Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
Scurta prezentare a evenimentului West Side Tuning Event

Auto
Scurta prezentare a evenimentului

West Side Tuning Event

editia II-a -17 iunie 2007

West Side Tuning Event

editia II - 17 Iunie 2007

Scurta prezentare a ACS WSR

 • Ideea de a infiinta o asociatie sportiva a luat fiinta in luna septembrie a anului 2005, cand un grup de 16 24324t1916y persoane care impartasesc aceeasi pasiune pentru automobilism si tuning au dorit infiintarea unei comunitati de profil, pentru a sustine aceasta pasiune comuna si a promova prin diferite modalitati, precum si a facilita schimburi de idei intre membrii ei si cu alte asociatii sportive, si cluburi asemanatoare, nationale si internationale.

In primavara anului 2006 aceasta idee s-a concretizat in Asociatia Club Sportiv West Side Racers, care in prezent pe langa cei 7 membri fondatori are si 40 membri activi. Din toamna anului 2005 au loc intalniri in fiecare vineri seara, in parcarea din Piata Unirii, unde membrii si alti pasionati ai fenomenului se intalnesc pentru a schimba idei si a vorbi despre autovehicule si sporturile cu motor in general.

Membri asociatiei s-au remarcat la toate expozitiile, concursurile si evenimentele la care au participat, pe plan national (Bucuresti, Cluj si Oradea) si international (Debrecen, Kiskunlachaza si Nyiregyhaza), aducand in Oradea premii la diferite categorii la care au fost inscrisi si infiintand relatii de colaborare cu diferite cluburi asemanatoare din Ungaria. Din aceste motive, Oradea a devenit cunoscuta national si international ca fiind "Capitala Tuning-ului din Romania", la ultimul show din Ungaria WSR castigand 6 cupe din 15 puse in concurs, una dintre ele fiind chiar cupa pentru "Best Car of the show".

West Side Tuning Event editia a II-a

 • Renumele pe care Oradea l-a castigat in comunitatea de tuning a dus la organizarea unor expozitii si concursuri specifice fenomenului in Oradea ( International Tuning and Stereo- 2005; Automoto Show-2006, 4Tuning Day - 2006, Tuning Day 2007), care din pacate, dupa parerea noastra, au fost organizate din motive financiare, participantii fiind "uitati" de catre organizatori, fiind de fiecare data nemultumiti de organizare, fapt ce a dus partial la scaderea prestigiului orasului Oradea in comunitatea de tuning din Romania precum si in cea din Ungaria (la unele evenimente au participat si persoane din Ungaria, care ulterior ne-au comunicat nemultumirile pe care le-au avut in legatura cu organizarile evenimentelor).
 • De asemenea, Asociatia Club Sportiv West Side Racers a organizat un eveniment de tuning, numit West Side Tuning Event ed.1 in data de 24 septembrie 2006, pe aeroportul din Oradea, unde au participat peste 150 de masini si mai mult de 3500 de spectatori, care au putut viziona expozitie de masini, concursuri de sunet, demonstratie de drift profesionist, si un dragster adus special din Ungaria.
 • Dorim organizarea evenimentului din acest an pentru a demonstra ca se poate organiza un eveniment de tuning intr-adevar spectaculos si care sa ne aduca mai aproape de Vest, pana acum in Romania neavand parte decat de dezamagiri datorate organizarii defectuoase a acestui tip de evenimente, si de a readuce prestigiul orasului Oradea in comunitatea de tuning nationala si internationala, ca fiind cel mai "interesant" oras al acestui domeniu din Romania.
 • De asemenea, am dori sa putem invita reprezentanti recunoscuti din lumea tuningului maghiar, pentru a ne putea mindri cu un show absolut iesit din comun.
 • Pentru evenimentul din acest an, la fel ca si pentru evenimentul de anul trecut, am primit sprijinul ACR Bihor, sprijinul Politiei Rutiere, al Brigazii de pompieri, si nu in ultimul rand al Aeroportului International Oradea, acestia ajutand la o buna desfasurare a evenimentului de anul trecut, si confirmandu-ne sprijinul si pentru evenimentul din acest an.

De asemenea, pentru show-ul de anul acesta este asteptata o masiva participare nationala si internationala, cluburi din Ungaria si din Serbia si-au confirmat prezenta, multe cluburi din Romania, din toata tara si-au confirmat si ele, la randul lor, prezenta, o echipa de drifting profesionist va participa cu un numar mult mai mare de masini, reusita evenimentului de anul trecut aducand mult mai multi participanti, si probabil si mult mai multi spectatori.

Desfasurarea expozitiei West Side Tuning Event ed 2 17 iunie 2007 pe Aeroportul Oradea:

Categorii de participare

SPL RACING

- concurs de instalatii audio avand urmatoarele categorii :

 • LITTLE BASS - in acasta categorie se poate folosi 1 sw de 10" sau 2sw de 8"
 • STREET BASS - in aceasta categorie se poate folosi 1sw de 12" sau 2sw de 10"
 • SUPER BASS - in aceasta categorie se poate folosi 1sw de 15" sau 2 sw de 12"
 • EXTREME BASS - in aceasta categorie se poate folosi 1sw de 18" sau 2sw de 15"
 • HYPER BASS - in aceasta categorie particip toate masinile care depasesc numarul si marimea difuzoarelor din categoriile anterioare

SHOW & SHINE :

 • Best Exahust - Concurs de cel mai bun sunet al evacuarii. Incepe la ora 16.30 inainte festivitatii de premiere
 • Best Of Show
 • Top of the Show - 3 premii
 • Best Interior
 • Best Exterior
 • Best Paint
 • Best Abstract Paint
 • Best Autohton
 • Best Inedit Project
 • Best Custom Style
 • Best Racing Style
 • Best Clean Style
 • Premiu special pentru cea mai bine finisata masina

Orarul expozitiei

6.00- 9.00 - Accesul masinilor si inscrieri la diferitele categorii

11.00-20.00 - Accesul publicului

12.00-15.00 - Calificari SPL

15.00-17.00 - Finala SPL

12.00-17.00 - Jurizarea masinilor participante la diferitele categorii

17.30-18.30 - Festivitatea de premiere

Desfasurarea concusului de acceleratie organizat pe Aeroportul Oradea:

Categorii de participare

-Clasele de participare sunt in functie de puterea motorului.

A 75cp
B 76cp-100cp
C 101cp-130cp
D 131cp-165cp
E 166cp-200cp
F 201cp-250cp
G 251cp-300cp
H  301cp-350cp si peste

Orarul concursului

7.00-10.00 - Inscrierea participantilor si repartizarea pe clase

11.00-17.00 - Accesul publicului

11.00-17.00 - Desfasurarea concursului

- Festivitatea de premiere


Document Info


Accesari: 2772
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )