Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
CASA LUI DOM INACIO

diverse
CASA LUI DOM INACIO

GHID PENTRU VORBITORII DE LIMBA ROMANA


"Eu nu vindec pe nimeni, cel care vindeca e Dumnezeu."

Medium Joao Teixeira de FariasCUPRINS


PREFATA LA CEA DE-A DOUA EDITIE


INTRODUCERE


CAPITOLUL 1.    CASA

1.1 CASA LUI DOM INACIO

1.2 LA CE SA NE ASTEPTAM

1.3 CASA SI INSTRUMENTELE EI SPIRITUALE

1.4 FACILITATILE CASEI

1.5 MASURI DE SIGURANTA LA CASA

1.6 POUSADAS (PENSIUNI), HOTELURI, TAXI, RESTAURANTE


CAPITOLUL 2. CE PREGATIM PENTRU CALATORIE

2.1 TINUTA LA CASA

2.2 ALTA IMBRACAMINTE

2.3 PLANUL CALATORIEI

2.4 MATERIALUL RECOMANDAT PENTRU CITIT

2.5 ALTE OBIECTE CE POT FI ADUSE IN CALATORIE


CAPITOLUL 3. LA VENIRE IN ABADIANIA

3.1 VIZITAREA CASEI

3.2 CASA SI GRADINA

3.3 TACEREA ESTE O RUGACIUNE


CAPITOLUL 4. SPIRITISM

4.1 IDEILE DE BAZA

4.2 ENTITATI SI MEDIUM

4.3 ALTI MEDIUMI


CAPITOLUL 5. PLANUL CASEI

5.1 REGULI GENERALE ALE CAMERELOR

5.2 HOLUL PRINCIPAL

5.3 CURRENT - MEDITATIE NR 1 SAU CAMERA MEDIUMURILOR

5.4 CAMERA ENTITATILOR

5.5 PLANUL CASEI

5.6 CAMERA INTERVENTIILOR (OPERATII)

5.7 INFIRMERIA SAU CAMERA DE RECUPERARE


CAPITOLUL 6.    PROTOCOLUL CASEI

6.1 UITA-NE AJUNSI AICI...

6.2 LINIA TRADUCATORILOR

6.3 LINIA MEDIUMURILOR (CURRENT LINE)

6.4 LINIA DE INTERVENTIE

6.5 FIRST TIME LINE - LINIA INTAI

6.6 SECOND TIME LINE - LINIA A DOUA

6.7 THE 8 O'CLOCK LINE AND THE 2 O'CLOCK LINE - LINIA DE LA ORA 8 SI LINIA DE LA ORA 2

6.8 REVISION LINE - LINIA DE REVIZUIRE

6.9 LINIA PENTRU SUPA

6.10 LINIA DE RAMAS BUN


CAPITOLUL 7. INTERVENTION (OPERATIA)

7.1 CE INSEAMNA

7.2 CUM SA VA PREGATITI

7.3 INTERVENTION LINE - LINIA OPERATIEI

7.4 INTERVENTION - OPERATIA

7.5 DUPA CE A FOST EFECTUATA OPERATIA

7.6 INDRUMARI POST OPERATORII

7.7 REVISION (REVIZUIRE)

7.8 INTERVENTII SPECIALE


CAPITOLUL 8. SUPLIMENTE

8.1 PASSIFLORA

8.2 DIETA RECOMANDATA


CAPITOLUL 9. DESPRE ALTE SUBIECTE

9.1 APA SFINTITA

9.2 SUPA

9.3 CRYSTAL BED - PATUL CU CRISTALE

9.4 CASCADA

9.5 TRIUNGHIUL RUGACIUNII

9.6 ROZARIUL

9.7 FOTOGRAFII ALE PRIETENILOR SI CELOR DRAGI

9.8 CHIOSCUL

9.9 DONATII

9.10 VINDECARI SI ALTE FORME DE TRATAMENT ENERGETIC

9.11 MASAJ

9.12 TRATAMENT MEDICAL

9.13 VIZITATORI IN CARUCIOARE CU ROTILE

9.14 FOTOGRAFIAT, VIDEO, INTERVIURI

9.15 COPII

9.16 SCRISORI CATRE CASA


CAPITOLUL 10. FII SI FIICELE CASEI

10.1 CE INSEAMNA?

10.2 CE TREBUIE FACUT IN ACEST CAZ?

10.3 CE AVETI DREPTUL?

10.4 CARE IMI SINT RESPONSABILITATILE CA MEDIUM LA CASA


CAPITOLUL 11. ADUCAND ALTE PERSOANE LA CASA


APENDIX

APENDIX A - GHID RAPID PENTRU NOII VENITI

APENDIX B - SINT PROGRAMATA PENTRU INTERVENTIE SPIRITUALA, CE TREBUIE SA FAC ACUM?

APENDIX C - INSTRUCTIUNI POST OPERATORII

APENDIX D - INSTRUCTIUNI PENTRU REVIZIE

APENDIX E - CE FAC CU SUPLIMENTELE NATURALE?

APENDIX F - CE TREBUIE FACUT CAND PRIMIT MULTIPLE RECOMANDARI PENTRU SUPLIMENTE

APENDIX G - ORARUL CASEI 2

APENDIX H - CASCADA SACRA

APENDIX I - CELE MAI FRECVENTE INTREBARI

PREFATA LA CEA DE-A DOUA EDITIE

Intentia acestui ghid este de a simplifica si de a clarifica toate regulile si procedeele care au loc la Casa Dom Inacio. Cele mai multe din aceste reguli au fost transmise de catre entitati in urma multor ani de munca. De-a lungul vremii au fost multe schimbari si vor mai apare si altele in viitor.

Desi au fost facute toate eforturile pentru a se include toate regulile si procedurile, poate au fost unele omise. Daca considerati ca ceva lipseste, aveti o sugestie sau un comentariu, sunteti rugati sa trimiteti un email la casa_guide@yahoo.com. Desi nu vom putea raspunde fiecarui email, fiti convinsi ca vom revizui fiecare sugestie si o vom include in urmatoarea editie. Daca va va place acest booklet-guide si doriti sa trimiteti suportul Dvs.moral, va rugam sa spuneti o rugaciune de multumire lui Dom Inacio.

Suntem recunoscatori tuturora care au contribuit cu comentarii, sugestii si timp pentru aceasta a doua editie. Va multumim pentru participare.

INTRODUCERE

Fie ca ati ajuns aici cu probleme fizice, pentru ajutor in probleme de viata sau urmand cursul dezvoltarii spirituale, acest ghid intentioneaza sa va ajute in a fructifica timpul Dvs. la Casa de Dom Inacio si speram sa va fie o vizita placuta si fructuoasa. Regulile ce sunt descrise si modul de ghidare sunt definite de catre entitatile Casei. Din cand in cand aceste reguli sunt schimbate si de fiecare data sunt reactualizate noile informatii. Cand sositi in Abadiania pentru prima data este cel mai bine sa participati la "Discutia introductiva" ce are loc in fiecare marti seara la ora 7:30PM. Chiar si pentru ceilalti care au mai fost, este necesar sa-si reactualizeze ultimile schimbari in protocol si proceduri. In general, felul in care puteti obtine maximul in aceasta vizita la Casa de Dom Inacio, este de a cultiva o liniste interioara prin rugaciune. Respectati pe altii si fiti gata de a participa in totalitate la munca ce trebuie s-o indepliniti.CAPITOLUL 1. CASA


1.1 CASA DE DOM INACIO


Casa de Dom Inacio a fost infiintata in Abadiania in 1979 de catre Mediumul Joao Teixeira de Farias, cunoscut in intreaga lume ca Joao de Deus sau John of God, ca loc de a-si indeplini misiunea sa spirituala. Casa functioneaza ca un NonDenominant Templu si spital spiritual unde numeroase entitati spirituale lucreaza sa vindece din punct de vedere fizic, emotional si spiritual. Casa opereaza pe baza principiilor doctrinei spiritiste, dar oricine, indiferent de credinta sau doctrina religioasa este binevenit la Casa De Dom Inacio.

1.2 LA CE SA NE ASTEPTAM


Daca ajungeti la Casa si va asteptati ca Dumnezeu sa va apara in fata si sa va spuna "Esti vindecat copilul meu, acum poti sa te intorci acasa", probabil veti suferi o mare deceptie.

Daca acesta ar fi fost destinul, Dumnezeu nu v-ar fi indrumat sa ajungeti in Abadiania, acest miracol s-ar fi intimplat acasa la Dvs. Daca ati ajuns aici, este probabil necesar si nu exista alta solutie pentru Dvs. in acest moment. Mai mult ca sigur ca exista ceva pentru Dvs. care trebuie invatat legat de modul de a primi dragostea si vindecarea care vine de la Dumnezeu. De aceea, reamintiti-va permanent ca ati ajuns aici pentru A INVATA si fiti pregatiti de a lucra, indiferent ce ar fi.


Exista aici oameni care alaturi de Medium Joao si de entitati isi dedica timpul si energia lor pentru usurarea procesului Dvs. in a primi ajutor spre vindecare. Trebuie in permanenta sa va reamintiti ca aceasta calatorie spre vindecare in care v-ati imbarcat este in totalitate responsabilitatea Dvs. Daca s-ar putea intrevede schema spirituala in maretia ei, ati fi surprinsi ce putin ni se cere, dar schema nu se poate realiza fara participarea noastra. Vestea buna este ca ceva din spiritul Dvs. v-a adus aici. Si acest fapt, probabil va va oferi oportunitatea de a creste, de a va inbunatati sanatatea si poate de a fi in stare de a ajuta pe altii.


Reamintiti-va ca intreaga activitate a Casei este orchestrata de catre entitati care doresc sa maximizeze sansele oricarei personae de a primi vindecare si ajutor in calatoria sa spirituala (incluzind personalul si voluntarii). Desi multe lucruri par dezorganizate din punct de vedere al standardului social cosmopolitan, reamintiti-va ca nu va aflati intr-un mediu cosmopolitan sau social. Acesta este un spital si regulile sunt diferite de oricare alt mediu cu care sinteti familiar.


Daca va supara sau va deranjeaza o regula sau un procedeu, revizuiti-va asteptarile inainte de a incerca sa schimbati felul in care se opereaza chiar si pierzand timpul vorbind despre proasta organizare este o indepartare de la ocazia reala careia trebuie sa-i faceti fata. Nu luati aceasta remarca ca o regula sfanta, ci doar ca o ocazie de a fi mai atent(a).

Daca adanc in inima simtiti ca ati putea contribui cu ceva, sinteti binevenit(a) a discuta acest lucru cu entitatile sau personalul Casei.

1.3 CASA SI INSTRUMENTELE EI SPIRITUALE


Casa foloseste multe instrumente si mijloace necesare procesului spiritual. Aceste instrumente sint urmatoarele:


1.4 FACILITATILE CASEI

Casa este un centru spiritual aflat intr-o localitate rurala in centrul Braziliei. Casa nu are facilitate si nici nu este inzestrata cu echipament medical necesar vizitatorilor care au nevoie de o ingrijire medicala speciala. Vizitatorii care au o conditie medicala speciala sunt sfatuiti a cere acordul medicului inaintea calatoriei spre Brazilia. Casa nu isi asuma nici o responsabilitate a complicatiilor medicale care ar putea sa apara in timpul calatoriei in Brazilia. In oraselul Abadiania nu exista nici o facilitate medicala. Sunt doctori care practica aici si care ofera prim ajutor. Exista farmacii care, contra pret, ofera medicamente si chiar unele retete. Daca luati medicamente trebuiesc continuate pe intreaga perioada de vizita la Casa, dar prescriptiile Dvs. nu pot fi garantate, asa ca ar trebui sa aveti suficienta medicamentatie pentru intreaga vizita.


1.5 MASURI DE SIGURANTA LA CASA


Pe intreaga perioada a vizitei, trebuie sa aveti in vedere ca va aflati intr-o tara in curs de dezvoltare si Casa este vizitata si deschisa oricarei persoane incluzand celor care au intentia de a-si insusi lucruri care nu le apartin. Fiti atenti unde va lasati obiectele, chiar si in camera current = meditatie, aveti grija de poseta, cheia camerei. Cu regret mentionam acest lucru, dar Casa nu este responsabila pentru obiectele pierdute sau furate. Abadiania este o localitate rurala, dar fluxul constant al vizitatorilor straini, din nefericire, a atras atentia si a unor elemente neforite. In timpul noptii nu mergeti singur(a), va puteti plimba in grup sau pe strazile principale. Este mult mai sigur. Nu purtati lucruri valoroase, cash, prea multi bani lichizi cand va plimbati prin oras.1.6 POUSADAS (PENSIUNI), HOTELURI, TAXI, RESTAURANTE

In ultimii ani au fost deschise multe pensiuni, hoteluri, taxi, restaurante care au grija de vizitatorii care vin la Casa De Dom Inacio. Chiar daca aceste facilitati sunt conduse de oameni care participa la Casa, ele nu au afiliere comerciala cu Casa. Ele sunt facilitati independente si Casa nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste serviciile oferite.


CAPITOLUL 2. CE PREGATIM PENTRU CALATORIE


2.1 TINUTA LA CASA


Entitatile au cerut ca participantii sa poarte haine albe in timpul sesiunilor la Casa. Bluze fara mineca, decoltate nu sunt recomandate. Se pot purta toate culorile pe teritoriul Casei, daca nu participi la camera current = meditatie. Imbracamintea trebuie sa fie comfortabila si nu legata strans in jurul taliei. Se recomanda evitarea folosirii curelei atunci cand stati in camera de meditatie (Current Room). Este de asemenea recomandat a nu se folosi ochelari de soare sau palarie. Este nevoie de cateva seturi albe. Facilitatile de spalare a hainelor pot lua ceva timp. De aceea, este bine sa aveti 3 bluze, camasi si 2 perechi de pantaloni sau fuste albe.


2.2 ALTA IMBRACAMINTE


Tinuta lejera, comfortabila, potrivita orasului rural si in pensiuni.

Vremea este calda, dar este nevoie de un pullover si scurta de ploaie. Umbrela este de asemenea indispensabila. Desi in general este cald in Abadiania, vremea se poate schimba brusc. In zilele calduroase pot fi 36C/95F, iar noptile reci ajung la 5C/41F.

INCALTAMINTE

La Casa, se pot purta sandale, pantofi comfortabili sau tenisi. Daca doriti sa vizitati imprejurimile, purtati ce considerati ca va este mai comfortabil. Multe strazi nu sunt pavate si s-ar putea sa nu fie nici cele mai curate.


2.3 PLANUL CALATORIEI


Amintiti-va ca scopul venirii este vindecarea, asa ca nu ar trebui planuite alte vizite in alte parti ale Braziliei. Entitatile au mentionat si au repetat ca se pericliteaza vindecarea prin parasirea Abadianiei in mijlocul tratamentului. Intentia de a vizita se poate realiza inaintea sosirii la Casa. De asemenea, dupa plecarea de la Casa nu sint recomandate calatorii obositoare. Lungimea perioadei de insanatosire este de cel putin 40 de zile.


2.4 MATERIALUL RECOMANDAT PENTRU CITIT

Biografie de John of God.

2.5 ALTE OBIECTE CE POT FI ADUSE IN CALATORIE

Lanterna, aparat de fotografiat, lectura recomandata, palarie

Pt echipament electric sau electronic: aparat de uscat parul, aparat de ras electric, PDA/Palm sau computer - reteaua electrica este de 220V.

Baterii alkaline pentru CD sau aparat de fotografiat pot fi gasite cu usurinta.   

CAPITOLUL 3. LA VENIRE IN ABADIANIA


3.1 VIZITAREA CASEI


Dupa instalare este o idee buna de a vizita Casa si a te familiariza cu locatia, gradina, imprejurimi. In fiecare marti, la ora 7:30PM, un coordinator voluntar al Casei intampina pe noii veniti si le comunica regulile si schimbarile survenite in protocolul Casei.


3.2 CASA SI GRADINA


Ganditi-va ca intrati pe un loc sfant si acordati respect locului, Dvs. si celorlalti. Astfel, veti imbunatati experienta tuturor si a Dvs. Va puteti plimba prin gradina, sa stati pe terasa si sa va bucurati de priveliste.


3.3 TACEREA ESTE O RUGACIUNE

Exista numeroase semne indicatoare "Silence is a Prayer" - "Tacerea este o Rugaciune". Exista o intelegere mai profunda a mentinerii linistii. Linistea inseamna mai mult decat a nu vorbi. Este o stare de a fi, permitand altora sa auda ce se intimpla si in acelasi timp o adancire a propriului proces. Putem pierde din frumusetea si profunzimea experientelor daca nu cultivam tacerea. Multe lucruri pot sa-ti distraga atentia - nu fiecare impartaseste experientele sale. Cele mai multe experiente isi au originea in "curent = meditatie" dar cele mai significante au loc cand suntem cu noi insine privind departe in zare sau odihnindu-ne in gradina. Unele momente ne apartin doar noua. Ele vin si dispar. Nimeni nu-ti poate spune sau sa te ajute sa retii acesti bulgari de aur. Va invitam sa practicati si cultivati Tacerea pe timpul sederii in Abadiania.


CAPITOLUL 4. SPIRTISM


4.1 IDEILE DE BAZA


O explicatie detaliata depre spiritism, medium si relatia dintre medium si entitatile casei nu apartin scopului acestui ghid indrumator. Cititorii pot beneficia de literatura de specialitate despre aceste subiecte, incluzind texte clasice ale lui Allan Kardec mentionate in capitolele precedente. Ideea esentiala in spiritism este ca spiritele existau si inainte si dupa ce au avut existenta pamanteasca ca aceea pe care o avem noi acum. Doctrina spiritista, de asemenea mentioneaza ca putem comunica cu aceste spirite.Oamenii care pot comunica cu aceste spirite se numesc mediumi. Exista multe tipuri de comunicare si multe tipuri de mediumi. Mediumii se afla la diferite nivele de comunicare potrivit capacitatilor sale. In Brazilia, spiritismul este practicat cu multa disciplina si devotament in multe Case sau Centre Spiritiste. Casa de Dom Inacio este unica in marime, scop si reputatie, asa ca fiti pregatiti pentru aceasta oportunitate unica. Speram sa beneficiati din plin.


4.2 ENTITATI SI MEDIUM


Vom face cateva precizari. In primul rand cuvintul "entitate" se refera la spiritele benevolente si avansate care lucreaza la Casa, desi fiecare persoana intr-un fel sau altul este un medium, ne referim la Joao de Deus ca Medium. Este un fel de a explica "The Entity - Entitatea" prin care ne referim la spiritul care se incorporeaza in timpul sesiunilor de la Casa.


Joao de Deus este considerat cel mai puternic, in totala transa medium, atat in Brazilia cat si in intreaga lume. El este capabil sa incorporeze multe spirite incluzand pe Sfintul Ignatius de Loyola, regele Solomon, Francisco Xavier, Dr. Augusto de Almeida, Dr. Jose Valdivino, Dr. Oswaldo Cruz. Aceasta abilitate unica, ne ofera ocazia rara de a vorbi acestor entitati si a cere sfaturi, ajutor, legate de sanatate sau alte probleme de viata.

Este o ocazie unica si rara.


4.3 ALTI MEDIUMI


Desigur, sunt foarte multi mediumi care ajuta la Casa. Din punct de vedere tehnic, fiecare din noi este medium. Unii si-au dezvoltat capacitatea mai mult decit altii, dar cu totii posedam aceasta capacitate la nastere. Cei mai multi mediumi stau in Camera Current -Meditatie unde se desfasoara activitatea. Altii in diferite locuri in camera pentru a ajuta procesul de tratare a celor care vin sa ceara ajutor.
CAPITOLUL 5. PLANUL CASEI


5.1 REGULI GENERALE ALE CAMERELOR


Cand va aflati in oricare din aceste camere, va rugam respectati tacerea, nu stati picior peste picior, nu incrucisati bratele si tineti/pastrati ochii inchisi. Nu deschideti ochii si nu va ridicati de pe scaune in mijlocul sesiunii, decat daca sunteti chemat de catre unul din mediumii din camera. Nu veti sti niciodata daca entitatile nu folosesc energia mediumurilor ca sa ajute pe cineva si nerespectind cele de mai sus, veti periclita procesul de vindecare al altei persoane.


Va rugam reamintiti-va ca protocolul social poate fi in conflict cu procesul spiritual. Chiar daca ati dori sa imbratisati pe un prieten pe care il auziti ca plange sau cu entuziasm, l-ati bate pe umar pe un prieten pe care nu l-ati vazut de mult, prin aceste simple gesturi puteti intrerupe procesul in care fiecare se afla si de care cel ce este in cauza poate nici sa nu fie constient. Ar fi intelept sa fiti siguri ca persoana in cauza doreste acest lucru.


5.2 HOLUL PRINCIPAL


Holul principal este locul unde se aduna toata lumea miercuri, joi, vineri la ora 8:00AM si 2:00PM (ora 14:00) pentru sesiunile de la Casa. Cineva de pe podium, va conduce rugaciunea pentru deschiderea sesiunii si va comunica instructiuni pentru noii veniti sau alte anunturi pe care Casa doreste sa le comunice. De obicei, prieteni vechi ai Casei sunt invitati sa-si impartaseasca experientele. Uneori medium Joao aduce citiva oameni pe podium si se incorporeaza in public. Dupa incorporare, entitatea poate acorda binecuvantari, vorbeste direct publicului sau ofera energie unor persoane. Avand acest prilej unic, reamintiti-va nu incrucisati miinile sau picioarele. La un moment dat, vor fi chemate liniile ce urmeaza incepand cu interventia (operatia) si urmate de celelalte linii pe care entitatea le numeste.


5.3 CURRENT - MEDITATIE NR. 1 SAU CAMERA MEDIUMURILOR


Este prima camera in care se intra din holul principal. Acestor mediumi care stau in aceasta camera le revine sarcina de a purifica energia celor care vor trece prin aceasta camera atunci cind entitatea va chema liniile. Este o sarcina importanta pentru ca purificarea pregateste pe participanti pentru intalnirea cu entitatea. Sunteti bineveniti sa luati loc in aceasta camera daca entitatea va trimite acolo sau numai dupa ce ati trecut prin fata entitatii cel putin o data si ati indeplinit instructiunile date (de ex.: operatie, odihna). Cand luati loc in aceasta camera, gasiti-va o pozitie comfortabila, nu incrucisati mainile, picioarele, inchideti ochii si incercati sa va concentrati. Daca puteti, urmati instructiunile celor care conduc in aceasta camera; va va ajuta sa va concentrati prin rugaciuni sau vizualizari care contribuie la formarea si elevarea energiei grupului in scopul purificarii mentionate la inceput. Daca considerati ca atentia, concentrarea este greu de realizat urmand instructiunile verbale, aveti incredere in intuitia Dvs. (se spune in romaneste asculta-ti inima, sufletul). Entitatile sunt prezente in camera si ele va vor ajuta. Amintiti-va sa le cereti ajutorul de fiecare data cind simtiti nevoia. Daca aveti alte cerinte fizice: apa, toaleta, ridicati mina, pastrati ochii inchisi si unul din monitorii din camera va va ajuta.


5.4 CAMERA ENTITATILOR


Aceasta este camera in care entitatea incorporata va vedea pe cei care vor trece prin fata ei. Are forma de L si cele doua laturi au din punct de vedere tehnic aceeasi functie si amandoua apartin camerei entitatilor. Sunt doua posibilitati de ati fi permis sa stai in aceasta camera. Una, daca entitatea iti permite dupa ce ai fost in linie. Daca altceva nu a fost mentionat, vei putea sta jos in aceasta camera la terminarea sesiunii in care ti-a fost indicat si in urmatoarea sesiune. De exemplu, daca ai vazut entitatea joi dupa amiaza si ti s-a spus sa stai in camera sa, vei ramane pina la sfirsitul sesiunii si apoi vineri de dimineata. Vineri dupa amiaza vei merge fie in prima camera a mediumurilor sau in linie din nou.Un alt fel de a ti se permite de a sta jos in camera entitatilor este daca entitatea te va numi "Filho(a) da Casa" - fiu sau fiica a Casei. In acest caz, va rugam cititi capitolul "Fii si fiicele casei".


O precizare importanta: O parte mica din aceasta camera este folosita pentru acomodarea oamenilor ce trec prin fata entitatii. Daca ti-a fost indicat sa stai de dimineata, in sesiunea de dupa-amiaza vei putea lua loc pe latura lunga a formei L. In acest fel mediumii concentrati in camera nu vor fi mutati de fiecare data cand o noua persoana din linie va fi invitata sa stea in camera entitatilor.

5.5 PLANUL CASEI


1. Librarie    9. Snack bar - bauturi

2. Translatori    10. Baie cristal

3. Holul principal    11. Farmacie

4. Camera medium Nr. 1    12. Terasa panoramica

5. Camera entitatilor 13. Receptie

6. Camera de interventie

7. Infirmerie

8. Terasa supa

5.6 CAMERA INTERVENTIILOR (OPERATII)


Accesul la aceasta camera se face prin Camera Entitatilor. In aceasta camera vor avea loc interventiile, dar este de asemenea folosita pentru pase spirituale (pentru lamurirea si descrierea lor va sugeram Cartea Mediumurilor de Allan Kardec). Daca ati luat loc in aceasta camera cand ati fost programat pentru "Interventie" si ati intrat cu linia de interventie, fiti sigur ca atunci ati fost operat(a). Daca ati intrat cu prima sau a doua linie si entitatea ti-a recomandat sa stai acolo in drum spre iesire, atunci NU AI FOST OPERAT(A) si nu trebuie urmate reguli speciale. Unor mediumi, li se permite sa lucreze in camera de interventie, dar acest lucru se intampla numai prin instructii verbale specifice date de catre entitate. Daca nu esti sigur ca ti s-a permis sa stai acolo, in mod sigur nu ai fost desemnat.


5.7 INFIRMERIA SAU CAMERA DE RECUPERARE


Aceasta camera se afla in partea dreapta a holului principal cand privesti podiumul. Acei carora li s-a facut interventie vizibila sau sunt coplesiti de energia cu care se lucreaza sunt adusi in aceasta camera pentru recuperare. Va rugam nu intrati in aceasta camera si nu bateti la usa. Daca este menit sa te gasesti in ea, probabil te vei gasi acolo fara sa stii cum ai ajuns. Daca un prieten sau membru al familiei a avut interventie vizibila, aici este locul unde il vei gasi.

CAPITOLUL 6. PROTOCOLUL CASEI


6.1 UITA-NE AJUNSI AICI...


Ati calatorit paa la Casa si aceasta este prima dimineata. Daca ati venit cu un grup atunci conducatorul grupului va avea grija de cele mai multe lucruri, dar daca ati venit singur(a), va trebui sa condensati toate gandurile si cerintele in citeva idei concise pe care sa le prezentati entitatii. Veti avea 2 secunde in fata entitatii si este important sa aveti clar in minte ce doriti sa cereti. Puteti cere ajutor legat de sanatate, probleme emotionale, spirituale. u inseamna ca entitatea va trebui sa rezolve o lista intreaga de ceea ce doriti sa schimbati in viata. Trebuie sa fie ceva important, uneori amenintator pe care nu-l puteti rezolva. Reamintiti-va ceea ce trebuie sa faceti Dvs. insiva. Daca veti pune 15 intrebari si entitatea va da un singur raspuns, cum o sa stiti pentru care a fost raspunsul? Cum o sa stiti ce trebuie Dvs. sa faceti? Fiti concis si intrebati ce este mai important.


6.2 LINIA TRADUCATORILOR


Avand clar in minte ce doriti sa intrebati, va trebui ca intrebarile sa fie traduse in limba portugheza. Inaintea sesiunilor se formeaza linii in fata celor doua ghisee (vis-a-vis de coffee shop). Aceasta este linia traducatorilor. Unul sau mai multi traducatori oficiali ai Casei vor traduce in limba portugheza intrebarile Dvs. Intrebarile traduse pe o foaie de hartie vor fi inmanate de catre traducatori in momentul cand veti ajunge in fata entitatii.


6.3 LINIA MEDIUMURILOR (CURRENT LINE)


Linia care se formeaza pentru a intra in camerele de meditatie (in camera de meditatie a mediumurilor nr. 1 si in camera de meditatie a entitatilor).


Usa se deschide la ora 7:45AM si 1:45PM (ora 13:45) pentru sesiunile respective. Nu se va permite intrarea in aceste camere daca nu ati ajuns la timp.


6.4 LINIA DE INTERVENTIE


Aceasta linie este chemata de pe podium si este pentru cei care au fost programati de catre entitate pentru ora respectiva. De ex: Daca ati fost programati pentru vineri ora 8 dimineata si astazi este vineri atunci la aceasta sesiune de dimineata veti merge la linia Intervention Line - Linia de Interventie (de operatie).

Exista deosebire intre linia de ora 8 o'clock si cea de 8 interventie. Aceste sunt denumiri, dar linia 8 o'clock poate incepe mai tirziu.

6.5 FIRST TIME LINE - LINIA INTAI


Daca ati venit pentru prima data la Casa de Dom Inacio si fotografia Dvs. nu a fost vazuta sau nu ati primit suplimente da la Casa, aceasta este linia la care trebuie sa fiti. Obtineti un tichet de ordine 1 vez (prima vizita) de la chioscul de carti si asteptati la aceasta linie sa fiti chemat(a). Cand ajungeti in fata entitatii, fie ca veti fi programat(a) pentru Intervention (operatie) fie vi se va spune sa luati loc in current room (camera de meditatie) sau o combinatie din cele de mai sus. Fiti atenti la ceea ce vi se spune si veti pasi cu dreptul in calatoria Dvs. spirituala la Casa. Translatorul nu-si va aminti ce a spus fiecaruia asa ca memorati ce vi s-a spus, chiar daca nu intelegeti in totalitate.


6.6 SECOND TIME LINE - LINIA A DOUA


Daca ati mai fost in fata entitatii (in persoana sau fotografie) si doriti sa intrebati ceva din nou, aceasta este linia. Obtineti, va rog, un bilet de ordine 2 vez (linia a 2a) de la chiosc si asteptati in holul principal ca aceasta linie sa fie chemata. Ajunsi in fata entitatii, incercati va rog, sa intelegeti ce vi se spune inainte de a pleca pentru ca translatorul nu-si va reaminti.


6.7 THE 8 O'CLOCK LINE AND THE 2 O'CLOCK LINE - LINIA DE LA ORA 8 SI LINIA DE LA ORA 2


Uneori entitatea va va spune "veniti inapoi dupa amiaza sau veniti la ora 2 sau veniti maine dimineata". Acest lucru nu inseamna Intervention (Operatie). Aceasta inseamna ca entitatea incorporata in medium nu este aceea care se va ocupa de cazul Dvs. si vi se va indica timpul si entitatea care trebuie si va fi incorporata. Cand va veti reintoarce, veti astepta ca linia de ora 8AM sau cea de 2PM va fi chemata. Aceste linii nu au nevoie de nici un bilet de ordine. De ex: este miercuri dimineata si entitatea a spus sa vii maine dimineata fara alta instructiune. Va puteti aseza in camera mediumilor (nr. 1) in acea dupa amiaza, respectiv miercuri dupa amiaza.


6.8 REVISION LINE - LINIA DE REVIZUIRE


Aceasta linie este pentru revizuire (re-vizita) dupa interventie. In cea de a 8a zi dupa interventie (operatie) va trebui sa veniti la aceasta revizita. Daca interventia a avut loc la ora 2PM joi, revizuirea se va face la ora 2PM joia urmatoare. Veti avea nevoie de un bilet de ordine pentru revision (revizuire) de la chiosc. Cand linia este chemata, veti trece prin fata entitatii si va va spune daca este necesar alt tratament.


6.9 LINIA PENTRU SUPA


La sfirsitul sesiunii de dimineata, la Casa se serveste supa tuturor participantilor. Aceasta supa este parte din tratament. Va rugam sa stati in linie. Daca ati avut interventie/operatie veti merge la pensiunea sau hotelul Dvs. si cineva o sa o aduca in camera. Nu asteptati si nu va asezati la aceasta linie cand ati avut operatia in acea dimineata.

6.10 LINIA DE RAMAS BUN


La sfirsitul fiecarei sesiuni, cei care vor pleca si care nu au fost vazuti de catre entitate in acea zi vor trece prin fata ei pentru a-si lua ramas bun. Aceasta linie de ramas bun este anuntata in current rooms - camerele de meditatie, in limba engleza si portugheza.

Aceasta linie nu este pentru a aduce fotografii sau pune alte intrebari.

Daca mai aveti fotografii sau alta intrebare va veti duce la linia 2 (2 vez).

Cand aceasta linie este anuntata, va rugam sa ridicati mana, astfel ca cei ce conduc meditatia sa stie cati oameni vor trece.

In camera entitatilor, cei ce conduc activitatea vor chema in diferite arii ale camerei pentru a nu crea aglomeratie.

Va rugam sa aveti rabdare pana veti fi invitat.


CAPITOLUL 7. INTERVENTION (OPERATIA)

7.1 CE INSEAMNA


Entitatile v-au programat pentru operatia spirituala pentru ca au considerat ca acesta este cel mai bun mod de a avea grija de Dvs. Aceasta operatie ar putea rezolva in felul cel mai bun din punct de vedere fizic problema Dvs, operatie care va va afecta energia pentru a rezolva o problema de sanatate viitoare sau sa indeparteze o problema spirituala care v-ar afecta viata sau misiunea. In cazul cand ati fost programat pentru o interventie invizibila, acestea sunt lucrurile pe care ar trebui sa le cunoasteti.


7.2 CUM SA VA PREGATITI


Desi nu sint reguli precise de pregatire, ar trebui sa fiti atent(a) sa nu mancati prea mult, sa nu intreprindeti nimic obositor si sa nu socializati prea mult. Este un moment in care ar trebui sa va revizuiti ceea ce ati gandit ca ati cerut. Fiti atent ce sentimente si imagini ar putea apare legate de acest lucru . Ajungeti la Casa relaxat(a), lucru ce va va facilita concentrarea in timpul operatiei. Nu purtati ceas sau curea in jurul taliei si nici in jurul inimii. De asemenea nu aduceti poseta, rucsacul cu Dvs. Amintiti-va sa luati cheia camerei si ceva bani pentru suplimente si taxi.


7.3 INTERVENTION LINE - LINIA OPERATIEI


Veti astepta in holul principal. Reinnoiti-va rugaciunile catre Dumnezeu si catre entitati care sa va ajute. Gasiti-va linistea, relaxati-va si asteptati sa fie chemata linia.


7.4 INTERVENTION - OPERATIA


Dupa ce linia este chemata, veti fi condusi in camera in care va avea loc operatia.

Asezati-va comfortabil, inchideti ochii si puneti mana dreapta pe locul care ati cerut sa fie tratat. Daca nu sunteti sigur(a) pentru ce are loc aperatia sau sunt mai multe probleme puneti mana dreapta pe inima. Aceste instructiuni se vor da in limbile portugheza si engleza inaintea operatiei. Vi se vor da suplimente naturale si va rugam cititi capitolul respectiv. In timpul operatiei, stati linisti(a), tacut(a) intre 10 pina la 40 de minute.

Voluntarii ce monitorizeaza procesul vor spune rugaciuni si Dvs. incercati sa nu va opuneti procesului. Unii vor simti ca sunt atinsi, altii ca le pun fire, altii senzatie de caldura, iar altii nu vor simti nimic sau doar emotii. Toate aceste senzatii sunt normale si nu afecteaza operatia.

7.5 DUPA CE A FOST EFECTUATA OPERATIA


Veti fi instruit sa parasiti camera si condusi intr-un loc unde va avea loc o mica discutie despre operatie si ce va trebui sa faceti. Fiti atenti ce vi se spune. Faptul ca nu ati simtit nimic si ca va simtiti energizat nu inseamna ca nu au avut loc schimbari majore in corp. Va puteti simti euforic din cauza infuziei energiei spirituale si ar trebui sa fiti foarte precaut(a) in a urma regulile ca si cand ati iesit dintr-o camera de operatie dintr-un spital.


7.6 INDRUMARI POST OPERATORII


Pentru 24 de ore odihna, odihna si iar odihna. Luati un taxi pana la pensiune sau hotel si odihniti-va cel putin 24 ore chiar mai mult daca simtiti nevoia. Nu ridicati greutati, nu stati in soare, nu socializati. Stati in pat si dormiti. Daca nu puteti adormi, pretindeti.

Este bine sa rugati pe cineva sa va aduca mancarea in camera si sa nu riscati a merge singur(a) si a fi tentat de alte conversatii ce ar aparea.


NU VA REINTOARCETI IN HOLUL PRINCIPAL SAU IN CAMERA DE MEDITATIE PENTRU 24 ORE.


Corpul energetic este deschis dupa operatie si poate fi afectat de alte procese ce au loc in holul principal sau camera de meditatie. Daca aveti programata baia de cristal, luati un taxi si apoi intorceti-va si continuati sa stati in pat pina se termina cele 24 ore.


Daca veti calatori in aceeasi saptamana cand a avut loc operatia nu ridicati bagaje, rugati soferul sa va ajute, iar la aeroport la fel. Amintiti-va in permanenta de regulile mentionate mai sus. Fara exerciti si activitati stresante timp de 8 zile.


Fara sex cite zile? Dupa operatie timp de 40 de zile nu trebuie nici macar gandit daca este prima operatie, si 8 zile daca ati mai fost operat(a) la Casa. (Daca ati avut 2 operatii la rand cele 40 de zile se numara de la data primei operatii, nu se adauga alte zile. Acest lucru inseamna nici o stimulare sexuala de nici un fel. Daca energiile sexuale sunt activate vor interfera energia subtila a operatiei. Acest lucru este foarte serios, va rugam discutati acest lucru cu partenerul(a) Dvs. Multi oameni au trebuit sa se intoarca la Abadiania pentru ca si-au inrautatit starea sanatatii dupa ce au calcat aceasta regula. Activarea energiei sexuale este foarte puternica si poate afecta procesul subtil ce are loc in Dvs.


7.7 REVISION (REVIZUIRE)


In cea de a 7a noapte dupa operatie (daca ati avut operatia miercuri, atunci marti seara, daca a avut loc vineri, atunci joi seara) mergeti la culcare imbracati in lucruri albe si nu dupa miezul noptii si nu va sculati pina la 5am.

Inainte de culcare, asezati un pahar plin cu apa sfintita linga Dvs. si rugati-l pe Dom Inacio sa scoata copcile spirituale si sa desavarseasca operatia.

Dimineata cind va treziti, spuneti o rugaciune, multumiti si beti apa. Oriunde va aflati faceti acest lucru. Daca sunteti in Abadiania veti merge la linia de revizuire in urmatoarea zi (ziua a 8a). Daca nu sunteti in Abadiania, veti merge la aceasta linie cind va reintoarceti (inaintea oricarei linii).


7.8 INTERVENTII SPECIALE


INTERVENTIE PENTRU OCHI

Daca aveti interventie vizibila sau invizibila pentru ochi ca adaos la regulile mentionate, va rugam sa nu cititi, sa scrieti, sa va uitati la TV sau sa folositi computerul pentru 8 zile.


INTERVENTIE SUROGAT

Daca ati reprezentat pe cineva pentru operatie, urmati procedurile mentionate dar puneti mana pe fotografia persoanei. Apoi instiintati persoana de ceea ce ea trebuie sa urmeze. Dvs. odihniti-va pentru restul sesiunii si reintorceti-va la Casa pentru urmatoarea sesiune.

CAPITOLUL 8. SUPLIMENTE


8.1 PASSIFLORA


Suplimentele naturale la Casa contin Passiflora. Acestea sunt frunze si flori macinate ale plantei fructul pasiunii. Planta nu are valoare medicala, actiunea ei fiind echivalenta cu bautul unui ceai de plante. Puterea acestui supliment este energia specifica pe care entitatea o pune in ea pentru problema Dvs. Ierburile care v-au fost recomandate sunt numai pentru Dvs. si nu pentru altcineva.


DE UNDE LE LUAM SI CUM LE FOLOSIM

Puteti cumpara suplimnentele de la farmacia Casei. Deschideti prima cutie si incepeti sa luati casetele de 3 ori pe zi. Terminati fiecare cutie pe rand.

8.2 DIETA RECOMANDATA


Pe timpul tratamentului cu floarea pasiunii nu se mananca carne de porc si orice fel de preparat in care exista carne de porc, nu folositi alcool sau sa mancati preparate ce contin piper/piper negru/piper rosu/piper alb/cayenne, ardei iuti. Ardei gras dulce este OK.

Daca ati primit mai multe recomandatii pentru suplimente, va rugam cititi apendix F "Ce fac daca am primit multiple recomandari".


CAPITOLUL 9. DESPRE ALTE SUBIECTE


9.1 APA SFINTITA


Beti cat mai mult pe timpul sederii in Abadiania. In timp ce va alati la Casa, beti cat mai multa apa sfintita. Este parte din tratamentul Dvs. si va imbunatatiti intregul proces.

Apa este sfintita zilnic in camera Current - Meditatie si nu costa mai mult decit apa cumparata in orice magazin.


Luati acasa citeva sticle. La plecare luati apa cu Dvs. O puteti amesteca cu apa filtrata si spuneti o rugaciune astfel ca va dura mai mult. 1/5 din cea sfintita, deci dintr-o sticla veti avea 5.


9.2 SUPA


Supa este parte integranta a tratamentului spiritual. Este incarcata cu energia de la entitati si are scopul de a imbogati experienta Dvs. spirituala. Entitatea spune intotdeauna participantilor sa manince supa ca partea tratamentului. Ea este facuta din legume de sezon si paste fainoase.


9.3 CRYSTAL BED - PATUL CU CRISTALE


Patul cu cristale este o alta ocazie de a lucra cu entitatile si de a le facilita acestora sa lucreze si sa desavarseasca vindecarea Dvs. Puteti alege aceasta forma de tratament fie ca Dvs. doriti, fie ca v-a fost recomandata de catre entitati. Este o suma mica pentru aceasta sesiune a patului cu cristale si va programati la chiosc. Cand veti merge acolo la timpul programat, veti fi sfatuit sa va intindeti pe pat. Este recomandat sa nu purtati bijuterii, ceasuri sau orice metal si nici haine stramte, curea. Deasupra Dvs. se afla 7 cristale din quart pur si cu diferite culori care vor trece prin ele. Cristalele sunt orientate spre centrele de energie ale corpului. Inchideti ochii si relaxati-va ascultind muzica. Sesiunea dureaza 20 minute si entitatea s-ar putea sa va recomande o sesiune sau mai multe.


9.4 CASCADA


Cascada sacra de la Casa se numeste in portugheza Cachoeira. Entitatile va vor lucra in timpul cand veti fi la cascada. Accesul la cascada este strict permis numai de entitate.

Barbatii si femeile vor merge separat si nimanui nu-i este permis sa mearga singur.

Este bine sa se inceapa cu o rugaciune si invocare inaintea intrarii la cascada si sa se termine rostind o rugaciune de multumire si recunostinta.

Daca mergeti la cascada pentru prima data, este bine sa mergeti cu cineva care cunoaste cascada si ritualul. Este interzis sa se foloseasca nudismul, candele, samd., ap. foto, video, audio, incence. Va rugam sa o priviti cu respect - apartine Casei. Va rugam nu luati pietre, cristale sau flori din aceasta arie. Limitati-va timpul la cascada, caci sunt multi cei care doresc sa mearga acolo.


9.5 TRIUNGHIUL RUGACIUNII


Pe peretele holului din fata si pe peretele care da spre gradina se vor afla doua triunghiuri mari din lemn. De multe ori bazele acestor triunghiuri vor fi pline cu notite si fotografii. Triunghiul este un mijloc de comunicare a rugaciunilor, dorintelor catre entitiati sau cereti ajutor sau binecuvintare pentru cei dragi. O sa vedeti oameni depunand biletele sau fotografii sau rugandu-se cateva minute cu capetele in triunghi. Ori de cite ori podiumul este liber o puteti face si Dvs. Este recomandat sa va apropiati de triunghi in picioarele goale si adunandu-va gandurile inainte de a depune biletul sau fotografia. Puneti capul in mijlocul triunghiului, rugati-va pentru citeva momente. Cand terminati, continuati ceea ce aveti de facut in ziua aceea. Nu va uitati pantofii!


9.6 ROZARIUL


In fiecare seara la ora 8:00PM are loc o rugaciune - rozariul - in holul mare de la intrare.

Oricine este binevenit. Pentru cei care doresc sa-si intareasca rugaciunile este o ocazie de a participa.


9.7 FOTOGRAFII ALE PRIETENILOR SI CELOR DRAGI


Entitatile pot ajuta oameni de la distanta atunci cand acestia nu se pot deplasa.

Modul in care ii puteti ajuta este in a aduce fotografii si a le prezenta entitatii.

Pe spatele fotografiei veti scrie numele, data nasterii, adresa, locatia si pentru ce anume cer ajutor. Daca pesoana nu va lua ierburi este bine sa puneti fotografia la triunghi pentru a fi binecuvantata de catre entitati. Este bine sa asteptati in prezentarea fotografiilor prietenilor sau a celor dragi pana cand rezolvati problema Dvs. Cind v-ati hotarit luati un tichet de 2 vez (a 2a vizita) si prezentati fotografiile. Entitatea le va examina si va recomanda supliment natural pentru aceeia care doresc. Daca aveti mai multe fotografii, fiti sigur(a) sa nu amestecati suplimentele. Le veti cumpara de la farmacie si le veti inmana cand ajungeti acasa. Daca in fotografie sunt mai multe persoane, dar numai una este cea care are nevoie marcati-o cu o sageata deasupra capului. Daca entitatea marcheaza un X pe fotografia cuiva, acest lucru inseamna ca persoana trebuie sa vina personal la Casa pentru interventie. Motivul este cunoscut numai de catre entitate.

Puteti aduce cate fotografii doriti, dar daca veti avea 18 fotografii veti pleca cu 18 suplimente, cam 90 de cutii cu capsule si s-ar putea sa aveti neplaceri la sosire in tara Dvs.


9.8 CHIOSCUL


Chioscul Casei vinde cristale, carti, apa sfintita, rozarii si alte cadouri ce le puteti lua cu Dvs. Cristalele sunt deja binecuvantate de catre entitate si sunt incarcate cu energia Casei.

Daca doriti sa inbunatatiti energia Cristalului luati-l cu Dvs. in Current - Meditatie. Daca aveti deja unul al Dvs. prezentati-l entitatii spre binecuvantare.


9.9 DONATII


Casa accepta donatii in cele 2 cutii de donatie din holul principal si de la chiosc. Daca doriti sa faceti o donatie mai substantiala si aveti nevoie de chitanta, contactati pe directorul Casei sau pe Medium Joao direct. Ele sunt singurele persoane autorizate sa accepte donatii pentru Casa. Alte proiecte speciale, cum ar fi supa, sunt separate de Casa si persoana autorizata va primi donatia in acest scop.


9.10 VINDECARI SI ALTE FORME DE TRATAMENT ENERGETIC


Desi tratamentele energetice sau alte metode de vindecare sunt folositoare, amintiti-va ca Abadiania este in grija entitatilor si ca folosirea oricarei alte metode de vindecare sau tratamente energetice vor interfera tratamentului Dvs. Acestea includ Reiki, psychoterapia, tarot, vindecari si orice alta forma de tratament energetic.

Entitatile au cerut sa nu se efectueze si sa nu se primeasca nici un altfel de tratament.

Nota: Tehnici de manipulare pentru mentinerea circulatiei si functiei de baza a corpului a persoanelor in carucioare sunt considerate parte de tratament medical si deci sunt permise.


9.11 MASAJ


Exista in Abadiania practicanti ai masajului, dar acestia sunt cei carora entitatile le-au permis. Inainte de a dori un masaj, adresati-va personalului de la Casa spre recomandare.


9.12 TRATAMENT MEDICAL


Daca in mod curent sunteti in grija unui medic, Casa in special va recomanda sa urmati tratamentele si sfaturile medicului Dvs. Tratamentul de la Casa nu inlocuieste si nici nu intra in conflict cu tratamentul medical. Nu opriti si nu schimbati prescriptia sau sfaturile medicului Dvs.


9.13 VIZITATORI IN CARUCIOARE CU ROTILE


Casa este accesibila vizitatorilor in carucioare cu rotile. Servicii private pot oferi asistenta vizitatorilor in carucioare cu rotile. Costul acestor servicii este mai scazut decat acela de a aduce un insotitor. Obtineti informatii pe internet.


9.14 FOTOGRAFIAT, VIDEO, INTERVIURI


FILMAT SI FOTOGRAFIAT. Sunteti bineveniti sa fotografiati si sa filmati la Casa, holul si gradina. Daca doriti sa fotografiati sau sa filmati inauntrul Current - Meditatie trebuie sa cereti permisiunea entitatilor si conducerii Casei. Daca doriti o fotografie cu Medium in general sunt ocazii vinerea la sfirsitul sesiunii in gradina din spate.


Daca sunteti ziarist si ati dori un interviu cu Medium Joao, va rugam trimiteti un mesaj scris pe e-mail cerand administratiei Casei aprobarea cu cel putin 30 zile inaintea vizitei Dvs.


9.15 COPII


Copii de toate varstele sunt bineveniti la Casa de Dom Inacio. Dar, Casa nu ofera conditii speciale care sa aiba grija de copii. Va trebui sa va ingrijiti personal de acest lucru. Daca un copil deranjeaza procesul din current-meditatie, cel care conduce sesiunea va va ruga sa parasiti camera. Acest lucru a fost autorizat de catre entitati.

Daca va aflati in camera current - meditatie va trebui sa parasiti pe iesirea principala.

Daca sunteti in camera entitatilor, veti trece prin camera de interventii si veti primi o binecuvintare spirituala, luand loc citeva minute in acea camera.

Daca doriti sa parasiti camera pentru oricare alt motiv, rugati pe cel care monitorizeaza camera sa va ajute.


9.16 SCRISORI CATRE CASA


Daca doriti puteti scrie la Casa cerand ajutor, comunicand ceva sau exprimand sentimentele de recunostinta. Toate vor fi aratate entitatilor. Toate scrisorile vor primi raspuns, cele care includ si adresa completa. In mod curent Casa raspunde scrisorilor din 22 de tari. Scrisoarea nu trebuie sa fie in portugheza, dar ar fi bine sa fie in engleza, franceza, germana, spaniola, sau italiana, caci la Casa nu sunt translatori permanenti in alte limbi. Uneori entitatea va cere prezenta Dvs. fizica la Casa, dar nu o va face daca vad ca nu este important si benefic, alegerea este a Dvs.


CAPITOLUL 10. FII SI FIICELE CASEI


10.1 CE INSEAMNA?


Entitatea a recunoscut legatura Dvs. spirituala cu Casa si misiunea ei si s-a creat o legatura de dragoste numindu-va membru a familiei Casa. Sunteti recunoscut(a) drept medium la Casa. De aici inainte veti fi intotdeauna recunoscut(a) si binevenit(a). Aceasta este Casa Dvs.

10.2 CE TREBUIE FACUT IN ACEST CAZ?


Trebuie sa mergeti la administratia Casei sa le comunicati ca entitatea v-a numit Fiu/Fiica a Casei. Va vor cere cateva informatii personale si doua ID foto (va rugam sa fiti siguri de marimea exacta ce vi se cere). Dupa ce ati inmanat acest material aplicatia Dvs. va fi semnata de presedinte si Casa va va inmina ID card.


10.3 CE AVETI DREPTUL?


Devenind Fiu/Fiica la Casa vi se permite sa luati loc in camera entitatilor oricand este libera. Poti sa te asezi in linie pentru Current - Meditatie inainte ca sesiunea sa inceapa. De asemenea poti incepe cursul de deveni medium.


CE NU AVETI DREPTUL?

10.4 CARE IMI SINT RESPONSABILITATILE CA MEDIUM LA CASA

APENDIX A - GHID RAPID PENTRU NOII VENITI

 1. Participati la discutia de la ora 7:30 marti seara.

 1. In prima zi ajungeti la Casa la ora 7:30AM.

 1. Luati tichet de ordine de la chiosc. Daca este prima data sau nu ati trimis fotografia Dvs. sau nu ati luat suplimente de la Casa inainte luati bilet 1 vez (prima vizita). Daca ati trimis anterior fotografia sau primit suplimente naturale luati bilet 2 vez (vizita a 2a).

 1. Mergeti la linia translatorilor. Aceasta linie se formeaza in fata coffee shop si scrieti pe o bucata de hirtie problemele Dvs. si cereti sa fie traduse in portugheza. Clarificati totul cu translatorul. Daca sunteti cu un grup, conducatorul grupului probabil deja a facut-o pentru Dvs.

 1. Mergeti in holul mare si asteptati ca linia Dvs. sa fie chemata. In timp ce asteptati, mentineti o atitudine de rugaciune, nu incrucisati mainile sau picioarele. Puteti sta jos sau in picioare dupa cum doriti.

 1. Cand linia a fost chemata, urmati linia spre camera indicata.

 1. In tot timpul ramaneti tacut(a) si concentrat(a) pentru intrebari, boala, probleme.

 1. Cand ajungeti in fata entitatii, ti se poate spune inainte de a formula intrebarea de ceea ce este nevoie. Este normal. Fiti sigur ca ati inteles clar. Altii va pot ajuta mai tirziu sa clarificati, dar numai Dvs. va puteti aminti ce vi s-a spus specific. Amintiti-va ca sunt sute de persoane inainte si dupa Dvs.

 1. Daca vi se spune sa luati loc undeva, urmati instructiunile date de catre monitorii camerei si luati loc unde vi s-a aratat. Inchideti ochii si pastrati-i asa. Nu incrucisati picioarele sau mainile. Ramaneti concentrat(a) pana la sfarsitul sesiunii. La sfarsitul sesiunii veti fi invitat sa beti un pahar de apa sfintita.

 1. Cand toata lumea se ridica in picioare, va ridicati si beti un pahar cu apa, apoi parasiti camera in liniste. Daca este sfarsitul sesiunii de dimineata, mergeti la linia pentru supa. Daca aveti intrebari, vorbiti cu membrii voluntari in afara holului. Nu incercati sa vorbiti cu cei care sunt monitori voluntari in camera, caci acestia incearca sa inchida camerele pana dupa amiaza.

 1. Cand v-a venit rindul la supa, mancati-o caci este parte din tratament si apoi mergeti in camera Dvs. pentru a va odihni, mancati de prinz si va pregatiti pentru sesiunea de dupa amiaza.
 2. CASA RECOMANDA CA SA PETRECETI CAT MAI PUTIN TIMP IN DISCUTII INUTILE. PUNETI INTREBARILE NECESARE DAR INCERCATI SA VA PETRECETI TIMPUL CONCENTRANDU-VA ASUPRA PROBLEMELOR PENTRU CARE ATI VENIT. SE VA VEDEA DIFERENTA.

 1. Cititi si deveniti familiari cu acest ghid ce ar trebui sa va raspunda la cele mai multe intrebari ale Dvs.

APENDIX B - SUNT PROGRAMATA PENTRU INTERVENTIE SPIRITUALA, CE TREBUIE SA FAC ACUM?

1. Sositi la Casa cu cel putin 15 minute inainte de programarea interventiei .

2. Asteptati in hol pana cand linia de operatie este chemata .

3. Urmati linia spre camera de interventii si luati loc unde vi se indica.

4. Fiti atenti la instructiunile date in portugheza si engleza.

5. Vi se va spune sa inchideti ochii si sa va asezati mana pe acea arie a corpului pe care doriti s-o vindecati. Daca aveti mai multe locuri cu probleme, puneti o mana pe inima, iar pe cealalta lasati-o confortabil pe genunchi cu palma orientata in sus.

6. In timpul interventiei , ramaneti cu ochii inchisi si concentrati-va la ceea ce vreti sa vindecati. Ramaneti calm si lasati sa se intample ce e sa se intample. Unii oameni simt ceva, altii nu . Nu exista un fel dat de a percepe. Pur si simplu, lasati acest proces sa se desfasoare si aveti incredere ca ceea ce se intampla este exact ceea ce este nevoie.

7. Cand procesul este complet, veti fi invitat sa va sculati in picioare si sa parasiti camera. Va rugam sa ramaneti calm si sa urmariti persoana care va va conduce la discutia post-operatorie. Vi se vor da instructiuni sa stiti ce aveti de facut.

APENDIX C - INSTRUCTIUNI POST OPERATORII

Tratati aceasta interventie spirituala ca pe o operatie efectuata de un doctor in spital. Desi nu seamana cu aceasta, entitatile au afectat corpul si organele interne si aveti nevoie de timp sa va odihniti si sa asimilati schimbarile.

 1. Odihna totala pentru 24 de ore.
 2. Luati un taxi pana la pensiune sau hotel .
 3. Luati suplimentele naturale si ramaneti in camera. Daca nu sunteti sigur ce suplimente trebuiesc luate, cititi apendix F: Ce trebuie sa fac daca primit multiple suplimente"
 4. Aveti pe cineva sa va aduca supa de la Casa in camera Dvs.
 5. Culcati-va si dormiti cat mai mult.
 6. Este OK sa va sculati sa mancati sau sa mergeti la toaleta, dar sa va culcati imediat dupa aceea.
 7. Nu va intoarceti in holul principal sau in camera current - meditatie decat dupa cel putin 24 de ore (doua sesiuni pline dupa interventie ). Este recomandat nici sa nu mergeti la Casa decat daca aveti programat pat cu cristale. Va efectuati tratamentul si va intoarceti imediat in camera Dvs.
 8. Nici un fel de exercitii, mers pe bicicleta, dans, plimbat, stat la soare pentru 8 zile.
 9. Nici o activitate sexuala pentru 40 de zile (8 zile daca nu este prima interventie).    
 10. Aceasta inseamna nici un fel de energie sexuala cu sau fara partener.
 11. Intorceti-va la linia de revizie dupa 8 zile. DACA PARASITI ABADIANIA dupa interventie, nu ridicati .Rugati soferul sa va ajute. La aeroport, la fel, rugati sa va puna cineva bagajele pe cantar. Dupa 8 zile, urmati instructiunile post-operatorii pentru scoaterea firelor.
 12. Daca ati avut interventie la ochi, nu aveti voie sa cititi, e-mail, TV sau scris timp de 8 zile.

APENDIX D - INSTRUCTIUNI PENTRU REVIZIE

1. Urmati aceasta procedura in cea de-a saptea noapte dupa interventia Dvs. Daca ati avut interventia miercuri, a saptea noapte va fi urmatoarea marti.

2. Mergeti la culcare purtand haine albe lejere.

3. Puneti un pahar cu apa sfintita langa Dvs.(*).

4. Spuneti o rugaciune si rugati-l pe Dom Inacio sa va scoata firele spirituale si sa va revizuiasca interventia.

5. Stati in pat cel putin pana la 5AM (daca trebuie sa va sculati, intorceti-va repede in pat)

6. Daca nu puteti dormi, ramaneti relaxat in pat cu ochii inchisi.

7. Dimineata cand va treziti beti apa si spuneti Tatal nostru si rugaciune catre Sf. Maria.

8. Daca inca mai sunteti in Abadiania , mergeti la linia de revizuire la aceeasi ora cand a avut loc interventia (daca a avut loc joi la ora 2PM, revizia va fi joia urmatoare tot la 2PM)

9. Daca ati parasit Abadiania, cand va veti intoarce la Casa , mergeti la linia de revizie prima data.

(*)Daca nu aveti apa de la Casa, puneti apa filtrata intr-un pahar, spuneti o rugaciune si rugati-l pe Dom Inacio sa binecuvanteze apa.


APENDIX E - CE FAC CU SUPLIMENTELE NATURALE?

1. Le puteti cumpara de la Farmacia Casei locata in spatele chioscului.

2. Daca esta primul supliment , luati prima capsula imediat si continuati de trei ori pe zi pana cand le terminati. Cel mai bine este inainte de masa.

3. Trebuie sa urmati o dieta care secondeaza suplimentele. Dieta consista in a nu consuma alcool, carne de porc si orice alte derivative si piper (negru, alb, chili, cayenne sau orice alt fel de piper iute). Ardeii grasi dulci sunt ok.

4. Terminati fiecare cutie pe rand, apoi deschideti alta.

5. Continuati pana la ultima capsula pe care o aveti.


APENDIX F - CE TREBUIE FACUT CIND    PRIMIT MULTIPLE RECOMANDARI PENTRU SUPLIMENTE

 1. Daca prima serie v-a fost recomandata cand ati trecut prima data prin fata entitatii si a doua cand ati trecut a doua oara, va trebui sa o terminati pe cea din prima serie, inainte de a o incepe pe a doua.
 1. Daca prima serie v-a fost recomandata cand ati trecut prin fata entitatii si a doua serie in urma interventiei spirituale, va trebui imediat sa intrerupeti prima serie si sa incepeti sa o luati pe a doua. Numai cand ati terminat-o pe cea de-a doua, veti continua cu prima pana o terminati.
 1. Daca prima serie v-a fost recomandata dupa prima interventie, iar cea de-a doua dupa a doua interventie, atunci va trebui sa terminate capsulele din prima serie si apoi sa continuati cu cea de-a doua.

APENDIX G - ORARUL CASEI

 1. Usile casei se deschid in fiecare zi la ora 7 dimineata. Sunteti bine venit oricand intre sapte si noua dimineata.
 1. Camerele current - meditatie sunt deschise miercuri, joi si vineri, 7:45AM pana se termina sesiunea de dimineata si de la 1:45PM pentru sesiunea de dupa amiaza.
 1. Coffee-shop este deschis miercuri, joi si vineri de la 8:00AM - 5:00PM .
 1. Chioscul este deschis de luni pana vineri de la 8:00AM - 6:00PM.

(7:00AM in zilele de sesiune ) si sambata si duminica 8:00AM - 12:00PM.

 1. Paturile cu cristale functioneaza in functie de programari. Va rugam sa va programati la chiosc.

APENDIX H - CASCADA SACRA

 1. Cascada este un loc sacru pentru Casa si regulile sunt stabilite de catre entitati cu sopul de a mentine cascada ca un loc activ de vindecare .
 1. Trebuie sa aveti permisiune specificata de la entitate pentru a putea merge la cascada sau sa mergeti cu cineva care are permisiune scrisa ca poate lua lume.
 1. Nu puteti merge singur.
 1. Barbatii si femeile merg separati.
 1. Pastrati tacerea atata timp cat sunteti pe teritoriul cascadei.
 1. Fara aparat de fotografiat, CDuri, MP3, fara sapun, lumanari, arome.
 1. Fara obiecte de ritual(altare) in aria cascadei.
 1. Nu atingeti si nu luati nimic din aceasta arie: pietre, cristale, flori sau orice alt obiect.
 1. Pastrati linistea.
 1. Spuneti o rugaciune la inceput si rugati entitatile sa lucreze pe Dvs.
 1. Intrati sub apa cascadei si iesiti repede.(amintiti-va ca sunt altii care asteapta).
 1. Spuneti o rugaciune de multumire pentru a incheia vizita la cascada sacra.
 1. Nu mergeti la cascada pe intuneric.
 1. Fiti respectuosi fata de ceilalti. Inchideti poarta cand coborati spre cascada si lasati-o deschisa cand ati iesit. Este felul in care se comunica noilor veniti daca pot sa coboare la cascada sau nu.
 1. Sunt cazuri cand entitatea va da instructiuni specifice care contrazic aceste reguli. Este foarte rar cand entitatea acorda instructini specifice. Nu este ceva care sa puteti cere.

APENDIX I - CELE MAI FRECVENTE INTREBARI

1. Daca avut prima interventie in prima saptamana si urmatoarea interventie in a doua saptamana, cat timp nu trebuie sa activitate sexuala? Va trebuiesc 40 de zile de abstinenta de la prima interventie.

2. Daca, de exemplu, avut prima interventie acum 39 de zile si acum avut a doua interventie, cat timp va dura perioada de abstinenta sexuala? Timp de 8 zile de la ultima interventie.

3. Sunt entitatile cele care opereaza? Casa de Dom Inacio nu este o facilitate medicala si nu ofera nici un fel de tratament medical. Casa este un centru spiritual unde, deseori, vindecarile au loc datorita gratiei lui Dumnezeu. Aceste vindecari se numesc operatii pentru publicul general ca un mod de a se referii la rezultatele obtinute. Acestea nu reprezinta ceea ce se intampla si ceea ce ofera Casa de Dom Inacio. Casa are o infirmerie cunoscuta sub numele de camera de recuperare pentru acei oameni bulversati de experienta spirituala avuta. In aceasta infirmerie functioneaza tot timpul o asistenta medicala potrivit legilor locale si federale.

4. Ar trebui sa opresc prescriptiile medicale pe timpul petrecut la Casa? Nu, Casa este un centru spiritual si nu are autoritatea sa va recomande oprirea tratamentului medical. Aceste decizii apartin autoritatilor medicale autorizate. Experienta la Casa este pur spirituala si nu se interfereaza cu nici un tratament medical recomandat de medical Dvs.

5. Se vor interfera suplimentele naturale cu prescriptiile medicale ? Suplimentul este compus din frunze de passiflora macinate. Nu are valoare medicala si nici o contraindicatie. Nu se va interfera cu nici o prescriptie medicala. Efectul este acela al unui ceai care relaxeaza.

6. Nu pot manca ardei, dar pot wasabi ? Nu-mi amintesc ca cineva sa intrebe entitatile despre wasabi, dar pentru ca este iute si va aflati aici, in Abadiania pentru un tratament care nu mai exista in alta parte, credeti ca merita riscul? Cand va indoiti , fiti prudent/a.

7. Trebuie sa folosesc lenjerie de corp alba? Entitatile si Casa cer sa purtati alb. Dinstinctiile mondene raman la aprecierea Dvs.

8. Pot sa ofer suplimente sotiei mele? Aceste suplimente sunt incarcate spiritual pentru Dvs. si numai pentru Dvs. Beneficiul spiritual pe care-l primiti Dvs. va fi pierdut daca le oferitti altcuiva.

9. De ce trebuie sa platesc pentru suplimente ? Legislatia sanatatii braziliene cere ca orice supliment pentru consum sa fie fabricat si ambalat conform standardurilor farmaceutice. Aceasta implica costul pe care trebuie sa-l acopere. Daca nu va puteti permite sa cumparati suplimentele recomandate de catre entitate, discutati cu administrarorul sau directorul Casei pentru alte aranjamente.

10. De ce exista aceasta regula a abstinentei sexuale ? Energia sexuala este foarte potenta si poate afecta energiile subtile care au loc in Dvs.dupa ce a avut loc interventia.

11. Exista ceva ce face apa sfintita diferita de apa imbuteliata ? Daca sunteti interesat sa aflati ce inseamna apa sfintita din punct de vedere stiintific, ar fi bine sa cititi "Mesaje de la apa" ("Messages from water" - 1 si 2 ) ale lui M. Emoto. Aceste carti demonstreaza efectul cuvantului si chiar a gandurilor asupra apei cand aceasta este cristalizata in gheata. Daca un cuvant scris, infasurat in jurul unei sticle, poate rearanja moleculele apei din sticla, cred ca putem afirma ca puterea rugaciunii si energiile spirituale pot, de asemenea, sa o faca probabil la un nivel mai inalt. Daca, considerati ca corpurile noastre contin 70% apa, este clar ca noi putem fi afectati de consumul apei binecuvantate de catre entitatile Casei.

12. Daca trecut prin fata entitatii o data , dar prezentat fotografii ale oamenilor care nu au trecut prin fata entitatii, unde trebuie sa stau, in prima sau a doua linie ? TREBUIE SA TE ASEZI LA LINIA A DOUA.

trecut prin fata entitatii si mi s-a spus ca ma va vizita la noapte. Entitatea s-a referit la o vizita spirituala ce va avea loc in timpul somnului. Nu are rost sa asteptati treaz(a) ca nimeni nu va bate la usa. Cel mai bine ar fi sa va culcati la o ora rezonabila si sa dormiti bine. Daca doriti, puneti alaturi un pahar cu apa de la Casa. Cand va treziti , spuneti o rugaciune de multumire si beti apa. Uneori, entitatea va specifica sa ramaneti treaz pana la o anumita ora. In acest caz , stati concentat/a sau rugandu-va. Nu stati la TV sau jucand jocuri.

14. Entitatea a mentionat ca va lucra pe mine, ce inseamna acest lucru ? Entitatea a vrut sa stiti ca va lucra spiritual si va avea grija de ceea ce aveti nevoie sau ati cerut. Acesta este un lucru hotarat din partea entitatilor. Amintiti-va sa participati si Dvs. pentru a obtine rezultatul dorit.

15. Entitatea a spus ca doreste sa ma vada maine dupa-amiaza. Ce trebuie sa fac acum? Trebuie sa va reintoarceti dupa-amiaza la linia de la ora doua sau la ora 8, dimineata.Document Info


Accesari: 5488
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )