Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
Abatorul Elisiria comimpex

economie


Abatorul Elisiria comimpex


Adresa:

Sediu social: 

Craiova, str. Muncelului, nr. 26.

Punct de lucru: judetul Dolj, comuna Podari T8, P9.

Administrator:

Buzatu Eliza

Telefon mobil:


Telefon fix:


Fax:


Email: vanzari@elisiria.ro

office@elisiria.ro


SC ELISIRIA COMIMPEX SRL este un abator detinator de stampila ovala fiind agreat de Comunitatea Europeana, incepand cu anul 2007, Domeniul principal de activitate il constitue productia si comercializarea carnii. Suntem o firma de referinta in acest domeniu, dobandindu-ne renumele prin activitatea de inalta performanta desfasurata si prin permanenta orientare catre client, avand grija sa oferim numai produse bune si de calitate, precum si servicii de un inalt profesionalism

Firma, SC ELISIRIA COMIMPEX SRL a fost infiintata in anul 1994.

Obiectul principal de activitate il reprezinta sacrificarea animalelor.  Activitatea cuprinde sacrificarea si transarea carnii de bovina, porc, oaie.

Suntem o firma de referinta in acest domeniu, dobandindu-ne renumele prin activitatea de inalta performanta desfasurata si prin permanenta orientare catre client, avand grija sa oferim numai produse bune si de calitate, precum si servicii de un inalt profesionalism.Ne dorim sa realizam numai produse de calitate, la preturi accesibile si de aceea supraveghem intreg procesul de productie. 

Activitatea care o desfasuram este benefica regiunii, prin stabiltatea locurilor de munca, precum si prin desfacerea produselor realizate nu numai in zona, ci si altor beneficiari din tara.

In acest an societatea a realizat modernizarea si extinderea capacitatii de productie prin construirea unei noi sectii de abatorizare profilata doar pe abatorizarea bovinelor,sectia existenta urmand a functiona pe abatorizare porc si oaie.

Implementarea proiectului de extindere si modernizare a capacitatii de sacrificare si transare existenta, in conformitate cu normele nationale si cele ale Uniunii Europene creaza premisa unui avantaj competitiv pentru societate.

Societatea este in curs de implementare a Sistemului de management al calitatii si a Sistemului de Management al Securitatii Produselor Alimentare - HACCP.

Firma, SC ELISIRIA COMIMPEX SRL obtine, din sacrificarea animalelor vii,carnea de porc, bovina si oaie.

Produsele noastre respecta cele mai inalte standarde de calitate, pornind de la procurarea materiei prime, la prelucrarea si distribuirea produselor rezultate.

       Produsele rezultate in urma sacrificarii sunt: carcasa de porc, carcasa de oaie si carcasa de vita si sunt destinate fabricilor procesatoare, macelariilor precum si desfacerii ca atare in magazinele alimentare pentru consumul populatiei.

Transarea carcaselor se realizeaza la cererea clientilor, pe piese .

Ca subproduse obtinute in urma sacrificarii sunt organele de porc si oaie precum si burta de vita.

Document Info


Accesari: 12904
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )