Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
DOSAR: Atentatele din 11 septembrie 2001 - un pas catre instaurarea noii ordini mondiale

Stiinte politice


DOSAR: Atentatele din 11 septembrie 2001 - un pas catre instaurarea noii ordini mondialede Emilia Kareva


Motto: "Nimeni nu este iremediabil mai înlantuit decât cel care crede în mod gresit ca este liber." - Goethe

În 11 septembrie 2001 a avut loc, în realitate, un auto-atentat organizat de catre CIA împreuna cu presedintele mason George W. Bush împotriva statului si poporului american * O serie de investigatii demonstreaza ca în spatele acestor atentate se afla secta malefica a francmasoneriei * 3.000 de americani au fost ucisi pentru atingerea unui obiectiv clar de pe agenda politicii mondiale * Politica americana a ucis zeci de mii de persoane nevinovate din Afghanistan si Irak


11 septembrie 2001. Aceasta data nu mai are nevoie de prezentare. Cu totii stim ca atunci au avut loc atentatele de la World Trade Center din New York. Câti dintre noi, însa, au înteles ce s-a întâmplat atunci? Ce veti spune daca veti afla ca realitatea se afla departe de varianta oficiala prezentata atunci de catre Guvernul SUA sau de catre presa?

Ce spun oficialii si mass-media?

Iata care este povestea oficialilor si a mass-mediei privind ceea ce s-a întâmplat pe 11 septembrie 2001: În dimineata zilei de 11 septembrie, 19 fundamentalisti musulmani au deturnat patru avioane de pasageri. Teroristii au folosit cutite pentru hârtie (cutter-e) pentru a se impune si a-i ucide pe cei opt piloti, precum si pentru a-i controla pe cei 266 de pasageri si pe însotitorii de zbor. Cele doua zboruri care au decolat din Boston, cu numerele 11 si 175, au fost redirectionate spre New York, unde s-au lovit de turnurile World Trade Center. Acestea au luat foc, producând topirea armaturii si extinderea pagubelor, iar ambele turnuri WTC, 1 si 2, s-au prabusit.


Avionul care a decolat din Newark, zborul 93, si-a mentinut cursul catre Ohio, si apoi s-a întors catre Washington D.C. În timpul acestui zbor, mai multi pasageri au telefonat din 15515b18p avion. Mai multi pasageri au încercat fara succes sa preia controlul asupra avionului, si în timpul luptei avionul s-a prabusit în centrul Pennsylvaniei. Cel de-al patrulea zbor, numarul 77, a decolat din Washington, a survolat partea de vest a Virginiei, a ajuns deasupra orasului Ohio, de unde s-a întors la Washington DC, unde s-a izbit de cladirea Pentagonului. Aproximativ 3.000 de persoane au fost ucise.


Aceasta varianta a evenimentelor a nascut, însa, multe întrebari care au fost lasate si pâna în ziua de azi de catre autoritati fara raspuns.

 

Atentat necesar pentru atingerea unor obiective din politica mondiala

Din 11 septembrie 2001 multe persoane curajoase si dornice sa afle adevarul despre acele zile au facut ample investigatii. Zeci de articole, carti sau filme vorbesc despre conspiratia atentatelor de la World Trade Center. Concluzia comuna la care ajung cei mai multi dintre cei care realizeaza acest gen de investigatii este ca atacul din 11 septembrie a fost realizat pentru a se atinge obiectivul clar de pe agenda politicii mondiale, prestabilita de catre cei care conduc lumea din umbra si vor sa instaureze Noua Ordine Mondiala. Mai exact, la putin timp dupa atacuri, Statele Unite au acuzat gruparea fundamentalista islamista Al-Qaeda de contribuirea la atentate. Acest lucru a declansat asa-numitul "Razboi contra terorismului", care a justificat interventiile militare din Afganisthan si Iraq, invazii care, însa, erau de mult timp planuite. De asemenea în urma atentatelor, opinia publica s-a centrat mai ales pe securitatea nationala, creându-se astfel o serie de legi noi, în urma carora s-a îngradit de fapt extrem de mult libertatea individului, sub pretextul de a-i oferi o aparenta securitate.
Michael Moore a realizat un film despre evenimentele din 11 septembrie - fiind si singurul film care a facut ocolul lumii si care a fost propulsat în cinematografe - în care a prezentat de fapt doar legaturile lui Bush cu familia Bin Laden, distragând atentia în mod voit de la lucrurile esentiale. Michael Moore, fiind întrebat de ce nu vorbeste despre faptul ca NORAD (North American Aerospace Defense Command) nu a reactionat în nici un fel, sau despre problemele importante ale 9/11, a raspuns: "pentru ca ar fi neamerican".

Atacul criminal împotriva Irakului

Iata cum analizeaza Valentin Manoliu acest subiect în cartea sa "Dezvaluiri uluitoare despre modul în care este afectata România de gigantica conspiratie internationala a Noii Ordini Mondiale". "În ceea ce priveste atentatul din 11 septembrie 2001 împotriva statului si poporului american, acesta a fost în realitate  un auto-atentat organizat de catre CIA, pentru ca Statele Unite sa  aiba un pretext pentru a ataca Irakul si a intra cu forta în posesia petrolului irakian.
Petrolul este necesar pentru asigurarea consumului de energie al Statelor Unite si pentru dezvoltarea programelor militare si spatiale, în vederea manipularii si controlului de catre francmasonerie a tuturor fiintelor umane de pe suprafata globului. Astfel, dupa 11 septembrie 2001, americanii au ajuns sa aiba baze militare chiar si în Rusia.
Atacul SUA împotriva Irakului a fost planuit cu mult timp înainte, lucru precizat de agentul William Cooper din cadrul serviciului de informatii al marinei americane, Naval Intelligence of Navy, în cartea "Behold a Pale Horse". În aceasta carte, el dezvaluie documente ale unui plan de operatiuni împotriva tarilor arabe, care preconiza folosirea trucului lui Roosvelt cu Pearl Harbour sau al lui Churchill cu orasul Coventry (din al doilea razboi mondial), amândoi cunoscând ziua si ora atacului japonez, respectiv german. Din aceste documente reiese ca într-unul dintre marile orase ale Statelor Unite urma sa fie declansata o explozie puternica, un auto-atentat care sa fie pus pe seama fundamentalistilor iranieni, irakieni sau libieni si sa constituie un pretext pentru dezlantuirea unui razboi de coalitie, care sa primeasca girul Consiliului de Securitate si al ONU.
Blocurile-turn gemene ale World Trade Center au fost, în realitate, demolate prin implozie cu dinamita, plasata de expertii CIA în punctele cheie ale structurii cladirilor, iar Pentagonul a fost lovit de un avion usor doar într-o aripa dezafectata, aflata în curs de reamenajare, care nu  adapostea personal, birouri si calculatoare. Ambele actiuni au fost puse la cale de CIA în cârdasie cu presedintele mason George Bush".

"Iluminatii" se folosesc de sute de ani de procesul hegelian

Privind cu obiectivitate din perspectiva istorica, putem observa ca evenimentele din 11 septembrie au fost o înscenare clasica bazata pe principiul hegelian. George Wilhelm Hegel (1770-1831) a fost un filosof german considerat astazi drept unul dintre cei mai influenti gânditori ai timpurilor moderne. Accentul pus de Hegel în învataturile sale privind fazele succesive ale constiintei si constientei omului reprezinta, înca, piatra de temelie în teoriile filosofice actuale. Hegel este cunoscut pentru teoria sa referitoare la teza, antiteza si sinteza. O traducere simplificata ar fi problema, reactie si solutie.

De sute de ani cei care conduc lumea din umbra, Iluminatii, s-au folosit de procesul hegelian pentru a-si urmari scopul: creeaza în secret o problema la care populatia reactioneaza în general prin teama, iar aceasta la rândul ei va cere ajutorul pentru rezolvare tot initiatorilor problemei. Este eficient si diabolic. Un exemplu al acestui proces este ceea ce s-a petrecut în realitate la Pearl Harbour. Agentii lui Roosevelt au spart codul secret al japonezilor aflând cu luni înainte de eveniment ca Pearl Harbour va fi atacat. Oricum, în mod intentionat FBI nu a facut cunoscuta aceasta informatie comandantului bazei navale, deoarece aveau nevoie de un motiv pentru a intra în razboi. Înaintea atacului, populatia Americii s-a opus ferm ideii de actiune a statului în vreunul dintre conflictele europene sau asiatice. Dupa asa zisul "atac surpriza", Congresul a reactionat si a declarat razboi în urmatoarele zile, în timp ce marea majoritate a cetatenilor care, evident, au crezut povestea, s-au adunat din spirit patriotic pentru a lupta.

Chiar daca poate parea greu de crezut ca agentii federali initiaza actiuni deosebit de violente si grave contra cetatenilor americani, exista sute de dovezi care demonstreaza aceasta. În ceea ce priveste evenimentele din 11 septembrie 2001, analizati singuri lista de fapte obiective pe care vi le prezentam, esentiala pentru a trage concluzii juste în legatura cu ceea ce s-a petrecut în realitate.

World Trade Center, tinta atacurilor teroriste în manuale

. Manualul FEMA de raspuns în caz de terorism, din 1997, are ca tinta turnurile World Trade Center, turnuri care au mai fost tinta unor operatiuni FBI de tip "steag fals" în 1993.

. NORAD (North American Aerospace Defense Command) a condus în 1999 exercitii militare ce implica scenarii cu avioane civile deturnate si care aveau tinta turnurile World Trade Center si Pentagonul.

. În iunie 2000, Departamentul Justitiei publica un manual de terorism, iar tinta de pe coperta este chiar World Trade Center.

. În septembrie 2000, proiectul pentru un nou secol American (PNAC - The Project for a New American Century), o organizatie din care faceau parte masonii de grad înalt Dick Cheney, Donald Rumsfeld, Jeb Bush si Paul Wolfowitz, fac un raport cu numele "Reconstruirea Apararii Americii". În el se specifica ca procesul transformarii este probabil unul lung, daca sunt absente evenimente catastrofice si catalizatoare, cum ar fi un nou Peal Harbor.

. În 24 octombrie 2000 la Pentagon se executa primul din cele doua exercitii de antrenament ce presupune simularea prabusirii unui Boeing 757 în cladire.

. În iunie 2001 - Departamentul Apararii initiaza noi instructiuni pentru interventie militara în caz de deturnare a liniilor aeriene. În ele se specifica ca Departamentul Apararii are nevoie de autorizatie directa din partea Secretarului Apararii înainte de orice interventie. Dick Cheney nu a autorizat nici o astfel de interceptare a avioanelor deturnate.

Câstiguri financiare fabuloase a celor informati de viitoarele atentate

. În 24 iulie 2001, Larry A. Silverstein care deja detinea cladirea numarul 7 din complexul World Trade Center semneaza un contract de 3.2 miliarde dolari, un contract de leasing pe o perioada de 99 de ani, cu sase saptamâni înainte de 11 septembrie. În leasing a fost inclusa si o asigurare ce includea actele de terorism, pentru o valoare asigurata de 3.5 miliarde de dolari.

. În saptamâna de dinainte de 11 septembrie s-a înregistrat o crestere de 1.200% a actiunilor la bursa a companiilor aeriene United Airlines si American Airlines, conform raportului Agentiei de Bursa din Chicago. Un investitor vinde actiuni atunci când se asteapta la o scadere a valorii actiunilor. Zeci de milioane de dolari au fost câstigati de cei care se pare ca au fost avertizati despre acest eveniment. Dupa cotidianul New York Times, cotidianul Wall Street Journal si dupa London Independent, un procent ridicat al acestei activitati a provenit de la un singur investitor, Banca germana, Deutsche Bank. David Brown, cel care a fost managerul principal al acestei firme pâna în 1988 este actualul director al CIA si mason "de vaza". Nu s-a realizat nici o investigatie oficiala.

. Mai multi oficiali de la Pentagon primesc avertizari sa anuleze planurile de deplasare.

. Primarul orasului San Francisco, Willie Brown, primeste un telefon de avertizare sa nu zboare în dimineata respectiva. Ulterior Radio Pacifica a raportat ca telefonul a venit direct din partea Consilierului de Securitate Nationala, Condoleeza Rice.

. Procurorul general John Ashcroft a declarat public ca a primit avertizari de la FBI referitor la evenimentele ce urmau sa se petreaca, pentru a evita zborul cu avioane în acea perioada.

. Marvin Bush, fratele lui George W. Bush, a fost din 1993 pâna în anul 2000, în consiliul director al companiei Securacom, ulterior cunoscuta ca Stratesec, o companie americana-kuveitiana ce a furnizat servicii de securitate pentru United Airlines, Aeroportul Internation Dulles, si, începand din 1990 pâna în 11 septembrie 2001, securitatea la World Trade Center.

CIA si NORAD, implicate în atentate

. În 11 septembrie 2001, o serie de exercitii militare fac ca SUA sa ramâna aparata de doar 14 avioane militare jet care nu au reusit sa opreasca patru avioane deturnate în doua ore. Controlorii de trafic aerian si cei de la centrul de comandament NORAD nu stiau care tinte sunt reale si care fac parte din exercitiu. NORAD nu a reactionat pentru prima oara în 50 de ani, motivul fiind ca în dimineata zilei de 11 septembrie 2001 CIA conducea exercitii militare identice cu atacurile, care prevedeau atacul cladirilor WTC de catre avioane deturnate de catre teroristi. Acest fapt a fost raportat de Agentia de stiri AP si recunoscut pe site-ul CIA.
. Cu câtiva ani înainte de 11 septembrie jucatorul profesionist de golf Payne Steward zbura cu prietenii lui din Florida, într-un mic avion personal spre Dallas. La o scurta perioada dupa decolare au aparut niste nereguli la avion si pilotul împreuna cu pasagerii au lesinat si apoi au pierdut contactul cu FAA (Administratia Federala a Aviatiei). În 18 minute NORAD a reusit sa faca rost de un avion F18. În 22 minute, 4 avioane F18 zburau în tandem cu avionul dereglat, conform procedurii standard de actiune.
. Sediul NORAD este localizat în muntele Cheyenne din Colorado. Acestia au cea mai sofisticata aparatura de urmarire din lume si este responsabilitatea lor sa monitorizeze spatiul aerian american si sa protejeze America de rachete si avioane. Aceasta este îndatorirea lor. În opozitie cu aceste întâmplari nici un F16 nu a aparut la timp pentru zborurile 11 si 175 care au decolat din Boston, cu toate ca au trecut 36 de minute de când FAA a aflat de deturnarea avioanelor si pâna când zborul 125 s-a prabusit în turnul de sud.
. Situatia zborului 77 este mult mai grava deoarece timp de 43 minute nu s-a stiut daca zborul era dirijat spre Washington si Casa Alba sau spre Pentagon. Baza aeriana Andrews a fortelor militare aflata la distanta de doar câteva minute nu a trimis nici un avion. Nici de la  Baza din Langlay nu a fost trimis nici un avion decât dupa atac. Exista câteva baze militare aeriene în zona care au capacitatea si responsabilitatea de a proteja capitala - totusi nici una dintre acestea nu a reactionat si se pare ca ordinul a venit de la NORAD, si acesta era: "Ramâneti la sol!"
. Putina lume este constienta de existenta tehnologiei "Global Hawk". Cu aceasta tehnologie anumite avioane pot fi conduse cu o extrem de mare dexteritate si comenzile avioanelor, atât cele manuale cât si cele automate, pot fi preluate de la sol.

4.000 de dosare ale neregulilor de pe Wall Street, îngropate sub darâmaturi
. Primul turn WTC cade la 9:59, acesta fiind turnul sudic, cel care a fost lovit al doilea. Dupa 29 de minute turnul nordic cade si el, durata de prabusire a ambelor cladiri fiind de aproximativ 10 secunde. E greu de explicat ca bucati imense din cele doua turnuri au fost catapultate pâna la aproximativ 130 de metri, ca turnurile s-au prabusit, ramânând o mare de moloz. Singura explicatie este ca turnurile au explodat.
. Legea caderii corpurilor formulata de Galilei si acceptata astazi de catre toti oamenii de stiinta, afirma ca distanta totala parcursa de orice obiect în orice interval de timp în vid este:  distanta (D) = (32,16/2) x timpul în secunde. Daca exista o rezistenta oricât de mica, atunci viteza si timpul se reduc în corelatie cu aceasta rezistenta. În cazul WTC - turnul nord si turnul sud, stiind ca turnurile erau de 1.350 picioare înaltime, vom avea aceasta ecuatie pentru cel mai rapid timp de cadere totala, astfel: 1.350 = (32,16/2) x timpul în secunde. Aceasta ecuatie are rezultatul de 9 sec, ca fiind timpul cel mai rapid în care aceste cladiri ar putea cadea. Acest lucru ridica niste probleme foarte interesante, pentru ca turnul de sud al WTC a cazut în 10,4 sec, iar cel din nord în 8,1 sec. Aditional fata de acest timp calculat în vid, a existat si o anumita rezistenta la cadere. Aceste fapte sfideaza legile gravitatiei si arata ca ceva a tras mai repede acele cladiri în jos.
. Explicatia oficiala a prabusirii celor doua turnuri gemene a fost aceea ca focul creat intern a aprins câteva tancuri de combustibil din cladire.
. În 11 septembrie 2001, la ora 17:20, cladirea nr. 7 a complexului World Trade Center - cladirea închiriata si asigurata de Larry A. Silverstein pe o suma de aproximativ 7 miliarde de dolari - un imobil de 47 de etaje aflat la peste 100 de metri distanta de turnul nordic, s-a prabusit. Caderea WTC7 este identica cu o implozie clasica a cladirilor, unde coloana centrala a cladirii este distrusa initial, pentru ca întreaga cladire sa cada în interior, si nu în exterior, fara sa produca pagube altor cladiri. Timpul de cadere a cladirii este de aproximativ de 6 secunde. Aproape nici o televiziune nu a mai reluat sau nu a mai transmis deloc aceste imagini. Cladirea nr. 7 a complexului WTC adapostea birouri pentru CIA, Departamentului Apararii, IRS, Servicii Secrete si buncarul primarului New York-ului, Rudy Giuliani, care fusese ramforsat în anii precedenti pentru a rezista oricaror incendii sau catastrofe. Deasemenea, imobilul adapostea între 3.000 si 4.000 de dosare de investigatie asupra neregulilor de pe Wall Street.

Nu exista în istorie cladiri cu structura de otel care s-au prabusit din cauza focului
. Înainte de 11 septembrie, timp de doua saptamâni, la World Trade Center au fost trimise echipe cu câini sensibili la explozibili si garzi de securitate cu program extins, aparent ca raspuns la amenintarile primite prin telefon.
. Dupa ce cladirile sunt lovite de avioane, numerosi reporteri au afirmat ca în World Trace Center au avut loc numeroase explozii înainte de prabusirea cladirilor.
. Cele mai multe relatari ale martorilor, includeau: explozii, prabusirea initiala sub zona lovita de avion, inele de demolare si sclipiri, ejectii orizontale, explozii sincronizate.
. În foarte multe imagini video se pot vedea jeturi de praf iesind cu mare viteza din cele doua turnuri, imagini asemanatoare cu cele ale unor cladiri demolate de experti. O analiza rapida a acestor imagini arata ca aceste evenimente nu puteau fi provocate de colapsul gravitational.
. În istorie au existat doar 3 cladiri moderne, cu structura solida de otel, care s-au prabusit complet dând vina pe foc. Acestea sunt Worl Trade Center 1, 2 si 7.
. În 4 mai 1988, un zgârie nori din Los Angeles a ars pentru 3 ore, fiind afectate 4 etaje si nu s-a prabusit. În 23 februarie 1991, într-o cladire de 38 de etaje din Philadelphia, construita în 1973, 8 etaje au ars pentru mai bine de 19 ore fara sa se prabuseasca. În 17 octombrie 2004 o cladire de 56 etaje din Venezuela, construita în 1976, a ars pentru mai bine de 17 ore, 26 etaje, fara sa se prabuseasca, incendiul ajungând pâna la acoperis.
. În 12 februarie 2005, cladirea Windsor din Madrid, de 32 etaje, desi din beton armat, a ars pentru mai bine de 24 de ore, peste 10 etaje. Ultimele 10 etaje ale cladirii au cazut, dar cladirea însasi nu s-a prabusit.
. Cele doua turnuri au ars pentru 56, respectiv 103 minute, aproximativ 4 etaje au fost afectate dupa care au cazut efectiv la sol. A existat o mare dezbatere pe aceasta tema, multi oameni de stiinta au venit cu explicatii concludente, exprimându-si dezaprobarea fata de varianta oficiala.
. Probele fizice, otelul topit, si orice alta proba necesara pentru a determina ceea ce s-a întâmplat pe 11 septembrie la World Trade Center au fost expediate de catre primarul New York-ului, Giulliani, pentru reciclare în India, fara a fi examinate de investigatori.

Cladirile au fost proiectate sa reziste unor coliziuni cu avioane
. Profesorul Steven E. Jones, care a facut una dintre cele mai bune investigatii în acest sens, a concluzionat, bazându-se pe probe luate de la fata locului, pe imaginile audio-video furnizate, a simularilor efectuate si pe baza experientei sale în domeniu, ca în demolarea celor doua turnurilor s-a folosit termit (amestec de pulbere de aluminiu si oxizi de metale care degaja la ardere o temperatura înalta, folosit la producerea aliajelor de fier si în sudura, ca substanta incendiara).
. În ciuda faptului ca al doilea avion a lovit turnul sudic între etajele 78 si 82 la ora 9:03 a.m. si combustibilul avionului a explodat într-o mare minge de foc, acesta s-a prabusit primul. Analiza traiectoriei arata ca acest al doilea avion aproape a ratat structura centrala a turnului sudic.
. Van Romero, cercetator si vicepresedinte la Institutul de Minerit si Tehnologie din New Mexico, a declarat initial ca prabusirea cladirilor a fost prea metodica sa fie rezultatul unei coliziuni a structurii cu avioane. Dupa 10 zile si-a schimbat declaratia spunând ca în mod cert focul este cel care a determinat cladirile sa se prabuseasca.
. Hyman Brown - profesor de inginerie civila si directorul constructiei World Trade Center a declarat ca WTC a fost proiectata sa reziste oricaror uragane, vânturi puternice, bombe si avioane care ar putea sa-l loveasca. Desi proiectat sa reziste la toate acestea, combustibilul de avion ce a ars la 1000 de grade Celsius a slabit otelul, otel care se topeste doar la 1.600 de grade Celsius.
. Kevin Ryan, de la Underwriters Laboratories, compania care a certificat otelul folosit în World Trade Center, într-o scrisoare adresata lui dr. Frank Gayle (frank.gayle@nist.gov), specialist în metalurgie al Institutului National de Standarde si Tehnologie (NIST) si seful echipei de experti care a realizat investigatiile la WTC, scrie ca metalul era certificat ASTM E119 si temperatura necesara la care mostrele trebuiau expuse a fost de peste 1.000 de grade, timp de câteva ore, ca sa cedeze. De asemenea el declara ca ar fi fost nevoie de temperaturi de peste 1.600 grade Celsius ca otelul sa se topeasca. La câteva zile dupa declaratia lui, el a fost concediat.
. Trebuie sa notificam ca FAA (Administratia Federala a Aviatiei) nu a dezvaluit informatii despre traiectoria avioanelor si nu a pus la dispozitie înregistrarea conversatiilor dintre pilot si FAA. Exista doua cutii negre în fiecare dintre aceste avioane mari si sunt facute amândoua sa reziste la accidente majore. Cu toate acestea este ciudat faptul ca FAA a declarat ca aceste opt cutii negre au fost în mare masura distruse!

Cursa 93 nu s-a prabusit, ci a fost doborâta de avioane militare
. Cel de-al treilea avion deturnat, cursa United 93, a decolat din New Jersey s-a îndreptat spre Ohio, apoi a virat si s-a întors catre Washington DC. Se presupune ca pasagerii au dat niste telefoane celor dragi si chiar la un moment dat, persoane precum Scott Beamer si altii au încercat sa preia controlul avionului. Varianta oficialilor sustine ca în timpul zborului avionul s-a prabusit din cauza luptei dintre pasageri si teroristi.
. Daca analizam, însa, trei aspecte esentiale, concluzia la care ajungem este ca de fapt avionul a fost doborât, nu s-a prabusit. Acestea sunt faptele: a. Resturile au fost împrastiate pe o raza de 8 mile; b. Resturile au fost distruse în bucati foarte mici; c. Martorii din zona relateaza ca au auzit o explozie puternica în timp ce avionul era înca în aer si ca au vazut avioane militare în zona.
. Imaginile de la locul prabusirii zborului United 93 nu sunt conforme cu alte prabusiri de avioane. Nu au putut fi identificate resturi semnificative.
. Proiectul Achilles a demonstrat ca posibilitatea de a telefona folosind telefoanele celulare la altitudinea la care se presupunea ca zburau avioanele este foarte mica. Astfel, probabilitatea de a telefona de la o altitudine de 10 km este de 0.006%. La o altitudine de 1.2 km probabilitatea de a efectua o convorbire telefonica este de 0.4%.

Pentagonul a fost lovit de un avion usor, nu de un Boeing 757 de 16 tone . Cel de-al patrulea avion deturnat, zborul 77 se spune ca a lovit Pentagonul.
. Pentagonul este una dintre cele mai mari cladiri de birouri din lume si gazduieste Departamentul de Aparare. Este situat de-a lungul râului Potomac din Virginia, Arlington, în dreptul orasului Washington DC. Cladirea este un pentagon traditional cu cinci laturi si are cinci inele concentrice interconectate de pasaje. Constructia cladirii Pentagonului a început în septembrie 1941 si a fost terminata in 1942. Acum, mai mult de 25.000 de civili si militari lucreaza acolo. Multi istorici considera simbolul pentagonului, un simbol magic ocult, esential metodologiei Iluminatilor. De asemenea, este interesant de stiut ca Washington DC a fost construit pe o retea de strazi care reprezinta un simbol masonic daca este privit de sus.
. Pentagonul este cea mai protejata cladire dintre toate cladirile armatei. Deci, atunci când ni se spune ca un avion despre care se stie ca este capturat si care este la 3 state spre vest, face o întoarcere de 180 grade si se întoarce înapoi spre capitala, fiindu-i permis sa atace Centrul de Comanda Militar al întregii Americi fara a fi contraatacat, ceva pare a fi de necrezut.
. Desi exista mai multe camere video si echipament de supraveghere în jurul zonei Washington DC decât oriunde în lume, armata arata doar 2 imagini ale atacului care nici macar nu arata avionul care ataca.
. Casetele de securitate de la cladirile din jur (hoteluri, benzinarii etc.) au fost ridicate de FBI si s-a impus un ordin de securitate nationala de a nu vorbi despre aceste evenimente.
. Pentagonul a fost lovit într-o aripa dezafectata, aflata în curs de reamenajare, care nu  adapostea personal, birouri si calculatoare. În imaginile filmate imediat dupa impact, se poate observa ca în gaura facuta în zid lipsesc cu desavârsire urmele pe care ar fi trebuit sa le lase aripile unui avion Boeing 757. Mai mult, geamurile cladirii erau intacte dupa impact.
. Un Boeing 757 de 16 tone, lasa multe indicii dupa un accident grav soldat cu incendii. Conform rapoartelor armatei exista doar doua piese de resturi care se presupun a proveni  de la avion, o piesa foarte mica si nedefinita de metal si o piesa de aluminiu care este vopsita. Întrebarea evidenta este unde sunt motoarele, care cântaresc câte patru tone fiecare? Unde sunt terenurile de aterizare si alte indicii ale prabusirii unui avion?
. Toate acestea conduc la concluzia ca, de fapt, Pentagonul a fost lovit de un avion usor, probabil un avion militar, nu de un Boeing 757 asa cum s-a declarat.
. Zborul 77 a disparut în totalitate de pe radar în timp ce se îndrepta catre vest spre Ohio; nimeni nu a declarat ca l-ar fi vazut la întoarcerea sa spre Washington. Se pare ca NORAD nu a trimis nici un avion sa investigheze aceasta cursa decât dupa prabusire.

Invazia Afganistanului realizata pentru detinerea fortata a resurselor petroliere . Pe 15 august 2001 o serie de lideri talibani se aflau în Houston, pentru a negocia cu societatea Unocal drepturile de a construi o conducta de gaz din câmpurile afgane petroliere si de gaz, cunoscute drept unele dintre cele mai mari rezerve de combustibil din lume. Societatea Unocal are legaturi strânse cu Corporatia Halliburton, al carui manager a fost vice-presedintele Dick Cheyney. Este interesant ca dupa ce talibanii au rupt legaturile cu Unocal, s-au constatat urmatoarele: 
 a. Presedintele Bush a semnat un ordin, datat înainte de 11 septembrie, de organizare a unui atac asupra Afghanistan-ului; 
 b. Noul presedinte al Afghanistan-ului este un vechi angajat al Societatii Unocal;
 c. Prima dintre afacerile realizate de conducatorii Aliantei Nordice, instalata la putere dupa invazia americana în Afganistan, a fost acordul dintre Halliburton si Unocal de a construi conducta.
. În timpul invaziei, Fortele Americane Aeriene au trimis mii de avioane pentru a lansa rachete de înalta tehnologie în Afghanistan asupra câtorva birouri, magazine, scoli, spitale si locuinte. Mii de soldati au fost trimisi pentru a invada Afganistanul, pentru a le distruge armata modesta si pentru a le destitui guvernul. Congresul american si-a dat votul presedintelui pentru a actiona. Totusi, Congresul nu a declarat niciodata razboi, asa cum este clar specificat în Constitutia americana.
. În orice caz, nici unul dintre cei care s-a spus ca ar fi deturnatori nu era din Afghanistan. Ben Laden a spus ca nu el este autorul, iar talibanii afirma ca-l vor preda pe Ben Laden daca  SUA le da vreo dovada ca el a fost implicat.
. Fortele speciale americane au dirijat si sustinut Alianta Nord-Atlantica pentru a învinge fortele talibanilor. Nu a fost o adevarata batalie. Americanii, cu arme avansate, din secolul 21, din programul Razboiul Stelelor, contra unor crescatori de capre, cu carabine din secolele 19 sau 20. Una dintre strategiile favorite ale armatei americane în aceasta vânatoare de rate era de a lansa bombe incendiare din avioane care zburau la altitudini cu mult în afara razei de actiune a tunurilor rudimentare ale talibanilor. Aceste bombe împrastiau o substanta  derivata din petrol pe o zona de marimea  unui teren de fotbal. În timp ce aceasta substanta era împrastiata asupra solului, ea lua foc, provocând atât o deosebit de puternica combustie termica, cât si absorbtia aerului respirabil din acel perimetru. Nici o fiinta nu putea supravietui acestui holocaust. Dupa o asemenea confruntare în nordul Afghanistan-ului, aproximativ 2.000 de talibani au fost luati prizonieri. Învingatorii Aliantei Nord-Atlantice i-au îndesat pe prizonieri în camioane lasate pe strazi, lasându-i sa se coaca sub soarele puternic, fara a le da hrana sau apa. Dupa mai multe zile, cei care mai erau în viata, multi dintre ei doar niste baietandri, au fost scosi din masini, împuscati în cap si îngropati în niste morminte sapate superficial.
. Care este rezultatul razboiului din Afghanistan? Constitutia americana a fost încalcata, mii de membri nevinovati ai unor triburi au fost ucisi. A fost instalat un guvern-marioneta, condus de un fost angajat al Corporatiei Unocal. Conducta de petrol pentru Unocal si Halliburn a fost asigurata. Nivelul de viata al populatiei din Afghanistan a scazut vertiginos. Banca Mondiala si FMI controleaza acum economia Afghanistanului. Productia de opiu a crescut cu peste 900%. Pe scurt, Iluminatii au obtinut controlul asupra unei noi tari.

Zeci de mii de victime ucise de politica americana . Pe 11 septembrie 2001, 2.998 de persoane au fost ucise în New York, Pennsylvania si la Pentagon. Acesta a fost numit cel mai cumplit atac terorist din istorie.
. Conform profesorului Mark Harold de la Universitatea New Hampshire, între 7 octombrie si 7 decembrie 2001 fortele speciale americane au ucis minim 3.800 de oameni nevinovati din triburile afgane, majoritatea batrâni, femei si copii. Profesorul Harold spune ca acest numar reflecta doar rapoartele mass-media. Numarul real al non-combatantilor macelariti se apropie probabil de 5.000. Ziarele din India au raportat mai mult de 20.000 de persoane ucise. Toate acestea s-au savârsit în numele poporului SUA, sub titlul "Operatiunea - Dreptate infinita".
. Masonii Bush si Cheyney împreuna cu restul conducerii militare au utilizat toate strategiile posibile pentru a primi sustinere sa atace Irakul. Versiunea lor este ca Sadam a creat un imens arsenal de arme de distrugere în masa, precum si un program secret de înarmare cu rachete. Aceasta versiune are însa o problema majora: chiar americanii au distrus în 1991 toata dotarea militara si infrastructura Irakului, iar de atunci au pus embargo si au adus observatori americani. Conform rapoartelor Natiunilor Unite, aproximativ jumatate de milion de copii irakieni au murit de foame si din cauza lipsei asistentei medicale, datorate embargo-ului.
. Fara sa discutam crimele de care se face sau nu vinovat Sadam, este important sa stiti ca acesta a spus în repetate rânduri ca tara lor este deschisa oricarei inspectii. Conform inspectorului ONU Scott Ritter, puscas marin si republican pâna-n vârful unghiilor, sustinator al lui Bush, Irakul nu are nici una dintre aceste arme.
. În prezent, armata SUA se afla în Irak. Pâna acum, 1.000 de soldati americani au fost ucisi. Peste 9.000 au fost trimisi acasa raniti. America a cheltuit peste 250 de miliarde de dolari. Estimarile facute afirma ca au fost ucisi peste 15.000 de irakieni. A fost schilodita societatea lor, iar centrul Irakului a devenit un desert pustiu datorita utilizarii uraniului îmbogatit. si asta fara sa existe nici o arma de distrugere în masa.


Prin aceste atentate secta malefica a francmasoneriei a realizat înca un pas spre împlinirea obiectivelor prestabilite ale politicii mondiale si ale instaurarii Noii Ordini Mondiale. Ramâne sa hotarâti singuri daca lista lunga si consistenta de fapte care dovedesc acest trist adevar atârna în balanta mai greu decât povestea care a fost repetata la nesfârsit de o mass-media servila celor ce detin puterea.


Bibliografie:

Carti: . "Dezvaluiri uluitoare despre modul în care este afectata România de gigantica conspiratie internationala a Noii Ordini Mondiale", de Valentin Manoliu
. "9/11: The Big Lie", de Thierry Meyssan
. "9/11 Revealed : The Unanswered Questions" de Rowland Morgan si Ian Henshall
. "9/11 Synthetic Terror: Made in USA" de Webster Griffin Tarpley
. "A Culture of Conspiracy: Apocalyptic Visions in Contemporary America", de Michael Barkun.
. "Conspiracies, Conspiracy Theories, and the Secrets of 9/11", de Mathias Brockers
. "Crossing the Rubicon", de Michael Ruppert
. "The New Pearl Harbor" de David Ray Griffin
. "The 9/11 Commission Report: Omissions And Distortions", de David Ray Griffin
. "The Five Unanswered Questions About 9/11" de James Ridgeway
. "Pentagate", de Thierry Meyssan

Filme
. Loose Change
. 9/11 - The Great Illusion
. The Great Conspiracy: The 9/11 News Special You Never Saw

Site-uri:
https://www.911research.wtc7.net/index.html
https://www.infowars.com/
https://www.ratical.org/ratville/CAH/VonBuelow.html
https://bogusstory.com/9-11
https://www.gordonthomas.ie/104.html
https://www.letsroll911.org/phpwebsite/
https://911blimp.net/prf_FreeFallPhysics.shtml
https://www.911investigations.net/
https://www.question911.com/
https://www.911weknow.com/911-mysteries-movie.html
https://www.commondreams.org/views06/0427-29.htm
https://www.laughingpond.com/
https://www.911research.wtc7.net/essays/commondreams/partridge.html
https://911u.org/Physics/
https://rense.com/general32/phot.htm
https://video.google.com/videoplay?docid=718236659434732032&q=kevin+ryan&hl=en
https://www.metallurgy.nist.gov/personnel/FGayle.html
https://truth911.net/
https://wtc.nist.gov/NISTNCSTAR1-6.pdf
https://fema.gov/pdf/library/fema403_ch2.pdf


Document Info


Accesari: 3082
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )