Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload
Procesul tehnologic

tehnica mecanica

Procesul tehnologic

Procesul tehnologic de confectionare constituie lantul pas 414b17e ilor tehnologici care s-au structurat intr-o anumita ordine secventiala, conducand la un traseu optim, parcurs unidirectional si in flux continuu fara intoarcere.

Acest proces va fi compus intr-o serie de procese scurte ce vor cuprinde toate operatiile, incepand de la croirea reperelor componente, prelucrarea acestora, realizarea de subansambluri si ansambluri, formarea spatiala, tragerea pe calapod a fetelor, talpuirea, finisarea si ambalarea produsului.Procesul de fabricatie are o particularitate de principiu care prezinta doua ramuri se dezvolta initial in paralel, dar se unesc la un moment dat intr-o ramura comuna ce constituie procesul de structurare si finisare a produsului. Sub aspect practic, fiecare proces tehnologic se realizeaza in cadrul unui anumit atelier.

Schema de principiu a produsului tehnologic si relatiile dintre atelierele de fabricatie, atelierul de croit repere flexibile, atelierul pregatit-cusut, atelierul tras-talpuit-finisat, ce concura la realizarea produsului finit, se prezinta dupa cum urmeaza:

Document Info


Accesari: 1639
Apreciat:

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site

Copiaza codul
in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate
Copyright Contact (SCRIGROUP Int. 2023 )