si incitante:

 • O bara personala care va permite sa particularizati informatii ca noutati, cursul actiunilor si vremea de la MSNBC
 • Meniuri pop-up care va permit sa salvati rapid imagini
 • Redimensionarea imaginii automata pentru a putea fi încadrata în fereastra
 • O bara media care va ofera un mod simplu de a localiza si rula un fisier media în fereastra browser-ului.

Comandarea fotografiilor prin Internet

Cu My Pictures, puteti comanda fotografii digitale prin Internet si acestea sa va fie livrate acasa.

Jocuri pe Internet

Folosind Internetul, puteti cunoaste jucatori din întreaga lume prin jocuri ca Internet Backgammon, Internet Checkers, Internet Hearts, Internet Reversi, Internet Spades sau va puteti invita prietenii sa joace cu dvs. în alte jocuri de pe Internet.

STABILITATE

Caracteristica 

Descrierea caracteristicii

Proiectat pe noul nucleul Windows

Proiectat pe tehnologia din Windows 2000, Windows XP Home Edition va ofera cea mai mare fiabilitate de pâna acum.

Help si Support Center

Singura oprire pentru orice asistenta legata de experienta dvs. Windows.

Windows Update 

Windows Update asigura noi drivere de dispozitive pe lânga corectiile de compatibilitate între aplicatii astfel încât veti avea mai mult suport decât pâna acum pentru dispozitive si aplicatii. Actualizarile luate de pe Internet prin Windows Update pot fi aplicate tuturor utilizatorilor unui calculator la un moment dat. Windows Update este acum integrat cu Help-ul si Support Center din Windows XP Home Edition. Când introduceti un nou dispozitiv, Device Manager va cauta de asemenea noi drivere în Windows Update.

System Restore

Caracteristica System Restore din Windows XP Professional va permite sa restabiliti setarile calculatorului în caz de incident, la starea anterioara fara pierderi de date din fisierele personale. System Restore monitorizeaza activ schimbarile fisierelor sistem pentru a înregistra sau stoca versiunile anterioare înainte de aparitia schimbarilor. Cu System Restore nu trebuie sa mai faceti imagini ale sistemului deoarece el creaza automat puncte de restaurare usor de identificat, care va permit sa restabiliti sistemul la un moment anterior.

Internet Connection Firewall

Un firewall de Internet protejeaza calculatorul de intruziuni când sunteti conectat la Internet.

Compatibility Mode

Puteti specifica unei aplicatii sa ruleze într-un mod compatibil, care ajuta la mimarea versiunilor mai vechi de Windows folosind tehnologia de compatibilitate încorporata.

Device Driver Rollback

Ofera posibilitatea de a înlocui un driver de dispozitiv instabil (nu sunt incluse driver-ele de imprimanta) cu versiunile lor instalate anterior despre care stiti ca functioneaza. Acest lucru va ajuta sa va concentrati pe un dispozitiv anume care va cauzeaza probleme decât sa va ocupati de tot sistemul odata.

Last Known Good Files

Va lasa sa salvati fisierele originale (driver-ele anterioare) într-un subdirector special. Acesta va permite sa folositi Device Driver Rollback sau sa porniti sistemul în Safe Mode.

Arhitectura cu nucleul protejat

Aplicatiile dvs. nu au acces la codul software al nucleului pe care se bazeaza sistemul de operare. Acest lucru mareste considerabil fiabilitatea sistemului de operare.

Biblioteci DLL în paralel

Acestea va ofera un mecanism pentru ca mai multe versiuni ale componentelor individuale din Windows sa ruleze în paralel. Acum nu trebuie sa va mai faceti probleme ca aplicatiile vor intra în conflict între ele si sa duca la instabilitatea aplicatiilor.

Protectia fisierelor Windows

Previne schimbarile accidentale ale fisierelor sistem de baza cauzate de dvs. sau de aplicatii. Aceasta va ajuta sa va protejati sistemul proactiv si automat.

Microsoft Incident Submission

Puteti trimite automat un raport pe Internet legat de problema pe care o întâmpinati pentru ca Microsoft sa poata realiza o corectie software pentru aceasta. Când corectia este gata va va contacta un inginer de suport de la Microsoft.

Cautare extinsa

Va lasa sa cautati prin mai multe surse online sau la distanta pentru a gasi informatia cea mai buna despre problema pe care o investigati.

Uninstall

Uninstall va ofera posibilitatea de a restaura un upgrade la versiunea anterioara a sistemului de operare pe care îl foloseati. Aceasta facilitate merge în cazul în care ati facut upgrade de la Windows 98 si Windows Millennium. Va asigura posibilitatea de a dezinstala sistemul în orice moment al initializarii.

Acces de la distanta la Help

Asigura un mecanism pentru a vizualiza usor continutul unui server Help de la un calculator desktop.

©2002 Microsoft Corporation. All rights reserved. Terms of Use


Document Info


Accesari: 2197
Apreciat:

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site

Copiaza codul
in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2022 )