Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload
Analizarea unui text scris de mana

diverse
Primul criteriu in analizarea unui text scris de mana il reprezinta forma literelor:

Literele rotunjite lasa impresia unei persoane relaxate, care a scris foarte lejer, nefiind preocupata de griji si stres. Aceste persoane sunt lenese, capricioase si urasc sa munceasca mult. Sunt iubitoare de pace, respecta lucrurile si aspira la lucruri mai bune in viata.

Literele tipar: aceste litere sunt simple si fara decoratii, scrisul e drept. Persoanele de acest tip sunt meticuloase, muncitoare si practice. Sunt in general ocupate si rezervate.

Literele ascutite: oamenilor care scriu cu astfel de litere le place sa conduca, sunt agresive, energice si pline de viata. Daca scrisul este prea ascutit, persoana in cauza este avida dupa bani, iar daca este moderat ascutit, denota o personalitate calma, inteleapta 21421p155v si cu experienta de viata.

Literele egale: aceste persoane sunt constiente de responsabilitatile pe care le au si au grija ca sarcinile pe care le primesc sa fie duse la bun sfarsit cat mai repede posibil.

Literele inegale ne prezinta o persoana care nu se poate decide, libertina, careia nu ii plac responsabilitatile si care alege intotdeauna calea cea mai usoara.

Litererele care se maresc in timp ce scrii dezvaluie o personalitate dornica sa iasa in evidenta, sa se afirme si sa devina cunoscuta prin munca cinsitita pe care o depune cu multa sarguinta.

Persoanele ale caror
litere se micsoreaza sunt prietenoase, libere si oneste.

Marimea scrisului
Scrisul foarte mic indica o personalitate artistica. Oamenii cu acest tip de scris intra in detalii in orice fac. In general se specializeaza intr-un singur domeniu. Au un singur scop in viata si nu isi irosesc timpul sau energia in alte activitati.

Scrisul mic indica un intelectual si o persoana educata cu un simt ascutit al observatiei. Acesti oameni sunt meticulosi si metodici si se descurca bine in viata.Scrisul mediu este caracteristica persoanelor metodice si echilibrate cu o minte sanatoasa. Sunt mai potrivite in afaceri decat in acordarea unor servicii. Au capacitatea de a retine mai rapid si se pot descurca mai usor, desi pot avea deficiente educationale.

Scris mare: cei care scriu in acest fel au o minte activa. Oamenii cu acet tip de scris sunt afectuosi, de incredere si ii pot influenta pe cei din jur. Foarte vorbareti, daca se concentreaza mai mult asupra propriilor actiuni, pot excela usor.

Scris foarte mare: Acesti oameni se simt importanti. Nu pot suporta criticile, de aceea au succes intotdeauna.

Scrisul constant, cu litere de aceeasi marime este indicatorul unei minti metodice.

Daca
liniile sunt drepte, persoana are multa vointa. Daca sunt perfect drepte, persona poate fi chiar rigida. Daca sunt putin neregulate, persoana are aptitudini in mai multe domenii sau are capacitatea de a le percepe.

Panta descrescatoare indica un punct de vedere mai pesimist iar persoanele sunt descurajate usor. Daca scrisul are o tenta accentuata in jos, atunci trebuie sa fie atente deoarece pot fi naive. Pot atrage simpatia celor din jur prin afisarea acetor incapacitati. Daca o persoana nu arata bine si scrisul are o pnata abrupta in jos, acest fapt trebuie luat drept avertisment.

Oamenii care scriu in
panta crescatoare sunt ambitiosi. Sunt, de asemena optimisti. Daca scrisul are o panta ridicata, probabil pot vorbi mult, pot avea prea multa incredere. Daca panta este putin indreptata in sus, atunci e un semn bun. Daca este foarte abrupta, calitatile pot fi exagerate.

Daca
liniile o iau in sus si sunt neregulate dar numai spre sfarsitul propozitiei, in special in josul paginii, indica o personalitate puternica. Asemenea oameni sunt curajosi pana la exagerare.

Linii "cazatoare : Daca la sfarsitul unei linii si in josul paginii liniile se indreapta in jos, inseamna ca persoana se supara repede si se ingrijoreaza usor. Este slaba si predispusa la stres.

Linile care coboara in mijloc si se ridica spre sfarsit indica o delasare fata de munca.
Acest tip de persoane incep activitati fara tragere de inima, fara nici un scop. Mai tarziu devin entuziaste si termina cu bine.
Liniile care se ridica in centru si apoi coboara spre sfarsit denota un tip de persoane care incep munca cu entuziasm, dar se descurajeaza usor si o lasa balta.

Daca spatierea este mica, iar liniile sunt foarte apropiate una de alta si nu au spatiu intre ele, arata o personalitate confuza, cu foarte multe ganduri ingramadite in acelasi timp in minte.

Cand spatierea este normala inseamna ca aceste persoane nu se grabesc niciodata. Sunt informali si clari in gandire si in comportamentul zilnic. Sunt echilibrati si corecti in afaceri.

Spatiere mare o regasim la foarte multe personalitati. Sunt metodici, grijulii si inteligenti. Per total, sunt persoane cu un caracter puternic.

Scris cursiv: Cand literele fiecarui cuvant sunt legate intre ele, se numeste scris cursiv. Acesti oameni sunt fermi, ies in evidenta, clari si au o atitudine pozitiva. Lucreaza intr-un mod rafinat si sunt perfectionisti. Este marca unui sceptic.

Scris spart: aici, doar cateva litere sunt deconectate. Acest tip de scris indica abilitatea de a judeca caracterul uman. Scrisul lor pare ritmic si implica o gandire uniforma, cu mici sclipiri de inspiratie. Este intr-adevar scrisul oamenilor inteligenti.

Scris intrerupt aici toate literele sunt scrise separat. Acesti oameni traiesc in propriile iluzii si sunt foarte creativi. Inevitabil este o persoana iubitoare de arta si natura. Nu confundati acest tip de scris cu literele de tipar.

Scris mic si inghesuit: cand cuvintele sunt inghesuite, indica persoane extrem de expresive. Oamenii cu acest tip de scris sunt precauti in probleme privind banii, fac afaceri profitabile si sunt suspiciosi.
Scris spatiat intre cuvinte: cand literele sunt foarte departate, apartin persoanele care sunt expresive, dar extravagante. Exhibitionisti, sunt activi din punct de vedere social si dependenti de viata buna. Nu sunt sistematici si sunt in mod normal risipitori. Uita foarte usor si trebuie sa fie atenti in privinta banilor.
Document Info


Accesari: 5953
Apreciat:

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site

Copiaza codul
in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate

Copyright Contact (SCRIGROUP Int. 2020 )