Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
SISTEME DE PARCARE AUTO

tehnica mecanica


SISTEME DE PARCARE AUTO


Descrierea instalatiei de parcare KLAUS STACKER PARKER, tip G-62-170/185/195Descriere generala

G-62-EB este un sistem de parcare automobile oferind spatii de parcare independente pentru doua automobile - un vehicol jos si in vehicol sus. Dimensiunile sunt in conformitate cu fisa de documentare aferenta (editia 12/2004) si depind de asemenea de dimensiunile de baza ale sapaturii, inaltime si latime. Cu acest sistem de parcare accesul la locurile de parcare, adica la platforme se face orizontal (se admit deviatii de 1%)

Platformele simple (EB) ofera spatii de parcare pentru doua vehicole. Platformele duble (DB) ofera spatii de parcare pentru patru vehicole.

Pentru a facilita parcarea cat mai exacta a vehiculelor, spatiile de parcare superioare si inferioare sunt prevazute cu opriritori pentru roti. Acesti opritori pentru roti trebuie sa fie reglati in conformitate cu instructiunile de exploatare pentru a fi adecvati parcarii vehicolului respectiv.

Sistemul de parcare este pus in functiune cu o cheie principala si inglobeaza un mecanism de siguranta cu dispozitiv de oprire automata daca nu primeste semnale din partea operatorului (dispozitiv "om mort"), elementele de functionare fiind montate de obicei fie in fata coloanelor, fie in afara cadrului usii. Instructiunile de exploatare sunt anexate la fiecare unitate a operatorului. Pentru garajele cu usi in fata sistemelor de parcare trebuie sa fie luate in considerare cerinte speciale cu privire la dimensiuni.


Specificatia sistemului de parcare KLAUS STACKER PARKER

Sistemul de parcare consta din urmatoarele elemente:

Elemente de baza care sunt montate pe podea, platforma inferioara este prinsa pe aceste elemente de baza. Platforma superioara este montata pe suporti cate sunt atasati elementelor de baza. Un sistem de control mecanic este montat in zona de acces pentru a asigura operarea sincronizata a cilindrilor hidraulici in timpul ridicarii si coborarii platformei. Doi cilindii hidraulici, doua cabluri din otel prin care platforma inferioara este fixata de platforma superioara. O valva de siguranta automata hidraulica impiedica coborarea accidentala a platformei in timpul procesului de actionare pe platforma. Platformele si spatiile de parcare sunt accesibile pentru parcare.Platformele constau din urmatoarele elemente:

Sectiuni de baza de platforma cu oprire reglabile de roti, placi de acces tesite, elemente laterale, elemente transversale, daca este necesar, grilaje de siguranta de-a lungul platformei superioare si inferioare, suruburi, piulite, saibe, tevi de distanta si altele.


Structura de sprijin consta din:

Elemente de baza, suporti, cabluri din otel fixate intre platforma superioara si platforma inferioara, dibluri, suruburi, elemente de legatura, bolturi si altele.


Echipament electric

Elementul de functionare cu buton de "OPRIRE - URGENTA" si inchiderea cu o cheie principala pentru fiecare spatiu de parcare.
Protectia impotriva coroziunii

Sectiunile de baza ale platformei sunt galvanizate prin acoperire cu un strat de aluminiu-zinc, elementele laterale sunt galvanizate prin cufundare conform DIN (Standardul Industrial German) 17162, N (suprafata in conformitate cu standardul) 275g/m, echivalent cu o grosime a stratului de aproximativ 20μ. Conductele hidraulice, cuplarile hidraulice, bolturile, suruburile, piulitele si saibele sunt galvanizate cu un strat de zinc electro-placat. Toate celelalte parti din otel sunt improscate cu alice metalice si acoperite cu o pudra de culoare galbuie-portocalie asemanatoare cu stratul de pelicula uscata RAL 2000, cu grosimea de 80μ.


Unitatea electrica

Unitatea electrica cu zgomot redus este instalata pe o consola cu o montare de sistem cauciuc-metal. Ea consta dintr-un rezervor hidraulic de ulei care deserveste intreaga unitate, carcasa incorporand o pompa interna cu roata dintata, montajul pompei, ambreiaj, motor AC cu trei faze (3 kW, 230/400 V, 50 Hz), comutator protectie motor, manometru, supapa reductoare de presiune si tuburi hidraulice care reduc transmiterea zgomotului in conductele hidraulice.

In general sistemele de parcare nu sunt adecvate pentru parcari pe termen scurt (utilizatori care variaza in mod constant). Va rugam sa nu ezitati in a contacta agentia Klaus din zona dvs. pentru clarificari daca va fi nevoie.Clientul urmeaza sa efecueze

Alimentarea corespunzatoare cu energie electrica cu comutator principal de alimentare cu energie electrica ce se poate incuia si siguranta de retea conform cu schema de circuit anexata

Orice grilaje de protectie necesare pentru a proteja instalatiile de parcare adica la punctele de acces sau de trecere (grilaje de protectie pentru sistemele de parcare sunt puse la dispozitie conform standard daca este necesar).

Numerotarea consecutiva a spatiilor de parcare.

Iluminatul, ventilatia, stingerea incendiilor si sisteme de alarma pentru incendii.

Evacuarea corespunzatoare a apelor din subteran.

Nota: daca cele de mai jos nu sunt incluse in cotatie, acestea vor trebui platite de catre client

Cablaje electrice (pornind de la unitatea de energie electrica) in conformitate cu schema circuitului.

Costurile pentru aprobarea tehnica finala de catre un organ autorizat echivalent cu TUV din Germania (autorizat pentru controlul obligatoriu al autovehiculelor, uzinelor industriale si echipamentelor), daca nu sunt incluse in cotatie.


Ne rezervam dreptul de a face orice modificari tehnice care ar putea fi necesare.

Document Info


Accesari: 3650
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )