Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload


loading...CABINA DE INSONORIZARE

tehnica mecanica
CABINA DE INSONORIZARE


1. Date generale


Rolul cabinei de insonorizare este de a diminua nivelul sonor emis de bancul de rulaj si de autovehiculul testat.Cabina de insonorizare absoarbe parte din zgomotele produse in timpul testarii si opreste propagarea undelor sonore si poluarea fonica a lo 757b13h cului de munca si a mediului inconjurator.
Cabina este realizata din panouri sandwich avand usi de intrare-iesire autovehicul si usa operator.Solutia tehnica, materialele utilizate la fabricarea panourilor si modul de asamblare confera o protectia    sonora si un confort acustic considerabil pentru personalul care deserveste bancul de testare .


2. Descrierea tehnica


2.1 Dimensiuni interioare utile:


Lungime 8600 mm


Latime 4880 mm


Inaltime 2420 mm


Grosimea panourilor 85 mm


2.2 Constructia panourilor


Cabina este asamblata din panouri modulare.Fata exterioara a unui panou este confectionata din tabla de 1.25 mm grosime zincata si vopsita cu pulbere in camp electrostatic.Fata interioara a panoului este confectionata din tabla zincata de 1.25 mm grosime galvanizata si perforata φ5 STC 8.

Aceste doua fete asamblate cu material fonoabsorbant in interior constituie un panou fonoabsorbant comple.Materialul fonoabsorbant este o vata minerala semirigida, neinflamabila cu membrana de protectie clasa II din punct de vedere al pericolului de incendiu.Panourile de tavan sunt identice exceptand faptul ca fata interioara este doar acoperita galvanic.


2.3 Boxa cabinei


Peretii laterali sunt confectionati din panouri, descrise anterior, care se monteaza in profile U fixate in pardoseala cu colespanuri.Profilele u sunt confectionate din tabla zincata indoita de 3 mm grosime.Asamblarea prin forma cu panourile confera o izolatie fonica si o etanseitate foarte buna.Asamblarea panourilor intre ele se face prin forma ceea ce asigura rigiditate, etanseitate si izolatie fonica.Rosturile de imbinare se etanseaza cu Sicaflex.Panourile de acoperis se asambleaza similar cu ajutorul profilelor U si Z.Fixarea se face cu suruburi autofiletante Iar etansarea cu Sicaflex.Pentru interventii si mentenanta acoperisul suporta o singura persoana autorizata.

Pe acoperis nu se pot depozita materiale sin u se admite montarea altor utilaje si accesorii.

Sarcina maxima este de MAX 80 kg / mp.


3. Usa de intrare si iesire vehicul


Pe partile frontale ale boxei sunt montate cadrele de sustinere a usilor automate rapide.

Cadrul de sustinere este o constructie sudata din teava patrata de 100 x 100 x 6 mm.Deschiderea rezultata este de 2500 x 2000 mm.Pe aceste cadre se monteaza usile automate rapide care sunt actionate pneumatic.


3.1 Constructia usilor


Fiecare usa are doua plus doua canate care se deschid doua in stanga si doua in dreapta prin intermediul unui piston pneumatic.Descrierea detailata, constructia si mentenanta sunt descrise in cartea tehnica a usilor (vezi anexa 1).

Actionarea de deschidere si inchidere se face pneumatic, semnalul de deschidere inchidere este dat de tabloul de comanda al bancului de test.

Usa de intrare iesire vehicul este construita si satisface normele CE.

Timpul de deschidere este de 3-4secunde.

loading...Document Info


Accesari: 1187
Apreciat:

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site

Copiaza codul
in pagina web a site-ului tau.
Coduri - Postale, caen, cor

Politica de confidentialitate

Copyright Contact (SCRIGROUP Int. 2020 )