Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload




Ving Rhames

Film


Ving Rhames

Nume real

Irving Rhames

Locul nasterii

New York, SUA

Data nasterii

12.05.1959

Ocupatie

Actor



Calificativ

(din 1 voturi)

Mai putin de 5 voturi

Filmografie

Filmografie - Actor

Misiune: Imposibila III (2006) - Luther Stickell

Mission: Impossible III

Dimineata mortii (2004) - Kenneth

Dawn of the Dead

Fereastra secreta (2004)

Secret Window / Secret Window, Secret Garden

Pacatul (2003) - Eddie Burns

Sin

Orasul in flacari (2002) - Arthur Holland

Dark Blue / The Plague Season

Lilo si Stitch (2002) - Cobra Bubbles (voce)

Lilo & Stitch

Pacatele unui tata (2002) - Garrick Jones

Sins of the Father

Fara egal (2002) - George Chambers

Undisputed

Micul John (2002) - John Morgan

Little John

Final Fantasy: Spiritele ascunse (2001) - Sgt. Ryan Whitaker (voce)

Final Fantasy: The Spirits Within

Misiune: Imposibila 2 (2000) - Luther Stickell

Mission: Impossible 2

O tragedie americana (2000) - Johnnie Cochran

American Tragedy

Inima de aur (2000) - Holiday Heart

Holiday Heart

Lantul crimei (1999) - Pike

Body Count

Pasiune periculoasa (1998) - Buddy Bragg

Out of Sight

Masacrul din Rosewood (1997) - Mann

Rosewood

Don King - O Poveste Americana (1997) - Don King

Don King: Only in America

Misiune: Imposibila (1996) - Luther Stickell

Mission: Impossible

Sarutul mortii (1995) - Omar

Kiss of Death

Dave - presedinte pentru o zi (1993) - Duane Stevenson

Dave

Stai, ca trage mama! (1992) - Mr. Stereo

Stop or My Mother Will Shoot

Oamenii de sub scara (1991) - Leroy

The People Under the Stairs

Lungul drum catre casa (1990) - Herbert Cotter

The Long Walk Home

Victime de razboi (1989) - Lt. Reilly

Casualties of War

Patty Hearst (1988) - Cinque

Patty Hearst


Document Info


Accesari: 2004
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.




eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare




Copyright Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )